Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σκότωσε τη γιαγιά του και ένα γείτονα - Τραυμάτισε και μια γυναίκα 18χρονος στον Μώλο

Το διπλό φονικό έγινε απόψε στο Μώλο Φθιώτιδας! Όλα ξεκίνησαν όταν ο εγγονός τσακώθηκε με τη γιαγιά του για άγνωστη αιτία...

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, ο νεαρός φέρεται να έσφαξε αρχικά τη γιαγιά του.
Όταν ένας γείτονας άκουσε τις φωνές της γυναίκας, έτρεξε να δει τι συμβαίνει και τότε ο νεαρός φέρεται να μαχαίρωσε και αυτόν αλλά και τη γυναίκα του γείτονα!

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η γιαγιά και ο γείτονας είναι νεκροί ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι η γυναίκα του γείτονα.

Ο νεαρός, που σύμφωνα με το LamiaStar είναι μόλις 18 ετών, συνελήφθη...

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Με 20 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. Δήμου Λίμνης- Μαντουδίου- Αγίας Άννας

Με 20 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης- Μαντουδίου- Αγίας Άννας στο κτίριο Μελά στη Λίμνη, την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 4.00 μ.μ.

Θα γίνει συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:

1.Πόρισμα ελέγχου ορκωτού λογιστή α) Στο τέως Δήμο Νηλέως και β) των δημοτικών σχολικών επιτροπών πρώην Δήμου Νηλέως
2.Επιμήκυνση δανειακών υποχρεώσεων του Δήμου
3.Συναίνεση Δήμου για την επιμήκυνση δανειακών υποχρεώσεων ΔΕΠΑΛ
4.Συναίνεση Δήμου για την επιμήκυνση δανειακών υποχρεώσεων ΔΕΥΑΕ
5.Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης-Αγ. Άννας έτους 2013
6.Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας   έτους 2013
7.Έγγραφο δημοτικού σχολείου Μαντουδίου για διάθεση ξυλοκατασκευών
8.Εκλογή αναπληρωματικού μέλους επιτροπής ποιότητας Ζωής
9.Αναπλήρωση μέλους στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών (Απόφαση 171/2011)
10.Αναπλήρωση μελών α) στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Απόφαση 94/2011)- β)στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή (απόφαση 159/2011)
11.Τροποποίηση σχεδίου πόλης Mαντουδίου στην επέκταση (Πέρα – Μύλος) για την ένταξη σε αυτό του ΟΤ Γ152
12.Υλοποίηση απόφασης Ν.123/2012 περί μεταφοράς του Υφιστάμενου προσωπικού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαντουδίου- Λίμνης- Αγ.Αννας
13.Επιχορήγηση ομάδων Ποδοσφαίρου
14.Τροποποίηση της 68/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί του νέου Μουσείου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας δωρεάς κ. Τσίτσα Νικολάου
15.Αίτηση δημοτών για παραχώρηση δημοτικής αίθουσας για καλλιτεχνικές δραστηριότητες
16.Κατανομή ΣΑΤΑ 2011
17.Χορήγηση άδειας καταστήματος
18.Χορήγηση άδειας σταθερής Καντίνας
19.Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης του έργου : «Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας (πλατεία ηρώου ) και των γύρω κοινοχρήστων χωρών (πλατεία ηρώων πολυτεχνείου, αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας ) – Διαμόρφωση χωρών στάθμευσης κοντά στην κεντρική πλατεία – πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών (αγίου κων/νου & Ελένης και 9ης Μαΐου )- Αναδιαμόρφωση του εμπορικού δρόμου (οδός οσίου Ιωάννου Ρώσσου)» Το οποίο αποτελεί το 1ο υποέργο της Πράξης : Συνολική Βελτίωση & Ανάπλαση του εμπορικού κέντρου του οικισμού Προκοπίου Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας .
20.Αναμόρφωση προϋπολογισμού

Hotel Transylvania στο ΜΑΓΙΑ με τη φωνή του Βασ. Χαραλαμπόπουλου!

Έφτασαν οι γιορτές και οι κινηματογράφοι κατακλύζονται από παιδικές ταινίες. Το Hotel  Transylvania προβάλλεται στο ΜΑΓΙΑ, από σήμερα Πέμπτη 6/12 εώς την Τετάρτη 12/12.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δανείζει την φωνή του στον κεντρικό ήρωα της ταινίας, τον Δράκουλα.

