Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Επιδοτούμενη κατάρτιση για ανέργους άνω των 45 ετών, γυναίκες, ανάπηρους κ.α.

Η Αναπτυξιακή  Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ» υλοποιεί στη Χαλκίδα το έργο «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ άνεργους/ες εγγεγραμμένους/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε μια από τις παρακάτω Κατηγορίες ευάλωτων ομάδων:

  • Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα
  • Γυναίκες Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών
  • Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας / απειλούμενα από φτώχεια
  • Γυναίκες θύματα οικογενειακής βίας
  • Άτομα με αναπηρία

να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο έργο.

ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ  «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ»
Δήμος Χαλκιδέων
Επιμελητήριο Εύβοιας
Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας
Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών - Εμπόρων Ν. Εύβοιας
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
«ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & φίλων ΑΜΕΑ
«Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» Πανευβοϊκός Σύλλογος κακοποιημένου παιδιού & κακοποιημένης γυναίκας
ΚΕΚ PRAXIS

ΩΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Κατάρτιση (επιδοτούμενη με 6€/ώρα μικτά) σε δυναμικές ειδικότητες
Συμβουλευτική – υποστήριξη
Καθοδήγηση για την ίδρυση κοινωνικών συνεταιρισμών
Προώθηση για απασχόληση σε επιχειρήσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ–ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ (στην Δομή του ΚΕΚ PRAXIS)
Λεωφόρος Γ. Χαϊνά 95 (δίπλα στη Νομαρχία), ΤΚ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ 22210-74005, 22210-61607, 22210-61682
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.gefyres.net και www.kekpraxis.gr

Διαγωνισμός για την αποπεράτωση της παράκαμψης Λουτρών Αιδηψού

Μετά από πολύχρονες προσπάθειες  και χάρη στις συντονισμένες ενέργειες  της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδας επιτέλους  δρομολογείται ένα σημαντικό οδικό έργο στην Εύβοια, που παρέμενε ημιτελές. σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου,

Πρόκειται για το έργο της  αποπεράτωσης  της παράκαμψης  Λουτρών Αιδηψού, το οποίο έχει τεράστια αναπτυξιακή σημασία για την κορυφαία Λουτρόπολη της χώρας, που ταλανίζεται από το γεγονός, ότι μέχρι σήμερα ο κεντρικός οδικός άξονας περνάει μέσα από την παραλία.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας , προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου “ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ Ν.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ” , με προϋπολογισμό 7.000.000,00 ΕΥΡΩ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί  την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Στη ριζική αναδιάρθρωση της ΛΑΡΚΟ προχωρά η κυβέρνηση

Τη βοήθεια εξειδικευμένων ανεξάρτητων συμβούλων για τη ριζική αναδιάρθρωση των κρατικών εταιρειών Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) και ΛΑΡΚΟ αποφάσισε να ζητήσει η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, με τη βοήθεια των συμβούλων και σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους των εταιρειών θα διερευνηθούν υλοποιήσιμα σχέδια αναδιάρθρωσης.

Τα σχέδια αυτά, σημειώνεται, θα περιλαμβάνουν την αναγκαία αναδιάρθρωση και προσαρμογή των εταιρειών προκειμένου να καταστούν βιώσιμες με στόχο την ιδιωτικοποίησή τους εντός του 2014 ή/και να διευκολύνουν την πώληση επιμέρους στοιχείων του ενεργητικού τους ενώ θα πρέπει να ελαχιστοποιούν το κόστος των εταιρειών αυτών για τον έλληνα φορολογούμενο και να είναι συμβατά με τους κανόνες της Ε.Ε. περί κρατικών ενισχύσεων.

«Τα αποτελέσματα του πορίσματος των συμβούλων θα οδηγήσουν σε οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης έως το τέλος Αυγούστου και την υλοποίησή τους έως το τέλος του τρέχοντος έτους», καταλήγει η ανακοίνωση.

«ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ», με τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2013, που διοργανώνει ο  Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 21:30  στο πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τίτλο: «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ», με τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Διεύθυνση ορχήστρας: Πέτρος Πρόκος

Tο «DUO ΖΕΥΞΕΙΣ» ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, λόγω των σημερινών καιρικών συνθηκών.

Η προγραμματισμένη για  σήμερα  Δευτέρα 22 Ιουλίου (Θέατρο Κωτσόπουλου), συναυλία μουσικής δωματίου με το «DUO ΖΕΥΞΕΙΣ», με τους Νίκη Πανταζάτου, στο πιάνο και το Δημήτρη Δερδενέ, στην κιθάρα.….ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, λόγω των σημερινών καιρικών συνθηκών.

