Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σύντομα η απόφαση για την «Ελευθεροτυπία»

Ολοκληρώθηκε ενώπιον του Πρωτοδικείου η συζήτηση της αίτησης της εταιρείας «Χ.Κ. Τεγόπουλος», που εκδίδει την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», για την υπαγωγή της στο καθεστώς δικαστικής προστασίας του άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Της Κατερίνας Χατόλα 
Με όλο τον σεβασμό και την κατανόηση προς τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου και το αδιάθετο προϊόν τους καθώς και προς τους εθελοντές που, με την πρωτοβουλία τους, άνοιξαν δρόμους κι απέδειξαν εναλλακτικές δυνατότητες προώθησης των αγροτικών προϊόντων, ομολογώ ότι, δεν παρήγγειλα και δεν  αγόρασα, από εδώ στη Χαλκίδα, πατάτες Νευροκοπίου. Και τούτο, επειδή: 
-  Δεν διαθέτω κατάλληλο χώρο για αποθήκευση τόσο μεγάλων ποσοτήτων πατάτας και, φοβάμαι ότι, μέχρι να  καταναλωθούν όλες, αρκετές απ’ αυτές μπορεί να σαπίσουν ή να φυτρώσουν.

Δύο μέρες και νύχτες έκαιγε η πυρκαγιά στον Οξύλιθο Κύμης

July 2008- Rhodes big fire in process. Total o...
Αρχείο  (Photo credit: Wikipedia)
Καταστροφική ήταν η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στον Οξύλιθο Κύμης, κοντά στη Μονή Μάντζαρη και έκαιγε μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα.

Η φωτιά έκανε στάχτη 150 στρέμματα δασικής και 30 στρέμματα αγροτικής έκτασης.

"Ακόμα δεν μπήκαμε στην Άνοιξη και άρχισαν οι πυρκαγιές" μονολογούσε ένας κάτοικος που έβλεπε την πυρκαγιά επί δύο μέρες να κατακαίει τα πάντα.
Enhanced by Zemanta

Αναγνώριση των 2000 θυμάτων του Μαντουδίου απο τον Αχμετ Αγά

Την αναγνώριση των 2.000 θυμάτων της σφαγής του Μαντουδίου και Αχμετ Αγά ζητά ο Kireas.org.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος τονίζει:

Στις 13 Μαρτίου ο Kireas.org με την ευκαιρία της επετείου του εορτασμού της 25ης Μαρτίου έκανε αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας να συζητήσει την αναγνώριση των 2000 θυμάτων της σφαγής στην περιοχή Μαντουδίου και Προκοπίου το 1823. Με έκπληξη είδαμε ότι αυτό το θέμα δεν είναι στην ημερησία διάταξη του συμβουλίου της Τετάρτης 21/3/12. Δυστυχώς, τρεις προηγούμενες αιτήσεις του Kireas.org είχαν την ιδια τύχη από την αναλγησία του δημάρχου Ενωτιάδη με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην υπάρχει κάτι στο δήμο μας που να το μνημονεύει και να τιμά αυτά τα θύματα. Ας ελπίσουμε ότι οι δημοτικοί άρχοντες μας θα βρούν κάποτε χρόνο να ασχοληθούν και με τα 2.000 θύματα της σφαγής.

Με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου και 189 χρόνια μετά την σφαγή, ο Kireas.org αιτήθηκε στο δημοτική αρχή να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στα θύματα και να συζητήσει πως θα τιμήσει αυτή την θυσία. Οι προτάσεις του Kireas.org έχουν ως εξής:

- Απόδοση τιμών στα 2.000 θύματα της σφαγής του 1823 (στο Μαντούδι και Αχμέτ Αγά, σημερινό Προκόπι) από τους Οθωμανούς από το Δ.Σ.

-Ανέγερση μνημείου και δημιουργία πάρκου προς τιμή των σφαγιασμένων (στο πλατανόδασος του Περαμύλου όπου έγινε η μεγαλύτερη σφαγή ή όπου αλλού θεωρηθεί καταλληλότερα).

-Καθιέρωση της ημέρας της σφαγής, 23 Ιουλίου, σε ημέρα δημοτικού πένθους.

Ιστορικά στοιχεία για την σφαγή μπορείτε να διαβάσετε εδω: http://kireas.org/smf/index.php?topic=450.0
Enhanced by Zemanta

MΠΡΑΒΟ: Βιβλία στα σχολεία αντί για καταθέσεις στεφάνων

books
books (Photo credit: bitmask)
Το Δ.Σ του Εμπορικού Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Στυρέων ανακοινώνει την απόφασή του στις Εθνικές Επετείους αντί για κατάθεση στεφάνου να διαθέτει χρήματα για την αγορά βιβλίων στα σχολεία του Δημοτικού Διαμερίσματός μας.

Θεωρούμε ότι με την πράξη αυτή τιμάμε τους ήρωες προγόνους μας οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους όχι μόνο για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αλλά και για την ΠΑΙΔΕΙΑ μας.
Enhanced by Zemanta

Και επίσημα: Ο Μαρκόπουλος στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"

Την προσχώρηση του στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Χαλκίδα ο διαγραφέντας από τη ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος κάτι που ό ίδιος είχε προαναγγέλλει από την περασμένη εβδομάδα. Το ίδιο δρόμο ακολούθησε το μεσημέρι και ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης.
 