Την αστεία και πρωτότυπη αυτή ιστορία σκηνοθετεί ένα από τα πρωτοπόρα και υποσχόμενα μυαλά στον χώρο του animation, o Genndy Tartakovksy, ο οποίος, όπως και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας του, αποδεικνύεται ένας αξέχαστος οικοδεσπότης.

Η ευφάνταστη σκηνοθεσία, οι καλοδουλεμένες κωμικές λεπτομέρειες και η φροντίδα να μην χαθεί ούτε στιγμή ο ρυθμός των σπαρταριστών διαλόγων προσφέρουν εκτός από μια συναρπαστική κωμωδία για όλη την οικογένεια, μια μοναδική εμπειρία που θα αλλάξει τη γνώμη μας για τον Δράκουλα, τους φίλους τους, αλλά και για τις δυνατότητες του animation.


Hotel Transylvania
Hotel Transylvania (Photo credit: Wikipedia)
Λίγα λόγια την ταινία:
Καλώς ήλθατε στο Hotel Transylvania, το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα (Adam Sandler) όπου τα τέρατα και οι οικογένειες τους μπορούν να ξεδώσουν ελεύθεροι, χωρίς να τους ενοχλεί η ανθρώπινη παρουσία. Με αφορμή τα 118α γενέθλια της κόρης του Mavis, ο Δράκουλας καλεί για το σαββατοκύριακο μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου, τον Φράνκεσταϊν και την νύφη του, την Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, μια οικογένεια λυκανθρώπων κ.ά. για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Το ιδανικό σκηνικό όμως κινδυνεύει να καταρρεύσει από την παρουσία ενός κοινού θνητού που ανακαλύπτει τυχαία το θέρετρο και ξετρελαίνεται με την Mavis.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Καθημερινά 18.00μμ και Σαββατοκύριακο 16.00μμ.
Τιμή Εισιτηρίου: 7 €, Παιδικό 6€, κάθε Τετάρτη όλοι 5€


Κινηματογράφος ΜΑ.ΓΙΑ Movietone

Αβάντων 83 - Χαλκίδα
Τηλ: 2221025625


Enhanced by Zemanta

Σήμερα στις 22.10 και τη Κυριακή στις 16:00 ο Αναγνωστάκης στο κανάλι της Βουλής

Ο Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης θα είναι καλεσμένος σήμερα το βράδυ στις 22.10 στην εκπομπή της Αλεξίας Κουλούρη «Τι λέει ο νόμος» στο Κανάλι της Βουλής, με συνομιλητές τους Μάκη Βορίδη Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ. και Αλέξη Μητρόπουλο Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Το ζήτημα της καταπολέμησης της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας μέσω των τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνίας»

Η εκπομπή θα επαναληφθεί τη Κυριακή 9/12 στις 16:00
Enhanced by Zemanta

Ο Ψαραντώνης στη Χαλκίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Μια  ξεχωριστή μορφή της κρητικής μουσικής, ο  Ψαραντώνης, έρχεται αύριο Παρασκευή 7/12 στη Χαλκίδα. 

Ο Ψαραντώνης (Αντώνης Ξυλούρης) είναι ένας από τους πιο γνωστούς κρητικούς λυράρηδες. Γεννήθηκε το 1942 στα Ανώγεια Μυλοποτάμου Ρεθύμνου Κρήτης και είναι αδελφός του Νίκου Ξυλούρη και του Γιάννη Ξυλούρη.

Διαθέτει μία φωνή με ιδιαίτερη χροιά και προσωπικό ύφος στο παίξιμο της λύρας και των άλλων παραδοσιακών οργάνων.

Έμαθε μουσική δίπλα στο μεγαλύτερο αδελφό του τον Νίκο από πολύ μικρός. Για πρώτη φορά έπαιξε σε γάμο σε ηλικία 13 ετών και πολύ γρήγορα απέκτησε φήμη παίζοντας σε γιορτές και πανηγύρια σε διάφορα μέρη και χωριά της Κρήτης.

