Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ Έριξε "πόρτα" στο "Dancing with the Stars"

Τι και αν προοριζόταν για την παρουσίαση των backstage του "Dancing with the Stars".

Απ' ότι φαίνεται ο Χαλκιδέος ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου δεν θα συμμετάσχει στο σόου χορού.

Ο λόγος οφείλεται στο τεράστιο φόρτο εργασίας του και σκεπτόμενος πως δεν θα προλαβαίνει, αποφάσισε να αρνηθεί τη συμμετοχή του.

Σύμφωνα με τη "Μεσημεριανή Μελέτη" οι Αντενικοί σκέφτονται να βάλουν στη θέση του, τον Κώστα Μαρτάκη ή τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Χαλκιδέος ληστής πονοκεφαλιάζει την ΕΛΑΣ - "Χτύπησε" σε Ρόδο και Πάτρα!

Ένας Χαλκιδέος ληστής πονοκεφαλιάζει την ΕΛΑΣ. Συμμετείχε στη ληστεία - μαμούθ στη Ρόδο, κατάφερε να ξεφύγει από όλα τα αστυνομικά μπλόκα και τώρα (με τον συνεταίρο του) κάνει ληστείες στην περιοχή της Πάτρας καταφέροντας να παραμένει ασύλληπτος!

Το «κρυφτούλι» με την ΕΛ.ΑΣ. παίζουν οι δύο νεαροί κακοποιοί με το πλούσιο ποινικό μητρώο, που οι φωτογραφίες τους είχαν δημοσιοποιηθεί μετά την επεισοδιακή ληστεία στη Ρόδο και την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς! Αφού ξέφυγαν μέσα από τα χέρια της Αστυνομίας που «όργωνε» το νησί για να τους εντοπίσει, επέστρεψαν στην Πάτρα όπου κατοικούν και συνέχισαν τις… ληστείες!

Ο Χαλκιδέος ληστής μαζί με τον 22χρονο Πατρινό πυγμάχο άρπαξαν 18.655 ευρώ από την Alpha Bank στο Ρίο την περασμένη Παρασκευή οπλισμένοι με «Καλάσνικοφ» και πιστόλι, αδιαφορούσαν αν θα αναγνωριστούν! Γι’ αυτό μπήκαν με ακάλυπτα πρόσωπα τα οποία καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και άφησαν πλήθος αποτυπώματα πάνω στη μηχανή που είχαν κλέψει πριν από μια εβδομάδα από μία γυναίκα στην Πάτρα!

Οι δυο νεαροί Έλληνες κατάφεραν για μια ακόμη φορά να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και οι αστυνομικοί τους αναζητούν παντού. Ήδη η προανάκριση αποκάλυψε ότι εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες. Στις 24 Αυγούστου είχαν ληστέψει το υποκατάστημα της Eurobank στη Ναύπακτο στο οποίο εισέβαλαν σπάζοντας με βαριοπούλα την τζαμαρία. Άρπαξαν 4.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με μια μηχανή την οποία είχαν κλέψει το προηγούμενο βράδυ από την Πάτρα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τη ληστεία στη Ρόδο, οι δυο κακοποιοί είχαν ληστέψει και ένα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας. Τότε, είχαν αρπάξει 2.000 ευρώ και είχαν διαφύγει πάλι με κλεμμένες μοτοσικλέτες οι οποίες βρέθηκαν αργότερα εγκαταλελειμμένες.
Enhanced by Zemanta

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός»

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 στο εμπορικό κέντρο Avenue [Κηφησίας 41 -47] στο Μαρούσι-Αττικής η Τράπεζα Marfin Egnatia διοργανώνει την «Ημέρα Αγάπης» -Bazaar.

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Τράπεζας MARFIN EGNATIA BANK θα συμμετέχει στην «Ημέρα Αγάπης» και στο Bazaar ιδρυμάτων , με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα για την βελτίωση των υποδομών μας και κατ’ επέκταση τη στήριξη των παιδιών, στα οποία προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας . Διάρκεια της εκδήλωσης 9 πρωί – 7 βράδυ 

Κατά την διάρκεια του bazaar θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από τοΣΚΑΙ καθώς και παρουσία όλων των χορηγών και φίλων που στηρίζουν το θεσμό του Ραδιομαραθώνιου. Για πρώτη φορά 35 φορείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι κάτω από τη στέγη του Ραδιομαραθώνιου με την ένθερμη υποστήριξη του εμπορικού κέντρου Avenue και του ΣΚΑΙ

Παράλληλα με το Bazaar θα υπάρχουν δράσεις και εργαστήρια για όλα τα παιδιά με την υποστήριξη της ομάδας Μαγικές Σβούρες.

