Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

3 φίλοι – 3 κόμματα

Τι συμβαίνει όταν τρεις φίλοι αποφασίζουν να κατέβουν στις εκλογές, ο καθένας με διαφορετικό κόμμα; Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και ο αρθρογράφος της εφημερίδας Τα Νέα Θανάσης Χειμωνάς, συζητούν με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την απόφαση τους να κατέβουν στις εκλογές. «Πρωταγωνιστές», την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στις 23.00, στο MEGA.

Η συνάντηση των τριών φίλων γίνεται σε ένα παλιό βυρσοδεψείο στον Βοτανικό. Ο Τατσόπουλος «ομολογεί» ότι μόνος του πήρε τηλέφωνο στο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να είναι υποψήφιος. Ο Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς ενθυμούμενος μια παλιά – προ δεκαετίας – συνάντησή τους και ο Χειμωνάς εξηγεί πως «παρέκαμψε» τα αριστερά «εικονίσματα» που είχε στο σπίτι του και αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Η συζήτηση, βέβαια, δεν σταματά στην πολιτική, αλλά επεκτείνεται και στον κινηματογράφο, τον τζόγο, τον Χατζιδάκι, τον Μίμη Ανδρουλάκη, τις γυναίκες, τους «Ελληναράδες», τους «Αγανακτισμένους», τα γιαούρτια.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών. Ο Θανάσης Χειμωνάς είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών.

Στην εκπομπή μιλούν, επίσης, η πανεπιστημιακός Μαρία Ρεπούση, υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ στην Α΄ Πειραιώς και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β΄ Θεσσαλονίκης.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στις 23.00 στο MEGA.

Στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» το Κύπελλο του Σπύρου Λούη

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ανακοίνωσε ότι απέκτησε σε δημοπρασία του οίκου Christie's το ιστορικό Ασημένιο Κύπελλο του Σπύρου Λούη. Όπως έγινε γνωστό, το Κύπελλο κατακυρώθηκε στο Ίδρυμα έναντι 450 χιλ. λιρών (544 χιλ. ευρώ), με τιμή εκκίνησης τα 140 χιλ. ευρώ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία της αριστεράς

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΪΝΑ
Υποψήφιου της ΔΗΜΑΡ 
στην ΕΥΒΟΙΑ 
 
 
Πριν λίγες μέρες ακούσαμε τον Πρόεδρο του Συνασπισμού να προτείνει στο ΚΚΕ και στην Δημοκρατική Αριστερά συνεργασία στις μονοεδρικές και στην συνέχεια συνεχίζοντας την επίθεση «ενότητας», τους καλεί να συνεργαστούν μετεκλογικά για ένα νέο Συνασπισμό εξουσίας της αριστεράς, με πυρήνα -έστω- το ΣΥΡΙΖΑ.
Κατ’αρχήν η πρόταση για συνεργασία των κομμάτων της αριστεράς ακούγεται πραγματικά ωραία στ’αυτιά κάθε καλοπροαίρετου. Και μάλλον εάν υπήρχαν οι προϋποθέσεις μια τέτοιας συνεργασίας δεν νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να την αρνηθεί. Γιατί το θέμα δεν είναι οι μονοεδρικές. Εάν υπήρχαν οι προϋποθέσεις η συνεργασία θα ήταν καθολική. Αλλά σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιες προϋποθέσεις. Γι αυτό και δεν βρήκε αποδέκτες η πρόταση συνεργασίας των τριών κομμάτων της αριστεράς.
Και ποιες είναι οι προϋποθέσεις θα ρωτήσει κάποιος καλοπροαίρετος. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Ποιος πρώην της Ναταλίας Γερμανού την εγκατέλειψε για ένα άντρα;

Η Ναταλία Γερμανού πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Κάτι που αποδεικνύει και με την πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, όπου μιλάει για την πρώτη της ερωτική εμπειρία, το πόσο ζηλεύει και -πάνω από όλα- για τον πρώην της που την άφησε επειδή ερωτεύτηκε ένα άλλο άντρα. 

 Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Ο αέρας «ξήλωσε» την οροφή του κολυμβητηρίου στα Χανιά

Tα μποφόρ «σήκωσαν» το πρωί μεγάλο μέρος της μεταλλικης προσθήκης της στέγης του κλειστού κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι Χανίων, το οποίο «προσγειώθηκε» στο δρόμο και σε διπλανό οικόπεδο

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Αλέκα Παπαρήγα με τους εργαζόμενους της "Ηλεκτρομηχανικής Κύμης"

H γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα πήγε στη Κύμη, στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας της και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της "Ηλεκτρομηχανικής Κύμης".

Συζήτησαν τα προβλήματα του εργοστασίου και τις δυσοίωνες προοπτικές, που διαγράφονται για το μέλλον.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η κ. Παπαρήγα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εμείς δεν θεωρούμε σκάνδαλο μόνο τις μίζες που πάντα συνοδεύουν τα εξοπλιστικά κάτω από το τραπέζι. Σκάνδαλο που κυριολεκτικά σου σηκώνονται οι τρίχες είναι να βρίσκεται η Ηλεκτρομηχανική, το μοναδικό εργοστάσιο στην Ελλάδα που κατασκευάζει αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη, που ανήκει στο χώρο της πολεμικής βιομηχανίας, της αμυντικής βιομηχανίας, ουσιαστικά εγκαταλελειμμένο, να δίνονται παραγγελίες σε ιδιώτες -και ποιος ξέρει που- και να κινδυνεύει με κλείσιμο και ανεργία το προσωπικό.

Aυτό είναι νομιμοποιημένο σκάνδαλο και για το οποίο εμείς διεκδικούμε και θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων να δοθούν παραγγελίες αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το κρατικό εργοστάσιο και να μην παίζουν με άλλους ιδιώτες και ποιος ξέρει με τι άλλα κερδοσκοπικά παιχνίδια».

Δημοσκόπηση Pulse: ΝΔ 17,5 % ΠΑΣΟΚ 12%

Μια από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λόγω των προεκλογικών απαγορεύσεων, φιλοξενεί αύριο το “Ποντίκι” και αναδεικνύει τον απόλυτο κατακερματισμό του πολιτικού σκηνικού και την αδυναμία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους..

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Κυνήγησε τους ληστές με... ταξί

Ενας 18χρονος έπεσε θύμα ληστείας χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Τούμπας, όταν του επιτέθηκαν τρία άτομα και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το δημόσιο πλήρωσε ενοίκια 500.000 ευρώ για εγκαταλελειμμένο κτίριο

Μισό εκ. ευρώ κατέβαλε το ελληνικό δημόσιο ως ενοίκιο για ένα κτίριο στη Θεσσαλονίκη, που ωστόσο... δεν χρησιμοποίησε ποτέ!


Το εν λόγω κτίριο – καταφύγιο αστέγων, ιδιοκτησία της Καθολικής Εκκλησίας, βρίσκεται στην οδό Φράγκων στη Θεσσαλονίκη και μέχρι το 1999 στέγαζε το παλιό νοσοκομείο Αγιος Παύλος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Τους οκτώ υποψηφίους της στην Εύβοια ανακοίνωσε η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
.  
Τα ονόματα των υποψηφίων είναι τα εξής:
1. Αραποστάθη Μαρία, πολιτικός επιστήμων
2. Καπετάνιος Γιώργος, καθηγητής  ΤΕΙ
3. Μανής Νικόλαος, μηχανολόγος
4. Παπαθανασίου Παρασκευή, μηχανικός περιβάλλοντος
5. Πετράκος Αργύρης, ιδιωτικός υπάλληλος
6. Ριτσώνης  Άγγελος, αρχαιολόγος
7. Σεπετής Αντώνης, ηλεκτρολόγος μηχανικός
8. Ψυχογιός Ιωάννης, μαθηματικός

Αυξημένος ο κίνδυνος παχυσαρκίας των παιδιών των εγκύων που εκτίθενται στη μολυσμένη ατμόσφαιρα

Οι έγκυες γυναίκες που εκτίθενται στη μολυσμένη ατμόσφαιρα στο κέντρο μιας πόλης, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γεννήσουν παιδί με τάση για παχυσαρκία, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η νέα μελέτη για πρώτη φορά συνδέει άμεσα την ατμοσφαιρική ρύπανση με την παιδική παχυσαρκία.