Συνιδρυτής του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με ό,τι αυτό συνεπάγεται, δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος, που ανακοίνωσε απο τη Χαλκίδα και επίσημα πως αποδέχτηκε την πρόταση του Πάνου Καμμένου να συμπορευτούν.

Όπως τόνισε θα βρίσκεται παντού και θα συμμετέχει σε κάθε κίνηση που αφορά στη συγκρότηση του κόμματος, του προγράμματος καθώς και των ψηφοδελτίων.

Μάλιστα, ο Κώστας Μαρκόπουλος επισήμανε ότι ήδη έχουν στα χέρια τους 3.500 βιογραφικά απο όλη την Ελλάδα και μεγάλος αριθμός ψηφοδελτίων είναι έτοιμος.

"Έχουμε συνεχή εισροή ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν και να συμμετέχουν στο κίνημα μας. Δεν είμαστε ένας αρχηγός μπροστά και πίσω οι βουλευτές. Είμαστε όλοι μαζί. Είμαι αισιόδοξος για το εγχείρημα και προσωπικά δεν φοβάμαι τις επιθέσεις και τη λάσπη. Έχω αποδείξει και κατά το παρελθόν πως είμαι ανθεκτικός.

Αυτό που θέλω να επισημάνω για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι πως πρόκειται για ένα πατριωτικό κίνημα που θεωρεί μεγάλο όπλο του τους νέους και τους θέλει κοντά του. Προτεραιότητά μας είναι η πατρίδα. Δεν δεχόμαστε την ακυβερνησία αλλά ούτε και το Μνημόνιο 2. Επειδή μας κούνησαν το μαντηλάκι, δε θα κάτσουμε και ακούνητοι. Είμαστε εδώ να δώσουμε μάχη για τους συμπολίτες μας και την αξιοπρέπεια όλων μας. Άλλωστε, η επανάσταση γίνεται μέσα στη βουλή, για να έχει αποτέλεσμα. Δεν φτιάχνουμε ένα κόμμα όμοιο της Νέας Δημοκρατίας. Φτιάχνουμε ένα κίνημα που δεν χωρά τους τεμπέλιδες, τους υπαλλήλους κομμάτων, τους απογόνους οικογενειών, με στενά ιδεολογικά φανελάκια. Δεν είμαστε ακραίως δεξιός ή ακραίως αριστερός σχηματισμός αλλά πατριωτικός..." ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μαρκόπουλος και διατράνωσε την αντίθεσή του με την κίνηση του Αντώνη Σαμαρά να αγνοήσει την ηγετική ομάδα του, τους βουλευτές του κόμματος, τους πολίτες και εκβιαστικά να στηρίξει το μνημόνιο 2.

"Δεν μπορώ να δώσω απάντηση γιατί το έκανε, ούτε θα γίνω ντεντέκτιβ για να το ανακαλύψω. Δεν πιστεύω στα αυτιά και τα μάτια μου, με αυτά που βλέπω. Ξέρω όμως πως δεν έκανα καμία σκανταλιά, δεν έχω μετανιώσει, γιατί όπως καταψήφισα το Μνημόνιο 1, καταψήφισα και το δεύτερο που είναι χειρότερο και τα αποτελέσματά του θα τα ζήσουμε απο τον Ιούνιο και μετά. Υπηρέτησα τη Νέα Δημοκρατία 35 χρόνια, αλλά με τη στροφή 180 μοιρών που πήρε με προσωπική απόφαση του κ.Σαμαρά ήρθε η ώρα να κατεβάσω τις ταμπέλες της και να κρεμάσω αυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων με σεβασμό στους συμπολίτες μου και χωρίς ίχνος λαϊκισμού".

Ο Κ.  Μαρκόπουλος θα αναλάβει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νέου κόμματος, αν αυτό καταφέρει να συγκεντρώσει 10 βουλευτές και να κάνει δική του κοινοβουλευτική ομάδα στη Βουλή.

36.000 άτομα έκλεβαν 110 εκ. ευρώ το χρόνο από το ΙΚΑ!

Περισσότερα από 36.000 Έλληνες έκλεβαν εν ψυχρώ τον ελληνικό λαό καθώς λάμβαναν προνοιακά επιδόματα από το ΙΚΑ και άλλα ταμεία τα οποία δεν δικαιούντο είτε γιατί είχαν πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας, είτε γιατί έπαιρναν τα χρήματα στο όνομα πεθαμένων δικαιούχων.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η τουριστική προβολή της Χαλκίδας

Σε διευρυμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χαλκιδέων, με τη συμμετοχή των Βουλευτών, όλων των Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας, Φορέων των Παραγωγικών Τάξεων και Επαγγελματικών φορέων του χώρου του Τουρισμού, καλεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Τουρισμού, Κώστας Ρουσόπουλος.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου (Φαρμακίδου 15), με θέματα α) ενημέρωση για τις έως τώρα ενέργειες της Επιτροπής β) άμεσες προωθητικές ενέργειες εν όψει της τουριστικής περιόδου και γ) προτάσεις για την εν γένει τουριστική προβολή του Δήμου (στόχοι-διαδικασίες-χρονοδιαγράμματα υλοποίησης).