Το 1964 ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο 45 στροφών. Μέχρι σήμερα έχει εκπροσωπήσει πολλές φορές την Ελλάδα σε φεστιβάλ του εξωτερικού. Πρώτη φορά πήρε μέρος σε φεστιβάλ το 1982 στην Κολωνία της Δυτικής Γερμανίας σε διοργάνωση του τηλεοπτικού καναλιού WDR. Το 1984 έπαιξε στο Βερολίνο, στις εκδηλώσεις για τα 750 χρόνια από την ίδρυση της πόλης, το 1989 στο "Journée des cinq continents" στη Ζυρίχη και το Άμστερνταμ, ενώ τον Ιούνιο του 1999 πάλι ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φεστιβάλ Η Συνάντηση των Πέντε Ηπείρων στο Μαρτινί στην Ελβετία κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές.

Το 2005 παίζει για τα 20 χρόνια του World Music Institute στο Town Hall της Νέας Υόρκης, το 2007 στο φεστιβάλ ροκ μουσικής "All tomorrow's Parties" στο Μάινχεντ της Αγγλίας, η πρώτη ελληνική συμμετοχή σε αυτό το φεστιβάλ, και το 2009 για δεύτερη φορά στο ίδιο φεστιβάλ στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, το οποίο επιμελήθηκε ο Nick Cave.
Η λύρα του Ψαραντώνη εκτίθεται σήμερα στο "The World's first Global Musical Instrument Museum" στο Φοίνιξ της Αριζόνα των ΗΠΑ, όπου και προβάλλεται video με τον Ψαραντώνη να παίζει λύρα.

Θα τον ακούσετε στην "Οδό Ονείρων" - Τσιριγώτη 6

ΚΥΜΗ: Ψάχνουν τον καπετάνιο στη φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν οι έρευνες με ελικόπτερο για τον αγνοούμενο συνταξιούχο καπετάνιο που πήγε χτες για ψάρεμα στην περιοχή της Κύμης και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Δραματικά κυλούν οι ώρες για τους συγγενείς του αγνοούμενου ψαρά από την Kύμη. Ένα ελικόπτερο πήρε μέρος στις έρευνες αλλά δεν είχε βρεθεί, πριν πέσει το σκοτάδι.

Ο συνταξιούχος καπετάνιος του Eμπορικού Nαυτικού, είχε φύγει χθες το μεσημέρι για να ψαρέψει. Aνοίχτηκε στη θάλασσα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Tο ελικόπτερο του Λιμενικού σώματος εντόπισε νωρίτερα τη βάρκα του στο Kάβο Nτόρο.



Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, το ελικόπτερο δεν μπορούσε να πετάξει χαμηλά για να δουν αν ο αγνοούμενος ψαράς ήταν μέσα στη βάρκα.Με μεγάλη προσπάθεια πλησίασαν στη βάρκα αλλά δεν βρήκαν μέσα τον ψαρά.

Oι έρευνες για τον εντοπισμό του θα συνεχιστούν τα ξημερώματα με το πρώτο φως της μέρας.

Αναγνωστάκης: Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες -ΒΙΝΤΕΟ


Επίκαιρη ερώτηση για τη θέσπιση μειωμένων τιμολογίων της ΔΕΗ για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κατέθεσε ο Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Στο πλαίσιο της ερώτησης, ο Βουλευτής τόνισε πως η ΔΕΗ δεν θα πρέπει να προβαίνει σε διακοπές σύνδεσης χωρίς να έχει προηγηθεί καταγγελία της σύμβασης καθώς επίσης να μην προβαίνει η ΔΕΗ σε καταγγελία της σύμβασης χωρίς να έχει προηγηθεί προσπάθεια διακανονισμού.

Υπενθύμισε δε, την υποχρέωση της ΔΕΗ να ενημερώνει τους καταναλωτές για την υπαγωγή τους στην καθολική υπηρεσία και τόνισε την ανάγκη για έκδοση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων που θα επιτρέπουν την εφαρμογή του νόμου Ν. 4001/2011 άρθρο 58.