Οι ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Κολούμπια, με επικεφαλής τον καθηγητή επιδημιολογίας Άντριου Ραντλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό επιδημιολογίας American Journal of Epidemiology, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», έκαναν τη μελέτη τους στην πόλη της Νέας Υόρκης, παίρνοντας αφορμή από τις στατιστικές που δείχνουν ότι το ποσοστό των παχύσαρκων παιδιών είναι μεγαλύτερο στις φτωχές γειτονιές των μεγάλων πόλεων (25% έναντι 17% του εθνικού μέσου όρου στις ΗΠΑ).

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΝΔ: Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ευβοίας

Συνεδριάζει σήμερα στις 19:00 η Ν.Ε.Ε.Α (Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα) με αντικείμενο την έναρξη του Προεκλογικού Αγώνα μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων του νομού μας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.


"Πιστεύουμε και Θεωρούμε ότι με έντιμο και δίκαιο αγώνα προς τους πολίτες θα είμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 6 Μαΐου' αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εισέβαλαν σε καφετέρια και «έγδυσαν» υπαλλήλους και πελάτες

Με τα όπλα στα χέρια οι ληστές μπήκαν σε καφετέρια στο Γαλάτσι και μάλιστα δε δίστασαν ακόμα και να πυροβολήσουν προκειμένου να αρπάξουν από τους πελάτες και τους υπαλλήλους χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κάρυστος: Δωρεάν εξέταση- σπιρομέτρηση για τους δημότες την Κυριακή

Ο Δήμος Καρύστου σε συνεργασία με την φαρμακευτική εταιρεία NOVARTIS HELLAS, διοργανώνει δωρεάν εξέταση- σπιρομέτρηση για τους δημότες μας, την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 10.00 π.μ. στο πρώην δημαρχείο Μαρμαρίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία για την προμήθεια των υλικών εξέτασης όπως επίσης και την πνευμονολόγο κα. Μαρία Καζαντζή η οποία θα πραγματοποιήσει τις εξετάσεις.

21.600 ανάσες την ημέρα

Με 1 εκπνοή και μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο σας, ελέγχετε την πνευμονική σας λειτουργία.

Τι είναι η σπιρομέτρηση;
•Σπιρομέτρηση είναι ένας έλεγχος του πόσο καλά αναπνέει κανείς και μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση διαφόρων αναπνευστικών παθήσεων.
•Η εξέταση δεν πονάει και συνήθως διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά.
•Απαιτεί να πάρει κανείς βαθιά εισπνοή και στη συνέχεια να εκπνεύσει με δύναμη.

Πρέπει να κάνετε την εξέταση όταν:
•Βήχετε αρκετά
•Έχετε δύσπνοια όταν περπατάτε γρήγορα
•Ανησυχείτε για την κατάσταση των πνευμόνων σας
•Είσαι άνω των 40 ετών και καπνίζετε τους τελευταίους 12 μήνες

Λέσβος: Έρχονται για γυρίσματα τηλεοπτικής υπερπαραγωγής, Τούρκοι αστέρες!

Το σίριαλ που θα γυριστεί θα προβληθεί τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα...


Μία πολύ μεγάλη προβολή της Λέσβου αναμένεται να γίνει, από αστέρες της Τουρκικής τηλεόρασης. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αλιβέρι: Απόπειρα αυτοκτονίας ηλικιωμένου

Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να δώσει ένας ηλικιωμένος σε χωριό έξω από το Αλιβέρι. 


Όπως αναφέρει το evianews.gr, η γυναίκα του τον βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μέσα στο αίμα στην τουαλέτα του σπιτιού.

Όλα έγιναν την Κυριακή του Πάσχα, το μεσημέρι.

Ο 90χρονος πήρε ένα μαχαίρι και πήγε στην τουαλέτα. Με δύναμη το έμπηξε στην κοιλιά του.