Διευκρινίζεται ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής είναι ανοικτή, επομένως μπορούν να παραβρεθούν αλλά και να παρέμβουν και ενδιαφερόμενοι δημότες.

18 ένοπλοι φρουροί στην Αθήνα, για τους «Eξορκιστές» της BlackRock

Ένοπλοι φρουροί, μικρά βαν και κωδικά ονόματα στους δρόμους της Αθήνας. Δεν πρόκειται για μυστική αποστολή ή υπόθεση κατασκοπείας αλλά για την πραγματική ιστορία της BlackRock, η οποία ανέλαβε να ερευνήσει πόσα ακριβώς κεφάλαια θα χρειαστεί να συγκεντρώσουν οι ελληνικές τράπεζες για να θωρακιστούν από την κρίση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Την προσχώρηση του στο κόμμα Καμμένου ανακοίνωσε και ο Χρήστος Ζώης

Την προσχώρηση του στους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε ο διαγραμμένος βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Ζωής, με μια γραπτή δήλωση-επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του επιτελείου του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Love Story: Οταν ο Βαγγέλης (Βενιζέλος) γνώρισε την Λίλα (Μπακατσέλου)

Για πρώτη φορά χτες οι Ελληνες ανακάλυψαν στα δελτία ειδήσεων την οικογένεια του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου.

Η γυναίκα του Λίλα (Βασιλική) Μπακατσέλου και η μοναχοκόρη τους Ελβίνα τον συνόδευσαν στο εκλογικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ψήφισαν οικογενειακώς για τη εκλογή του νέου προέδρου του κινήματος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας: Hμερίδα για την Τοπική Αγροτική Ανάπτυξη

O Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης & Τροφίμων, στα πλαίσια της στήριξης της αγροτικής οικονομίας της περιοχής και της ενημέρωσης του αγροτικού πληθυσμού, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Τοπική Αγροτική Ανάπτυξη.  Προκλήσειςκαι Προοπτικές»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο24-3-2012 ώρα 5.00 μ.μ. στην Τοπική Κοινότητα Στροφυλιάς. 

Θα αναπτυχθούν από εξειδικευμένους ομιλητές θέματα γεωργικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Νεκροί και τραυματίες γύρω από τη σορό του Κόπτη Πατριάρχη

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν χιλιάδες πιστοί οι οποίοι είχαν συρρεύσει στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μάρκου στο Κάιρο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον προκαθήμενο της Εκκλησίας των Κοπτών της Αιγύπτου Σενούντα Γ'.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Κανήθου

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η Ενορία κάνει έκκληση για βοήθεια και συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή, η οποία δημιουργήθηκε πριν από 6 μήνες για να μπορεί να εξυπηρετεί εκείνους που χρειάζονται αίμα.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, δύνανται να επικοινωνήσουν με τον εκκλησιαστικό Επίτροπο κ. Γεράσιμο Μυλωνά στο τηλ. 6944.871770 για να δηλώσουν συμμετοχή.

"Κλέφτες! Απατεώνες, όλα μου τα πήρατε" κραύγαζε ο 70χρονος οπλοφόρος!

Τον τρόμο σκόρπισε ο 71χρονος, ο οποίος εισέβαλε με καραμπίνα στην Εφορία Αγίας Παρασκευής, ενώ προέτρεπε τους έντρομους φορολογούμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον ίδιο όροφο, να «μην πληρώνουν τα χαράτσια».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πάμε Πακέτο: Αποκάλυψη - σοκ: Βρήκε τον πατέρα της που 20 χρόνια τον θεωρούσε νεκρό!

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 22 Μαρτίου, το άνοιγμα του πακέτου φέρνει δυνατά συναισθήματα και αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα, που τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, την απέκοψαν από τον περίγυρό της. Η μετάβαση από τη Λαμία, τη δεκαετία του ’60, στο αστικό περιβάλλον της Κυψέλης και η ταξική διαφορά με τους συμμαθητές της, οδήγησαν τη μικρή τότε Μαρία στο περιθώριο. Για πολύ καιρό, καμία συμμαθήτριά της δεν της μιλούσε, μέχρι τη στιγμή που η παραλήπτρια, η Βίκυ, άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά και τη βοήθησε να κοινωνικοποιηθεί. Οι δύο φίλες όμως χάθηκαν απότομα 39 χρόνια πριν. Όσα χρόνια και να πέρασαν, η Μαρία δεν ξέχασε ποτέ τη Βίκυ αφού η παρέα μαζί της τη βοήθησε να ξεπεράσει όλους τους φόβους και τις ανασφάλειές της. Πώς θα αντιδράσει η παραλήπτρια όταν ακούσει ένα θερμό «ευχαριστώ» από τη φίλη της; Θα την αναγνωρίσει μετά από τόσα χρόνια;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα συγκινήσει και θα ξαφνιάσει με τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις. 

