Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

James Bond με Skyfall στο Μάγια - Movietone (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κινηματογράφος Μάγια - movietone, θα προβάλει από αύριο Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, τη νέα ταινία του James Bond - Skyfall, η οποία έχει σπάσει τα ταμεία στην Αμερική. Πανάκριβα αυτοκίνητα και μαγευτικά τοπία, κυριαρχούν στη νέα ταινία Skyfall, του Sam Mendes, που πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig.

Η ταινία Skyfall, θα προβληθεί μέχρι την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, με πιθανότητα παράτασης.

Ώρες προβολής: 19.30 μμ και 22.15μμ

Δείτε το trailer της ταινίας:


Ακούστε το τραγούδι της Adele για την ταινία Skyfall.

Λίγα λόγια για το έργο:

Wax figure of Daniel Craig at Madame Tussauds,...
 (Photo credit: Wikipedia)
Ο Daniel Craig επιστρέφει σαν James Bond του Ian Fleming στοSkyfall, την 23η περιπέτεια στη μακροβιότερη σειρά ταινιών όλων των εποχών.

Στο Skyfall, δοκιμάζεται η αφοσίωση του James Bond στην Μ καθώς το παρελθόν της επιστρέφει για να την στοιχειώσει.

Καθώς η MI6 γίνεται στόχος επίθεσης, ο 007 πρέπει να εντοπίσει το στόχο και να τον καταστρέψει, με κάθε προσωπικό κόστος.

Πρωταγωνιστούν: Daniel Craig, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris, Ben Whishaw, Helen McCrory, Rory Kinear, με τον Albert Finney και τη Judi Dench στο ρόλο της "M"
Σκηνοθεσία: Sam Mendes

Κινηματογράφος Μάγια.Movietone
Υπεύθυνοι Πάνος Σταυρίδης και Λευτέρης Σικιώτης
Αβάντων 83 - Χαλκίδα
Τηλ: 2221025625
Enhanced by Zemanta

Οι υποψήφιοι της ΠΑΣΚ καθηγητών

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι της ΠΑΣΚ καθηγητών Δ.Ε. για το ΑΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας, για τις εκλογές που πρόκειται να γίνουν στις 7 Νοεμβρίου 2012.

Δήμου Αντώνης ΠΕ 12 Γυμνάσιο Αμαρύνθου
Ευθυμίου Θανάσης ΠΕ 04 Γυμνάσιο Λάρυμνας
Θεοχαρόπουλος Μιχάλης ΠΕ 04 Κ.Π.Ε. Άμφισσας
Καρφή Ροδοθέα ΠΕ 02 ΓΕΛ Καρπενησίου
Κυρίτσης Γιώργος ΠΕ 04 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας
Κωττής Κώστας ΠΕ 17 ΕΠΑΛ Ψαχνών
Τσουκνίδα Λαμπρινή ΠΕ 11 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας
Χρήστου Χρήστος ΠΕ 11 2ο ΓΕΛ Θήβας

Ο διαιτητής από τη Λίμνη,που κρέμασε τη σφυρίχτρα και φόρεσε ράσο και πετραχήλι

Ο διαιτητής Ναούμ Σταύρου, άφησε τα γήπεδα της Α' Εθνικής και έγινε ιερέας. Ο ίδιος μίλησε στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία" στον ΔΗΜ. ΡΙΖΟΥΛΗ και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους άφησε τα γήπεδα.

Αναλυτικά:

"Ξύπνησε ήρεμος το πρωί της Κυριακής και επιστρέφοντας από την εκκλησία ετοίμασε τη στολή του με προσοχή, όπως έκανε πριν από όλα τα μεγάλα ματς. Το απόγευμα δεν είχε έναν τυχαίο αγώνα αλλά ντέρμπι. Ετοιμάστηκε, μελέτησε τις σημειώσεις του για τους παίκτες, χαιρέτησε την οικογένεια του και ξεκίνησε για το γήπεδο. Πριν φτάσει όμως στο αθηναϊκό στάδιο έπρεπε να "οπλιστεί" κατάλληλα για όσα θα αντιμετώπιζε.

