Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η επίσημη ανακοίνωση για την καθαίρεση του Μπουραντά από τον Περγαντά

O κ. Περγαντάς
Με την ανακοίνωση της ανάκλησης των αρμοδιοτήτων και παύσης των καθηκόντων του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Μπουραντά ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Αφορμή για την απόφαση αυτή του κ. Περγαντά, υπήρξε η – προ ολίγων ημερών - δημοσιοποίηση επιστολής του κ. Μπουραντά για το θέμα των εργαζομένων σε επιχειρήσεις της Εύβοιας, που είχε συμπεριληφθεί για συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Για τη στάση του κ. Μπουραντά ο Περιφερειάρχης επεσήμανε :

«Θεωρώ προσβολή στο θεσμό του Περιφερειάρχη τη δημοσιοποίηση της επιστολής του κ. Μπουραντά, η οποία εκφράζει προσωπικές του απόψεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, πριν τη συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση.

Η αναφορά του κ. Μπουραντά σε Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και Περιφέρεια διασπά την ενότητα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η δε μετάθεση των ευθυνών του στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη χωρίς ίχνος αυτοκριτικής συνιστά έλλειμμα στην αλληλεγγύη και στη συλλογικότητα που οφείλουν να διέπουν τη λειτουργία του συνδυασμού της πλειοψηφίας».

Έτσι ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι ο κ. Μπουραντάς :
Παύεται από τα καθήκοντα του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής
Ανακαλούνται όλες οι αρμοδιότητες που του έχουν δοθεί με αποφάσεις του Περιφερειάρχη
Παύεται από όλες τις θέσεις που έχει τοποθετηθεί.

Και καλείται, σύμφωνα με το Νόμο, να υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, αφού είναι αδιανόητο να κατέχει τη θέση και να μισθοδοτείται για καθήκοντα τα οποία πλέον δεν ασκεί.

Στη συνέχεια ακολούθησε η άρνηση του κ. Μπουραντά να παραιτηθεί από Αντιπεριφερειάρχης, δηλώνοντας την παραίτηση από τον μισθό του.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε :

«Καλώ τον κ. Μπουραντά να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Επισημαίνω ότι δεν είναι νομικά εφικτό να παραιτηθεί των αποδοχών του εάν δεν παραιτηθεί ταυτόχρονα κι απ την έμμισθη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, όπως θεσμικά και ηθικά οφείλει, αφού πλέον δεν ασκεί τις αρμοδιότητές του»

Τέλος ο κ. Περγαντάς δήλωσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι θα απαντήσει στις όποιες δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Μπουραντά μόνο όταν παραιτηθεί, διότι διαφορετικά κι εφόσον γινόταν τέτοιος δημόσιος διάλογος ο Περιφερειάρχης θα νομιμοποιούσε τη λήψη μισθού του Αντιπεριφερειάρχη χωρίς στην ουσία να ασκεί κανένα καθήκον.

Στη συνέχεια το Περιφερειακό Συμβούλιο προχώρησε στη συζήτηση του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης για τα προβλήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στα εργοστάσια της Εύβοιας (Lafarge – Τσιμέντα Χαλκίδας, Ιντερκεμ, Μηχανική, Σέλμαν, Νεοσετ και Ηλεκτρομηχανική), με τη συμμετοχή του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και των εκπροσώπων των Σωματείων Εργαζομένων.

Η ενημέρωση και συζήτηση του θέματος συνεχίστηκε με τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων, περιφερειακών συμβούλων και του βουλευτή ΔΗΜΑΡ της Εύβοιας, όπου ανάμεσά τους τονίστηκε η επιμονή και η διεκδικητική στάση του Περιφερειάρχη, ακόμα και δημόσια όπως στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ, να γίνει συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, καθώς και η απαξιωτική στάση της κυβερνητικής ηγεσίας.

