Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

14 συλλήψεις σε όλη τη Στερεά σε αστυνομικές επιχειρήσεις

Πραγματοποιήθηκε xθες (04-02-2013), σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (πλην του Νομού Ευρυτανίας), στοχευμένη επιχειρησιακή δράση, προς εντοπισμό και σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα. 


Κατά την διάρκεια της επιχειρησιακής δράσης, συνελήφθησαν συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα και συγκεκριμένα, δέκα ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 48, 41, 59, 60, 66, 47, 55, 21, 35 και 47 ετών αντίστοιχα και τέσσερις ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 42, 56, 37 και 28 ετών αντίστοιχα. 

Χαλκίδα: Συνελήφθη για δεύτερη φορά για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

Αυτή τη φορά τον τσάκωσε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας


Δεν πρόλαβε να αφεθεί ελεύθερος και μάλιστα με περιοριστικούς όρους που είχαν επιβληθεί από την ανακρίτρια Χαλκίδας και έπεσε πάλι στα χέρια των αστυνομικών, ένας σεσημασμένος διαρρήκτης αυτοκινήτων και διακινητής ναρκωτικών! Μάλιστα, αυτή τη φορά τον τσάκωσε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας!

Η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 8/2 στη Κύμη

Η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 8/2 έρχεται στη Κύμη και θα παίξει μουσική, όπως αυτή μόνο ξέρει, στο Λιμάνι.


Η Ναταλία Γερμανού θα παίξει μουσική στο μεγαλύτερο χειμερινό Party της πόλης! 
Οικοδεσπότης θα είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, που αποδεικνύει ότι ξέρει να ...σαρώνει και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς τα Party που έχει διοργανώσει μέχρι τώρα έχουν γίνει "sold out" και έχουν αφήσει εποχή. Το μουσικό event θα φιλοξενηθεί στο Limani cafe-bar, ένα νέο μαγαζί στην παραλία της Κύμης που έχει προλάβει ήδη να χαρίσει μοναδικές νύχτες διασκέδασης στους θαμώνες του.

Χαλκίδα: Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στον πεζόδρομο της Αβάντων για τις διαθεσιμότητες

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Εύβοιας, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στον πεζόδρομο της Αβάντων (στο Ιερό του Αγίου Νικολάου).


Κεντρικό θέμα της κινητοποίησης είναι η έντονη αντίδρασή μας στις διαθεσιμότητες, που πλήττουν πλέον όλους τους τομείς του Δημόσιου Τομέα και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε απολύσεις.

Χαλκίδα: Θα γίνει, τελικά, η επισκευή στην γέφυρα!

Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δεσμεύτηκε για την άμεση  δημοπράτηση του έργου επισκευής της παλαιάς γέφυρας της Χαλκίδας, εντός δύο εβδομάδων.


Η δέσμευση του υπουργού έγινε κατά τη

Κώστας Μπακογιάννης: Δε θα λύσει τα προβλήματα ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Τσίπρας (βίντεο)

«Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να χωρίσουν τα τσανάκια τους...», λέει μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης, ενώ τονίζει ότι τα κόμματα δε χωράνε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση


Ο Κώστας Μπακογιάννης λίγο πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μίλησε για όλους και για όλα στο LamiaReport...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...