Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

22χρονος ΝΕΚΡΟΣ σε τροχαίο στη Ριτσώνα

Σήμερα (17-11-2013) περίπου στις 05:20΄το πρωί, στη Ριτσώνα Ευβοίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος και στο οποίο επέβαινε ακόμη ένας 25χρονος , συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος . 


Από τη σύγκρουση, που έλαβε χώρα στην 18,5η χ/θ της παλαιάς εθνικής οδού Χαλκίδας - Θηβών, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 22χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και σοβαρά ο 25χρονος συνοδηγός, ο οποίος διεκομίσθη αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και στην συνεχεία σε Νοσοκομείο των Αθηνών.Ξαφνικά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έξω από το εργοστάσιο της Ideal, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Δημοσκόπηση της Alco: Μπροστά 0,4% ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεβαίνει και η Ν.Δ.

Παρά το προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί την εμπιστοσύνη των πολιτών, ενώ ανακάμπτει η Χρυσή Αυγή


Το κλίμα πόλωσης που δημιουργείται στο πολιτικό σκηνικό, ενισχύοντας το δίπολο Νέας Δημοκρατίας - ΣΥΡΙΖΑ και συνθλίβοντας τις κατακερματισμένες δυνάμεις στον χώρο του Κέντρου, αποτυπώνει έρευνα για τις διαθέσεις της κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία Alco για λογαριασμό του «ΘΕΜΑτος» και δίνει οριακή πρωτιά 0,4% στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...