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δικάζεται ο δημοσιογράφος για τις αποκαλύψεις του στην υπόθεση SIEMENS

Το Κράτος μπορεί να τα... βρήκε με τη SIEMENS και οι σχέσεις με τη γερμανική εταιρεία να εισήλθαν σε «νέα εποχή», πλην όμως η Δημοσιογραφία έχει και θα εξακολουθεί να διατηρεί ανοικτούς τους λογαριασμούς της με την πλέον δύσοσμη υπόθεση διαφθοράς και διαπλοκής σε αυτόν τον τόπο μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε πώς έμαθε ότι η Μαρία Λουίζα δεν ήταν παιδί του

Για όλα μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ο Γιάννης Βούρος, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι η Μαρία Λουίζα Βούρου δεν ήταν βιολογικό του παιδί.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Ο Μητροπολίτης Χαρτούμ στις Ιερατικές Κλίσεις της Ι. Μητρόπολης Χαλκίδας

Σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Γ΄ Εβδομάδα των Νηστειών, με αποκορύφωμα την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, είναι αφιερωμένη στις Ιερατικές Κλίσεις.

Έτσι, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 18 Μαρτίου 2012, όπως κάθε χρόνο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκάλεσε σε Σύναξη τους Αναγνώστες και Υποψηφίους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, οι οποίοι προέρχονταν από όλο το μήκος και πλάτος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το πρώτο και κύριο μέρος της Συνάξεως, ήταν το Αρχιερατικό συλλείτουργο, το οποίο τελέσθηκε, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαρτούμ κ. Εμμανουήλ και με την συλλειτουργία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου και των Κληρικών της Ιεράς μας Μητροπόλεως, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, με τη συμμετοχή πυκνού εκκλησιάσματος, στην οποία διακόνησαν οι Υποψήφιοι Κληρικοί, είτε στο Ιερό Βήμα, είτε βοηθώντας τους δύο Χορούς των εκλεκτών Ιεροψαλτών του Μητροπολιτικού μας Ναού.

Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού αναγνώσθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο π. Νικόδημο Ευσταθίου η σχετική Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου περί των Ιερατικών Κλίσεων, ενώ πριν την Απόλυση ομίλησε δι’ ολίγων ο Μητροπολίτης Χαρτούμ και αντιφώνησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού μας Ναού, ο Μητροπολίτης μας παρέθεσε γεύμα στον άγιο Χαρτούμ και τους Αναγνώστες, το οποίο, με την ευθύνη των καλών Ιερέων της Ενορίας, προετοίμασαν οι λαϊκοί συνεργάτες –κύριοι και κυρίες- της Ενορίας, μετά το τέλος του οποίου προσέφερε στα παιδιά ως αναμνηστικά δώρα βιβλία που αφορούν την ποιμαντική διακονία των κληρικών.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ο διάσημος συγγραφέας, ερμηνευτής και σκηνοθέτης Χρήστος Χαρμπάτσης ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ στον Πειραιά

Ο διάσημος συγγραφέας, ερμηνευτής και σκηνοθέτης του θεάτρου, Χρήστος Χαρμπάτσης είναι ο άνθρωπος που σήμερα το πρωί έκανε σάλτο μορτάλε από το λιμάνι τυ Πειραιά.
Κανείς δεν ξέρει ακόμη τους λόγους που ώθησαν τον σκηνοθέτη να κάνει βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ποιος ήταν ο Χρήστος Χαρμπάτσης

2.150 Έλληνες ξυρίστηκαν ταυτόχρονα και κέρδισαν το ρεκόρ Γκίνες! Βίντεο

Ρεκόρ γκίνες στο ξύρισμα κέρδισαν οι Έλληνες αφήνοντας πίσω τους Ινδούς. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Θεσσαλονίκη πάνω από 2000 αξύριστοι άντρες πήραν συμμετοχή για την μεγάλη νίκη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Έργα ταλαιπωρίας στην Ιστιαία


Τα δημόσια έργα γίνονται με σκοπό την διευκόλυνση των πολιτών και όχι την ταλαιπωρία τους. Καιρός ήταν να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα με τα όμβρια ύδατα της οδού Γιαννιού Χαλκιά, αλλά πρέπει να παίρνονται και κάποια μέτρα. Μέτρα ασφαλείας των περαστικών πρώτα και έπειτα μέτρα προειδοποίησης των διερχόμενων οδηγών. Τα σκαφτικό μηχάνημα εγκαταλείφθηκε από το μεσημέρι της παρασκευής στο σημείο
εργασιών (κόκκινο σημάδι) κάθετα και κλείνοντας την οδό Γιαννιού Χαλκιά, βασική οδός Ιστιαίας - περιφερειακού. Δεν έχουν τοποθετηθεί πινακίδες κινδύνου και προειδοποίησης έργων ούτε και φωτεινοί σηματοδότες για την διάρκεια της νύχτας. Στις δυο άκρες της κλειστής οδού (μπλε σημάδια) δεν τοποθετήθηκαν φωσφορούχες - αντανακλαστικές ταινίες και πινακίδες έργων - απαγόρευσης εισόδου με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να εισέρχονται και να αναγκάζονται να επιστρέψουν με την όπισθεν! Θα μπορούσε να τοποθετηθεί μια πινακίδα παράκαμψης μέσω της χωμάτινης οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου (πράσινα σημάδια) για την διευκόλυνση των περαστικών. Σήμερα είναι σάββατο και βραδιά εξόδου με κίνηση στους δρόμους... και μάλλον μέχρι δευτέρα έτσι θα έχει η κατάσταση...

