Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΙΒΕΡΙ: Να λειτουργήσει σωστά το Αθλητικό Γυμνάσιο Αλιβερίου

The church in Aliveri, GreeceImage via WikipediaΗ Γενικής Συνέλευση των Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Αλιβερίου, στην Έκτακτη Γεν. Συνέλευση της 20/1/2011 αποφάσισε τα κάτωθι:
  1. Ζητάμε την εύρυθμη λειτουργία του Αθλητικού Γυμνασίου Αλιβερίου με την διεξαγωγή  όλων των αθλημάτων που προβλέπονται με την πρόσληψη των απαιτούμενων γυμναστών.
  2. Για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την λειτουργία μόνο του Ποδοσφαιρικού τμήματος , στην μέση της σχολικής χρονιάς, απαιτούμε να παραμείνουν τα τμήματα (για παιδαγωγικούς λόγους που γνωρίζετε οι παιδαγωγοί καλύτερα ) ως έχουν και παράλληλα να εξασφαλιστεί η ασφάλεια με κάθε τρόπο των μαθητών του τμήματος ποδοσφαίρου (39 μαθητές με έναν γυμναστή…….)
Τις παραπάνω προτάσεις πρότεινε το δεκαπενταμελές του σχολείου τις οποίες ,  υιοθετεί και στηρίζει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
Με το παρόν ψήφισμα ζητάμε από την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας και το αρμόδιο Υπουργείο την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, προς όφελος των μαθητών.
Δεν δεχόμαστε σε καμιά περίπτωση ανακατανομή των τμημάτων και εκπτώσεις στην ασφάλεια των μαθητών.
Για την Γεν. Συνέλευση
Ο Πρόεδρος Κων.Γκίνης
Η Γραμματέας Ευαγγ. Κουβαρά
Enhanced by Zemanta

Οι ληστές των ΕΛΤΑ Αυλωναρίου , φορτωμένοι τον ποινικό κώδικα οδεύουν…

Συνελήφθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, τρία άτομα για τη ληστεία που σημειώθηκε  στις 31-03-2010, στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου, όπου οι τρεις  ένοπλοι δράστες απειλώντας τους υπαλλήλους με όπλο και πυροβολώντας στην οροφή των γραφείων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.300 ευρώ.

Δράστες της ληστείας είναι τρεις αλλοδαποί άνδρες αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με τουλάχιστον ακόμη τρεις  Έλληνες συνεργούς τους και διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Εύβοιας και Βοιωτίας.

Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας συνελήφθησαν την 27-04-2010 από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας μετά από ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας και από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς εξακριβώθηκε ότι συμμετείχαν και στη διάπραξη δυο ακόμα ληστειών στο πολυκατάστημα CARREFOUR στη Λ. Αθηνών στον Κολωνό την 10-04-2009 και στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Γερακίου Λακωνίας την 02-11-2009.

Όπως διαπιστώθηκε από τη βαλλιστική έρευνα το όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε βάρος των υπαλλήλων των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου στη προαναφερόμενη ληστεία, είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας και κατασχέθηκε σε βάρος των συλληφθέντων.

Για τον έναν αλλοδαπό, μέλος της ομάδος, αποδείχθηκε η συμμετοχή του στη διάπραξη τεσσάρων διαρρήξεων – κλοπών οικιών στη περιοχή Αγίου Ιωάννη Ταμυνέων.
Οι συλληφθέντες προφυλακίστηκαν με διάταξη του Ανακριτή Λιβαδειάς.
newsday.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...