Αποστόλου: Ο Υπουργός ΑΑΤ χαρίζει τα λεφτά σε ΠΑΣΕΓΕΣ Neuropublic

ΣΧΟΛΙΟ του Β. Αποστόλου, βουλευτή Εύβοιας και συντονιστή θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, με αφορμή τη συνέχιση της καταβολής χαρατσιού για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ από τους αγρότες:

Σε περίοδο σοβαρών  περικοπών των κονδυλίων του  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων και πολύχρονης καθυστέρησης καταβολής των ενισχύσεων σε παραγωγούς, ο Υπουργός χαρίζει εκατομμύρια στην Ένωση ΠΑΣΕΓΕΣ - Neuropublic A.E. και ωθεί τους παραγωγούς να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία υποβολής Αιτήσεων ΟΣΔΕ 2013 μόνοι τους δια μέσω του διαδικτύου.

Με βάση καταγγελίες  παραγωγών από όλη τη χώρα, οι ΕΑΣ επιμένουν να απαιτούν την καταβολή εισφοράς από τους παραγωγούς, προκειμένου να υποβάλουν τις Αιτήσεις ΟΣΔΕ 2013, που σε κάποιες περιπτώσει ανέρχεται και στα 300 €. Σε αυτές τις καταγγελίες και στη σχετική ερώτηση (10781/20.05.2013) που υποβάλαμε, ο κύριος Τσαυτάρης απαντάει αόριστα «ότι σύμφωνα με τη σύμβαση ανάθεσης μεταξύ του ΥΠΑΑΤ και του αναδόχου (Ένωση ΠΑΣΕΓΕΣ - Neuropublic A.E.) οι Αιτήσεις ΟΣΔΕ 2013 υποβάλλονται δωρεάν από τους παραγωγούς δια μέσω των ΕΑΣ. Επιπλέον, όποια επιβάρυνση δεν είναι επιτρεπτή και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο σημειωθεί, το ποσό της αμοιβής της ΕΑΣ μειώνεται αυτόματα κατά το ποσό που ελήφθη.» Δεν λέει όμως τίποτα για τα χρήματα που εκβιαστικά έχουν εισπραχθεί, δεν απαντάει στο πως προφυλάσσονται οι παραγωγοί από τις απαιτήσεις των ΕΑΣ, δε διευκρινίζει για το ποιος ελέγχει την εφαρμογή της σύμβασης και τα αποτελέσματα των ελέγχων που τυχόν έχουν γίνει.

Αντί όλων των παραπάνω ερωτημάτων που έχουν μείνει αναπάντητα, ο Υπουργός λέει στους παραγωγούς ότι όποιος δε θέλει να υποταχθεί στις ορέξεις των ΕΑΣ, ας πάει να κάνει μόνος του όλη τη διαδικασία υποβολής Αιτήσεων ΟΣΔΕ 2013 από το internet και τα λεφτά που έχει πάρει για το σκοπό αυτό η Ένωση ΠΑΣΕΓΕΣ - Neuropublic A.E. χάρισμά της.

Πρόκειται για μία  διαδικασία που όχι μόνο ταλαιπωρεί αλλά και λεηλατεί τον αγροτικό χώρο.

"Να μην περάσει η κατάργηση της Κυριακής αργίας"

"Να μην περάσει η κατάργηση της Κυριακής αργίας" ζητά η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και καλεί τους εργαζόμενους στην συγκέντρωση της Τρίτης, στην πλατεία Αγοράς, στη Χαλκίδα.

Η ανακοίνωση:

"Η συγκυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας ανοίγει το δρόμο στα μονοπώλια για ακόμα περισσότερα κέρδη και ταυτόχρονα προσθέτει επιπλέον βάρη συνολικά στους εργαζόμενους αλλά και στους μικρούς αυτοαπασχολούμενους που δεν θα αντέξουν απέναντι στον ανταγωνισμό των μεγάλων μονοπωλίων και των πολυεθνικών. Η δουλεία ήλιο με ήλιο, η απόλυτη απελευθέρωση του ωραρίου και η ατέλειωτη κακοπληρωμένη δουλειά θα είναι κάποιες από τις συνέπειες αυτού του εκτρώματος.

