Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Έρχεται διήμερο με χιόνια και καταιγίδες

Snow in Greece, Jan 2006Image by RobW_ via Flickr
Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού, από το βράδυ της Τετάρτης, με τοπικά ισχυρές χιονοπτώσεις -ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας- και ισχυρές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Από το βράδυ της Τετάρτης προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες στην Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο και στα Κύθηρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, και τα ξημερώματα στην Ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, στα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
ANΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει στη Χαλκίδα Χριστουγεννιάτικο παζάρι

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, που διοργανώνει στη Χαλκίδα, στην αίθουσα του Δημαρχείου στην παραλία.
Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα λειτουργεί από Παρασκευή 17 έως Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρες από 10:00 έως 22:00.
Μέσα σε ένα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά είδη του Οργανισμού (όπως Χριστουγεννιάτικες κάρτες, σχολικά, λευκά είδη κ.α.), σε Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές, Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα και να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα δράσεών του πανελλαδικά.
Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το επίσημο «άνοιγμα» του παζαριού.
Σας περιμένουμε όλους με στόχο πολλά παιδικά χαμόγελα!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...