Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σε ποιά κυρία στέλνει "πακέτο" ο Τάκης Ζαχαράτος;

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 5 Απριλίου, το άνοιγμα των πακέτων φέρνει συγκίνηση αλλά και χαμόγελο.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ο απολαυστικός Τάκης Ζαχαράτος. Ο Τάκης έρχεται στην εκπομπή και μας διασκεδάζει με τις θανατηφόρες ατάκες και το καυστικό του χιούμορ. Σε έναν μαραθώνιο μιμήσεων κλέβει την παράσταση άλλοτε ως Μελίνα Μερκούρη κι άλλοτε ως Βίκυ Μοσχολιού. Ποια είναι η σπουδαία κυρία στην οποία επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, μέσα από την αποστολή αυτού του πακέτου; Ποια θα είναι η αντίδρασή της;

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου εύχεται να ανήκει για πρώτη φορά σε μία οικογένεια. Ο Κώστας, αν και 50 ετών, δεν γνώρισε ποτέ τη βιολογική του οικογένεια, ούτε δόθηκε ποτέ σε ανάδοχη οικογένεια. Πατρικό του σπίτι θεωρεί το ορφανοτροφείο, αφού εκεί έζησε από σαράντα ημερών μέχρι και την ενηλικίωσή του. Όλο αυτό το διάστημα, ξεκίνησε αρκετές προσπάθειες για να εντοπίσει τη βιολογική του οικογένεια τις οποίες, ωστόσο, δεν ολοκλήρωνε καθώς φοβόταν για την έκβαση. Τώρα όμως που έχει μείνει τελείως μόνος στη ζωή, τολμά να διεκδικήσει μια αγκαλιά. Δεν θέλει τίποτα άλλο παρά μόνο να γνωρίσει έναν δικό του άνθρωπο. Ποια είναι η ιστορία της μητέρας του που θα τον συγκλονίσει; Τι παιχνίδια θα παίξει για άλλη μια φορά η μοίρα; Μια ιστορία που θα καθηλώσει..

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

"Παρέμβαση": Το παρασκήνιο της συγκρότησης της κυβέρνησης Παπαδήμου

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.


Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου; Καθώς το ερώτημα αυτό πρόκειται να απαντηθεί στις επόμενες ημέρες, η εκπομπή Παρέμβαση με τη Γιάννα Παπαδάκου, αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συγκρότησης της συγκεκριμένης κυβέρνησης, τις κρίσιμες αποφάσεις, τα διλήμματα αλλά και τις προκλήσεις των πρωταγωνιστών της.

Στο στούντιο της εκπομπής υπουργοί της κυβέρνησης και εκπρόσωποι της κομμάτων της αντιπολίτευσης καταθέτουν την άποψή τους για το πολιτικό εγχείρημα των τελευταίων 5 μηνών.

Γιατί οι «Anonymous» χτυπούν ελληνικούς στόχους

Στις 2 Φεβρουαρίου οι «Anonymous» έστρεψαν τη δύναμη των υπολογιστών τους στην Ελλάδα χτυπώντας το υπουργείο Δικαιοσύνης και τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου τα site της Βουλής, της ΕΛ.ΑΣ. και ιστοσελίδες πολιτικών, κομμάτων, κρατικών υπηρεσιών και οργανισμών.

Ένας από τους Έλληνες χάκερ, που έδρασε ανώνυμα, μιλά στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» με τίτλο «Στρατιώτες δίχως Όνομα» του Σωτήρη Δανέζη για τη μεγαλύτερη διαδικτυακή επίθεση σε ελληνικούς στόχους.

Επίσης, ηγετικές φυσιογνωμίες των «Anonymous» και των «Telecomix» αποκαλύπτουν την άγνωστη δράση των χάκερς στις εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο, τη μάχη τους ενάντια στα αμφιλεγόμενα νομοσχέδια περί πνευματικής ιδιοκτησίας στο internet και το πόσο πραγματικά ασφαλές είναι το διαδίκτυο.

«Εμπόλεμη ζώνη» την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στις 22.50 στο MEGA.

Άγριο επεισόδιο μεταξύ Λυκουρέντζου – Μουρούτη στην Νέα Δημοκρατία

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, όταν ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος λογομάχησε έντονα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., Γιώργο Μουρούτη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εκρηξη στο πολιτικό γραφείο του Κ. Σημίτη στην οδό Ακαδημίας


Εκρηξη στο πολιτικό γραφείο του Κ. Σημίτη στην οδό Ακαδημίας σημειώθηκε πριν λίγο

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Εκλεισαν και επισήμως τα σύνορα για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη

Το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών επικύρωσε την εισαγγελική πρόταση και διέταξε την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και πέντε συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση των δανείων μαϊμού από την Proton Bank, ύψους 701 εκατομμυρίων ευρώ. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Πάρλας

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Πάρλας


Ο Πάρλας που δεν είχε προβλήματα υγείας μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Απριλίου στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ όπου σύμφωνα με πληροφορίες της κόρης του πέθανε τις πρωινές ώρες της Τρίτης 3 Απριλίου από πνευμονική ανεπάρκεια. 

Γεννημένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1936, ο Χρήστος Πάρλας σπούδασε στην Αθήνα (Σχολή Κ. Μωραΐτη) και άρχισε να εργάζεται στο θέατρο ως επαγγελματίας το 1957.
 

Έλενα Ράπτη: Εζέλ γιοκ! Δεν τον γνωρίζω

Ανοιχτά μίλησε για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Έλενα Ράπτη, η οποία ήταν χτες καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Ανστασιάδη, «Όλα 12».

Μεταξύ αυτών που έχουν ακουστεί για την 36χρονη βουλευτή, είναι ότι έχει σχέση με τον πρωταγωνιστή της τούρκικης σειράς «Εζέλ». Η ίδια δήλωσε επ' αυτού:

Οι Τουρκοκύπριοι μετέτρεψαν σε κέντρο νεότητας την μονή του Απ. Ανδρέα!

Σε νέα προκλητική ενέργεια προέβησαν το τελευταίο διάστημα οι κατοχικές αρχές καθώς μετέτρεψαν την μονή-σύμβολο του Κυπριακού Ελληνισμού σε...κέντρο νεότητας! 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πήγαν στην εκκλησία για κήρυγμα, αλλά τελικά είδαν γκέι πορνό

Όργανο του Σατανά φαίνεται πως είναι το laptop ενός ιερέα, ο οποίος θέλησε να κάνει το κήρυγμα του λίγο πιο μοντέρνο, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, αλλά τελικά βρήκε το μπελά του, καθώς αντί για το Powerpoint άνοιξε ένα βίντεο με γκέι πορνό.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


O Μαρκόπουλος επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Καμμένου

Στην Πάτρα θα βρεθεί την προσεχή Παρασκευή ο ανεξάρτητος βουλευτής και γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Κώστας Μαρκόπουλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη του κ. Μαρκόπουλου θα περιλαμβάνει συναντήσεις με πολλά τοπικά στελέχη, τα οποία ήδη έχουν προχωρήσει σημαντικά την οργάνωση του νεοσύστατου κόμματος στην Αχαΐα.

Μάλιστα, πρόσφατα ενοικιάστηκε και γραφείο στο κέντρο της Πάτρας (Ερμού 77), για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κόμματος του κ. Καμμένου.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την προσέλκυση στελεχών για την διαμόρφωση του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Πολιτών στην Αχαΐα, αλλά και γενικότερα στη Δυτική Ελλάδα.

Βιτριολικό σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας bon viveur, ο οποίος εκνευρίζεται όταν παρακολουθεί προϊόντα υποκουλτούρας στην τηλεόραση (άσχετα αν έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του με το FAB5) και δεν διστάζει να το πει. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρό του μπήκε η εκπομπή «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ - ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ

Αθώος ο εκδότης του Focus για την "άσεμνη" Αφροδίτη της Μήλου

Αθώος κρίθηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο ο εκδότης του γερμανικού περιοδικού «Focus» από την κατηγορία της προσβολής συμβόλου κράτους που αφορούσε στο γνωστό εξώφυλλο του περιοδικού, τον Φεβρουάριο του 2010, με την Αφροδίτη της Μήλου σε... άσεμνη χειρονομία.


Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα σε βάρος του εκδότη καθώς το ύφασμα με το οποίο ήταν τυλιγμένη η Αφροδίτη της Μήλου, δεν ήταν η ελληνική σημαία!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μπούτος και Λάτσιος αποφασίζουν για το μέλλον της πρωινής ζώνης των καναλιών

Ποιο είναι το μέλλον της πρωινής ζώνης των καναλιών; Σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης media της Real life θα γίνουν τα εξής:

" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ των συζητήσεων για το τι μέλλει γενέσθαι την προσεχή τηλεοπτική περίοδο στα κανάλια μπαίνει η πρωινή ζώνη και η πιθανή αναμόρφωσή της που ωθεί τα στελέχη σε συννενόηση για κοινές αποφάσεις.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Παύλος Χαϊκάλης με ποιό κόμμα θα είναι υποψήφιος;

Στα εγκαίνια των γραφείων  κόμματος  παραβρέθηκε χτες ο δημοφιλής ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος σε κάποια από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής.