Συνάδελφοι  αυτό το καινούριο νομοσχέδιο εκτός  του γεγονότος ότι στην πορεία του θα αγκαλιάσει όλη την εργατική τάξη ανεξαίρετος κλάδου, είναι ένα ακόμα ένα δικαίωμα που η τάξη μας έχει κερδίσει με αιματηρούς αγώνες και μας το παίρνουν πίσω με ένα κουρελόχαρτο που υπέγραψαν τα αστικά κόμματα μέσα στη βουλή.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/7/2013 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ, 19:30

ΝΑ ΜΗΝ  ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ"

Αναγνωστάκης: Η ΛΑΡΚΟ και πάλι στη Βουλή

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, με θέμα τη βιωσιμότητα της ΛΑΡΚΟ.

Ο βουλευτής στο πλαίσιο του  κοινοβουλευτικού ελέγχου και δεδομένης της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η εν λόγω εταιρεία, ζητά να μάθει πιο είναι το σχέδιο, που επεξεργάζεται το ΤΑΙΠΕΔ, για την αξιοποίηση της ΛΑΡΚΟ. Παράλληλα καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να απαντήσει, γιατί καθυστερεί η επιστροφή του ΦΠΑ ύψους 65 εκ. ευρώ προς την εν λόγω εταιρεία, δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα στη λειτουργία της.

Στο τελευταίο ερώτημα διερευνά την πρόθεση για νομοθετική παρέμβαση, ώστε οι βαριές βιομηχανίες της χώρας μας, να έχουν κοινή τιμολογιακή αντιμετώπιση από τον κύριο πάροχο ρεύματος, τη ΔΕΗ.

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με δύο ποσοστιαίες μονάδες σύμφωνα με την Pulce RC


Με δύο ποσοστιαίες μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Pulse RC για την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21% έναντι 19% της ΝΔ και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ 6,5%, η Χρυσή Αυγή 13%, οι ΑΝΕΛ 4%, το ΚΚΕ 5,5% και η ΔΗΜΑΡ 3%.

Στην πρόθεση ψήφου, με αναγωγή επί των έγκυρων, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,5%, η ΝΔ 21,5%, το ΠΑΣΟΚ 7,5%, η Χρυσή Αυγή 14,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, το ΚΚΕ 6,5% και η Δημοκρατική Αριστερά 3,5%.

Στην πρόθεση ψήφου, «αναποφάσιστο» δηλώνει το 9,5% και με την αναγωγή όσοι δεν έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν, φτάνουν το 11%.

Τα δύο κόμματα που προηγούνται, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζουν περίπου ισόποσες συσπειρώσεις, 62% και 64%, ενώ το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει χαμηλή συσπείρωση, μόλις 46%.

Η τηλεφωνικού τύπου δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διάστημα από 11 έως 17 Ιουλίου, με δομημένο ερωτηματολόγιο σε 1359 ενηλίκους με δικαίωμα ψήφου και με πανελλαδική γεωγραφική κάλυψη.
Enhanced by Zemanta

Μεγάλη συγκέντρωση για την συμπαράταξη της Αριστεράς - Ποιοι Ευβοείς πήγαν

Την ανάγκη συσπείρωσης, συμπαράταξης των προοδευτικών, σοσιαλιστικών, οικολογικών και αριστερών δυνάμεων, ώστε να συγκροτηθεί ένα Μέτωπο αντίστασης και αντίδρασης και –τελικά-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων και κατάθεσης μιας εναλλακτικής πρότασης εξόδου απ’ τα αδιέξοδα που μας οδηγούν οι σημερινές πολιτικές αναγνώρισαν τα δεκάδες πολιτικά, ακαδημαϊκά, συνδικαλιστικά στελέχη που συγκεντρώθηκαν σε μεγάλη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας την Παρασκευή και διήρκησε μέχρι της εννέα το βράδυ χωρίς να «αδειάσει» η αίθουσα ούτε λεπτό, γεγονός που μαρτυρά την αγωνία των στελεχών που μετείχαν για μέλλον της χώρας. 

Πρόκειται για  μια πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία  που έχει στόχο:

Την συνεργασία των δυνάμεων αυτών, την συμπαράταξη των δυνάμεων της Αριστεράς, ώστε να δημιουργηθεί μια σοβαρή κυβερνητική πρόταση, προοδευτική.

Επέμεναν μάλιστα οι ομιλητές ότι σήμερα είναι   ανάγκη όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς και της Οικολογίας χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς, οφείλουν να κινητοποιηθούν στην διατύπωση μιας «κυβερνητικής πρότασης», να βρουν τον «σύντροφό» τους, με στόχο να επαναδιατυπώσουν την πρόταση για Εθνική Ανεξαρτησία -Λαϊκή Κυριαρχία – Κοινωνική απελευθέρωση.

