Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

350.000 ευρώ στο Δήμο Κύμης- Αλιβερίου για την ανασυγκρότηση των καμμένων περιοχών.

Ποσό 350.000 ευρώ δίνει το υπουργείο στο Δήμο Κύμης- Αλιβερίου  για την ανασυγκρότηση των καμμένων περιοχών.
 
Ο δήμαρχος έστειλε ευχαριστήρια επιστολή η οποία αναφέρει:

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου  και των δημοτών των πυρόπληκτων περιοχών του Δήμου μας, για την  έκτακτη επιχορήγηση μας με το ποσό των 350.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των συνεπειών των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή μας το φετινό καλοκαίρι.

Από την πρώτη στιγμή κινηθήκαμε προς κάθε κατεύθυνση, με σκοπό την εξεύρεση πόρων και κάθε δυνατής βοήθειας για την αποκατάσταση των τεράστιων προβλημάτων που προκάλεσε η φωτιά.
Μετά από την πληθώρα συναντήσεων και επαφών που είχαμε, είμαι σε θέση να αναγνωρίσω την προσπάθεια σας και την έμπρακτη συμβολή σας, μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας και σας ευχαριστώ δημόσια γι αυτό.
Η επιχορήγηση του Δήμου μας με αυτό το σεβαστό ποσό για την υλοποίηση μέρους των κατεπειγόντων αντιπλημμυρικών έργων και λοιπών ενεργειών, απαραίτητων για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, είναι καταλυτική, δικαιώνει σε ένα μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες μας και ανακουφίζει τους κατοίκους της περιοχής. 
Ευχαριστούμε και πάλι, για την παροχή βοήθειας στην πληγείσα περιοχή μας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου
Δημήτρης Γ. Θωμάς

