Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πλατάνα: Σταμάτησαν να λειτουργούν τα φανάρια!

Με την περιοχή της Κύμης να έχει «βουλιάξει» από τον τουρισμό, χωρίς σηματοδότες έμεινε ο δρόμος λίγο πριν την Πλατάνα. 
Μεγάλο Σάββατο και η ταλαιπωρία των οδηγών έφτασε στο ζενίθ.
Οι οδηγοί περνώντας από αυτό το σημείο εύχονται  όχι μόνο  να μην πέσουν βράχια στα αυτοκίνητα τους αλλά να μην έρθει και πέσει πάνω τους αυτοκίνητο μιας και 400 μέτρα έχουν γίνει μονόδρομος χωρίς να υπάρχει ορατότητα.
Με το που φτάνουν στον σηματοδότη περιμένουν. Κοιτάνε και ξανακοιτάνε το φανάρι και πατάνε το γκάζι ρισκάροντας. Πάρα πολλές φορές, μάλιστα στα μέσα της διαδρομής όταν βρουν αυτοκίνητο ξεκινούν οι μανούβρες και το… μποτιλιάρισμα!
Δεν υπάρχει χώρος μιας και έχουν γίνει έργα αντιστήριξης. Για αυτό τον λόγο άλλωστε είχαν τοποθετηθεί οι σηματοδότες για να μην συναντιούνται τα αυτοκίνητα στα μέσα της διαδρομής.
evianews.com

AΤΛΑΝΤΙΚ: O ΓΑΛΗΝΟΣ ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ανοίγει ξανά τον κύκλο της αντιπαράθεσης με την οικογένεια Αποστόλου ο Γαληνός Λαουτάρης με δηλώσεις του σχετικά με την πρόσφατη καταδικαστική απόφαση εις βάρος των Μανόλη Αποστόλου (πρόεδρος Δ.Σ. Ατλάντικ), Περικλή Αποστόλου (διευθύνων σύμβουλος) και Χρήστου
Σιδέρη (οικονομικός διευθυντής) για σύνταξη ανακριβούς ισολογισμού αποτελεσμάτων χρήσεων 2006 της Ατλάντικ. 

H δίκη έγινε πριν από λίγες ημέρες από το το Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο επέβαλε φυλάκιση 8 μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ στον καθένα από τους εμπλεκόμενους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις έχουν ασκήσει έφεση, αλλά ο Γαληνός Λαουτάρης με δηλώσεις του στο Retail Today υπογραμμίζει πως θα υπάρξει και συνέχεια. 

Πιο συγκεκριμένα, σημειώνει πως «τόσο προσωπικά όσο και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, ως μέτοχοι της Ατλάντικ, είχαμε κρούσει με όλες μας τις δυνάμεις τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση όταν υπήρχε χρόνος η εταιρεία να διασωθεί. Τότε κατηγορήθηκα για τα λεγόμενά μου από όσους καταδικάστηκαν σήμερα, οι οποίοι διαβεβαίωναν ότι όλα έχουν καλώς. Θα συνεχίσω με όποιο τρόπο μου παρέχει η ελληνική δικαιοσύνη πλέον, να αναζητώ την τιμωρία όσων με τις ενέργειές τους εξαπάτησαν προμηθευτές, προσωπικό και μετόχους, άλλα και όσων επωφελήθηκαν με πλήρως αδιαφανείς διαδικασίες από την κατάρρευση της εταιρείας».

Σπείρα από τσιγγάνες χτυπά στο κέντρο της Χαλκίδας!

Σπείρα από τσιγγάνες έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της Χαλκίδας και προσπαθεί να ανοίξει σπίτια για να κλέψει ό,τι βρει χθές το πρωί, οι τσιγγάνες αποπειράθηκαν να μπουν σε σπίτι στην περιοχή του Κουρέντι, αλλά έγιναν αντιληπτές από τον ένοικο του διαμερίσματος.

