Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε Άντζελα Δημητρίου και Πάνο Κιάμο

Την ώρα που οι ελεγκτές μετρούσαν τις αποδείξεις, στο καμαρίνι της Άντζελας οι «ποντικοί» έκαναν πάρτι


Σοκαρισμένη η Άντζελα Δημητρίου δεν μπορούσε να πιστέψει πως έπεσε θύμα κλοπής την ώρα που τραγουδούσε στην Εύβοια.

Η συναυλία έγινε σε χώρο του δημοτικού σχολείου Δροσιάς, σύμφωνα με το evianews.gr και όπως ήταν φυσικό επικρατούσε το αδιαχώρητο. Μαζί της εμφανίστηκε και ο Βασίλης Τερλέγκας. Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ το γλέντι κορυφώνονταν, άγνωστοι άρπαξαν από το καμαρίνι της τραγουδίστριας δύο πανάκριβα χρυσά ρολόγια και μετρητά.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, που από νωρίς το πρωί διεξάγει έρευνες για να βρει τον δράστη ή τους δράστες.

Σαν να μην έφτανε η κλοπή, το ΣΔΟΕ έκανε έφοδο στον χώρο της συναυλίας και ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός. Σύμφωνα με το egnomi.gr τσέκαραν αν ήταν νομότυπα τα εισιτήρια, αν κόβονταν αποδείξεις, τις συμφωνίες με τους καλλιτέχνες, ακόμη και την κάβα!

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπήκε για ακόμα μία φορά και ο Πάνος Κιάμος. Μετά από τα όσα συνέβησαν στη Χαλκιδική, όπου ο τραγουδιστής έδωσε συναυλία παρά το «λουκέτο» που έβαλαν οι ελεγκτές, οι ράμπο του ΣΔΟΕ τον «επισκέφθηκαν» και στο Thalassa Live στη Γλύφα. Έλεγξαν τα εισιτήρια, τις αποδείξεις, αλλά και την ασφάλιση του προσωπικού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου του νυχτερινού κέντρου, στο egnomi.gr, ο έλεγχος είχε πολύ μικρή διάρκεια, καθώς ήταν όλα κομμένα κανονικά και δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις.

"Εγδυσαν" την Άντζελα Δημητρίου στη Δροσιά Χαλκίδας.

Για χρόνια θα θυμάται την εμφάνισή της στη Δροσιά η Άντζελα Δημητρίου...

Την ώρα που η Άντζελα Δημητρίου ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με τις παλιές της επιτυχίες σε νυχτερινό κέντρο της Εύβοιας, άγνωστοι εισέβαλαν στο καμαρίνι της και της έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανιζόταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δημοτικό σχολείο της Δροσιάς στην Εύβοια. Την ώρα που το γλέντι κορυφώνονταν και όλοι περνούσαν υπέροχα και γλεντούσαν άγνωστοι πήγαν στο καμαρίνι της που είχε διαμορφωθεί στο σχολείο και την «έγδυσαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρπαξαν δύο πανάκριβα χρυσά ρολόγια και μετρητά όπου βρήκαν εκεί.

Λίγες ώρες αργότερα, σοκαρισμένη η Άντζελα Δημητρίου δεν μπορούσε να πιστέψει πως έπεσε θύμα κλοπής.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία που από νωρίς το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα, διεξάγει έρευνες για να βρει τον δράστη ή τους δράστες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...