Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

«Γενέθλια» για το λουκέτο με διαδήλωση στη Lafarge

Διεκδικώντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ανάκληση των απολύσεων, οι εργαζόμενοι στα Τσιμέντα Χαλκίδας, με αφορμή τον ένα χρόνο από το κλείσιμο του εργοστασίου, «κατεβαίνουν» από τη Χαλκίδα στην Παιανία, για να διαδηλώσουν έξω από τα γραφεία της ιδιοκτήτριας εταιρίας Lafarge.


Παράλληλα, το σωματείο εργαζομένων της γειτονικής  Intracom, θα κάνει στάση εργασίας για να υποδεχτεί τους εργαζόμενους από τα Τσιμέντα Χαλκίδας.


Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, αναφέρει: "Συνάδελφοι και συμπολίτες. Στις 26 Μαρτίου 2014 συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που η πολυεθνική LAFARGE, παίζοντας ένα άθλιο κερδοσκοπικό παιχνίδι σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας, αποφάσισε να διακόψει την λειτουργία του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας, στέλνοντας στην ανεργία 95 , μέχρι σήμερα, συναδέλφους μας.

Στα πλαίσια του αγώνα μας για την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ανάκληση των απολύσεων πραγματοποιούμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 στις 11:00΄ έξω από το κτίριο των κεντρικών γραφείων της πολυεθνικής (19,3 χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου – Παιανία Αττικής) και σας καλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας τον δίκαιο αγώνα μας.

  Όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην πολυεθνική LAFARGE ότι τα κερδοσκοπικά της σχέδια δεν θα περάσουν. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάκληση - ακύρωση των απολύσεων και την επαναλειτουργία του εργοστασίου".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...