Από: Jimmys /voriaevia.blogspot.com


Λαμία: Λουκέτο στην Συνεταιριστική Τράπεζα

Ύστερα από 112 χρόνια η Συνεταιριστική Τράπεζα της Λαμίας κατέβασε ρολά. Μετά από απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, ανακλήθηκε η άδεια που είχε χορηγηθεί και από τις 07.00 το πρωί έχει πιάσει δουλειά ειδικός εκκαθάρισης στο κεντρικό κατάστημα της Λαμίας.






Αυτά ήταν τα πολεμοφόδια των χούλιγκαν στον πόλεμο του ΟΑΚΑ

Φωτογραφίες με μερικά από τα πολεμοφόδια που χρησιμοποίησαν οι χούλιγκαν χθες στο ΟΑΚΑ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Μουσική Εκδήλωση της Χορωδίας – Ορχήστρας Νέων της Ι. Μητρόπολης Χαλκίδας

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Πεζικού Χαλκίδος, έλαβε χώρα η καθιερωμένη από πολλών ετών Μουσική Εκδήλωση της Χορωδίας – Ορχήστρας Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως, σε συνεργασία με το τμήμα «Μουσικής Παιδείας» της Ενορίας Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος, αφιερωμένη στο γεγονός της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

Στην Εκδήλωση παρουσιάσθηκαν γνωστές μελωδίες Ελλήνων συνθετών, τραγούδια από τη Δημοτική μουσική μας παράδοση και χορευτικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών, το οποίο ιδιαιτέρως εντυπωσίασε όλους τους παρευρεθέντες στην Εκδήλωση.

Επίκαιρα μίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Αθανάσιος Τρίκκας, Οικονόμος και Εφημέριος του Μητροπολιτικού Ι. Ναού του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, ο οποίος τόνισε την σημασία και την αξία του τιτάνιου αγώνα των Ελλήνων Αγωνιστών του ’21, την ζωντανή τους σχέση με την εκκλησιαστική ζωή και καταχειροκροτήθηκε από το ακροατήριο.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον παριστάμενο Μητροπολίτη Χαρτούμ κ. Εμμανουήλ, τους συντελεστικούς παράγοντες της Εκδήλωσης, τον ομιλητή π. Αθανάσιο, τον Μαέστρο κ. Παύλο Κουρμπέτη και τα αδέλφια του μουσικούς Κωνσταντίνο, Βασιλική και Αλεξάνδρα, την υπεύθυνο του Παιδικού Τμήματος και του Τμήματος εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών κ. Άννα Ροδά, τη Γενική Υπεύθυνο της Χορωδίας - Ορχήστρας κ. Μαγδαληνή Αργυράκη, Καθηγήτρια – Θεολόγο και τη βοηθό της πρεσβυτέρα κ. Χρυσούλα Καλαφἀτη και τα 200 περίπου παιδιά πού συμμετέχουν σ’ αυτήν.

Απίστευτο! Πληρωμένος δολοφόνος διεκδικεί δικαστικά... την αμοιβή του

Με μια παράξενη καταγγελία ήρθε αντιμέτωπος πριν λίγες ημέρες ο Σύνδεσμος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αφού προσέφυγε σε αυτόν, για να βρει το δίκιο του ένας... πληρωμένος δολοφόνος, γιατί δεν τον πλήρωναν οι εντολείς του!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιορτάζει ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στη Κάνηθο

Ετοιμάζονται εντατικά οι Εορταστικές Εκδηλώσεις της Ενορίας Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, στον συνοικισμό Κανήθου, προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ευαγγελιστρίας, οι οποίες θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό , σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ώρα 8:00 μ.μ. Ιερά Αγρυπνία με Προηγιασμένη θεία Λειτουργία .

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ώρα 7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου .

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ώρα 6:45 π.μ. Ακολουθία του Όρθρου

Ώρα 7:15 π.μ. Αρχιερατική χοροστασία

Ώρα 8:15 - 10:15 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Ώρα 5:30 μ.μ. Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος ανά τας οδούς της Ενορίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Νεκρές αλεπούδες από φόλες στο Κουμαρίτσι

Οι νεκρές αλεπούδες με δηλητήρια και φόλες είναι πολύ συχνό φαινόμενο στην περιοχή μας.

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που έρχονται, και δυστυχώς κανένας δεν αναφέρεται στους υπεύθυνους, ενώ όλοι υποψιαζόμαστε γι’ αυτούς.

Συνήθως λέμε “άγνωστοι” έριξαν φόλες με στόχο να εξοντώσουν τα άτυχα ζώα, που απειλούν τα λεγόμενα «θηράματα» για το κυνήγι.

Αυτή τη φορά η καταγγελία αφορά σε τρεις αλεπούδες που βρέθηκαν σε περιοχή κοντά στο χωριό Κουμαρίτσι

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής.

Έφυγε από τη ζωή χθες βράδυ, ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής.

Ο Νίκος Βασταρδής γεννήθηκε στον Πειραιά το 1924 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, του Κάρολου Κουν. Παρέμεινε κοντά στον δάσκαλό του και πρωτοεμφανίστηκε το 1942 στην Αγριόπαπια του Ίψεν.

