Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Νίκος Λεβέντης (υπ. Δήμαρχος Χαλκίδας): Ξεκινάμε

Ξεκινάμε :


Γνωρίζοντας καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο λαός και ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης


Έχοντας εμπιστοσύνη στις ιδέες και τις δυνάμεις μας

Θέλοντας να ενώσουμε σε πλειοψηφικό ρεύμα ανατροπής τους πολίτες της Χαλκίδας

ΔΗΜ.ΑΡ: Συνάντηση μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με εκπροσώπους επαγγελματιών

Συνάντηση μελών της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας με εκπροσώπους επαγγελματιών που ασφαλίζονται στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ).

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης και η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του Τομέα Οικονομικών Ασημίνα Ξηροτύρη, συναντήθηκαν με εκπροσώπους επαγγελματιών που ασφαλίζονται στο ΕΤΑΑ.

Τουρκική κορβέτα έφτασε στην Εύβοια!

Από τις 06.25 το πρωί μέχρι τις 09.50 η κορβέτα Bandirma παραβίαζε κατά βούληση τα ελληνικά χωρικά ύδατα προσεγγίζοντας Εύβοια, Κέα, Κύθνο και Άνδρο

Αναγνωστάκης: Όχι σε νέο δάνειο για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού

Ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών κατάθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, με γνώμονα την ασφαλή επανιδιωτικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων και την αποφυγή νέου μνημονίου.


Η κυβέρνηση δηλώνει ότι επιθυμεί να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό του 2014, με τα κεφάλαια του ΤΧΣ, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τη γνώμη της Τράπεζας της Ελλάδας ή τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής των τραπεζών. Με την ερώτηση, επιχειρείται να αποσαφηνιστεί η στρατηγική, για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού χωρίς τη λήψη νέου δανεισμού.

Κύμη: Τραγωδία σε χωράφι-κάηκε ζωντανός στην φωτιά

Ο άτυχος άντρας είχε πάει για να ανάψει φωτιά και να κάψει ξερόχορτα στο χωράφι του.


Η φωτιά όμως πήρε διαστάσεις. Ο άτυχος άντρας πάγωσε και προσπάθησε να την σβήσει. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Πάνω στην προσπάθεια του να την σβήσει, άρπαξαν φωτιά τα ρούχα του. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Έρχονται τα υδροπλάνα στη Σκύρο!

Στην τελική ευθεία για την κατασκευή τους μπαίνουν τα υδατοδρόμια, μετά και την ανάρτηση στη «Διαύγεια» της σχετικής εγκυκλίου της γενικής γραμματείας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και προϋποθέσεις  που ορίζονται για την αδειοδότηση και μεταβίβαση αδειών λειτουργίας υδατοδρομίων.

Άναψε φωτιές η δήλωση Μπακογιάννη περί «κοιμώμενου γίγαντα»

Περγαντάς: ..Γίγαντας η περιφέρεια..
Αποστόλου: Δεν συμφωνώ με χαρακτηρισμούς αφορισμών ..
Άρχισαν τα όργανα.. από νωρίς στην Περιφέρεια Στερεάς


«Τα τελευταία χρόνια η περιφέρεια θυμίζει ένα κοιμώμενο γίγαντα..η Περιφέρειά μας είναι διστακτική, φοβική, αναξιοποίητη, χωρίς ενότητα, και δεν παίρνει κανένα ρίσκο για να κάνει βήματα πέρα από την αγκαλιά της κεντρικής διοίκησης. »

ΣΤΥΡΑ: Η ασυνήθιστη εικόνα στον ουρανό και η φωτογραφία που κάνει το γύρο του facebook!

Η εικόνα που βλέπετε σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στο facebook και όχι μόνο - Τι λέει αυτός που την τράβηξε...


Πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στην περιοχή των Στύρων και κάνει τον γύρο του facebook. Μια εικόνα που τροφοδοτεί πολλές συζητήσεις για αυτό που φαίνεται να ξεχωρίζει ανάμεσα στα σύννεφα...

Τρία "Μασούτης" στη Χαλκίδα και ένα στο Αλιβέρι από 21 Μαρτίου!

Του Δημήτρη Διαμαντίδη / ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Επενδυτικό μπαράζ εξαπολύει μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο όμιλος Μασούτη, επεκτείνοντας για πρώτη φορά το δίκτυό του στην Εύβοια και στη Λαμία, φθάνοντας έτσι μία «αναπνοή» από την πρωτεύουσα, στην οποία όμως, προς το παρόν, δεν πρόκειται να αναπτυχθεί. 

Ειδικότερα, ο όμιλος Μασούτη εγκαινιάζει ταυτόχρονα στις 21 Μαρτίου πέντε νέα καταστήματα, από τα οποία τρία στη Χαλκίδα, ένα στο Αλιβέρι και ένα στη Λαμία, εισερχόμενος έτσι σε περιοχές, όπου μέχρι πρότινος δεν είχε παρουσία.

Κλήρωση Ζωγραφικού Πίνακα Κατερίνας Μουρούζη – Μάρκου για ενίσχυση σκοπών Συλλόγου «΄Ανθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός »

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «΄Ανθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός » ευχαριστεί  θερμά  την κα Κατερίνα Μουρούζη – Μάρκου, πολύ  γνωστή  χαλκιδέα ζωγράφος  καταξιωμένη  στην Ελλάδα και το εξωτερικό  , που πήρε την πρωτοβουλία να μας δωρίσει   ένα πίνακα ζωγραφικής  , από τους αγαπημένους της ,  για να τεθεί σε λαχειοφόρο  αγορά  και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί να βοηθήσει στις πολλαπλές ανάγκες του Συλλόγου.  


Η πρωτοβουλία της είναι κατάθεση ψυχής  και ευελπιστεί  ότι  πολλοί συνάνθρωποι μας  θα ανταποκριθούν σ’ αυτή την ευγενική της χειρονομία .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...