Πολλοί εκ των συμμετασχόντων εξέφρασαν την εκτίμηση, πως η συγκέντρωση αυτή αποτελεί στην ουσία την έναρξη των διαδικασιών συνεργασίας προοδευτικών, σοσιαλιστικών, δυνάμεων με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην κατεύθυνση συγκρότησης μιας σύμπραξης και εκλογικής, χωρίς ηγεμονισμούς. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν, πάρα πολλές ομιλίες που έγιναν.  Χαρακτηριστικό, ότι αποφασίστηκε η δημιουργία μιας συντονιστικής επιτροπής που θα προχωρήσει τις σχετικές διεργασίες οι οποίες ασφαλώς και θα έχουν συνέχεια και με στόχο να απαντηθούν τα κύρια ζητήματα που σήμερα αντιμετωπίζει η χώρα και :

Να καταρτισθεί ένα Εθνικό Ελληνικό συγκροτημένο κυβερνητικό πρόγραμμα
Να ορισθεί μια τεκμηριωμένη πρόταση εξόδου από την κρίση και την ύφεση
Να απαντηθεί,  ποια είναι η Προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης την σημερινή περίοδο;

Να γίνει κατανοείτο ότι σήμερα διακυβεύονται ζητήματα εθνικής ανεξαρτησίας και χώρα δεν είναι αποικιοκρατία και η αριστερά πρέπει να είναι πατριωτική.

Μεταξύ των  συμμετασχόντων ήταν τα στελέχη της  «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκα Κατσέλη, Χάρης Καστανίδης, Λ. Μίχος, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΕΚΜ Δ. Παπαδημούλης, Παν. Κουρουπλής, Αντ. Κοτσακάς, οι πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου, Κατ. Μπατζελή, Ηλ. Παπαηλίας, Δημ. Πιπεργιάς, Μαν. Μπεντενιώτης, ο Ανδρέας Δημητρουλόπουλος, Θ. Παραστατίδης, ο Χρ. Κοκκινοβασίλης, ο Τάκης Δημητρουλόπουλος, ο Γιώργος Κασσάρας, ο Ευτύχης Καφαντάρης, ο Κώστας Σαββίδης, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΠΑΣΟΚ) Στ. Σουλουφάκου, ο πρόεδρος της ΟΣΠΕΡΤ Καλφαγιάννης,  η Φρόσω Σταυράκη, και πολλοί άλλοι συνδικαλιστές ειδικά από τους χώρους των Εφοριακών, της Τ.Α και των εκπαιδευτικών, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕ Γ. Καββαθάς, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασ. Οικονόμου, ο πρώην βουλευτής της Οδ. Βουδούρης, το πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Στ. Μπαγιώργος, επίσης το πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Α. Νεφελούδης, τα στελέχη των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη και Μιχ. Τρεμόπουλος, οι δήμαρχοι Ν. Σαράντης (Αγ. Αναργύρων), Χρ. Καρδαράς (Αιγάλεω), Γ. Καπλάνης (Αγ. Βαρβάρας), Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι από την Αττική,   άλλα στελέχη απ’ το χώρο της Τ.Α., όπως υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο πρόεδρος των δανειοληπτών Β. Κρητικός,  οι καθηγητές Κ. Χρυσόγονος, Γ. Αργείτης, ο εκδότης Γ. Δαρδανός, ο πρώην πρόεδρος των «Γιατρών του Κόσμου» Νικ. Κανάκης, πρ. Γραμματέας του Δικ. Συλλόγου Αθηνών Δημ. Βερβεσσός.

Από την Στερεά Ελλάδα, συμμετείχαν η Κατερίνα Μπατζελή πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας,  ο Δημήτρης Πιπεργιάς πρώην βουλευτής Ευβοίας όπως αναφέραμε, ο Τάσος Γέραλης, ο Γιώργος Κουλούρης, και ο Γιάννης Ελαιοτριβάρης από την Εύβοια, Νίκος Αποστόλου, ο Κώστας Μαμούρης από την Βοιωτία, ο Χρήστος Παπαδόπουλος από την Φθιώτιδα, ο Νίκος Πέτρου, η Παν. Αντωνίου από την Φωκίδα.

Με επιτυχία έγινε το 6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στη Λούτσα

 
Με επιτυχία έγινε το 6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στη Λούτσα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013. 


Με παραδοσιακή ορχήστρα χόρεψαν όλα τα χορευτικά που συμμετείχαν και στη συνέχεια στήθηκε τρικούβερτο γλέντι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από το κοινό, μιας και ο σύλλογος είχε φροντίσει να υπάρχουν και τα απαραίτητα εδέσματα.


Και του χρόνου !!!


ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...