Ήξερε ότι το περιβάλλον θα ήταν φορτισμένο και οι απαιτήσεις πολλές. Έπρεπε να είναι έτοιμος. Το αυτοκίνητο του σταμάτησε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Κατέβηκε, προσκύνησε και προσευχήθηκε. Τώρα ήταν πλέον έτοιμος να σφυρίξει στο μεγάλο ματς.

Αυτό έκανε για 20 χρόνια ο Ναούμ Σταύρου πριν από τους 2.500 περίπου αγώνες που διαιτήτευσε. Από το 1986 στο τοπικό πρωτάθλημα της Φλώρινας έως το 2006 που κρέμασε τη σφυρίχτρα του ως διαιτητής της Α' Εθνικής (και μάλιστα διεθνής) είχε σύμμαχο και βοηθό του μέσα στο γήπεδο μόνο τον Θεό. Η βαθιά του πίστη ήταν γνωστή άλλωστε στην πατρίδα του τη Λίμνη Ευβοίας.

Η μετάβαση

Παράλληλα όμως ήταν και τόσο αταίριαστη με τον "κολασμένο" κόσμο του ποδοσφαίρου.

Παρόλα αυτά ο Ναούμ δεν άλλαξε ούτε επηρεάστηκε. Αντίθετα η πίστη του δυνάμωσε μέσα από τις δυσκολίες τόσο, ώστε να πάρει τη μεγάλη απόφαση: Να γίνει ιερέας!

Ο διαιτητής Ναούμ Σταύρου λοιπόν αποφάσισε να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του και να φορέσει το ράσο, προκαλώντας έκπληξη στον κόσμο του ποδοσφαίρου. "Για μένα ήταν ό,τι αναζητούσα σε όλη μου τη ζωή" λέει ο πατήρ Ναούμ στην "κυριακάτικη δημοκρατία", δείχνοντας με καμάρι τις φωτογραφίες της χειροτονίας του από τον μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο.

Η ιστορία της ζωής του πατέρα Ναούμ ξεκινά στη Λίμνη της Εύβοιας όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η οικογένεια του ήταν ιδιαίτερα πιστή και ο μικρός Ναούμ είχε από παιδί δύο αγάπες. Τον αθλητισμό και την εκκλησία. Έπαιζε ποδόσφαιρο στη γειτονιά και είχε μάθει βυζαντινή μουσική για να γίνει ψάλτης. Λύκειο πήγε στη Χαλκίδα και το 1986 περνάει με πανελλαδικές εξετάσεις στο τμήμα Ζωικής Παραγωγής της Θεσσαλονίκης.

Η ζωή του αλλάζει και μετακομίζει στη νύμφη του Βορρά. Ο Ναούμ, παράλληλα με τις σπουδές παίζει ποδόσφαιρο σε τοπικές ομάδες και ελπίζει βάσιμα σε μεταγραφή. Όμως οι οικονομικές δυσκολίες μεγαλώνουν, τα έξοδα αυξάνονται και η οικογένεια του δεν έχει μεγάλες δυνατότητες. Τότε ο Ναούμ αποφασίζει να ψάξει για δουλειά.

Ένας συμφοιτητής του τον φέρνει σε επαφή με τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού συνδέσμου Φλώρινας που τον ενημερώνει ότι αναζητούσαν διαιτητές. Αποφασίζει λοιπόν να φορέσει τη στολή, να βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα και να δοκιμάσει, κυρίως για βιοποριστικούς λόγους.

Οι ύβρεις

Όπως φάνηκε όμως, ο Ναούμ είχε ταλέντο κι έτσι γρήγορα προβιβάζεται από το τοπικό πρωτάθλημα στη Δ' Εθνική, ξεκινώντας μια μεγάλη διαιτητική καριέρα. "Οι συνθήκες ειδικά στα μικρά πρωταθλήματα ήταν δύσκολες" λέει ο π. Ναούμ και προσθέτει:

"Ήθελα να αποδίδω πάντα δικαιοσύνη. Τα υβριστικά συνθήματα δεν τα άκουγα ποτέ. Έκλεινα τα αυτιά".

