Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Tα 30χρονα του θεάτρου Χαλκίδας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το γενέθλιο πάρτι του θεάτρου Χαλκίδας την Κυριακή το βράδυ.
Φίλοι και μέλη του τίμησαν τα 30χρονα με την ευχή για καλή συνέχεια και δύναμη να ανταποκριθεί στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και του νομού κυρίως αυτές της εποχές που ο πολιτισμός είναι το τελευταίο σκαλοπάτι για την αναβάθμιση, την ανάταση,την ανάδειξη και την ελπίδα.

Οι αντίξοες συνθήκες στα οικονομικά, η κρίση των αξιών, η απαξίωση στον πολιτισμό κεντρικά και τοπικά κάνει τους ανθρώπους του θεάτρου Χαλκίδας να πεισμώνουν όλο και πιο πολύ και να συνεχίζουν το θεατρικό και όχι μόνο ταξίδι τους.

Εκτός από το Δ.Σ στα γενέθλια παραβρέθηκαν οι: η πρώην αντιδήμαρχος κα Αλέκα Σίδερη, ο Γιατρός Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ο Γιατρός Γιάννης Τήνιος με την σύζυγό του Ειρήνη, η γιατρός Δέσποινα Κολιοβέτα, οι αφοι Λεβέντη Κώστας και Μάριος οδοντίατρος και ορθοδοντικός, οι εκπαιδευτικοί Χατζηκυριάκος Γιάννης διευθυντής στο γυμνάσιο Κανήθου με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Μπανταβής υποδιευθηντής στο γυμνάσιο Κανήθου, η Βασιλική Λευκούδη φιλόλογος και ηθοποιός πρώην μέλος του Δ.Σ του θεάτρου, η εκπαιδευτικός Παναγιώτα Σηλαιδοπούλου, οι ηθοποιοί Γιώργος Σμπυράκης και Κώστας Παπαθεοδώρου σκηνοθέτες του θεάτρου Χαλκίδας την τελευταία περίοδο, η ηθοποιός Καλή Δαύρη και πολλοί άλλοι.

Μετά το καλωσόρισμα από την πρόεδρο Ζωή Λιβανίου έγινε η θεατρική έκπληξη που είχε ετοιμάσει με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ανδριώτη που έπαιξε έναν ξεκαρδιστικό μονόλογο από την Μήδεια του Μποστ και εκτίναξε στα ύψη το κέφι αφού είχαν βάλει στοιχεία από την σημερινή πολιτική και οικονομική πραγματικότητα.

Τα τριάντα κεράκια έσβησαν η πρόεδρος του Θ.Χ και η Βασιλική Λευκούδη.

Έξω από το μπαρ είχαν στηθεί τρία σταντ ς με το αρχείο του θεάτρου από το 81 μέχρι σήμερα που επιμελήθηκε η αρχιτέκτονας Μαίρη Μουρσελά.

με τιμή για το Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΩΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Xτύπησε με την μηχανή του 20 χρονος στην Χαλκίδα

Ένα 20 χρονο παιδί, έπεσε θύμα τροχαίο χθες στις δύο και μισή το μεσημέρι στο δρόμο Εθνικής Αντιστάσεως στην Χαλκίδα.
Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η τροχαία της πόλης το μηχανάκι του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 56χρονος άντρας. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

evianews.com

Συλλαλητήριο δημοτικών υπαλλήλων στη Xαλκίδα

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Xαλκίδα προγραμματίζουν για το πρωί της Tρίτης 18 Oκτωβρίου οι δημοτικοι υπάλληλοι. Σκοπεύουν να συγκεντρωθούν στο Διοικητήριο της λεωφόρου Xαϊνά και να πραγματοποιήσουν πορεία ως τοMέγαρο Kότσικα, στην παραλία της Xαλκίδας.

Mετά τις απειλές για παρέμβαση Eισαγγελέα, οι δημοτικοί υπάλληλοι σταμάτησαν τις καταλήψεις των δημοτικών κτιρίων (δημαρχείο, KEΠ κλπ) και των χώρων εργασίας (εργοτάξιο, XYTA κλπ) και αποφάσισαν να απεργήσουν σήμερα Δευτέρα και αύριο Tρίτη και να συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία ΓΣEE και AΔEΔY την Tετάρτη και την Πέμπτη.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο δήμος Xαλκιδέων, όπως και όλοι οι δήμοι της Eύβοιας θα λειτουργήσουν ομαλά και πάλι την Παρασκευή 21 Oκτωβρίου. Mέχρι τότε οι δήμοι θα υπολειτουργούν και το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε θα είναι τα βουνά σκουπιδιώνστις γειτονιές της πόλης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...