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε, υπέρ ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ώστε να αποφεύγεται η διακοπή ρεύματος και να εντάσσονται οι ομάδες αυτές στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Τέλος, ειδική αναφορά έκανε σε περιπτώσεις ασθενών με χαμηλά εισοδήματα που εξαρτώνται από ιατρικά μηχανήματα, ώστε να υπάρξει κάποια ευνοϊκή διάταξη που θα τους εντάσσει στο Κοινωνικό Οικονομικό Τιμολόγιο ακόμα κι αν η κατανάλωση ρεύματος υπερβαίνει τις 1600KW/Η το τετράμηνο.

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικών Αλλαγών κος Ασημάκης Παπαγεωργίου απάντησε, πως οι προσπάθειες της κυβέρνησης εστιάζονται στην δημοσιονομική εξυγίανση με στόχευση στην προστασία των καταναλωτών και ειδικότερα των ευπαθών ομάδων.

Τόνισε δε, πως τα κριτήρια για την ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο θα αναθεωρηθούν υπέρ των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Στην δευτερολογία του ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς ζήτησε να υπάρξει ένα ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής της διεύρυνσης του κοινωνικού τιμολογίου και ο Υπουργός απάντησε πως τα σχέδια της κυβέρνησης υπαγορεύουν πως οι νέες διατάξεις θα είναι έτοιμες σε διάστημα 1-2 μηνών.

Μαρκόπουλος: Να δοθεί στους προέδρους των κομμάτων η λίστα Λαγκαρντ

Να αναλάβουν και  τα ίδια τα κόμματα την ευθύνη της  αυτοκάθαρσης, ζήτησε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή, με αφορμή συζήτηση για τη «λίστα Λαγκαρντ».

Ο κ. Μαρκόπουλος ζήτησε να δοθεί στους προέδρους των κομμάτων και η λίστα και η δικογραφία της υπόθεσης  και τόνισε  ότι τα κόμματα θα πρέπει να απολογηθούν για όσα στελέχη τους περιλαμβάνονται στη λίστα.

Πρόσθεσε δε, χαρακτηριστικά ότι η Βουλή δεν μπορεί να αναλάβει όλο αυτό το βάρος, «αυτή τη φορά το έργο της αυτοκάθαρσης ας το αναλάβουν οι πρόεδροι των κομμάτων και το πολιτικό σύστημα. Η Βουλή δεν μπορεί να γίνεται «πλυντήριο» ευθυνών».     

ΜΥΤΙΚΑΣ: Διαλύθηκαν δύο αυτοκίνητα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σε δρόμο της Εύβοιας...

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί, λίγο έξω από την Χαλκίδα στην διασταύρωση για Μύτικα. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η τροχαία Χαλκίδας τα δύο αυτοκίνητα της φωτογραφίας συγκρούστηκαν μεταξύ τους.


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να διαλυθούν.

Σύμφωνα με το evianews.com, ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο 35χρονο οδηγό του ενός αυτοκινήτου στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

"Ποιο είναι το μέλλον για τα νησιά και τα βουνά μας;"

"Ποιο είναι το μέλλον για τα νησιά και τα βουνά μας;" σ΄ αυτό το... ερώτημα θέλησαν να απαντήσουν ο Α΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Γεροντίτης και ο Β΄Αντιπρόεδρος, Γιάννης Σταθόπουλος που εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο Εύβοιας στη Γενική Συνέλευση τoυ Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης INSULEUR, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 29 Νοεμβρίου 2012.

Στη δημόσια ακρόαση για το μέλλον της πολιτικής συνοχής στα Ευρωπαϊκά εδάφη με τίτλο «2014-2020: Ποιο είναι το μέλλον για τα νησιά και τα βουνά μας;», οργανωμένη από την Euromontana και την ΕΟΚΕ συζητήθηκαν τρόποι εξεύρεσης λύσης στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά κυρίως μέσα από την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Παρατηρητήριο Τουρισμού όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την νησιώτικη ευρωπαϊκή πολιτική.

Αναγνωστάκης - ΔΗΜΑΡ: Έτσι θα χτυπήσουμε τη διαφθορά - ΒΙΝΤΕΟ

Τοποθέτηση του Βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη στην ολομέλεια της Βουλής με θέμα "Κύρωση μνημονίου κατανόησης μεταξύ Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υπουργείου Οικονομικών Υποθέσεων και Επικοινωνιών της Δημοκρατίας της Εσθονίας για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και των τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνίας"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...