Στην τοποθέτησή του, επί του θέματος, ο κ. Περγαντάς :

«Είναι γνωστά, τα έχουμε επανειλημμένα συζητήσει και δεν θα επαναλάβω τα αιτήματα – που προφανώς στηρίζουμε – των εργαζομένων και οδήγησαν στην κατάληψη του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Σήμερα εδώ, με πρωτοβουλία μου, βάλαμε στην ημερήσια διάταξη και συζητάμε το θέμα. Κι είναι στην ουσία μια πρωτοβουλία κυρίως πολιτική. Είναι μια κίνηση για να ξεπεράσει τα όρια της Εύβοιας και να αναδείξουμε σε όλη τη Στερεά Ελλάδα το πρόβλημα των εργαζομένων. Στόχος μας είναι να δημοσιοποιήσουμε το μεγάλο αυτό ζήτημα, το οποίο πολιτικά στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις : με την παρουσία μου δυο φορές στην κατάληψη, με συνομιλίες με εργαζόμενους και συνδικάτα και με την διαρκή επιμονή μου να γίνει συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς, με αποκορύφωμα τη δημόσια επαφή μου με τον Υπουργό Ανάπτυξης στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ, ο οποίος υπεξέφυγε του αιτήματος για τον καθορισμό συνάντησης παρουσία των εργαζομένων.

Όμως, επειδή θέλω να μιλάω πάντα ανοιχτά, θα τονίσω, πως δεν είμαι υπόλογος για τη στάση που κρατάει η κυβέρνηση. Αντίθετα, είναι η απόδειξη πως τα Υπουργεία δεν σέβονται αυτό που δημιούργησαν. Δεν σέβονται την Αυτοδιοίκηση, δηλαδή την άμεση έκφραση των πολιτών, την κοινωνία, τους εργαζόμενους.

Είναι η απόδειξη πως έχουμε να κάνουμε με ένα κρίσιμο πολιτικό θέμα, που βάζει όλους μας – αυτοδιοίκηση, πολίτες, εργαζόμενους – απ΄την ίδια πλευρά. Από αυτή λοιπόν την πλευρά εξακολουθώ να στηρίζω απόλυτα τα αιτήματα των εργαζομένων και ενόψει της συνάντησης με τον Υπουργό Εργασίας, που μόλις πληροφορήθηκα ότι προσδιορίστηκε για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, κάνω έκκληση να λειτουργήσουν άμεσα πλέον οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για επιτακτικούς λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Η ανοιχτή Περιφέρεια, με τη δική σας παρουσία, θα ενισχύσει αυτόν τον αγώνα, θα κάνει όλο τον κόσμο κοινωνό και συμμέτοχο και θα δυναμώσει τη φωνή και τις διεκδικήσεις όλων μας».

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι 3 συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν, χθες  29  Σεπτεμβρίου  τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρία άτομα, ηλικίας 42, 36 και 31 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί σε περιοχή της Χαλκίδας συνελήφθη ο 42χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη κάτω από το πατάκι του οδηγού, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,1) γραμμαρίου.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας συνελήφθη ο 36χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,45) γραμμαρίου.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες επίσης το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας συνελήφθη ο 31χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,40) γραμμαρίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
eviaportal.gr

Ποιου Αντιπεριφερειάρχη το "κεφάλι επί πίνακι" ζήτησε ο Περγαντάς - Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Άγρια κόντρα με απίστευτες ατάκες μεταξύ Περγαντά - Μπουραντά. Γιατί πέταξε εκτός ομάδας τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας ο Περιφερειάρχης...

- Για διατάξεις Φρανκενστάιν στον Καλλικράτη έκανε λόγο ο Περγαντάς

- Τι απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης όταν του ανακλήθηκαν όλες οι αρμοδιότητες και του ζητήθηκε η παραίτηση

Έκτος ομάδας Περγαντά βρίσκεται πλέον ο Αντιπεριφερειάρχης της Εύβοιας Θανάσης Μπουραντάς, όπως δημόσια ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης στην έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα.

Ο Κλέαρχος Περγαντάς ανακάλεσε όλες τις αρμοδιότητες που είχε δώσει στον πρωην στενό συνεργάτη του και Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά, ενώ παράλληλα τον κάλεσε να υποβάλει εδώ και τώρα την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Ο Θανάσης Μπουραντάς σήκωσε το γάντι και του απάντησε ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει το μισθό του, αλλά θα παραμείνει στη θέση του. Ο Αντιπερειφεριάρχης τόνισε ότι ο Περιφερειάρχης δεν στάθηκε ικανός να δώσει λύσεις στα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα της Εύβοιας, ενώ τον κατηγόρησε ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κάνει ρουσφετάκια μέσα από το ΕΣΠΑ.