Οι πόνοι ήταν αφόρητοι και τον άκουσε η γυναίκα του η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

 Ο 90χρόνος άντρας αυτήν την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Βίκυ Σταμάτη δίνει στεγνά τον (σύζυγό της) Ακη Τσοχατζόπουλο

«Διαχειριστής της περιουσίας μας ήταν ο Ακης», υποστήριξε η Βίκυ Σταμάτη στην ανωμοτί κατάθεσή της ενώπιον των εισαγγελέων τον Ιούλιο του 2011 η οποία συμπεριλαμβάνεται στην πολυσέλιδη δικογραφία για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην υπόθεση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τραγωδία στη Δροσιά: Κοριτσάκι, που μάζευε λουλούδια, παρασύρθηκε από ΙΧ


Τραγωδία στη Δροσιά: Ένα κοριτσάκι, που μάζευε λουλούδια, παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 25χρονος και βρήκε τραγικό θάνατο.


Το κοριτσάκι, κρατώντας σφιχτά τα λουλούδια στα χέρια του, ξεψύχησε στο δρόμο.


Σύμφωνα με την Τροχαία Χαλκίδας, περίπου στις τρεις το μεσημέρι στο 7ο χιλιόμετρο της οδού Χαλκίδα- Λουκίσια, ένα κοριτσάκι 3,5 χρονών πετάχτηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να το παρασύρει θανατηφόρα ένα αυτοκίνητο.

Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ωστόσο ακόμη εξετάζεται η αιτία που το άτυχο κοριτσάκι δεν είχε την ανάλογη επίβλεψη από τους ιδίους γονείς.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και γίνονται ανακρίσεις για να επιμεριστούν ευθύνες.

Η Μελέτη κέρδισε τη μάχη της μεσημεριανής ζώνης

Μετά από πέντε χρόνια, Ελένη Μενεγάκη και Ελεωνόρα Μελέτη βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στη μάχη της τηλεθέασης, και η παρουσιάστρια της «Μεσημεριανής Μελέτης» έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς έστω και με μικρή διαφορά, κέρδισε τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» συγκέντρωσε 16,5% στο σύνολο και 23,5% στο νεανικό κοινό αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελένη Μενεγάκη, η οποία κατάφερε να φτάσει το 14,6% στο σύνολο και 19,2% στο κοινό 15-44.

Επικύρωση ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας

Την Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 8μ.μ. στα γραφεία του Συνασπισμού στην Χαλκίδα (οδός Φριζή), θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για επικύρωση του ψηφοδελτίου, μετά από πρόταση της εκλογικής επιτροπής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Εύβοιας. Καλούνται τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας να παρευρεθούν.

Η εκλογική επιτροπή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Εύβοιας συζήτησε την κατάρτιση του ψηφοδελτίου με βάση τις κατευθύνσεις της συνέλευσης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και τις προτάσεις που κατέθεσαν συνιστώσες και ανένταχτοι.

Στη συζήτηση διαπιστώθηκε μεγάλη διαθεσιμότητα και αισιοδοξία, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στην εκλογικό αγώνα σ' ένα κλίμα θερμής αποδοχής της ενωτικής του πολιτικής πρότασης από την κοινωνία .

Η εκλογική επιτροπή κατέληξε σε μία ολοκληρωμένη πρόταση για το ψηφοδέλτιο, με βασικά κριτήρια την αντιπροσωπευτικότητα, ως προς τις πολιτικές τάσεις, τα κοινωνικά στρώματα, τις περιοχές του ν. Εύβοιας, το φύλο και τις ηλικίες.

Η Συνέλευση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ θα σημάνει επίσημα την έναρξη της εκλογικής δράσης.