Στα πλαίσια του ραδιομαραθώνιου την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι η Marfin Egnatia διοργανώνει φιλανθρωπικό Αγώνα basket στο Α΄κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων μπάσκετ της Marfin Egnatia και της ομάδας των Βετεράνων Διεθνών της Εθνικής Ομάδας , η οποία θα απαρτίζεται από τους: Φραγκίσκο Αλβέρτη, Ευθύμη Ρέντια , Νάσο Γαλακτερό, Νίκο Μπουντούρη , Άγγελο Κωρονιό, Γιώργο Λιμνιάτη , Γιώργο Σιγάλα Γιάννη Σούτη Παναγιώτη Φασούλα, Μίλαν Τόμιτς , Τζόρτζ παπαδάκο, Νίκο Τόλια ,Ντέιβιντ Στεργάκο , Απόστολο Κόντο, Σάκη Τζαλαλή , Τζανή Σταυρακόπολουλο κ.α Επίσης θα παραβρεθούν μεγάλα ονόματα αθλητών Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές για να στηρίξουμε το Ραδιομαραθώνιο με την συμμετοχή όλων .

Για το  Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος                 Γραμματέας

Ειρήνη Μερτζιάνη      Ασπασία Βαρελά

ΧΑΛΚΙΔΑ: Πλάσαρε χάπια έξω από το ΟΚΑΝΑ

Πλάσαρε χάπια έξω από το ΟΚΑΝΑ ένας 46χρονος Χαλκιδέος που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην οδό Τσιριγώτη. 
Ο 46χρονος είχε "στήσει το μαγαζάκι του" κοντά στα γραφεία του Οργανισμού Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) στη Χαλκίδα.

Πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 χάπια Hipnostedon και 10 Vulbegal. Τα χάπια επρόκειτο να τα πουλήσει σε ναρκομανείς έξω από τον ΟΚΑΝΑ.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για να του ασκήσει δίωξη.

Εκδήλωση προληπτικής ιατρικής για τη μεσογειακή αναιμία

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, θα πραγματοποιήσει επιστημονική εκδήλωση προληπτικής ιατρικής για τη μεσογειακή αναιμία και τη δρεπανοκυτταρική νόσο.

Επιστημονική εκδήλωση προληπτικής ιατρικής, με θέμα «Θαλασσαιμία (Μεσογειακή Αναιμία) & Δρεπανοκυτταρική Νόσος : Κλινική εικόνα, Πρόληψη, Θεραπεία», διοργανώνει το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, με τη στήριξη του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ..

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, στην αίθουσα Παπαδημητρίου, την προσεχή Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ.

Πρόκειται για «εκδήλωση με παρουσία άξιων επιστημόνων και πλήρη θεματολογική κάλυψη», όπως προαναγγέλλει ο υπεύθυνος Τομέα Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, δημοτικός σύμβουλος και γιατρός, Γιώργος Βοσκός, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση.

Μια πρωτοβουλία, στην υλοποίηση της οποίας, συνέβαλε κατά πολύ, μια Χαλκιδέα επιστήμονας, η διακεκριμμένη αιματολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παρασκευή Ρούσσου.

Το πλήρες πρόγραμμα των εισηγήσεων, έχει ως εξής:
- «Ερυθροποίηση», από την Παρασκευή Ρούσσου
- «Κλινική εικόνα θαλασσαιμίας», από την Έρση Βοσκαρίδου (αιματολόγος, δ/ντρια του Κέντρου Αναφοράς Θαλασσαιμίας & Δρεπανοκυτταρικής Νόσου του Νοσοκομείου «Λαϊκόν»)
- «Θεραπευτική αντιμετώπιση θαλασσαιμίας», από την Μαρία Δημοπούλου (αιματολόγος)
- «Δρεπανοκυτταρική νόσος: ορισμός, μορφές και θεραπεία», από την Βερονίκη Κομνηνάκα (αιματολόγος)
- «Πρόληψη – Προγεννετικός έλεγχος», από την Αγγελική Μπαλασοπούλου (αιματολόγος)

"Στον δρόμο που χάραξε ο ΓΑΛΗΝΟΣ τώρα και η ΣΕΛΜΑΝ"

Τα σούπερ μαρκετς ΓΑΛΗΝΟΣ έκαναν την αρχή και η ΣΕΛΜΑΝ συνεχίζει με την εκ περιτροπής εργασία, αναφέρει το  Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και επισημαίνει ότι "οι ασύδοτοι εργοδότες προχωράνε βήματα μπροστά από την Τρόικα".

Διαβάστε την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου:

«Με πρώτους διδάξαντες τα Σ/Μ ΓΑΛΗΝΟΣ, στην εκ περιτροπής εργασία και στην μία μέρα εργασία την εβδομάδα για απλήρωτους εργαζόμενους επί 3μηνο περίπου έκανε πρόταση και ο άλλος «καλός» εργοδότης της ΣΕΛΜΑΝ, με ένα εκβιαστικό δίλημμα, τους προτείνει με λίγα λόγια να δεχθούν 20% μείωση του μισθού τους και να τους επιβάλλει μονομερώς εκ περιτροπής εργασία με μία εβδομάδα το μήνα.

Οι ασύδοτοι εργοδότες προχωράνε βήματα μπροστά από την Τρόικα, σπρώχνουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση και στο κατώτατο σημείο της αξιοπρέπειάς τους, τους εργαζόμενους, μη σεβόμενοι την προσφορά τους, που τόσα χρόνια κρατούσαν τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις σε υψηλό επίπεδο.

Η αντίσταση όλων απέναντι σε αυτές τις πολιτικές γίνεται υποχρέωση.