Έως το 1944, εμφανίστηκε στα θεατρικά έργα: «Για ένα κομμάτι γης» του Κόντγουελ, όπου ερμήνευσε το ρόλο του Ντιούντ, «Στέλλα Βιολάντη» του Γρ. Ξενόπουλου, «Χαρούμενα νιάτα» του Πιζέ.
 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κριεζά: Τραυματίστηκε 27χρονος με το μηχανάκι του

Ένας 27χρονος άντρας τραυματίστηκε ύστερα από τροχαίο στα Κριεζά

Χθες το βράδυ στις 10 και μισή, το μηχανάκι που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

 Ασθενοφόρο μετέφερε τον νεαρό στο κέντρο υγείας της πόλης και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του μιας και τραυματίστηκε ελαφριά.

Αγριο «κράξιμο» από το διεθνή Τύπο για τα επεισόδια του ντέρμπι

Κάτι ότι η χώρα ούτως ή άλλως το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεί λόγω της οικονομικής κρίσης πόλο έλξης του ξένου Τύπου, αλλά και η έκταση των επεισοδίων από το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού -ομάδων που εκπροσωπούν τη χώρα μας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα- φυσικά και προβλήθηκαν αναλόγως από ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Διαβάστε πως σχολίασαν όσα έγιναν ΕΔΩ

Στη δικαιοσύνη η χορεύτρια και ο εραστής της για τη δολοφονία του Μίμη Ζουγανέλη

Η 30χρονη από την Πολωνία, ο εραστής της, αλλά και ένας ακόμη Πολωνός θα παρουσιαστούν στις 30 Μαρτίου στο δικαστηρίου της Σάμου προκειμένου να δικαστούν για την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη.

Η πανέμορφη Πολωνή χορεύτρια που διατηρούσε σχέσεις με τον άτυχο επιχειρηματία, ο οποίος όμως μαγεμένος από την ίδια δεν μπόρεσε να καταλάβει το σατανικό σχέδιο που η ίδια και ο εραστής είχαν καταστρώσει. 
 

Πόσους ψήφους πήρε ο Βενιζέλος στην Ευβοια

To στοίχημα κερδήθηκε σύμφωνα με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια με 5176 μέλη και φίλους του κινήματος στο νομό, να προσέρχονται στην κάλπη. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα στην Εύβοια είναι τα ακόλουθα.

Ψήφισαν 5176.  Βενιζέλος 5085 ψήφοι, λευκά 64, άκυρα 27.


Xαλκίδα Βενιζέλος 1591 ψήφους 63 άκυρα-λευκά

Αλιβέρι  Βενιζέλος  357 ψήφους 1 λευκό

Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Βενιζέλος 192 ψήφους 2 λευκά
.
Ιστιαία Βενιζέλος 170 ψήφους 3 λευκά

Αιδηψός Βενιζέλος 152 ψήφους 7 λευκά

Ψαχνά Βενιζέλος 630 ψήφους 2 λευκά

Λίμνη Βενιζέλος 150 ψήφους 1 άκυρο

Κύμη Βενιζέλος 358 2 άκυρα

Στενή Βενιζέλος 304 ψήφους 1 άκυρο

Bαθύ Αυλίδας Βενιζέλος 99 ψήφους 1 άκυρο

Βασιλικό Βενιζέλος 219 ψήφους 1 λευκό

Μαντούδι Βενιζέλος 161 ψήφους 1 άκυρο

Αμάρυνθος Βενιζέλος 223 ψήφους 3 άκυρα



Μαρμάρι  269 ψήφους με ένα άκυρο

Σκύρος Βενιζέλος 215 ψήφους 2 λευκά

Με ποιό κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος ο Νεκτάριος Σφυράκης;


Ο γνωστός τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης , αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να κατεβεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές υποψήφιος  με ένα από τα γνωστά κόμματα της Βουλής.
 
Ποιό είναι αυτό και τι θέλει να πετύχει;
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΜΩΡΑ»

ΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος λειτούργησε για έκτη συνεχή χρονιά και ολοκλήρωσε τον κύκλο των διαλέξεων του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012, με εξαιρετική επιτυχία.
Η Σχολή Γονέων δημιουργήθηκε το 2005 με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου και φέτος λειτούργησε σε έξι τμήματα: στη Χαλκίδα, στην Ιστιαία, στο Μαντούδι, στη Σκιάθο, στη Χώρα Σκοπέλου, στη Γλώσσα Σκοπέλου και στην Αλόννησο.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας της Σχολής Γονέων πραγματοποιήθηκαν σημαντικές διαλέξεις με την παρουσία πολυπληθών ακροατηρίων. Επιφανείς Κληρικοί και διακεκριμένοι επιστήμονες παρουσίασαν πολύ σημαντικά θέματα στα μέλη της Σχολής Γονέων, τα οποία φέτος κινήθηκαν σε ζητήματα που αφορούσαν την ΥΓΙΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Ομιλητές στη Σχολή, με σειρά παρουσίας ήταν η κ. Δήμητρα Ζιώγα - Ειδική Παιδαγωγός, η κ. Μαρία Κουλούρη - Λογοθεραπεύτρια και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, η κ. Νατάσσα Τσουκνιδά - Εργοθεραπεύτρια, η κ. Αγγελική Βασιλειάδη – Λογοθεραπεύτρια, ο Αρχιμ. Ιωάννης Καραμούζης, ο Αρχιμ. Ιωάννης Βουτσιλάκος, ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας – Πολιτικός Επιστήμων και συγγραφέας, ο κ. Αναστάσιος Χαρμαντάς - Σχολικός και Οικογενειακός Σύμβουλος, η κ. Αναστασία Πρωτογήρου – Πρωτοδίκης Δ.Δ. και Θεολόγος ενώ την τελευταία διάλεξη έκανε ΤΟ Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 η κ. Ματίνα Βαρκάδου-Κουβαρά, Παιδαγωγός και Θεολόγος, η οποία εισηγήθηκε με θέμα: «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΜΩΡΑ».