ΣΕΛΜΑΝ: "Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε¨

"Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε¨. Αυτό τονίζει το σωματείο εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων της ΣΕΛΜΑΝ στο Βασιλικό και  με σχετική ανακοίνωση τους κατακρίνει την κίνηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας κου Αδαμόπουλου, να κλείσει την πόρτα του εργοστασίου, γιατί δεν αποδέχονται οι εργαζόμενοι τις μειώσεις στους μισθούς τους και γιατί ζητούν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:
Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής ότι σήμερα το πρωί βρήκαμε κλειστή την πύλη του εργοστασίου. Ο βιομήχανος Αδαμόπουλος (Αlfa Wood) αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιο γιατί δεν δεχόμαστε να υπογράψουμε μείωση 20%, γιατί ζητάμε να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα, γιατί δίνουμε αγώνα να σταματήσουν οι απολύσεις, να δουλέψει το εργοστάσιο, να μην διαλυθεί το σωματείο.
Είναι συκοφαντία ότι υπάρχει παρεμπόδιση της παραγωγικής δραστηριότητας αφού μέχρι χθες που μπορούσαμε να μπούμε για δουλειά η παραγωγή γίνονταν κανονικά.
Το εργοστάσιο της σημερινής Σέλμαν δημιουργήθηκε από την απλήρωτη δουλειά των εργαζομένων και από τις επιδοτήσεις που ήταν τα χρήματα επίσης των εργαζομένων και του λαού και δεν έχει το δικαίωμα να σταματήσει την παραγωγική του δραστηριότητα.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕΛΜΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Προς όλους τους εργαζόμενους
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Είναι γνωστό ότι το 2010 η εταιρία που εργαζόμαστε εξαγοράστηκε από την Alfa Wood. Η κίνηση αυτή δημιούργησε έναν κολοσσό στον κλάδο του ξύλου όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και τουλάχιστο σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη.
Ο ιδιοκτήτης Αδαμόπουλος έχει στην ιδιοκτησία του το Εργοστάσιο της Σέλμαν στη Χαλκίδα μαζί με το ιδιόκτητο λιμάνι, το Εργοστάσιο της Σέλμαν στην Κομοτηνή, πολυτελή γραφεία και εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα, αποθήκες στην Αλεξανδρούπολη, το 85% της Χατζηλουκάς ΑΒΕΤΕ, το 100% της Ξυλεμπορικής Πατρών, το 100% της Τζήλος ΑΕ, το 50% της Σέλμαν Sofianos Παρκέτα ΑΕ, το 40% της Sofrom Ρarquet ΑΕ στη Ρουμανία, την Αlfa Wood Πίνδος, την Αlfa Wood Βulgaria, Αlfa Wood στη ΒΙΠΕ Λάρισας, το Αlfa Wood Shop στον Τύρναβο, το κέντρο έκθεσης Αlfa Wood Επιπλο, ενώ συμμετέχει στην Αlfa Wood Νευροκόπι ΑΕΒΕ και στην Ξυλοτεχνική Ηπείρου. Αυτά είναι αυτά που γνωρίζουμε!!!
Οι περισσότεροι εργαζόμαστε στη Σελμαν 10ετίες τώρα. Το 1962 ήταν ένα μεγάλο «ξυλουργείο» και στην πορεία έγινε η Σέλμαν που γνωρίζουμε. Έβαλε νέες γραμμές παραγωγής, έφτιαξε και αγόρασε άλλα εργοστάσια.
Όλα αυτά έγιναν από τη δικιά μας απλήρωτη δουλειά και από τις επιδοτήσεις που ήταν τα χρήματα των εργαζομένων και του λαού της χώρας μας. Εμείς δεν απολαύσαμε τίποτα γιατί ακόμα και όταν πληρωνόμασταν ποτέ η μισθός μας δεν ήταν ίσος με αυτά που παράγαμε.
Σήμερα συνεχίζουν να παίζουν επιχειρηματικά παιχνίδια στην πλάτη μας με στόχο να δουλέψουμε για 500€, χωρίς ειδικότητες, ωράρια κ.τ.λ..
Μας τρομοκρατούν με την απειλή της ανεργίας ώστε να μη μιλάει κανείς. Μέχρι χθες όποιος μιλούσε ήταν ο απολυμένος του επόμενου μήνα, σήμερα που αγωνιζόμαστε για να πληρωθούμε μας απειλούν ότι θα κλείσουν το εργοστάσιο.
Είναι ολοφάνερο ότι ακόμα και να κλείσει το εργοστάσιο, αυτό δεν θα είναι αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων αλλά γενικότερων σχεδιασμών του επιχειρηματία που θα του επιτρέψουν να κερδίσει ακόμα περισσότερα. Αυτό πρέπει να γίνει γνωστό παντού.
Η «αναστολή λειτουργίας» του εργοστασίου στο Βασιλικό Χαλκίδας δεν γίνεται γιατί εργαζόμενοι και απολυμένοι διεκδικούμε τα αυτονόητα, δηλαδή δεδουλευμένα και αποζημιώσεις. Η «αναστολή λειτουργίας» είναι σχεδιασμένος εκβιασμός που συνδέεται με τους επιχειρηματικούς στόχους του ομίλου.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είδαμε μεταφορά πελατών – κεφαλαίων – παραγωγής από τη Σελμαν στην Αlfa Wood. Δηλαδή είδαμε να παράγει η Σέλμαν, να πουλάει η Αlfa Wood, να εισπράτει η Αlfa Wood αλλά να μην εισπράττει η Σέλμαν. Πιθανά να είναι και αυτές οι κινήσεις μέρος του ίδιου σχεδίου όπως και οι 500 απολύσεις των τελευταίων ετών.
Πιθανό είναι και το προσωρινό κλείσιμο ώστε να γλιτώσει από τα τραπεζικά δάνεια στη λογική αγόρασα την εταιρία, δεν θα αγοράσω και τα χρέη(!!!). Ένα είναι σίγουρα: ότι μια Σέλμαν εκατομμυρίων δεν θα κλείσει για 600-800 χιλιάδες € που είναι η μισθοδοσία μας μαζί με τις δόσεις των συναδέλφων μας απολυμένων. Είναι εκβιασμός!
Η εναλλακτική πρόταση του Αδαμόπουλου είναι να δουλέψουμε απλήρωτοι, να υπογράψουμε μισθούς 500€, να μη σηκώνουμε το κεφάλι. Στις 20/09/12 ήρθε και μας πρότεινε μείωση 20%. Στις 28/09/12 είχε συμφωνήσει ότι θα μας πληρώσει (εργαζόμενους και απολυμένους). Μετά την άρνηση του -20% ξεκίνησε να βγάζει προϊόντα από το εργοστάσιο. Στις 30/09/12 πλήρωσε το εργοστάσιο της Κομοτηνής για να εμποδίσει το συντονισμό του αγώνα μας. Στις 3/10/12 πλήρωσε στην Λάρισα για τον ίδιο λόγο. Στις 04/10/2012 βρήκαμε την πύλη κλειστή ενώ μέχρι την προηγούμενη ημέρα η παραγωγή γινόταν κανονικά!!!
Άμεσα χρειάζεται να κινητοποιηθούμε ώστε να εμποδιστεί η διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου, να υπογραφεί η ΣΣΕ. Καλούμε τους συναδέλφους στα υπόλοιπα εργοστάσια σε κοινό συντονισμό για να μην περάσουν τα σχέδια του βιομήχανου. Με κοινό συντονισμένο αγώνα έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε το σχέδια και να υπογράψουμε ΣΣΕ. Αυτό φοβούνται όλοι οι εργοδότες, μη μας βρούνε απέναντί του ενωμένους σαν μια γροθιά.
Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε.
Έχουμε υποχρέωση σε εμάς και τα παιδιά μας
Καλούμε σε εργατική αλληλεγγύη του συναδέλφους που δουλεύουν στον όμιλο. Το σχέδιο δεν αφορά μόνο εμάς. Καλούμε σε εργατική αλληλεγγύη ολόκληρη την εργατική τάξη γιατί τους ίδιους σχεδιασμούς έχουν για όλους τους εργαζόμενους. Ενωμένοι έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε αυτούς τους σχεδιασμούς.

Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός Λ. Τζάνης! - Ήταν στη λίστα με τους 36

Aυτοκτόνησε ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και πρ.βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής!

Η είδηση έχει σοκάρει τους πάντες στο Βόλο!

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του ονόματος του στη λίστα των 36...

Το γεγονός αυτό τον είχε οδηγήσει σε κατάθλιψη τις τελευταίες ημέρες...

Τον 57χρονο δικηγόρο και πρώην υφυπουργό βρήκe κρεμασμένο στο σπίτι του η γυναίκα του.

Γεννήθηκε στο Αερινό Μαγνησίας, στις 7.9.1955. Έγγαμος με τη Μαρία Παναγιωτοπούλου. Είχε ένα γιο και μία κόρη. Δικηγόρος.

Εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑ.ΣO.Κ. στις εκλογές του 1993 και του 1996. Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης- Δημόσιας Τάξης- Δικαιοσύνης της Βουλής. Μετέχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στη Μόνιμη Επιτροπή Αποτίμησης Τεχνολογίας της Βουλής. Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση της υπόθεσης του καζίνου του Φλοίσβου.

Από το 1986 έως το 1990, ήταν δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας Βόλου. Την περίοδο 1987-89, και 1991-93, διετέλεσε υπεύθυνος τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣO.Κ. του νομού Μαγνησίας. Το διάστημα 1990-92 ήταν αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Βόλου και πρόεδρος του Αθλητικού Oργανισμού. Από την 1.1.93 έως την 30.10.93, διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νέας Ιωνίας Βόλου.

Ανταλλαγή τροφίμων για ευπαθείς ομάδες στο Παζάρι Αυλωναρίου

Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Κύμης - Αλιβερίυ και της Ομάδας Αλληλευγγύης, πρόκειται να γίνει στο Παζάρι του Αυλωναρίου. 