Μέχρι το Σάββατο πατάτες και ρύζι σε χαμηλές τιμές

Η Εθελοντική ομάδα "Μία ...ΣΤΑΣΗ" της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους, ότι διατίθενται μέχρι και το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 /4/2012, από τις 9 .00 το πρωί έως τις 13 το μεσημέρι καθημερινά, σε ισόγειο χώρο επί της οδού (παλαιάς) Ορέστη Μακρή 5 Χαλκίδα, αριστερά πίσω από το περίπτερο, όπως πηγαίνουμε από Λ. Άμμο προς καμάρες,

Πατάτες Νευροκοπίου στην τιμή των 6 ευρώ το 20άκιλο σακί, και ρύζι Ανθήλης Νυχάκι σακί των 5 κιλών στην τιμή των 5 ευρώ. Παρακαλούνται όσοι θέλουν μπορούν να πάνε στο χώρο να πληρώσουν και να παραλάβουν

Περιοδεύει σε όλη την Εύβοια η κ. Περλεπέ

Η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ- Σηφουνάκη, εντείνοντας την προεκλογική της δραστηριότητα, συνεχίζει να επισκέπτεται περιοχές του νομού μας και να συζητά με τους πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν και την μεγάλη κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Την Μ. Πέμπτη η κ. Περλεπέ βρέθηκε στην Κύμη. Τη Δευτέρα του Πάσχα μετέβη στη Λούτσα και παρέστη στην εκδήλωση για το έθιμο της Καζανίτσας. Χτες Τρίτη 17 Απριλίου η υποψήφια Βουλευτής ξεκίνησε περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια.

Marc-νέα δημοσκόπηση: 10 κόμματα στη Βουλή!

Βουλή με 10 κόμματα προβλέπει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας MARC που έκανε για λογαριασμό του Alpha και μεταδόθηκε ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ το βράδυ


Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης στην αναγωγή, δηλαδή στην εκτίμηση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εσωκομματικές "φωτιές" ανάβουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είδαν το φως της δημοσιότητας το απόγευμα και όχι το μεσημέρι όπως είχε ανακοινωθεί, κάτι που είναι χαρακτηριστικό των συγκρούσεων που υπήρξαν για την κατάρτισή τους.

Τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν και είχαν πολλές εκπλήξεις, αλλά και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις κυρίως στο εσωτερικό του κόμματος. Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς θα είναι υποψήφιος στις περιφέρειες Μεσσηνίας και Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ...

ΓΙΑΤΙ αποφυλακίζεται ο Μάκης Ψωμιάδης...

Ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται να αποφυλακιστεί αφού βρίσκεται κρατούμενος στα Σκόπια από τις 9 Μαΐου και θα παρέλθει το εξάμηνο από την κράτηση του. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τον σκότωσε με κατσαβίδι ο συγκάτοικός του!

Φως στη δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στους Αμπελόκηπους το Μ. Σάββατο έριξε η αστυνομία.

Δράστης της στυγερής δολοφονίας ο συγκάτοικος του θύματος και αιτία οι προσωπικές τους διάφορες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



Πέντε σημαντικές αλλαγές για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Έως και απαλλαγή χρεών μετά από τρία χρόνια προβλέπει η νέα ρύθμιση για υπερχρεωμένα νοικοκυριά αλλά και επαγγελματίες.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εγκριθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο οι αλλαγές στις ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επαγγελματίες, καθώς ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Κουτρουμάνης, μετά το πέρας της διαβούλευσης με την τρόικα, διαμόρφωσε τις αλλαγές στο νόμο.
Οι ρυθμίσεις είχαν ενταχθεί στο νομοσχέδιο για την ανάπτυξη, όμως μετά από αντίδραση της Τρόικας είχαν αποσυρθεί. Τελικά, μετά από διαβουλεύσεις των τεχνικών κλιμακίων ο κ. Κουτρουμάνης ανακοίνωσε ότι τελικά θα εγκριθούν και θα εφαρμοστούν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Πάμε Πακέτο: Ένας 19χρονος ορφανός αντιμέτωπος με το... παρελθόν του!

