Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δεν τους ήπιε το.... πετρέλαιο!


Σε ερωτική φωλίτσα μετέτρεψε ένα ζευγάρι το λεβητοστάσιο πολυκατοικίας στην Χαλκίδα. Ηταν μεσημέρι και αφού βρηκαν την πορτα ανοιχτή...μετέτρεψαν τον χώρο σε κρεβατοκάμαρα πολυτελείας. Ομως δεν ήταν η τυχερή τους μέρα μιας και ένας ένοικος κατέβηκε στο υπογειο για να κλεισει την πορτα αφού εξαιτίας της ζέστης, υπήρχαν αναθυμιάσεις απο το πετρέλαιο.

Η "φασαρία" ομως τον εκανε να πλησιάσει στο λεβητοστάσιο. Η πορτα ήταν κλειστή αλλά τα βογκητά τον έβαλαν σε υποψίες.

"Τι κάνετε εκεί;" ρώτησε. Δεν πήρε καμμία απάντηση με αποτέλεσμα να φωνάξει τον διαχειριστή.

Υστερα απο πολλές πιέσεις,η πορτα άνοιξε ενώ η κοπέλα κοιτάζοντας στα μάτια τους ενοίκους είπε:"πάντως δεν σας ήπιαμε το..... πετρέλαιο."
http://evianews.com/

Χωρίς συσκευή αλκοτέστ το Α.Τ Καρύστου


Με χαλασμένη συσκευή αλκοτέστ είναι εδω και καιρό το Α.Τ Καρύστου με αποτέλεσμα όταν γίνονται... τροχαία να μην μπορούν να κάνουν αλκοτέστ επιτόπου οι αστυνομικοί .

Δεν γίνεται η αυτόφωρη διαδικασία με αποτέλεσμα να αφήνονται ελεύθεροι οι μεθυσμένοι οδηγοί.
ΕΛΕΟΣ, τι κράτος είναι αυτό;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σύλληψη στο Aλιβέρι για εμπόριο ναρκωτικών


H Δ' Oμάδα Πρόληψης Kαταστολής Eγκληματικότητας έβγαλε "λαβράκι"Ένας 56χρονος άνδρας συνελήφθη στο Aλιβέρι, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, για εμπορία ναρκωτικών. Aστυνομικοί της Δ' OΠKE σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για τροχονομικό έλεγχο και έβγαλαν ...λαβράκι!

Σε ειδική κρύπτη στην πόρτα του οδηγού, βρέθηκαν τρεις ναύλον συσκευασίες με χασίς (φωτο αρχείου), συνολικού βάρους 15,4 γραμμαρίων. Eπίσης κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς 77,6 γραμμαρίων.

egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...