Κάθε μέρα που περνάει, η αγανάκτηση γίνεται οργή, που αν ξεσπάσει ανεξέλεγκτα, οι συνέπειες θα είναι ανεπανόρθωτες.

Οι εργαζόμενοι έχουν πλέον λίγα να χάσουν.

Εκείνοι που θα χάσουν είναι αυτοί που έχουν τα πολλά»

ΙΝΤΕΡΚΕΜ: Υφίστανται οι άδειες λειτουργίας εργοστασίου και Λιμένος;


Στην δέσμευση του Περιφερειάρχη για άμεσες ενέργειες για την ΙΝΤΕΡΚΕΜ, και στις αποφάσεις που θα ληφθούν στην Σύσκεψη Σωματείων την Πέμπτη, αναφέρεται το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας με ανακοίνωσή του:

«Στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε χθες ,29/10 στη ΛΑΜΙΑ, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και η Γεν. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, με κύριο Θέμα: «Το μέλλον της ΙΝΤΕΡΚΕΜ»

‘Έπειτα από την τοποθέτηση του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κουλουρίδη και του Προέδρου του Σωματείου Γιαπλέ Θανάση , με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των εργαζόμενων, η δέσμευση του Περιφερειάρχη κατόπιν απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν για άμεσες ενέργειες από πλευρά του για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες και να δοθούν εξηγήσεις για το μέλλον της Εταιρίας.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και φυσικά και από την Περιφέρεια με τις υπηρεσίες της, είναι ότι την στιγμή που η Εταιρία έχει προχωρήσει σε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, με την αίτηση ένταξής τους σε άρθρο του Πτωχευτικού Κώδικα, αν υφίστανται πλέον οι άδειες λειτουργίας τόσο του εργοστασίου, όσο και του Λιμένος.

Ο αγώνας των εργαζομένων επί 2 χρόνια τουλάχιστον, θα συνεχιστεί.

Στη Σύσκεψη των Σωματείων που θα γίνει την Πέμπτη 1η Νοέμβρη στο Εργατικό Κέντρο, θα παρθούν αποφάσεις για το σύνολο των προβλημάτων του Νομού, όσο αφορά επιχειρήσεις και εργαζόμενους και θα συντονιστούν δράσεις.

Για το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας»

Ποιες επιχειρήσεις της Εύβοιας έγιναν... Παριζιάνικες!

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε με περίπτερο Ευβοϊκών επιχειρήσεων-μελών του στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Ποτών SIAL 2012 που έγινε στο Παρίσι από 21-25 Οκτωβρίου 2012. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμων παγκόσμια.

Η όλη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Εύβοιας, η άρτια οργάνωση και παρουσίαση του περίπτερου στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα εκατοντάδων επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα προϊόντα των ευβοϊκών επιχειρήσεων, γνωρίζοντας τα και αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την αξία τους.

Σημαντικές ήταν οι επιχειρηματικές επαφές και οι συναλλαγές που φάνηκαν να πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της έκθεσης μεταξύ των εκθετών μας και των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών, αφού παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα από μεγάλα δίκτυα διανομών και επαγγελματίες από πολλές χώρες.

Οι ευβοϊκές επιχειρήσεις-μέλη μας που συμμετείχαν και πρόβαλλαν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο του Eπιμελητηρίου ήταν οι:
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΑΕ με ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΚΟΣ με ΚΡΑΣΙ
ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΕΡΗΣ με ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΑΕ με ΚΡΑΣΙ
ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ ΑΕ με ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ-ΚΟΛΟΥΡΑΚΙΑ
ΒΟΙΝΟΒΑ - ΓΚΙΚΑΣ ΟΕ με ΜΕΛΙ-ΓΥΡΗ - Β. ΠΟΛΤΟ-ΛΑΔΙ-ΣΥΚΑ
ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με ΑΛΙΠΑΣΤΑ
ATTIKA OLIVE OIL EXPORD LTD με ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
AGROFOODS PACKAGING ΕΠΕ με ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με ΚΡΑΣΙ
ALMANDA Α Ε - ΙΩΑΝΝΗΣ Χ.ΜΑΓΚΟΥΤΑΣ με ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΩΠΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Στόχος του Επιμελητηρίου Εύβοιας είναι, μέσα από τέτοιες ενέργειες, να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του νομού μας να ανοίξουν δίαυλους επικοινωνίας με σημαντικές αγορές, νέους αγοραστές, κλαδικούς φορείς και επαγγελματίες.

Προσδοκά κυρίως να συμβάλει στην ισχυροποίηση της ταυτότητας των Ευβοϊκών επιχειρήσεων, στην υλοποίηση των σύγχρονων επιχειρηματικών τους στόχων, στην ανάδειξη της ποιότητας των προϊόντων τους και στην αύξηση των εξαγωγών τους. Από πλευράς Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο κ. Γιάννης Γεροντίτης εκπρόσωπος από την Διοίκηση και από την Υπηρεσία ο κ. Χρήστος Μουτουσίδης, προκειμένου να συντονίζουν και να στηρίζουν την όλη συμμετοχή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...