Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η αναστολή λειτουργίας υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Μαντουδίου

Ερώτηση προς το Υπουργείο Υγείας κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Μαντουδίου.


Το Υπουργείο καλείται να απαντήσει, πως θα εξυπηρετηθούν οι 7.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι της περιοχής καθώς η μεταφορά των αρμοδιοτήτων του υποκατάστήματος σε αυτό της Ιστιαίας στερείται κάθε λογικής.

Χαλκίδα: Γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει στο κέντρο της πόλης!

Μπορεί να γεμίζει από κόσμο το κέντρο της Χαλκίδας ωστόσο αυξάνονται και τα κρούσματα κλοπών.


Οι γιορτές δεν φέρνουν κέρδη για τους έμπορους αφού εκτός από την κρίση έχουν να αντιμετωπίσουν και τις μικροκλοπές. 
 
Πρώτο κρούσμα ήταν σε μανάβικο όπου εμφανίστηκαν δύο Βουλγάρες. Πήγαν να αγοράσουν προϊόντα και πλήρωσαν με 100ευρω. Το έδωσαν στον ιδιοκτήτη και όταν πήγε να τους δώσει τα ρέστα διαμαρτυρήθηκαν για την τιμή. Έκαναν πολύ φασαρία ενώ παράλληλα κρατούσαν τα ρέστα. Με μια γρήγορη κίνηση του άρπαξαν και το νόμισμα των 100 ευρώ και το έβαλαν στα πόδια. 

Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη του Μιχάλη Ασλάνη στην Αθήνα

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Μιχάλη Ασλάνη στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Κολωνακίου.

Παρέμβαση Μητροπολίτη για την την επιβολή νέων στο δρόμο Σχηματαρίου – Χαλκίδας

Παρέμβαση έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος στο ζήτημα της αυξήσεως των διοδίων και την επιβολή νέων στο δρόμο Σχηματαρίου – Χαλκίδας, με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 2165 σχετική επιστολή του, την οποία απέστειλε την παρελθούσα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 προς τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Αθανάσιο Ζεμπίλη και αναγνώσθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας την ίδια ημέρα.

            Το περιεχόμενο της επιστολής του Σεβασμιωτάτου, έχει ως εξής:

Η κόρη της Ναθαναήλ πάει τον Τάσο Μητρόπουλο στα δικαστήρια για τη κληρονομιά στην Εύβοια

Η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα Τσαγκάρη θα λύσει τις διαφορές της με τον Τάσο Μητρόπουλο στις αίθουσες των δικαστηρίων.


Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Τάσος Μητρόπουλος ήταν ζευγάρι για 29 ολόκληρα χρόνια. Η κόρη της ηθοποιού, Ίνκα τον είχα σαν πατέρα της, αλλά μετά τον θάνατο της Έλενας Ναθαναήλ άλλαξαν πολλά πράγματα.

Χαλκίδα: Επιχείρησαν να αρπάξουν τσάντα με 30.000 ευρώ από ξανθιά καλλονή

Θύμα τσαντάκηδων έπεσε μία όμορφη ιδιοκτήτρια πρατηρίου καυσίμων στην Χαλκίδα.


Συγκεκριμένα, η ξανθιά γυναίκα δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες την ώρα που κατέβαινε από το αυτοκίνητό της και πήγαινε προς την τράπεζα προκειμένου να καταθέσει τα 30.000 ευρώ που είχε μαζί της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...