Έσκισε την παραίτηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόντρα των δυο ανδρών έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Το τελευταίο διάστημα όμως τα πράγματα έφτασαν στα άκρα με αφορμή και την κατάληψη που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

"Τους αιρετούς τους «τελειώνουν» ή τους αναδεικνύουν οι πολίτες και κανένας άλλος", τόνισε ο Θανάσης Μπουραντάς, ο οποίος φέρεται να έσκισε την παραίτηση που του έδωσε να υπογράψει ο Περιφερειάρχης στην προσυνεδρίαση που προηγήθηκε του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για διατάξεις Φρανκενστάιν στον Καλλικράτη μίλησε ο Κλέαρχος Περγαντάς, κατακεραυνώνοντας τον πρωην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση, αφού σύμφωνα με τις διατάξεις του Καλλικράτη ο Περιφερειάρχης δεν μπορεί να παύσει τους Αντιπεριφερειάρχες.
Lamiareport.gr

Οπλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια των Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού

Όπλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού.


Συγκεκριμένα, στο σπίτι του Ν. Μίχου βρέθηκαν ένα πιστόλι Zastava, μία επαναληπτική καραμπίνα, και μία γεμιστήρα. 

Σε άλλη έρευνα στο σπίτι του Γ. Λαγού βρέθηκαν ένα πιστόλι, πέντε φυσίγγια και δύο καπνογόνα.

Βάζει λουκέτο από αύριο το Sprider Stores στη Χαλκίδα

Αναστέλλεται από αύριο Τρίτη 1η Οκτωβρίου η λειτουργία των καταστημάτων της Sprider Stores και ανάμεσά τους και της Χαλκίδας.


Όπως αναφέρει η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση, βασικός λόγος αυτής της εξέλιξης ήταν η αδιάλλακτη στάση και η άρνηση των τραπεζών, να συνεχίσουν την υφιστάμενη έως τώρα χρηματοδότηση.

«Παράλληλα, η παρατεταμένη ύφεση της ελληνικής οικονομίας η οποία έχει πλήξει σημαντικότατα και τον κλάδο μας, ο περιορισμός του διαθέσιμου εισοδήματος των καταναλωτών, η αύξηση του κόστους χρηματοδότησης, οι καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς στις κεντρικές αποθήκες και εγκαταστάσεις της εταιρείας, η άρνηση των ασφαλιστικών εταιρειών να μας αποζημιώσουν έστω και μερικώς, αλλά και η αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε προμηθευτής της Sprider Stores, επιδείνωσαν επιπρόσθετα την κατάσταση και οδήγησαν την εταιρεία στην συγκεκριμένη απόφαση».

«Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί το τέλος μιας γόνιμης και επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας 30 και πλέον ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρεία, βασισμένη σε ένα πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης, επεκτάθηκε σημαντικά στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες ένδυσής και υπόδησης των νοικοκυριών κάθε χώρας» σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, προχώρησαν στη διεξοδική μελέτη και διερεύνηση κάθε πιθανής λύσης που θα μπορούσε να αποτρέψει την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη. Πραγματοποιήθηκαν επαφές με επενδυτές και τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ωστόσο το ευρύτερο περιβάλλον ύφεσης, οι ασφυκτικές συνθήκες έλλειψης ρευστότητας αλλά και η ουσιαστική άρνηση στήριξης από την πλευρά των εγχώριων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, κατέστησαν όλες τις προσπάθειες άγονες.

»Έχοντας καταφέρει να αναδιαρθρώσουμε ουσιαστικά το δίκτυο πωλήσεων μας, αλλά και το κόστος λειτουργίας μας, διαθέταμε όλα τα εχέγγυα ώστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε σε ένα βιώσιμο μονοπάτι ανάπτυξης. Δυστυχώς η ταμειακή ασφυξία στην οποία καταδικαστήκαμε δεν κατέστησε δυνατή την ομαλή τροφοδότηση των καταστημάτων μας με εμπόρευμα και έθεσε τα θεμέλια για την οριστική διακοπή της λειτουργίας τους.

»Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την ευρύτερη εταιρική οικογένεια της Sprider Stores, η εταιρεία θα εστιάσει όλες της τις προσπάθειες και θα συμπράξει με κάθε τρόπο, στην αποπληρωμή των υποχρεώσεών της προς το προσωπικό.