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 19 Απριλίου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανοίγουμε τρία πακέτα που θα συγκινήσουν και θα ξαφνιάσουν.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα που επιθυμεί να συναντήσει μετά από 45 χρόνια την πολύ καλή της φίλη με την οποία μοιράστηκε την πιο σκληρή ανάμνηση της ζωής της: Τα χρόνια του ορφανοτροφείου. Μπορεί να έχει περάσει καιρός και οι πληγές από τα τραύματα να έχουν επουλωθεί, όμως η αποστολέας δεν ξέχασε ποτέ το κορίτσι που της κρατούσε συντροφιά πίσω από τις κλειστές πόρτες του ιδρύματος. Θα θυμηθεί η παραλήπτρια την αποστολέα μετά από τόσα χρόνια;

Το δεύτερο πακέτο θα προσπαθήσει να φέρει κοντά μετά από περισσότερα από 30 χρόνια, δύο γυναίκες που τις ενώνει ένας στενός συγγενικός δεσμός. Αποστολέας και παραλήπτρια είχαν δεθεί πάρα πολύ από τα παιδικά τους χρόνια, αφού ένας απροσδόκητος θάνατος άλλαξε τις ζωές τους. Μαζί πορεύτηκαν και στα εύκολα και στα δύσκολα, μέχρι που μια μέρα χάθηκαν. Η Ράνια, η αποστολέας, ανησυχεί μήπως η Λένα δεν βρίσκεται στη ζωή μιας και στην τελευταία επικοινωνία που είχαν πριν χρόνια, της είχε εκφράσει κάποιες ανησυχίες για την υγεία της. Ποια αναπάντεχη έκπληξη θα φέρει στην αποστολέα η έρευνα του Πάμε Πακέτο; Θα ανοίξει κάποιος το πακέτο της;

Το άνοιγμα του τρίτου πακέτου, θα αποκαλύψει μια ιστορία με παραλήπτη ένα 19χρονο αγόρι. Ο Νίκος είναι ένα παιδί που μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια μόνο με τη μητέρα του, χωρίς την παρουσία του πατέρα του. Μια σειρά γεγονότων ανάγκασαν τη μητέρα του, όταν ο Νίκος ήταν σχεδόν νεογέννητος, να τον φυγαδέψει στην κυριολεξία από το σπίτι όπου ζούσαν σαν οικογένεια και να εξαφανιστούν. Δεν είχαν ποτέ ξανά καμία επαφή με τον πατέρα ή την οικογένειά του, καθώς φρόντιζαν να μην αφήνουν ίχνη. 19 χρόνια μετά ο Νίκος, ενήλικας πια, βρίσκεται στην εκπομπή μαζί με τη μητέρα του για να ανοίξουν ένα πακέτο που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν… Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

"Απαράδεκτες, οι τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Κύπρου"

«Απαράδεκτες» χαρακτήρισε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν τις απειλές, που διατυπώνει τον τελευταίο καιρό η Άγκυρα κατά της Κύπρου  μετά τις συνομιλίες που είχε με την Κύπρια ομόλογό του, Ερατώ Μαρκουλλή. Επιπλέον, ο κ. Λίμπερμαν υπέδειξε ότι όλα τα προβλήματα και όλες οι διαφορές πρέπει να επιλύονται με διάλογο.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Είμαστε έτοιμοι - Με πρόγραμμα και απαντήσεις" λέει η ΔΗΜΑΡ και στην Εύβοια.

Την Τρίτη 17 Απρίλη, κλιμάκιο στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούμενο από τους Αναγνωστάκη Δημήτρη, Βουκούτη Γιάννη, Καπράλο Ηλία και Παύλοβιτς Άλκη,
επισκέφθηκαν τη Λαική αγορά στο Πάρκου του Λαού και μοίρασαν προεκλογικό φυλλάδιο της ΔΗΜ.ΑΡ.

Αρκετοί πολίτες ενδιαφέρθηκαν για τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος και ενημερώθηκαν για τις προτάσεις μας, σε θέματα της οικονομίας, της ανάπτυξης, της απασχόλησης αλλά και της καθημερινότητας.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. θα συνεχίσει την ενημέρωση και τις επόμενες μέρες έτσι ώστε να επικοινωνήσει το ολοκληρωμένο της πρόγραμμα στους συμπολίτες μας.

"Είμαστε έτοιμοι - Με πρόγραμμα και απαντήσεις" λέει η ΔΗΜΑΡ και στην Εύβοια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...