Το 1992 και μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας επέστρεψε στην Εύβοια και έγινε διαιτητής του εκεί συνδέσμου. Πιάνει παράλληλα δουλειά στο κτηνιατρείο της Ιστιαίας, μια πολύ καλή εργασία για τον ίδιο λόγω της μεγάλης του αγάπης για τα ζώα. Είναι υπεύθυνος για την αναπαραγωγή τους, παρακολουθεί σεμινάρια και γίνεται ένας καλός επαγγελματίας. Παράλληλα είναι ενεργό μέλος της ενορίας του. Ψάλτης, ταμίας στο φιλόπτωχο ταμείο και δραστήριο μέλος της εκκλησίας, που δεν έλειπε ποτέ από τις ακολουθίες.

Ήξερε τα πάντα για τη λειτουργία του ναού, τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις απαιτήσεις. Την Κυριακή το πρωί έψελνε στον ναό και το βράδυ γινόταν ο δίκαιος κριτής του γηπέδου. Ο πατήρ Ναούμ, που παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά συνέχισε την πορεία του ως βοηθός αλλά και πρώτος διαιτητής σε Α' και Β' Εθνική.

Καταξιώθηκε και ποτέ δεν αναμείχθηκε σε "περίεργες υποθέσεις". Ωστόσο, ομολογεί, "ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι βρόμικος. Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο. Είναι θέμα του διαιτητή αν θα υποκύψει στις πιέσεις ή τα χρήματα".

Αποκαλύψεις

Τα χρόνια της διαιτητικής του καριέρας δέχτηκε κριτική και βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όπως όλοι άλλωστε. Πολλές φορές όμως αυτό έγινε σκόπιμα, όπως λέει. "Ήρθε ένας παρατηρητής μετά τον αγώνα άρχισε να με κατηγορεί. Ήξερα ότι το έκανε επειδή δεν είχα υποκύψει. Γύρισα την πλάτη και του είπα ότι αν έχω κάνει έστω κι ένα λάθος θα παραιτηθώ την επόμενη μέρα. Είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το βίντεο με δικαίωσε και από τότε κατάλαβαν ότι δεν είμαι του χεριού τους. Έκλεινα πάντα το τηλέφωνο πριν από τους αγώνες και δεν με ξαναενόχλησαν. Κατάλαβαν ότι δεν πλησιάζομαι".

Τα λάθη

Ωστόσο θυμάται δύο μεγάλα ένα λάθος οφσάιντ σε αγώνα Ολυμπιακού – Ηρακλή κι άλλο ένα σε ματς Ιωνικός- Γιάννινα όπου ήταν βοηθός. "Ήταν ανθρώπινα λάθη. Κι εγώ το βράδυ στις ειδήσεις το κατάλαβα. Δυστυχώς ουδείς αναμάρτητος" λέει χαμογελώντας και συμπληρώνει: "Μπήκα φτωχός στο ποδόσφαιρο και είμαι περήφανος που και όταν έφυγα παρέμεινα φτωχός. Πάντα έλεγα ότι πρέπει να παίξω για μένα και για να έχω καθαρό το κούτελο μου. Πριν από κάθε αγώνα προσευχόμουν και ξεκινούσα με τη βοήθεια του θεού".

Παρέμεινε στα γήπεδα ως το 2006 έχοντας διαιτητεύσει μάλιστα και δύο διεθνείς αγώνες, ένα φιλικό και ένα ματς του (τότε) UEFA. Αποσύρθηκε με τιμές και γεμάτος εμπειρίες. Σήμερα εξομολογείται αυτό που πάντα αναρωτιούνται οι φίλαθλοι για τους διαιτητές. Τι ομάδα είναι. "Νόμιζαν ότι ήμουν Παναθηναϊκός επειδή είχα διαιτητεύσει πολλά ματς των"πράσινων". Εγώ όμως είμαι ΠΑΟΚ. Χωρίς να το μάθει κανείς είχα ζητήσει εξαίρεση από τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Δεν ήθελα να διαιτητεύω την αγαπημένη μου ομάδα".

