Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ., ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Χαλκίδας:

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ., ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ 2013

Να δείξουμε ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι, ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε, να συναινέσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική που μας θέλει σκλάβους.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση, στην εργοδοσία, την ΕΕ που με το νέο πολυνομοσχέδιο που φέρνουν στη Βουλή επιδιώκουν να σαρώσουν ό,τι απέμεινε από τα εργατικά δικαιώματα σε όφελος των επιχειρηματικών ομίλων.

Σε κάθε χώρο δουλειάς, ένα να είναι το σύνθημα: Συλλογικά, μαζικά συζητάμε και αποφασίζουμε τη συμμετοχή μας στην 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΗ.

Ο βιομηχανικός εργάτης, ο οικοδόμος, ο ναυτεργάτης, ο ξενοδοχοϋπάλληλος, ο εμποροϋπάλληλος, ο δημόσιος υπάλληλος να γίνουμε μια ενωμένη αγωνιστική γροθιά, οικοδομώντας την πιο ισχυρή, σταθερή, την πιο πλατιά ενότητα που έχει ανάγκη η πάλη των εργαζομένων, κόντρα στην υποταγή και το συμβιβασμό.

Η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή νομοσχέδιο με το οποίο:

Ο μισθός και το μεροκάματο που θα παίρνουν οι εργαζόμενοι θα καθορίζεται με βάση τις ανάγκες της κερδοφορίας των επιχειρήσεων. Καταργούν την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τις κλαδικές συμβάσεις.

Φέρνει νέες περικοπές στον ΕΟΠΥΥ με νέα χαράτσια, κόψιμο διαγνωστικών εξετάσεων, νοσηλίων, με αποτέλεσμα να τις πληρώνει από την τσέπη του ο εργαζόμενος προς όφελος των επιχειρηματιών.

Μέσα από το φορολογικό νομοσχέδιο επιβάλλει νέα φοροληστεία για το λαό με τις νέες κλίμακες, έτσι ώστε ο εργαζόμενος, τα λαϊκά στρώματα να πληρώνουν από το πρώτο ευρώ.

Χιλιάδες εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα οδηγούνται στην απόλυση. Υπάρχει σχεδιασμός για νέες μαζικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, με μείωση ή κατάργηση της αποζημίωσης.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει μια απεργία. Ξέρουμε τις πιέσεις και τις απειλές που ασκεί κάθε φορά η εργοδοσία. Ξέρουμε την άθλια προπαγάνδα που κάνουν η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της ΜΜΕ.

Γνωρίζουμε τι σημαίνει οργάνωση της απεργίας και τι δουλειά απαιτείται για την επιτυχία της. Όμως πρέπει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Η ανάγκη της απεργίας υπάρχει γιατί με τα νέα μέτρα που θέλουν να περάσουν τσακίζουν τη ζωή μας, το μέλλον μας, εμάς και των παιδιών μας. Ξέρουμε τι κίνημα χρειαζόμαστε και με ποια κατεύθυνση και προοπτική για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική.

Η μεγαλύτερη δυσκολία για την οργάνωση και αυτής της απεργίας έχει να κάνει με τη στάση των ηγεσιών του συνδικαλιστικού κινήματος.

Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και οι δυνάμεις που επηρεάζουν, που αποφάσισαν την απεργία δεν μπαίνουν μπροστά για την επιτυχία της, δεν παλεύουν, δεν θέλουν τη σύγκρουση με την καπιταλιστική εργοδοσία, με αυτούς που μας κλέβουν και μας στερούν τη ζωή.

Δεν θέλουν σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική, με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πολλοί καλύπτουν την απεργοσπασία. Δεν θέλουν και δεν επιδιώκουν, δεν πρωτοστατούν στην οργάνωση για την επιτυχία της απεργίας.

Γιατί οι εργατοπατέρες παλιοί και νέοι πιστεύουν στον ίδιο θεό. Ότι οι εργαζόμενοι και εργοδότες είμαστε μια οικογένεια.

Είναι συνεργάτες και συνεταίροι των καπιταλιστών και συνυπογράφουν μειώσεις μισθών και μεροκάματων.

