Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

H Περλεπέ για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκα

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την γυναίκα στις 8 του Μάρτη η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Η δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, έχει ακόμα μεγαλύτερες επιπτώσεις στις γυναίκες, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας αλλά και στην εκπλήρωση των πολλαπλών ρόλων τους.

Η θετική έκβαση των προσπαθειών που καταβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να βγούμε από την κρίση και να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία στην κοινωνία μας, θα είναι ακόμα σημαντικότερη για το γυναικείο πληθυσμό.

Για τη δικαίωση των ελπίδων μας και για ένα καλύτερο αύριο, δίνω κι εγώ ως βουλευτής τον αγώνα μου με όλες μου τις δυνάμεις και συνεχίζω να υπηρετώ αταλάντευτα τις αρχές μου για ισότητα, για ισχυρό κοινωνικό κράτος, για προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών και όλων των πολιτών και στο νομό μας και συνολικά στη χώρα.

Είμαι αισιόδοξη ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και οι γυναίκες όπως και όλος ο πληθυσμός θα ζήσουμε σε καλύτερες και σε πιο βέβαιες συνθήκες».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...