Ο Ναούμ μετά την απόσυρση του συνέχισε να δουλεύει στο κτηνιατρείο. Ένα βράδυ όμως πηγαίνοντας στη Χαλκίδα για δουλειά αλλάζει ξαφνικά προορισμό και χτυπάει την πόρτα της Μητρόπολης. Γνώριζε τον σεβασμιότατο και του μίλησε με θάρρος. "Σεβασμιότατε, δεν με γεμίζει πλέον η δουλειά μου. Θέλω να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου. Θέλω να γίνω παπάς". Ο μητροπολίτης τα έχασε και δεν τον πίστεψε. Ο Ναούμ όμως επέμεινε και τον παρακάλεσε να το σκεφτεί.

Κρυφός πόθος

Πέρασαν μερικές ημέρες και αφού πρώτα ο κ. Χρυσόστομος άκουσε από την τοπική κοινωνία τα καλύτερα λόγια για τον πιστό ενορίτη Ναούμ, τον κάλεσε και τον ρώτησε: "Το κάνεις με την καρδιά σου; Είσαι βέβαιος γι΄ αυτή την επιλογή;".

Ο Ναούμ χωρίς δεύτερη σκέψη δήλωσε έτοιμος και αποφασισμένος. Τότε ο μητροπολίτης συμφώνησε και του ανακοίνωσε ότι θα τον χειροτονήσει. "Ο σεβασμιότατος είναι ο αρωγός μου, ο καλός βοηθός που έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις" λέει σήμερα ο π. Ναούμ, αναπολώντας με συγκίνηση τις στιγμές.

Στις 5 Απριλίου του 2009 χειροτονήθηκε διάκονος και στις 31 Μαΐου πρεσβύτερος. Οι φίλοι του από το ποδόσφαιρο, αν και στην αρχή ξαφνιάστηκαν μαθαίνοντας τα νέα, παραβρέθηκαν όλοι στη χειροτονία. Ο ναός την ημέρα εκείνη είχε γεμίσει από διαιτητές. Την απόφαση του για τη νέα ζωή είχε στηρίξει με θέρμη και η σύζυγος του Σοφία, που τον παρότρυνε να μην κάνει πίσω. "Ήταν μάλλον ο κρυφός πόθος που είχα από παιδί αλλά δεν είχα ανακαλύψει ως εκείνη τη στιγμή" εξομολογείται ο π. Ναούμ. "Ήμουν όμως ψημένος. Ήμουν έτοιμος, εκείνη φαίνεται ότι ήταν η σωστή ώρα σύμφωνα με το θέλημα του Θεού".

"Ζω με 860 ευρώ τον μήνα και δεν παίρνω τυχερή"

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ του ζωή κύλησε ήρεμα και φυσιολογικά. Αφιερώθηκε στην Εκκλησία και υπηρετεί σήμερα στην Αγία Τριάδα Στροφυλιάς και στον Άγιο Ιωάννη της Αγκάλης. Είναι 47 ετών και διαιτητεύει πλέον μόνο παιδικούς αγώνες των κατηχητικών.

"Ήταν περίεργη η μετάβαση από τον κόσμο του ποδοσφαίρου στον κόσμο του θεού" ομολογεί ο π. Ναούμ, "αλλά εγώ ήμουν γεννημένος για την Εκκλησία.

Όταν με είδαν οι δικοί μου με τα ράσα το κατάλαβαν. Ήμουν αποφασισμένος να υπηρετήσω την Εκκλησία από κάθε πόστο. Ορισμένοι είπαν ότι έγινα παπάς νια βιοποριστικούς λόγους. Πριν αμειβόμουν με 1.100 ευρώ και τώρα παίρνω μισθό μόνο 860 ευρώ. Με αυτά ζω την οικογένεια μου με τα τρία παιδιά.

Όσο για τα "τυχερά"; Αυτά δεν υπάρχουν. Ο κόσμος υποφέρει, εμείς είμαστε για να τον βοηθάμε όχι για να τον επιβαρύνουμε. Εδώ δεν πήρα "τυχερά" ως διαιτητής, θα τα πάρω τώρα ως παπάς;".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Τα ΟΧΙ της ΔΗΜ.ΑΡ. στο νομοσχέδιο Στουρνάρα!