Θέλουν ένα κίνημα νεροκουβαλητή στα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου, ένα κίνημα που θα παλεύει για την καπιταλιστική ανάπτυξη όπου οι εργαζόμενοι πάλι θα πληρώσουν το τίμημα όπως πλήρωσαν ακριβά την καπιταλιστική κρίση.

Το ΠΑΜΕ έχει κατ’ επανάληψη καταγγείλει αυτήν τη στάση!

Παρά τις επιφυλάξεις, το ΠΑΜΕ σας καλεί να πάρετε την υπόθεση της επιτυχίας της απεργίας στα δικά σας χέρια.

Να μην αφήσουμε τη ζωή μας στα χέρια κάποιων "σωτήρων". Το ΠΑΜΕ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις γιατί εμείς πιστεύουμε στο δίκιο της εργατικής τάξης, πιστεύουμε στη δύναμή της που μπορεί, αν το καταλάβει, να σαρώσει τους εκμεταλλευτές της και κάθε λογής συνοδοιπόρο τους.

Γιατί εμείς έχουμε προοπτική που αμφισβητεί όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά τη μήτρα που δημιουργεί μνημόνια και κάνει κόλαση τη ζωή του λαού, την εξουσία των μονοπωλίων.

Κλείστε τ’ αυτιά σας στις Σειρήνες και τις τρομοκρατικές εκκλήσεις "τώρα όχι αγώνες τα κεφάλια μέσα", να βάλουμε όλοι πλάτη για την ανάπτυξη που έρχεται, για τη νέα Ελλάδα όπως λέει η κυβέρνηση. Μια ανάπτυξη που θα είναι χτισμένη πάνω στα συντρίμμια των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης της ζωής των λαϊκών στρωμάτων.

Ο σκοπός και ο στόχος των δυνάμεων του κεφαλαίου είναι να δώσουν αποφασιστικό χτύπημα στους εργαζόμενους και στο κίνημά τους.

Καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός. Η επίθεση του κεφαλαίου βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κλιμακωθεί. Από τη μια ο κόσμος των μονοπωλίων με τα στηρίγματά του και απ’ την άλλη ο κόσμος της δουλειάς με τα συνδικάτα του και τα συνθήματά του, που γράφουν με μεγάλα γράμματα ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. Δίνουμε απάντηση με οργάνωση, αγώνα, αγώνα αντεπίθεσης ως την τελική νίκη του λαού. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος.

Παλεύουμε για τα δικαιώματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Αντιστεκόμαστε και απορρίπτουμε τα αντεργατικά σχέδια που προωθεί άμεσα η κυβέρνηση.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ.

Ιστιαία: Έχασε τον έλεγχο και σκοτώθηκε

Tο αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ελιά (φωτό αρχείου)
Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο από την Ιστιαία προς την Αιδηψό, στις 4 και 30 χθες το απόγευμα, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όπως γράφει το lamiastar, το αυτοκίνητο του 50χρονου χτύπησε αρχικά σε τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ και ακολουθώντας τρελή πορεία προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και κατέληξε μέσα στο περιβόλι με τις ελιές.

Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Εκεί όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή και στις 9 και μισή το βράδυ, άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Χαλκίδα κοιτάζει τα άστρα!


Η Σελήνη, ο Κρόνος, τα σφαιρωτά και τα ανοιχτά σμήνη, οι γαλαξίες δεν θα είναι πλέον τόσο μακρινά. 

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 21:30 η ομάδα αστροπαρατήρησης ΚΗΦΕΑΣ της Εταιρείας Αστρονομίας Χαλκίδας, στήνει τα τηλεσκοπιά της στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου [παραλία της Χαλκίδας] ώστε μικροί και μεγάλοι να έρθουν πιο κοντά με τον ουράνιο θόλο που όλους μας μαγεύει. 

Ερέτρια: SEXY & WET OPENING PARTY 2013

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με το SEXY & WET πάρτι που έγινε θεσμός στο Milos Camping, στον δρόμο Χαλκίδας -Ερέτριας.