Ο παρολίγο παθών, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, τηλεφώνησε στο egnomi.gr και μας περιέγραψε το συμβάν: "Ακουσα, πρωί-πρωί, τον ήχο της πόρτας σαν να προσπαθεί κάποιος να ξεκλειδώσει. Νομίζοντας πως είναι η γυναίκα μου ή το παιδί μου, άνοιξα την πόρτα και βρέθηκα αντιμέτωπος με τέσσερις γυναίκες -προφανώς τσιγγάνες- οι οποίες προσπαθούσαν να παραβιάσουν το σπίτι μου.

Μάλιστα, η μία από αυτές ήταν πολύ μικρή και έγκυος! Αρχισα να τους φωνάζω και εκείνες το έβαλαν στα πόδια εξαπολύοντας ταυτόχρονα βρισιές εναντίον μου! Δυστυχώς, δεν κατάφερα να τις πιάσω" επισημαίνει ο αναγνώστης μας.

Οι τσιγγάνες κατά πάσα πιθανότητα εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι τα πρωινά πολλές οικογένειες έχουν βγει έξω για να κάνουν τα ψώνια τους και τα σπίτια είναι άδεια. Γι' αυτό, να προσέχετε πολύ όταν φεύγετε από το σπίτι. Κλειδώνουμε καλά την πόρτα και καλό θα ήταν να ενημερώσετε και τους άλλους ενοίκους της πολυκατοικιάς σας για να έχουν το νου τους...
egnomi.gr

Στερεά Ελλάδα; Βροντερό ΟΧΙ στα πυρηνικά!

No nuclear waste dump at Muckaty StationImage by Takver via Flickr«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας στην 2η τακτική συνεδρίασή του και εκτός ημερήσιας διάταξης ασχολήθηκε με το φλέγον θέμα των πυρηνικών και εξέδωσε το εξής ψήφισμα:

Εκφράζει την ειλικρινή του συμπάθεια στον δοκιμαζόμενο λαό της Ιαπωνίας, και εύχεται γρήγορα να επουλωθούν οι πληγές της χώρας αυτής.

Ενώνει την φωνή ανησυχίας του με τους λαούς και τους χιλιάδες πολίτες που μπροστά στο δέος μιας παγκόσμιας πυρηνικής καταστροφής βροντοφωνάζουν να αποτελεί τελευταία επιλογή η παραγωγή ενέργειας από πυρηνικά εργοστάσια.

Αποφασίζει να κηρύξει στην Περιφέρεια μας «ανεπιθύμητη» την παραγωγή και χρήση πυρηνικής Ενέργειας και να απαγορεύσει τώρα και για το μέλλον την ίδρυση πυρηνικών σταθμών παραγωγής Ενέργειας στα εδάφη της.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας καλεί την ελληνική κυβέρνηση να συντονίσει τα βήματά της με τις διαθέσεις των λαών και των περιβαλλοντικών κινημάτων :

Να λάβει τώρα πρωτοβουλίες για Βαλκάνια χωρίς πυρηνικά εργοστάσια.

Να πιέσει την Τουρκική Κυβέρνηση για να ματαιωθεί το σχέδιο ίδρυσης εργοστάσιου πυρηνικής ενέργειας στην σεισμογενή περιοχή Ακούγιου.

Να κινηθεί τώρα αποφασιστικά στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε., διεκδικώντας το κλείσιμο των αντιδραστήρων στην Ευρώπη.
To Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας αποφασίζει να εξετάσει την δυνατότητα, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργάνωσης στους Δελφούς (συμβολικά ως το σημείο συνάντησης λαών και πολιτισμών) Διεθνούς Ευρωπαϊκής Διάσκεψης με στόχο την υπογραφή ενός συμφώνου και μιας οικουμενικής διακήρυξης για τη ζωή, το περιβάλλον και τον πλανήτη Γη, που θα το ονομάσουμε ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ των ΔΕΛΦΩΝ, ενάντια στην πυρηνική ενέργεια και θα καλεί τις κυβερνήσεις για το κλείσιμο των πυρηνικών εργοστασίων ως προσφορά στις επερχόμενες γενιές.»
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...