Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου θα μιλήσει τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 στην Ιστιαία .


Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 κα 30 το απόγευμα στη καφετέρια της πλατείας ¨Αίγλη ¨ 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τρίτη στην κεντρική οδό Ν. Αρτάκης

ΠΡΟΣΟΧΗ  από την Τρίτη θα γίνουν σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κεντρική οδό Ν. Αρτάκης (Εθν. Αντίστασης) αφου συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης των σωλήνων του παλαιού δικτύου ύδρευσης του οικισμού. 

Βραβεύσεις στην εκδήλωση της Μαθηματικής Εταιρίας

 Βραβεύτηκαν σήμερα το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα του Διοικητηρίου τα μαθηματικά κεφάλια της Εύβοιας! 

Το παράρτημα της ΕΜΕ βράβευσε τους μαθητές που

Χαλκίδα: Υπαξιωματικός της Πυροσβεστικής συνελήφθη για εκβιασμό και δωροδοκία

Συνελήφθη, χθες (08-03-2014) αργά το απόγευμα σε περιοχή της Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 40χρονος Υπαξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση και παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση. 


Προηγήθηκε καταγγελία 39χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, το τελευταίο τετράμηνο, της απέσπασε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ (τμηματικά), με αντικείμενο του εκβιασμού το περιεχόμενο δικογραφίας, που χειρίζονταν ο ίδιος, στο πλαίσιο των καθηκόντων του. 

Σεμινάριο μπουζουκιού στη Χαλκίδα

Σεμινάριο μπουζουκιού πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή στη Χαλκίδα, ο σολίστας Αντρέας Καραντίνης (γιος του δεξιοτέχνη Μανώλη Καραντίνη), που οργάνωσε το Ερευνητικό Ωδείο !!! 

Ο Νίκος Λεβέντης σε Ανθηδόνα και Αυλίδα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας Νίκος Λεβέντης με αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης «Ρεύμα Ανατροπής», επισκέφθηκε τις Δημοτικές Ενότητες Ανθηδόνας και Αυλίδας την εβδομάδα που πέρασε.


Συναντήθηκε και συζήτησε με κατοίκους των περιοχών για τα ιδιαίτερα προβλήματα και τις προτάσεις για την λύση τους, που διαμορφώνουν οι τοπικές κοινωνίες.

Ληλάντιο: “Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ”

“Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ” ήταν το θέμα της εκδήλωσης που επέλεξαν για την σημερινή παγκόσμια μέρα της γυναίκας, “το κέντρο συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών, θυμάτων βίας” του Δήμου Χαλκιδέων και το εργαστήρι καλλιτεχνική παιδείας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον χώρο του καλλιτεχνικού εργαστηρίου της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων.

Προβλήθηκαν αποσπάσματα από Ελληνικές ταινίες, της οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι γυναίκες και ενδιάμεσα ακούστηκαν γνωστά τραγούδια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...