Απαραίτητος Εξοπλισμός: Μαγιο,νεροπίστολο

SOLIM POOL BAR

SEXY & WET 2013

GUEST DJ GIORGOS LYSIGAKIS (resident dj stavento & Hilton galaxy bar)

SEXY DANCE SHOW: Lilia Vtyrina & Antigonaki Dimitrios Viggou


Ξεκινά στις 15.00

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΕ Tasos Pantelis
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6949417746

Milos Camping Εθνική Οδός Χαλκίδας - Ερέτριας τηλ. 2229 060420

Μουσική "μάχη" μεταξύ των Guest Djs Betty Lappa Vs Peter

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 15:00 σας προσκαλούμε στο "3ο Afternoon Beach Party" του φετινού Καλοκαιριού στην καυτή άμμο του “Ippokampos Summer Club” στην Παραλία Αλυκών, Δροσιά, Χαλκίδα!!!

Από τις 15:00 ξεκινάει το Party με μια μεγάλη μουσική "μάχη" μεταξύ των Guest Djs Betty Lappa Vs Peter και οι κερδισμένοι θα είστε σίγουρα όλοι εσείς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Διήμερο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ μουσικής στον Κάραβο Αλιβεριου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου τελείτε το πρώτο Διήμερο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ μουσικής στον Κάραβο Αλιβεριου!!!

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και την πολύτιμη βοήθεια των πολιτών, καταστημάτων  και χορηγών του τόπου μας έχουμε την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε σε αυτήν την γιορτή της μουσικής!!!!!!!!!!

Την Κυριακή 14 Ιουλίου το πρόγραμμα έχει ως εξής.
Άνοιγμα της βραδιάς στις 21.00 από τους Grasshoppers band και στην συνέχεια ο Λάκης με τα ψηλά ρεβερ παρέα με τον Γιοκαρινη!!!!!
.....και.....
Την Δευτέρα 15 Ιουλίου,δεύτερη μέρα του φεστιβάλ το πρόγραμμα έχει ως εξής.
Άνοιγμα της βραδιάς στις 21.00 από τους Νικο Χατζηστεφάνου και τα "Παράξενα παιδιά" και στην συνέχεια ο  Ερμής Χατζηστρατης με την μπάντα του!!!!!!!!!

Εισοδος Ελευθερη.

Άνω Βάθεια, ΣΕΤΤΑ, Πετριές θα δουν την "ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ"

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ "ΚΥΚΛΟΣ" ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ στον 14ο ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΦΟΡΟΥ: "H ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ" 

Προγραμματισμένες παραστάσεις:
13 και 14 Ιουλίου Δημοτικό Σχολείο Άνω Βάθειας
20 Ιουλιου Θέατρο ΣΕΤΤΑΣ
27 Ιουλίου στις Πετριές Ευβοίας
Ώρα 08.30 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παίζουν οι: Νίκος Αντωνίου, Ηρώ Παπαγεωργίου Γεωργία Μαρίνου, Ηρακλής Ντούρμας, Μαρία Κατσιγιάννη Γιώργος Βρετουδάκης, Κων/να Αλεξανδρή, Δέσποινα Σταματούκου, Αντώνης Λαζάρου, Αφροδίτη Κρύτσουρου, Μαντώ Μπόικου.

Με την υπογραφή του σκηνοθέτη ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ!!

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Χαλκίδας, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο

 
Την Πέμπτη 11/7/2013 στις 8μμ πραγματοποιήθηκε το μαχητικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία αγοράς της Χαλκίδας,  ενάντια στο  αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η συγκυβέρνηση. 

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό που απεύθυνε η Κατερίνα Καραμούζη μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στο δήμο Χαλκίδας με το συνδυασμό της ΔΑΣ.


Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας Κούκουρα Ηλία και την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιάννης Τζαβάρας μέλος της γραμματείας Εύβοιας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και πρόεδρος του συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών.

