Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Χαλκίδα -VIDEO: Αντί για πετρέλαιο καίνε σκουπίδια για να ζεσταθούν

Κάτοικο ενός άλλου πλανήτη χαρακτηρίζουν τον Γιάννη Στουρνάρα οι πολίτες της Χαλκίδας, αναφορικά με τις δημόσιες δηλώσεις του για το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν στην πλειοψηφία τους.

Σίγουρα κάποιοι γέμισαν τις δεξαμενές τους από την προηγούμενη άνοιξη, αλλά αυτή η ποσότητα δεν αρκεί να τους ζεστάνει όλο τον τρέχοντα χειμώνα.

Όπως διαβεβαιώνουν μάλιστα και οι πρατηριούχοι οι παραγγελίες έχουν πέσει κατακόρυφα, αφού μόνο 5 πολυκατοικίες στις 1.000 έχουν θέσει σε λειτουργία τους καυστήρες τους,με τα νοικοκυριά να καίνε πλέον στα τζάκια τους ότι καίγεται... από πεταμένα πλαστικά και χαρτόνια μέχρι και... παπούτσια.


Καίνε σκουπίδια για να ζεσταθούν από LAMIASTARGR


Πηγή: lamiastar.gr

Ο "Κανάρης" πήρε το φλουρί και όλοι απόλαυσαν τους χορούς...

Κέφι πλημμύρισε το Κλειστό της Κανήθου το πρωί. Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας έκοψε την πίτα της.

Μικροί και μεγάλοι απ' όλα τα σημεία της Εύβοιας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και γοήτευσαν το  κοινό με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Την πίτα της Ομοσπονδίας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος και την έκοψε ο Άγγελος Πνευματικός

Το φλουρί βρήκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κ.Κανάρης» και κέρδισε ένα φλουρί κωνσταντινάτο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Έπιασαν πέντε κλεφτρόνια στην Αυλίδα, μετά από καταδίωξη

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Αυλίδας, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας με τη συνδρομή της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 36, 23, 22, 19 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Oι τρεις από τους πέντε δράστες εισήλθαν στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του ΚΤΕΛ Χαλκίδας και διέρρηξαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σπάζοντας ένα τζάμι ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τους ανέμεναν οι δύο συνεργοί τους και τράπηκαν σε φυγή. Πλην όμως οι κινήσεις των δραστών έγιναν αντιληπτές από τον φύλακα του χώρου ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το συμβάν, ενεργώντας άμεσες και εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαιναν οι δράστες να κινείται στην εθνική οδό με κατεύθυνση από Χαλκίδα προς Σχηματάρι και ακολούθησε καταδίωξη.

Με την συνδρομή και την άμεση επέμβαση αστυνομικών της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε επί της εθνικής οδού στο ύψος Βαθέως Αυλίδας Ευβοίας όπου οι πέντε ημεδαποί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" τη Εύβοιας στη διαδήλωση στο Σύνταγμα

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" τη Εύβοιας, μετέχουν μαζικά στη διαδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα 14-1-2013 και ώρα 18:00, στο Σύνταγμα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι:

"Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε!!! Αύριο Δευτέρα 14-1-2013 περνάει από τη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 240/12-12-2012 με την οποία :
  • Εκχωρείται οριστικά η Εθνική μας Κυριαρχία,
  • Καταργείται η Ασυλία του Ελληνικού Δημοσίου και
  • Δεσμεύεται με δικαίωμα εκτέλεσης και κατάσχεσης, όλη η δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.
Η υποτελής κυβέρνηση της λίστας Χριστοφοράκου στην πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου υπέγραψε τα παρακάτω:

«Το Ελληνικό Δημόσιο, η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), παραιτούνται αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία, έναντι δικαστικών ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».

Τώρα ολοκληρώνουν το έγκλημα του 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και παραδίδουν στους Δανειστές και στις Εισπρακτικές τους Εταιρείες :
  • Ολόκληρη την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Τον Χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος.
  • Τους φόρους και τα χαράτσια που μας φορτώνουν.
  • Τα δάνεια μας, με τα πανωτόκια που μας χρεώσανε.
  • Τα σπίτια και τα ακίνητά μας που είναι προσημειωμένα για δάνεια.
  • Το ΤΧΣ, μαζί με τις Τράπεζες και τις καταθέσεις μας.
Μας κλέβουν την πατρίδα και την περιουσία μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τους σταματήσουμε! Τη Δευτέρα 14-1-2013 και ώρα 18:00, στο Σύνταγμα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα της υποταγής και της υποτέλειας".