 Τον κύκλο των φετινών διαλέξεων έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και μετά απένειμε και τις βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολούθησαν ανελλιπώς τις διαλέξεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στον φιλόξενο χώρο της οδού Μεσσαπίων 10, τον οποίο πρόθυμα παραχώρησε και γι’ αυτό τον σκοπό η οικογένεια του κ. Άγγελου Πνευματικού.
Αρκετοί από τους παραπάνω ομιλητές μετέβησαν και στα τμήματα-παραρτήματα της Σχολής στο Μαντούδι και την Ιστιαία και δίδαξαν τα ίδια θέματα, μαζί με άλλους εκλεκτούς ομιλητές.
Η Τοπική μας Εκκλησία ευχαριστεί θερμά όλους τους ομιλητές για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ποιμαντική διακονία της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Η πρόθυμη ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας και η ποιότητα των εισηγήσεων που παρουσίασαν καταξιώνουν την επιστημονική και ανθρώπινη υπόστασή τους, αλλά και τη συνολική συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
Ευχαριστούμε θερμά τους ευλαβεστάτους Ιερείς μας, οι οποίοι και αυτό το έργο της Τοπικής Εκκλησίας με προθυμία και ιεραποστολικό ζήλο το ενίσχυσαν παντοιοτρόπως.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους διευθυντές και τους δημοσιογράφους των Τοπικών μέσων επικοινωνίας (εφημερίδων, ραδιοφωνικών σταθμών και διαδικτυακών μέσων), οι οποίοι προέβαλαν και ανέδειξαν το έργο της Σχολής Γονέων, όπως κάνουν και σε κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα της Τοπικής μας Εκκλησίας, συμβάλλοντας με το μοναδικό τους τρόπο στην επιτυχία του θεσμού.
Κλείνοντας και το φετινό κύκλο των μαθημάτων μπορούμε συμπερασματικά να πούμε ότι η έντονη παρουσία και η συμμετοχή του κοινού (γονέων, υποψηφίων γονέων, καθηγητών, διδασκάλων κ.ά.) σε όλα τα μαθήματα, κατέδειξε την ανάγκη που έχουν οι γονείς να ενισχυθούν στο γονεϊκό τους ρόλο, αλλά και τη βαθύτερη επικοινωνία όλων να ενισχυθούν πνευματικά και να καθοδηγηθούν στον ορθό χειρισμό των ποικίλων προβλημάτων και συγκρούσεων που προκύπτουν καθημερινά στην οικογενειακή και κοινωνική μας ζωή. Η ενθουσιώδης συμμετοχή των συμμετεχόντων, η προσήλωσή τους κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων και ο γόνιμος και εκτενής διάλογος που ακολουθούσε κάθε διάλεξη ήταν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός θεσμού που αγαπήθηκε και πλαισιώθηκε με ενδιαφέρον από τους γονείς της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Η Σχολή Γονέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως για άλλη μια χρονιά ήταν μια στοργική και θεολογική εστία, που θέρμανε τις ψυχές όσων την εμπιστεύθηκαν και κατέφυγαν σε αυτήν για να ενημερωθούν και να υποστηριχθούν εκκλησιαστικά στο δύσκολο έργο της συζυγίας και της γονεϊκότητας.

Ο Δήμος Καρύστου συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Καρύστου ευαισθητοποιημένος στον τομέα του περιβάλλοντος, συμμετέχει στην «Ώρα της Γης» το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Στις 8:30 το βράδυ καλεί όλους του δημότες να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα έτσι ώστε να δώσει και το δικό του μήνυμα σε αυτή την καμπάνια, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καρύστου:

«Το περιβάλλον, είναι το «τελευταίο μας οχυρό» και πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να  το διαφυλάξουμε.

Το σβήσιμο των φώτων για μία ώρα, θα είναι μόνο το σινιάλο για τον αγώνα μας, σαν έλληνες, για την προστασία του περιβάλλοντος. Θα πρέπει να εξακολουθήσουμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον αυτό: την ελληνική φύση με τις αμέτρητες εναλλαγές της, την ιστορία μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά, τον τουρισμό και τα τοπικά μας προϊόντα.»

42χρονος προσπάθησε να βιάσει 12χρονη στη Σάμο

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες σε χωριό της Σάμου!

Σύμφωνα με τη "Σαμιακή Γνώμη" μια οικογένεια κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ένας 42χρονος προσπάθησε να βιάσει το 12χρονο κοριτσάκι τους ασελγώντας επάνω του κάνοντας του άσεμνες χειρονομίες! Ο 42χρονος κλήθηκε στην Αστυνομία, χωρίς βέβαια να κρατηθεί λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συγκυβέρνηση θέλει το 70%

"Το πρώτο πράγμα που εισπράττουμε από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η πρόβλεψη ποσοστών είναι πρωτίστως θυμός και διαμαρτυρία", είπε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος μιλώντας στον Real Fm, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη, προσθέτοντας: "Ακόμα και όταν τελειώνει η συνέντευξη ο ερωτώμενος συνεχίζει να λέει τον πόνο του".