Κινδυνεύει "λουκέτο" η ΛΑΡΚΟ. Δεν προχωρά η πώλησή της

Mε ''λουκέτο'' και εκκαθάριση κινδυνεύει η ΛΑΡΚΟ, καθώς διαπιστώνεται ότι είναι αδύνατο να προχωρήσει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της εταιρείας.

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) στο οποίο έχει μεταβιβαστεί η συμμετοχή του Δημοσίου στο μετοχικό κεφάλαιο της ΛΑΡΚΟ (55,2%, Εθνική 33,4% και ΔΕΗ 11,4%) από τη στιγμή που εντάχθηκε στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, διαπιστώνει ότι είναι αδύνατη η πώληση της εταιρείας και προτείνει στα συναρμόδια υπουργεία τη λύση της εκκαθάρισης και της πώλησης των περιουσιακών στοιχείων κομμάτι - κομμάτι.

Όπως δημοσιεύει η ''Καθημερινή'', το καταλυτικό χτύπημα στο ούτως ή άλλως πολύπλοκο εγχείρημα ιδιωτικοποίησης της μεταλλευτικής βιομηχανίας, ήρθε από την έρευνα της Κομισιόν περί κρατικών ενισχύσεων που ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου.

Έρευνα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κίνησε σε βάθος έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί κατά πόσο τα μέτρα κρατικής στήριξης που χορηγήθηκαν από την Ελλάδα υπέρ της Γενικής Μεταλλευτικής και Μεταλλουργικής Α.Ε. «ΛΑΡΚΟ», ύψους άνω των 105 εκατ. ευρώ, είναι συμβατά με τους κανόνες κρατικών ενισχύσεων της Ε.Ε.

Η Επιτροπή δεν έχει πεισθεί ότι τα μέτρα είναι σύμφωνα με τους κανόνες της Ε.Ε., και ιδίως τους κανόνες σχετικά με τις κρατικές ενισχύσεις διάσωσης και αναδιάρθρωσης προβληματικών επιχειρήσεων.

Τα μέτρα για τα οποία η Ε.Ε. επιμένει ότι αποτελούν κρατικές ενισχύσεις περιλαμβάνουν αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου το 2009 και αρκετές κρατικές εγγυήσεις για δάνεια κατά την περίοδο 2008-2010, πιθανή μη είσπραξη από το κράτος ενός χρέους από το 2004 και παραίτηση από την είσπραξη προκαταβολής φορολογικού προστίμου το 2010.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Ε.Ε. θεωρεί ως κρατική ενίσχυση και τις ανεξόφλητες οφειλές της ΛΑΡΚΟ προς τη ΔΕΗ ύψους άνω των 160 εκατ. ευρώ τα οποία προσαυξάνονται κατά 6,5 εκατ. τον μήνα.

Στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ έγινε σαφές από τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τις Βρυξέλλες ότι η Ε.Ε. επιμένει στο θέμα των κρατικών ενισχύσεων.

Συσσωρευμένες ζημίες άνω των 220 εκατ. ευρώ

Συνεκτιμώντας και την προβληματική θέση της εταιρείας (συσσωρευμένες ζημίες άνω των 220 εκατ. ευρώ), αρνητική καθαρή θέση και υποχρεώσεις προς τρίτους) αλλά και τα άλυτα περιβαλλοντικά θέματα για τα οποία ο όποιος επενδυτής θα χρειασθεί να καταβάλλει περί τα 50 εκατ. επενδύσεις για να εναρμονιστεί με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και να αποφύγει πρόστιμα, κατέληξε ότι η επιχείρηση δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί εν λειτουργία.

Ενα επίσης θέμα που αξιολογήθηκε ως αρνητικό για την προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος από το ΤΑΙΠΕΔ είναι το κόστος ρεύματος που αντιπροσωπεύει πάνω από το 30% του συνολικού λειτουργικού κόστους της εταιρείας και είναι σχεδόν διπλάσιο από το κόστος που πληρώνουν οι ανταγωνιστές της ΛΑΡΚΟ στη διεθνή αγορά. Η πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες εισηγήθηκε το ΤΑΙΠΕΔ προς την κυβέρνηση είναι η λύση της εκκαθάρισης και πώληση περιουσιακών στοιχείων (μονάδες παραγωγής, λιμάνια, οικόπεδα κ.λπ.).

Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το αδιέξοδο, είναι δύσκολο ωστόσο να διαχειριστεί το πολιτικό θέμα που προκύπτει με το να βάλει «λουκέτο» σε μια ιστορική και εξαγωγική βιομηχανία της χώρας που απασχολεί 1.500 εργαζόμενους άμεσα και περί τους 4.000 έμμεσα.

Προκόπι: Εγκλωβισμένη εκλιπαρούσε για βοήθεια!


Στο κόκκινο η αγωνία της οικογένειας μιας 54χρονης γυναίκας. 

 Περιμένουν να ακούσουν μία ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Ήταν χθες μεσημεριανές ώρες όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο της που βλέπετε στην φωτογραφία, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Επικράτησε πανικός και οι περαστικοί έτρεξαν να δουν την κατάσταση της γυναίκας.

Ήταν εγκλωβισμένη στην θέση του οδηγού και καλούσε σε βοήθεια. Λίγη ώρα αργότερα οι άντρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα και με ασθενοφόρο πήγε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται μιας και τραυματίστηκε σοβαρά.

http://evianews.com

Τανάγρα: 47χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο αυτοκίνητό του

Σύμφωνα με τα στοιχεία πρόκειται για αυτοκτονία

Το αυτοκίνητο 47χρονου άνδρα εντοπίστηκε από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στις οχτώ και μισή χθες το βράδυ σε χωματόδρομο, κοντά στο χωριό Πύλη του δήμου Τανάγρας στην Βοιωτία.

Έφερε τραύμα στην καρδιά και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν ένα μαχαίρι πεσμένο στον αριστερό του μηρό.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί βρέθηκαν εκεί.

Απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν την έρευνα, από την οποία προέκυψε πως πρόκειται για αυτοκτονία. Με τα στοιχεία που κατάφεραν να συλλέξουν, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως ο 47χρονος κάτοικος Αθηνών έβαλε τέλος στην ζωή του.

Πηγή: lamiastar.gr

Ορισμός υπεύθυνου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για τη Στερεά Ελλάδα

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου η Εκτελεστική  Επιτροπή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και αποφασίστηκε ο ορισμός των υπεύθυνων Περιφερειών της Γραμματείας Οργανωτικού. 

Υπεύθυνος του Κινήματος για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας ορίστηκε ο Χρήστος Θεοδουλίδης.

Εκδρομή στην Αίγινα από την Ενορία του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου η ενορία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, υπό την ευθύνη του Προϊσταμένου, Αρχιμ. Αιμιλιανού Χρήστου και την συμμετοχή 50 ενοριτών, πραγματοποίησε μονομερή προσκυνηματική εκδρομή στο νησί της Αίγινας.

Οι εκ Χαλκίδος προσκυνητές επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου, όπου τέλεσαν Ιερά Παράκληση στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και την Ιερά Μονή του Αγίου Μήνα.

Αργά το απόγευμα, όλοι επέστρεψαν στην Χαλκίδα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Να συνεχίσουν Δημ. Αστυνομία και Σχολ. Φύλακες...

Ο βουλευτής της Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο  που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, με αντικείμενο τις καταργήσεις θέσεων και ειδικοτήτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην τοποθέτηση του, ο βουλευτής  της Εύβοιας υποστήριξε τη συνέχεια λειτουργίας τόσο της Δημοτικής  Αστυνομίας όσο και του θεσμού του σχολικού φύλακα. Δήλωσε πως  θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς  είναι η καταψήφιση των σχετικών άρθρων, που δεν σχετίζονται με την έννοια της κινητικότητας και θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των δήμων.

Μετά το πέρας του συμβουλίου, ο βουλευτής συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Δημοτικών Αστυνομικών Χαλκίδας συμμεριζόμενος τους προβληματισμούς τους και βεβαιώνοντας τους πως η Δημοκρατική Αριστερά θα σταθεί στο πλευρό τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...