Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς ρεύμα έμειναν για αρκετές ώρες χωριά κοντά στην Στενή.

Χωρίς ρεύμα έμειναν για αρκετές ώρες χωριά κοντά στην Στενή.
Από τις τρεις τα ξημερώματα χιονίζει σε πολλές περιοχές του νομού μας. Ήδη με τις πρώτες νιφάδες χιονιού, ξεκίνησαν και τα προβλήματα ηλεκτροδότησης.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινόμενων, αποφάσισε την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού από την 16η χιλιομετρική θέση (Καστέλλα) μέχρι το Προκόπι, για το χρονικό διάστημα από σήμερα (08-02-2012) και ώρα 10:00΄ έως και αύριο (09-02-2012) και ώρα 10:00΄.


Μειωμένος Φόρος Ακίνητης Περιουσίας για τα διατηρητέα

Μετά από σχετική τροπολογία που είχε καταθέσει η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ- Σηφουνάκη, η βουλή αποδέχθηκε και ψήφισε τη μείωση του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για τα διατηρητέα.

Όπως εξήγησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος, το Υπουργείο Οικονομικών αναγνώρισε την ανάγκη φορολογικής ελάφρυνσης των ιδιοκτητών διατηρητέων, όμως λόγω της οικονομικής συγκυρίας και της ανάγκης περιοριστικής δημοσιονομικής πολιτικής, τα κτήρια που θα εμπίπτουν

σ ΄αυτή την ευνοϊκή ρύθμιση θα είναι αυτά «τα οποία είναι προγενέστερα των εκάστοτε τελευταίων εκατό ετών και έχουν χαρακτηρισθεί ως ιστορικά διατηρητέα μνημεία ή ως έργα τέχνης που χρήζουν ειδικής προστασίας, από το Υπουργείο Πολιτισμού».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η χιονισμένη Κύμη!

Δείτε σημερινές φωτογραφίες από την κατάλευκη Κύμη!






koumiotis.blogspot.com

Mειωμένο πρόστιμο αυθαιρέτων σε άτομα με βαριές αναπηρίες

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ, η τροπολογία που είχε καταθέσει η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, για δραστική μείωση προστίμων αυθαιρέτων για τυφλούς με ποσοστό αναπηρίας από 80% και άνω, καθώς για άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες με ποσοστό αναπηρίας επίσης από 80% και άνω.

Τα άτομα αυτά θα καταβάλλουν μόνο το 15% του Ενιαίου Ειδικού προστίμου, όπως υπολογίζεται από το παράρτημα του σχετικού νόμου 4014/2011. Το ίδιο μειωμένο πρόστιμο ( 15% του ενιαίου ειδικού προστίμου), θα καταβάλλουν και τα πρόσωπα που επιβαρύνονται φορολογικά από πρόσωπα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά αναπηρίας.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Το 3ο Σαλόνι Γάμου Βάπτισης Μόδας και Ομορφιάς

Το 3ο Σαλόνι Γάμου Βάπτισης Μόδας και Ομορφιάς αποτελεί την συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα και το έχουν καθιερώσει ως το πλέον κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός.

Και οι φετινοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις καλύτερες επιχειρήσεις του χώρου, να συγκρίνουν και να επιλέξουν αυτές με τις οποίες θα τους βοηθήσουν να οργανώσουν με το ν καλύτερο τρόπο τη γαμήλια τελετή, τη βάπτιση, τα γενέθλια όπως και κάθε κοινωνική τους εκδήλωση. Το τετραήμερο της Γιορτής των αισθήσεων θα συνδυαστεί με επιδείξεις μόδας τραγούδι, χορό, cocktail party, κληρώσεις δώρων κ.α.

Η  Ναντίν Γρηγορίου θα είναι η φετινή παρουσιάστρια της επίδειξης μόδας στην οποία θα λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες οίκοι μόδας στο 3ο Σαλόνι Γάμου – Βάπτισης – Ομορφιάς & Μόδας.

Από τα μικρόφωνα του ραδιοφώνου και με τον «αέρα» που την διακατέχει, η Ναντίν Γρηγορίου θα βρεθεί στην πασαρέλα την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 20:30 το βράδυ για να παρουσιάσει τις δημιουργίες των οίκων μόδας

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδας "έβαλε λουκέτο" στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας

Deutsch: Ein modernes Selbstfahrerstudio eines...
Image via Wikipedia
Την άμεση αναστολή της εκπομπής του ραδιοφωνικού σήματος του Σταθμού της Εκκλησίας, αποφάσισε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Στην απόφαση κατέληξε μετά την ενημέρωση που είχαν οι συνοδικοί ιεράρχες από τους μητροπολίτες Χαλκίδος Χρυσόστομο, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ και Πατρών Χρυσόστομο, οι οποίοι είχαν ορισθεί ως Τριμελής Επιτροπή για να συζητήσουν, σήμερα το πρωί, με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος για την ανάγκη μείωσης των μισθολογικών αποδοχών του προσωπικού, λόγω αδυναμίας καλύψεως του ελλείμματος για το τρέχον έτος και προκειμένου να αποφευχθεί οπωσδήποτε η απόλυση εργαζομένων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...