Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

O AΝΤ1 πρότεινε στον Παπαδάκη ανανέωση συμβολαίου για...10 μέρες!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φέρεται να είναι ο Γιώργος Παπαδάκης με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, καθώς του ζητήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το σταθμό όχι για μια ολόκληρη σεζόν – όπως συνηθίζεται – αλλά για μόλις 10 ημέρες.

Σύμφωνα με το Yupiii.gr, το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το σταθμό έληξε στα τέλη Ιουνίου, ωστόσο αποφασίστηκε παράταση της εκπομπής του, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Ο σταθμός, θέλοντας να είναι τυπικός, αντί να ανανεώσει το συμβόλαιό του Γιώργου Παπαδάκη, το οποίο και έληξε, του ζήτησε να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο για δέκα μόλις ημέρες.

«Όλα αυτά έγιναν την Πέμπτη που μας πέρασε. Ο Γιώργος ήταν έξαλλος και με το δίκιο του καθώς όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι έχει και μπέσα και λόγο και περίμενε αν μη τι άλλο από τον σταθμό να του δείξει τον απαραίτητο σεβασμό μιας που ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια, έκανε ό,τι του ζητήθηκε χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Αλλά την κίνηση αυτή τη βρήκε προσβλητική και αρνήθηκε να υπογράψει ένα τέτοιο συμβόλαιο» δήλωσε στο Yupiii άνθρωπος από το κανάλι του Αμαρουσίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...