Το Παζάρι Αυλωναρίου θα πραγματοποιηθεί από 6 εώς 12 Οκτωβρίου 2012.

Ειδικότερα, η Ομάδα Αλληλεγγύης συμμετέχει στο Παζάρι Αυλωναρίου, με ανταλλακτικό πάγκο στο περίπτερο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Ανταλλάξτε δικά σας προϊόντα με μικροαντικείμενα της ομάδας. Γάλα, ζυμαρικά, όσπιρα και λάδι, είναι από τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν για να διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες.

Λουκέτο στο εργοστάσιο της ΣΕΛΜΑΝ στη Χαλκίδα

Η εταιρεία αντιδρά στην κατάληψη των εγκαταστάσεων από απολυθέντες, κλείνοντας το εργοστάσιο.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιστορική βιομηχανία ξύλου ΣΕΛΜΑΝ δεν έχουν τελειωμό.

Εκτός από τη μείωση των παραγγελιών λόγω της ύφεσης και των υψηλών δανείων, η διοίκηση αποφάσισε την Τετάρτη να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο της Χαλκίδος στην περιοχή Βασιλικόγιατί όπως καταγγέλλει, ομάδα απολυθέντων έχει καταλάβει εδώ και πέντε ημέρες την πύλη του εργοστασίου απαγορεύοντας την έξοδο των παραχθέντων προϊόντων και την εκτέλεση των παραγγελιών της εταιρείας.

«Οι καταληψίες απαιτούν άμεση καταβολή δόσης αποζημίωσης απόλυσης, την οποία η επιχείρηση, λόγω των έκτακτων δυσμενών συνθηκών, που πλήττουν την ελληνική αγορά, έχει καθυστερήσει να καταβάλει από 2 έως 40 ημέρες κατά περίπτωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα οι λοιπές δόσεις καταβάλλονταν με απόλυτη συνέπεια.
Παρά τη ρητή αναγνώριση της υποχρέωσής μας προς τους απολυθέντες, την εκ μέρους της διοίκησης της ΣΕΛΜΑΝ πρότασηγια τμηματική αποπληρωμή των οφειλομένων σε 5 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τις 5.10.2012 και τη διαβεβαίωση για έγκαιρη εφεξής καταβολή των λοιπών δόσεων,οι καταληψίες είναι ανένδοτοι, ζητούν άμεση και ολοσχερή εξόφληση της δόσης και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, αν και γνωρίζουν ότι παρανομούν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται πως η εταιρεία θα συνεχίσει κανονικά τη βιομηχανική παραγωγή από το εργοστάσιο της Κομοτηνής, καθώς και τη διακίνηση και εμπορία των προϊόντων της από το δίκτυό της.

Τα τελευταία χρόνια η ΣΕΛΜΑΝ μετρά συνεχώς απώλειες από την κατάρρευση της οικοδομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Υπό τον έλεγχο πλέον της Alfa Wood, η ιστορική βιομηχανίαβρίσκεται σε διαδικασία εξυγίανσης προχωρώντας σε ανακατανομή του συνόλου της παραγωγικής δραστηριότητας, σε αναδιοργάνωση ειδικοτήτων και σε μείωση του προσωπικού της.

Το προσωπικό από 891 άτομα το πρώτο εξάμηνο του 2009 έχει περιοριστεί στα 374 άτομα το πρώτο εξάμηνο του 2012, αλλά οι επιδόσεις δεν έχουν βελτιωθεί.

Τα αποτελέσματα είναι ζημιογόνα, οι υποχρεώσεις ξεπερνούν τα185 εκατ. ευρώ και ο τζίρος διαρκώς φθίνει (μόνο 24 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο του 2012, όταν σε ετήσια βάση τα προηγούμενα χρόνια ξεπερνούσε τα 150 εκατ. ευρώ).