Ο Βουλευτής Εύβοιας, της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης στο πλαίσιο ομιλίας του, στη συνεδρίαση της 30ης Οκτωβρίου στην ολομέλεια της Βουλής, με θέμα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, για την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής για την περίοδο 2012-15, τοποθετήθηκε εκφράζοντας την θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τόνισε την αντίθεση του για το δεύτερο άρθρο του νομοσχεδίου, δεδομένου του ότι απουσιάζει ένα πλαίσιο ρυθμιστικών αρχών, που θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των προς αποκρατικοποίηση εταιρειών ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και αγαθά.

Η έλλειψη ενός πλαισίου ρυθμιστικών αρχών θέτει την κυριότητα του κράτους, πάνω στα δίκτυα της χώρας, εν αμφιβόλω, γεγονός που δεν είναι αποδεκτό καθώς αποτελούσε και αποτελεί βάση της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των κομμάτων της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. δήλωσε επίσης την αντίθεσή του στο τρίτο άρθρο του νομοσχεδίου καθώς οι τροπολογίες που είχαν κατατεθεί από την Δημοκρατική Αριστερά, σχετικά με αυτό το άρθρο και θα διασφάλιζαν την ενσωμάτωση της διαδικασίας ανάπτυξης τόσο στην περιφέρεια όσο και στην τοπική κοινωνία, τελικά δεν συμπεριλήφθηκαν στο νομοσχέδιο.

Τέλος διαφώνησε πλήρως με το άρθρο πέντε, σχετικό με την τροπολογία του επικουρικού καθώς δεν διασφαλίζεται η προστασία των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Στη διαδικασία ψηφοφορίας που ακολούθησε στις 31 Οκτωβρίου 2012 η Δημοκρατική Αριστερά καταψήφισε τα άρθρα 2, 3, 5 και δήλωσε παρών στο 7ο άρθρο, που αφορούσε τροπολογία συνοδευτική του νομοσχεδίου.
Enhanced by Zemanta

Αναγνωστάκης - ΔΗΜΑΡ: Αποκρατικοποίηση ΛΑΡΚΟ μόνο με εξασφάλιση των θέσεων εργασίας

Συνάντηση με εκπροσώπους των Σωματείων Εργαζομένων στη «ΛΑΡΚΟ», είχε σήμερα στη 1:00 μ.μ., ο βουλευτής Ευβοίας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων συνάντησαν τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, εξέθεσαν τα προβλήματά τους και περιέγραψαν τα ζητήματα που έχουν ανακύψει τόσο σε ότι αφορά το καθεστώς λειτουργίας της εταιρείας, όσο και των οικονομικών εκκρεμοτήτων της.

Δήλωσαν δε την αντίθεσή τους στην πιθανή πώληση της εταιρείας με βάση το σχέδιο του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) που προβλέπει τον διαχωρισμό της εταιρείας σε «καλή» και «κακή».

Η ΔΗΜΑΡ στέκεται θετικά στις αποκρατικοποιήσεις αρκεί αυτές να εντάσσονται σε ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο, να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και να μην έχουν μόνο εισπρακτικό χαρακτήρα.

Στο ζήτημα της ΛΑΡΚΟ η Δημοκρατική Αριστερά δεσμεύθηκε για ενδελεχή έλεγχο των στοιχείων που παρουσίασε το ΤΑΙΠΕΔ καθώς και για διερεύνηση των όποιων πιθανών λύσεων που θα υπηρετούν αποτελεσματικά τόσο την προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης της χώρας όσο και για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Οι ΗΠΑ με τον τυφώνα Sandy; Όχι, η Κύμη στην κακοκαιρία!

Ρίχνοντας μία πρώτη ματιά στην φωτογραφία, νομίζεις ότι απεικονίζει τις ΗΠΑ και τον τυφώνα Sandy.

Παρατηρώντας την όμως καλύτερα είναι από την Κύμη.

Είναι η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο facebook και ανήκει στον Κώστα Δημά από την Κύμη.

