Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

"Έγδυσαν" πάλι το...Νεοχώρι!

Το Νεοχώρι επέλεξαν για άλλη μια φορά να γδύσουν οι δράστες. Ξημερώματα Σαββάτου έβαλαν στόχο ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και μάλιστα πάνω στον κεντρικό δρόμο!

Οι δράστες κατάφεραν να βγάλουν το τζάμι και χωρίς να τους πάρει κάποιος χαμπάρι, κατάφεραν να μπουν στην επιχείρηση.

Παρόλο το γεγονός ότι στον επάνω όροφο το σπίτι κατοικείται, οι δράστες ήταν αθόρυβοι και στο πι και φι άρχισαν να γδύνουν το μαγαζί.

Κατάφεραν να πάρουν δύο τηλεοράσεις plasma ενώ στην συνέχεια ήθελαν να πάρουν και χρήματα. Ψάχνοντας, βρήκαν κάποια κέρματα συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι μιας και πριν από δύο μήνες γειτονικά καταστήματα με τον ίδιο τρόπο είχαν γδυθεί από σπείρα η οποία έχει σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους. Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι είναι περισσότερη αστυνόμευση στο χωριό τους.
evianews.com

Ο Μίκης Θεοδωράκης υπέρ του Ανδρέα Ρουμελιώτη

Mikis Theodorakis is one of the most popular G...
Image via WikipediaΔιαστάσεις έχει λάβει το ζήτημα της λογοκρισίας του χαλκιδέου δημοσιογράφου Ανδρέα Ρουμελιώτη από την “Ελευθεροτυπία”.

Ο έως σήμερα,  αποκλεισμός του από την εφημερίδα,  για το κείμενο του “Ταξιδεύοντας με τον(μ)ΠΑΟΚ” προκάλεσε την αντίδραση και του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έστειλε επιστολή προς δημοσίευση στην “Ελευθεροτυπία”.

Επιστολές έστειλαν  ακόμη, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Τζίμης Πανούσης, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Διονύσης Τσακνής  αλλά και  οι “Θρησκευόμενοι Κόκκινοι Επιστήμονες” , μια ομάδα  διανοουμένων που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα η  “Ελευθεροτυπία” δέχθηκε εκατοντάδες mail και τηλεφωνήματα από αναγνώστες της που διαμαρτύρονταν  για το “κόψιμο” του δημοσιογράφου. Επίσης υπάρχει και μια μικρή ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, που μέσω των blogs έχει διαφοροποιηθεί υποστηρίζοντας το δικαίωμα του δημοσιογράφου να λέει ελεύθερα τη γνώμη του

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...