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έπαιξαν μπουνιές για έναν άνδρα που δεν είχε δεσμό με καμμία από αυτές

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Χαλκίδα, όταν δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια ενός 40χρονου άνδρα ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, και δεν έχει δεσμό με καμία από αυτές!

Όλα ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες όταν μετακόμισε στην πολυκατοικία που μένουν οι δύο γυναίκες. Ανύπαντρες και οι δύο αγνοώντας ότι ο σαραντάρης είχε οικογένεια, άρχισαν να τον φλερτάρουν.

"Η Νέα Δημοκρατία το μόνο κόμμα, που έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει την Ελλάδα σήμερα"

"H  βάση της ΝΔ είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων και η Νέα Δημοκρατία το μόνο κόμμα, που έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει την Ελλάδα σήμερα" τονίστηκε από τη ΝΟΔΕ Εύβοιας, σε συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη συνεδρίασή της.

Η ΝΟΔΕ Εύβοιας συνεδρίασε στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας στη Χαλκίδα το Σαββάτο 17 Μαρτίου, με την παρουσία του Αργύρη Ντινόπουλου Βουλευτή Β Άθηνών, Αν. Γρ. Πολιτικού Σχεδιασμού.

Ήταν εκεί ο Σίμος Κεδίκογλου Βουλευτής Ευβοίας και ο Παναγιώτης Σινάπης Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας εκπρόσωπος της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ.

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Εύβοιας αναφέρει ότι:

"Μαζικότητα και συσπείρωση, οπαδών και στελεχών της ΝΔ, τα κύρια συστατικά για τη προσπάθεια εξόδου της χώρας από την ακυβερνησία που υπόσχονται τα άλλα κόμματα και οι συνεργασίες τους.

Αντιστεκόμαστε στην πολιτική της καμένης γης του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς. Βάζουμε τώρα τέλος στις ανέξοδες κορώνες του Εθνικισμού. Είναι το κύριο ζητούμενο για αυτούς να καταστραφεί η χώρα, παρά να αναδειχτεί κυβέρνηση αυτόνομη και αυτοδύναμη, που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα.

Η Νέα Δημοκρατία με τον Αντώνη Σαμαρά Πρωθυπουργό, είναι εγγύηση ομαλότητας και ευημερίας για τη χώρα!".

Ο Διευθυντής πολεοδομίας της Μυκόνου αθώωσε τον εαυτό του για δύο βίλες

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο οι καταγγελίες για σκάνδαλα στις διαδικασίες αδειοδοτήσεις δόμησης , είναι σύνηθες φαινόμενο.

Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", αποδεικνύεται, περίτρανα ότι συγκεκριμένες υπηρεσίες του Δημοσίου νοσούν.

Άλλωστε όταν ο ελεγχόμενος είναι αυτός που ελέγχει το αν διαπράχθηκε παρανομία , αυτό και μόνο είναι παράλογο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κάτια Ζυγούλη: Τα μυστικά ομορφιάς της

Μπορεί να έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, όμως καταφέρνει να διατηρεί τη σιλουέτα της άψογη. Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη και το σώμα της που θα το ζήλευαν αρκετές γυναίκες…

Ο προσωπικός της διατροφολόγος μας αποκαλύπτει το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί και διατηρείται σε φόρμα:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1,6 δισ. ευρώ θα προσπαθήσει να αντλήσει το Ελληνικό Δημόσιο την Τρίτη

Το ποσό του 1,6 δισ. ευρώ αναζητεί, την επόμενη εβδομάδα, το υπουργείο Οικονομικών, μέσω της δημοπρασίας των εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας, που είναι και η πρώτη δημοπρασία μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής των ομολόγων στο πλαίσιο του PSI.

Το ποσό της δημοπρασίας ορίστηκε σε 1 δισ. ευρώ και, με την αποδοχή των μη ανταγωνιστικών προσφορών (60% επί του αρχικού ποσού), μπορεί να διαμορφωθεί μέχρι 1,6 δισ. ευρώ. Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) των τρίμηνων εντόκων θα είναι θα είναι η Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (Τ+3) και λήξεως η 22 Ιουνίου 2012.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Πυρά» από την Ε.Ε. για την εκτέλεση δύο θανατοποινιτών στη Λευκορωσία

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση της εκτέλεσης στη Λευκορωσία δύο ανδρών -του Βλάντισλαβ Κόβαλεφ και του Ντμίτρι Κονόβαλοφ- που είχαν καταδικαστεί για την αιματηρή βομβιστική επίθεση στο μετρό το 2011. Αρχικά οι αρχές ανακοίνωσαν την εκτέλεση του Κόβαλεφ, αλλά αργότερα έγινε γνωστό ότι εκτελέστηκαν και οι δύο.

Οι εκτελέσεις έγιναν παρά τις διαμαρτυρίες από ευρωπαϊκές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις εκκλήσεις να υπάρξει επανεκδίκαση της υπόθεσης.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...