Πραγματικά συγκλονιστική και δείχνει τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχε η περιοχή.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες http://www.facebook.com/media/set/?set=a.428788038214.229214.635873214&type=3

ΧΑΛΚΙΔΑ: Το Β' Γυμνάσιο φιλοξενεί ξένους μαθητές


Από 25 έως 31 Οκτωβρίου το 2oΓυμνάσιο Χαλκίδας φιλοξενεί τις αποστολές σχολείων από 4 περιοχές της Ευρώπης (το Βάϊτερσταντ, έξω από τη Φρανκφούρτη, στη Γερμανία / τη Γκρόσλινβα, έξω από τη Μπρατισλάβα, στη Σλοβακία / το Σλαουλί, στη Λιθουανία /το Φθαθ, στην Ουγγαρία), που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Comenius 2011-13,με αντικείμενο «τη συνανάπτυξη της Ευρώπης και τη διαμόρφωση των εορταστικών ηθών και εθίμων» και ιδιαίτερο θέμα της εδώ συνάντησης «τις εθνικές γιορτές».

Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, η Ομάδα Comenius του 2ου Γυμνασίου μαζί με τις ξένες αποστολές και με τη συνοδεία της διευθύντριας Σόνιας Τζελφέ-Πίσχινα, της καθηγήτριας-υπεύθυνης του προγράμματος Κατερίνας Πίσχινα και της συμμετέχουσας καθηγήτριας Φρόσως Καταροπούλου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της πόλης.
Tους επισκέπτες, μαθητές και καθηγητές, τους καλωσόρισε στο Δημαρχείο και τους ξενάγησε σ’ αυτό, ο αντιδήμαρχος Κώστας Ρουσόπουλος, προσφέροντας στον καθένα προσωπικά από μια έκδοση του ξενόγλωσσου τουριστικού οδηγού του Δήμου μας.

ΕΡΕΤΡΙΑ: Ο Δήμος βράβευσε τους 68 που πέρασαν σε ΤΕΙ - ΑΕΙ

Σε μια εκδήλωση γεμάτη νιάτα, χαμόγελα και νεανικό ενθουσιασμό ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας τίμησε τους εξηνταοκτώ μαθητές του Δήμου Ερέτριας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου.

O δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας απευθυνόμενος στους πρωτοετείς πλέον φοιτητές τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και τους παρότρυνε, όσο μακριά και αν σπουδάζουν να διατηρήσουν άρρηκτους τους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής τους. «Εσείς θα πάρετε τη σκυτάλη από εμάς και θα συνεχίσετε το έργο μας. Περιμένουμε από εσάς πρωτότυπες ιδέες και ευφυείς πρωτοβουλίες που θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Δήμου Ερέτριας και θα συντελέσουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βελέντζας.

Ο Δήμαρχος Ερέτριας αμέσως μετά την εκδήλωση προσέφερε σε έναν προς έναν επιτυχόντα προσωπική συγχαρητήρια επιστολή, παροτρύνοντάς τον : «να συνεχίσεις με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη στο μέλλον για να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και να έχεις μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δημοσιογράφος – συγγραφέας κ. Χρήστος Αθανασόπουλος, ο οποίος προσέφερε στους πρωτοετείς φοιτητές από ένα αντίτυπο του βιβλίο του «Ολυμπιακοί Αγώνες και Τηλεόραση».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Βασίλης Βελέντζας απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Δήμο Ερέτριας, στον πρώην αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Βασίλειο Πετράκη, τον οποίο πολλοί από τους επιτυχόντες είχαν καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Ο κ. Βελέντζας μίλησε με τα πλέον θερμά λόγια για την εργατικότητα και το ήθος του κ. Πετράκη, ο οποίος βρισκόταν επί ποδός επί εικοσιτετραώρου βάσεως και τις επτά ημέρες της εβδομάδος. Ο κ. Πετράκης, ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε το δήμαρχο και παρότρυνε τα παιδιά να αγωνίζονται έχοντας πάντα ως γνώμονα τα ανώτερα ιδανικά.

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν και οι τέσσερις αντιδήμαρχοι του Δήμου Ερέτριας, η κ. Σοφία Καραμπέτσου, ο κ. Κωνσταντίνος Γαρέφαλος, ο κ. Τριαντάφυλλος Σταματάκος, ο κ. Χρήστος Ραγιάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων Δήμου Ερέτριας» κ. Αντώνης Τσιριμώκος καθώς η υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μαρία Παπαγγελή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...