Τρεις μέρες θα παραμείνει κλειστή για το κοινό η ΔΟΥ Χαλκίδας


Τρεις μέρες θα παραμείνει κλειστή για το κοινό η ΔΟΥ Χαλκίδας, προκειμένου να γίνει αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων, για την ομαλή ενσωμάτωση των καταργούμενων Δ.Ο.Υ. του νομού στην Υπηρεσία της Χαλκίδας.

Η ΔΟΥ Χαλκίδας θα παραμείνει κλειστή την Δευτέρα 14, την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, οπότε αυτές τις μέρες μην την επισκεφτείτε για διεκπεραίωση κάποιας υπόθεσης. 

Η ΔΟΥ θα λειτουργήσει κανονικά από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Οι εκλογές του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός»


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός» ανακοινώνει προς όλα τα μέλη του ότι συγκαλείται Συνέλευση για Απολογισμό & Αρχαιρεσίες.

Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία του Συλλόγου [Δ/νση Χατζοπούλου 39 – πλησίον Νοσοκομείου Χαλκίδας]

Ημέρα   διεξαγωγής   Τετάρτη 16 Ιανουαρίου  2013       και ώρα  16:00 μ.μ.

Εφ' όσον δεν θα  υπάρξει απαρτία η διεξαγωγή της Εκλογοαπολογιστικής   Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί

 την επόμενη Τετάρτη   23 Ιανουαρίου  2013 ,  και ώρα    16:00 μ.μ.

Θέματα της Συνέλευσης:

Απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης.
Εκλογές για την ανάδειξη του νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και του τριμελούς Εποπτικού Συμβουλίου .
Εκλογή αντιπροσώπων για εκλογές στην ΕΣΑμεΑ και την ΠΟΣΓΚΑμεΑ.
Για τυχόν διευκρινήσεις ή πληροφορίες στο τηλέφωνο 22210 29139    [απογεύματα από 17:30 - 19:30 μ.μ.]

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
  Πρόεδρος                  Γραμματέας
Ειρήνη Μερτζιάνη    Ασπασία Βαρελά

Ποιους Δημάρχους και Νομάρχες της Στερεάς ελέγχει το ΣΔΟΕ -ΟΛΑ τα ονόματα


Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα»

Ηδη έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του «πόθεν έσχες», αφού έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων αιρετών προσώπων βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και το γενικότερο οικονομικό τους προφίλ.

Στον κατάλογο των ελεγχομένων υπάρχουν και επτά δημοτικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που εντοπίσθηκαν για εμπόριο πλαστών και εικονικών τιμολογίων με προμηθευτές και για τις περιπτώσεις αυτές ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ερευνάται η εμπλοκή αιρετών και υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τι έχει βρει το ΣΔΟΕ

Τα ευρήματα παραπέμπουν σε μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή και παράνομο πλουτισμό με απευθείας αναθέσεις έργων, εικονικές εργολαβίες, υπερτιμολογήσεις για έργα, κάλυψη υποθέσεων φοροκλοπής από ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής, έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων, πλασματικά τιμήματα από μεταβιβάσεις ακινήτων σε ιδιώτες και παράνομη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων.

Από τους μέχρι στιγμής φορολογικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ έχουν εντοπισθεί εικονικά τιμολόγια αξίας εκατομμυρίων ευρώ στις συναλλαγές δέκα δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών με ιδιώτες, έχουν καταλογισθεί πρόστιμα και προσαυξήσεις και έχει ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών αιρετών προσώπων και υπαλλήλων που εμπλέκονται στην οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Τα ονόματα:


Στερεά Ελλάδα

Χειμάρας Αθανάσιος, πρώην νομάρχης και πρώην βουλευτής της ΝΔ

Καραβανάς Δημήτριος, πρώην δήμαρχος

Τζιβελέκα Νικολάου, πρώην δημάρχου

Μπουραντάς Αθανάσιος, νομάρχης

Παπαδόπουλος Λεωνίδας, πρώην αντιδήμαρχος

Σκριμπόνης Κων., πρώην αντιδήμαρχος

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ


Επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Κεδίκογλου

Το σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου έγινε στόχος λίγο πριν τα μεσάνυχτα, καθώς άγνωστοι έσπασαν την πόρτα, εισέβαλαν, περιέλουσαν τους χώρους με βενζίνη και πέταξαν μολότοφ.


ysterografa.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...