 

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ; - ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ; -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πόρισμα-βόμβα του ΣΔΟΕ για ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Βαρύ κατηγορητήριο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ, κατά της ΓΕΝΟΠ με δράσεις σε βάρος της ΔΕΗ, έχει συντάξει το ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΕΝΟΠ, μέσω υπερτιμολογήσεων, εισέπραξαν 2.080.209 εκ. ευρώ, για αποστολές που δηλώθηκαν, πληρώθηκαν, αλλά ουδέποτε έγιναν, για φιλοξενία αντιπροσωπειών, πολυήμερες διακοπές σε χώρες όπως η Ιταλία και αναθέσεις μελετών «μαϊμού» σε οικείους. Το πόρισμα βρίσκεται ήδη στο γραφείο του υπ. Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου και στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συναυλία με τη Νεκταρία Καραντζή στον Αγ. Χριστόφορο στο Βαθύ Αυλίδας

Συναυλία με τη Νεκταρία Καραντζή στον Αγ. Χριστόφορο στο Βαθύ Αυλίδας σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα.

Η συναυλία, με τίτλο "Τα Πάθη τα Σεπτά", περιλαμβάνει βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους της Μεγάλης Σαρακοστής και Μεγάλης Εβδομάδας, καθώς και ψαλτοτράγουδα.


Ερμηνεύει η Νεκταρία Καραντζή, την οποία θα συνοδεύσει η χορωδία βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής "De profundis", υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Πνευματικού.

Σε λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί το νέοCD της Νεκταρίας με τίτλο : "Της ερημιάς το αηδόνι" Περιέχει παραδοσιακά τραγούδια σε διασκευές και ενορχηστρώσεις ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΖΟΥΛΛΗ.  Συμμετέχουν ερμηνευτικά ο ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ

ΟΧΙ από Κουβέλη σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Ο Φώτης Κουβέλης, από σήμερα το πρωί πραγματοποιεί επίσκεψη στον νομό Λασιθίου κι έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών φορέων και πολίτες του νομού .


Οι πολιτικές των μνημονίων έχουν τεμαχίσει την ελληνική κοινωνία, ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος της "Δημοκρατικής Αριστεράς" Φώτης Κουβέλης κατά την επίσκεψη του στον νομό Λασιθίου. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα έχει καμία θέση στη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ενώ εκτίμησε ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την 6η Μαΐου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθη Χαλκιδέος επιχειρηματίας

Για χρέη από ΦΠΑ ύψους 13.500 ευρώ συνελήφθη ένας 51χρονος Χαλκιδέος επιχειρηματίας.

Η σύλληψή του έγινε στη Χαλκίδα από άντρες της Ασφάλειας μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Το μεσημέρι ο 51χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.
Ζήτησε και πήρε αναβολή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σφάζει με το βαμβάκι Ρουβά – Ζήνα – Χατζηγιάννη

Ευγενικά ειρωνικά, αλλά απολύτως ξεκάθαρα, ήταν τα σχόλια που έκανε σε συνέντευξή του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για το Σάκη Ρουβά και την Πέγκυ Ζήνα, αναφορικά με τη σκληρή δουλειά που κάνουν για να είναι αυτοί που είναι και την «υποκουλτούρα» που εξυπηρετούν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΑΥΤΕΣ" ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Γνωστος λαϊκός βάρδος υποψήφιος με τον Καμμένο

Νέα υποψηφιότητα φαίνεται πως θα έχει το κόμμα του Πάνου Καμμένου στην Β' Αθήνας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πασίγνωστος λαϊκός βάρδος, είναι έτοιμος να πει το μεγάλο ναι και να δώσει την μάχη του σταυρού στην Β' Αθήνας για λογιαριασμό του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ποιος φταίει για το μεταναστευτικό;

(ένα άρθρο με αφορμή την συζήτηση για τα κέντρα κράτησης στο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς)

 της Δέσποινας Σπανούδη

Η συζήτηση για τα κέντρα κράτησης, έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας της σύγχρονης δημόσιας ζωής. Ο Χρυσοχοίδης μας κουνάει το δάχτυλο από την τηλεόραση αναφωνώντας αγανακτισμένος «δεν πάει άλλο» ενώ στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο ξιφούλκησαν επίδοξοι υποψήφιοι βουλευτές.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Δύο τραυματίες από έκρηξη βόμβας στην Κωνσταντινούπολη

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από την έκρηξη βόμβας σε εργατική συνοικία της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, μερικές ώρες μετά την εξουδετέρωση άλλου εκρηκτικού μηχανισμού σε περιοχή κοντά σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΟΑΣΕ: Αύξηση του αριθμού των φυλακισμένων δημοσιογράφων στην Τουρκία

Περίπου 95 δημοσιογράφοι τελούν σήμερα υπό κράτηση στην Τουρκία, σύμφωνα με έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ο οποίος εξέφρασε ανησυχία γι' αυτό και κάλεσε τις τουρκικές αρχές να τροποποιήσουν τη νομοθεσία που ισχύει για τα μέσα ενημέρωσης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΜΟΤΟ GP: Ο Πεδρόσα συνελήφθη για απάτη!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125 και στα 250 κ.ε., Ντάνι Πεντρόσα, ανακρίνεται από την ισπανική αστυνομία για απάτη σε εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης σκάφους αναψυχής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ψάχνουν δικηγόρο, πρόεδρο ομάδας, για το οπλοστάσιο στη Λούτσα