»Παρά τις αντίξοες συνθήκες από πλευράς ρευστότητας, η Sprider Stores θα παραμείνει ένας υπεύθυνος φορέας και θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται στα πρότυπα υψηλής αξιοπιστίας και επιχειρηματικής ηθικής που την χαρακτήρισαν όλα αυτά τα χρόνια, τιμώντας όσο είναι εφικτό τις υποχρεώσεις της. Προς το σκοπό αυτό, θα αξιοποιηθεί με κάθε τρόπο η καθ’ όλα σημαντική πάγια περιουσία της εταιρείας με βασικό γνώμονα την ικανοποίηση των εργαζομένων και των λοιπών πιστωτών όπως ο νόμος ορίζει.

»Έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας για πάνω από τρεις δεκαετίες, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα ανώτατα και ανώτερα διοικητικά στελέχη αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της Sprider Stores, αισθάνονται υπερήφανοι για την πορεία της εταιρείας και για την ανάδειξή της στην μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης. Ανεξάρτητα από τους συγκυριακούς παράγοντες που στάθηκαν εμπόδιο στη λειτουργία της, τα χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά που εμπιστεύτηκαν το όνομα Sprider Stores όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν έμπρακτη επιβεβαίωση της επιτυχίας της εταιρείας».

Στη φυλακή πρώην Δήμαρχος για χρέη στο δημόσιο


Είχε καταδικαστεί σε 20 μήνες φυλάκιση για χρέη και μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ...

Πρόκειται για πασίγνωστο επιχειρηματία, ο οποίος είχε διατελέσει Δήμαρχος στην Εύβοια πριν λίγα χρόνια

Ο πρώην Δήμαρχος συνελήφθη στην Ερέτρια μετά από τυχαίο έλεγχο των Αστυνομικών και με απόφαση του Εισαγγελέα οδηγήθηκε στις Φυλακές Χαλκίδας.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις από το 2011 με συνολική ποινή φυλάκισης 20 μήνες, για χρέη στο Δημόσιο και μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ.
eviazoom.blogspot.gr

Συνελήφθησαν ένας 29χρονος και ένας 40χρονος για ναρκωτικά στο Αλιβέρι


Ο 29χρονος κατηγορείται για διακίνηση και ο 40χρονος για κατοχή ναρκωτικών, ενώ επιπλέον σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διάπραξη κλοπής

O 29χρονος είχε συλληφθεί ξανά τον περασμένο Ιούλιο για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και για παράνομη κατοχή και πώληση λαθραίων πακέτων τσιγάρων και κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων (DVDs, CDs)

Συνελήφθησαν, προχθές (27-09-2013) το μεσημέρι στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα προχθές το μεσημέρι, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 40χρονο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 05-10-2011 απόφαση του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών για διάπραξη κλοπής.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (4,1) γραμμαρίων που ο 40χρονος κατείχε στην οικία του στο Αλιβέρι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 40χρονος προμηθεύτηκε την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών από τον 29χρονο, ο οποίος επίσης την ίδια ημέρα το μεσημέρι εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι την 17-07-2013, ο 29χρονος υπήκοος Πακιστάν είχε συλληφθεί ξανά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου και σε βάρος του είχε σχηματισθεί δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας (σχετικό το από 18-07-2013 Δελτίο Τύπου μας).

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχαν κατασχεθεί από τους αστυνομικούς:

Συνολικά είκοσι εννέα (29) συσκευασίες (σπιρτόκουτα), έτοιμες προς πώληση, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (145) γραμμαρίων.

(518) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CDs και DVDs), οι οποίοι δεν έφεραν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.

(387) λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Eviatop.blogspot.com

Αναγνωστάκης - ΔΗΜΑΡ: Εξαφάνιση των τμημάτων Ένταξης από την παιδαγωγική διαδικασία

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής  Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης την καταγγελία του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, σχετικά με την υποχρεωτική μετακίνηση 11 εκπαιδευτικών από τα Τμήματα Ένταξης και στην ουσιαστική απαξίωση του συγκεκριμένου θεσμού.

Πρόκειται για μια ακόμα υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και των κοινωνικών παροχών της πολιτείας, που ενέχει σοβαρούς παιδαγωγικούς κινδύνους τόσο για τους ίδιους τους μαθητές όσο και για τις εμπλεκόμενες σχολικές μονάδες.

Ο Χρήστος Κατσώτης από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα στην Χαλκίδα

Ο Χρήστος Κατσώτης από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα είναι εισηγητής στη σύσκεψη για την ανασυγκρότηση της Γραμματείας Εύβοιας του ΠΑΜΕ την Δευτέρα 7μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Ο Χρήστος Κατσώτης εκτός από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ είναι μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...