Σε έναν 53χρονο δικηγόρο σε περιοχή της Λούτσας, ο οποίος είχε διατελέσει δημοτικός συμβουλος και σήμερα είναι πρόεδρος και χρηματοδότης σε τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο - το οποίο αγωνίζεται στη Δ' Εθνική - εστιάζεται η έρευνα της ΕΛΑΣ, προκειμένου να συγκεντρωθούν πληροφορίες για το οπλοστάσιο(περισσότερα από τριάντα υποπολυβόλα και άλλα πολεμικού τύπου όπλα, σφαίρες κλπ) που βρεθηκε το πρωί, σήμερα Δευτέρα, σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Αύρας.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ξεκινάει η δίκη του Εβρέν για το πραξικόπημα του 1980 στην Τουρκία

Ο επικεφαλής του πραξικοπήματος του 1980, ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας και πρώην στρατηγός Κενάν Εβρέν θα καθίσει την Τετάρτη στο εδώλιο, μαζί με άλλο ένα μέλος της στρατιωτικής χούντας, τον απόστρατο πτέραρχο Ταχσίν Σαχίνκαγια, σε μια δίκη χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της χώρας.

Για πρώτη φορά οι πραξικοπηματίες καλούνται να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη, σε μια δίκη που, για πολλούς παρατηρητές, συνιστά το τελευταίο επεισόδιο στον «πόλεμο» μεταξύ της ισλαμικής, συντηρητικής κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του στρατού.
 

Ρόδος: 600 εκατ. ευρώ δαπάνησαν οι τουρίστες Ιούλιο και Αύγουστο του 2011

Road in Rhodes city. Ελληνικά: Ο Δρόμος των Ιπ...
Ο Δρόμος των Ιπποτών στην Ρόδο. (Photo credit: Wikipedia)
Σχεδόν 600 εκατ. ευρώ ήταν οι δαπάνες των τουριστών που επισκέφθηκαν τη Ρόδο κατά τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο του 2011. Τα παραπάνω στοιχεία που περιλαμβάνονται σε μελέτη της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ) για τη συμμετοχή της Ρόδου στον οικονομικό τουριστικό χάρτη της χώρας, παρουσίασε ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γ. Τσακίρης σε περιφερειακή συνάντηση του ΞΕΕ στο νησί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ερευνας Συνόρων που διενήργησε η Διεύθυνση Στατιστικής της ΤτΕ με την εταιρεία Quantos, το ποσοστό των τουριστικών δαπανών αλλοδαπών στην Ελλάδα το οποίο αντιστοιχεί στη Ρόδο αυξήθηκε από 9% - 9,5% (περίοδος 2004-2007) σε 12,1% το 2011. Στο ίδιο διάστημα οι διανυκτερεύσεις κινήθηκαν ανοδικά από 8% σε 10% (επί συνόλου Ελλάδος). Σε σύγκριση με την Ελλάδα που σημειώνει κατακόρυφη αύξηση στα μεγέθη της τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο η τουριστική περίοδος στη Ρόδο εκτείνεται ομαλότερα από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πρόστιμα 70.000 ευρώ σε τράπεζα και «Τειρεσία»

Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 


Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε συνολικά πρόστιμα 70.000 ευρώ σε τράπεζα και στην εταιρεία «Τειρεσίας», για παράνομη ανάρτηση στο σύστημα οικονομικής συμπεριφοράς της τελευταίας («Τειρεσίας») που αφορούσε καταγγελία δανειακής σύμβασης, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του δανειολήπτη και εγγυητή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στενή: Τον βρήκε νεκρό στο χωράφι ο αδελφός του

Τον βρήκε νεκρό στο χωράφι ο αδελφός του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Στενή, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο 60χρονος είχε πάει από το πρωί στο χωράφι του και ασχολήθηκε με γεωργικές εργασίες.

Άργησε να επιστρέψει και οι συγγενείς του ανησύχησαν.

Ο αδελφός του πήγε στο χωράφι  να δει τι συμβαίνει, και βρήκε τον 60χρονο νεκρό.

Δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενεργείας, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αλλά διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Νέες περικοπές των μισθών στο Mega - Αδειάζει το αθλητικό

Για δεύτερη φορά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, ανακοινώθηκαν οι περικοπές των μισθών των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Mega. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέο μακελειό με πυροβολισμούς σε σχολείο στην Καλιφόρνια

Πολλά άτομα έχουν σκοτωθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σε σχολή του ιδιωτικού χριστιανικού κολεγίου Οίκος, στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας.

 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...