Πηγή: tovima.gr

"Αναμαίνεται η περιβαλλοντική αδειοδότηση για την παράκαμψη Χαλκίδας".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΔΗΜ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ


"Αναμαίνεται η περιβαλλοντική αδειοδότηση για την παράκαμψη Χαλκίδας". Αυτή είναι η απάντηση που έλαβε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, από την Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος για την παράκαμψη της Χαλκίδας.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος αναφέρει:

Σε απάντηση του ερωτήματος σας σας γνωστοποιούμε ότι: το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας (με περιπορεία Βαθροβουνίου) στο τμήμα από τις Εργατικές Κατοικίες εως τα Ψαχνά, έχει εγκριθεί περιβαλλοντικά με Κοινή Υπουργική Απόφαση από το ΥΠΕΧΩΔΕ, το Υπ.Γεωργίας, το Υπ.Πολιτισμού και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Η ισχύς της προαναφερόμενης ΚΥΑ έληξε και ο φορέας του έργου προέβει στη σχετική διαδικασία για την παράταση της, προβαίνοντας παράλληλα και στην προσθήκη επιπλέον τεχνικών έργων, απαραιτήτων για την κατασκευή και λειτουργία του εν λόγω οδικού έργου, τα οποία όμως δεν περιλαμβάνονταν στην προαναφερόμενη ΚΥΑ ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου βάσει της κείμενης νομοθεσίας κρίθηκε απαραίτητο νατηρηθεί η διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης για τα επιπλέον τεχνικά έργα προκειμένου να συμπεριληφθούν στην ΚΥΑ ΕΠΟ.

Η διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης για την τροποποίηση και παράταση της χρονικής διάρκειας βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα εφόσον συγκεντρωθούν όλες οι απαραίτητες γνωμοδοτήσεις των συναρμοδίων υπηρεσιών και φορέων".

Χαλκίδα: 32χρονος βρέθηκε νεκρός κάτω από την υψηλή γέφυρα

Ένας 32χρονος  από την Χαλκίδα, βρέθηκε πριν από λίγο νεκρός κάτω από την υψηλή γέφυρα..

Περαστικός έκανε βόλτα στην περιοχή όταν είδε τον άτυχο άντρα νεκρό.

Σοκαρισμένος επικοινώνησε με την αστυνομία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την στιγμή στο σημείο, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία και κάνουν έρευνες για το πως βρέθηκε νεκρό το παλικάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται ο 32χρονος να πήδηξε από την υψηλή γέφυρα.

O Αναγνωστάκης σε συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Ναυτιλίας

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, μεταξύ του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μουσουρούλη και του Γενικού Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπιλάνη, με Βουλευτές νησιωτικών περιοχών συμμετείχε και ο Βουλευτής Ευβοίας της ΔΗΜ.ΑΡ., Δημήτρης Αναγνωστάκης. 

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε το σχέδιο δράσης του Υπουργείου που  περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές:
  • τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα
  • τους άξονες προτεραιότητας δράσης του Υπουργείου και
  • τους άξονες  της στρατηγικής για τα Ελληνικά νησιά.
Στη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διεκδίκηση για Ενιαία Ευρωπαϊκή  Νησιωτική Πολιτική, την αναδιοργάνωση της γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την ίδρυση Ινστιτούτου Νησιωτικής Πολιτικής, την αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ, την αντιμετώπιση της παράνομης εισόδου μεταναστών και την αντιμετώπιση της καθημερινότητας των πολιτών που ζουν σε νησιωτικές περιοχές.

Τίτλοι Τέλους για τη Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ»


Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Κίνησης Πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ
Ένας κύκλος έκλεισε για την κίνηση πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ που δημιουργήθηκε από μια πρωτοβουλία πολιτών για την αυτοδιοίκηση, το 2010 στην Χαλκίδα. Μια αυτοδιοικητική κίνηση που είχε ως φιλοδοξία να δημιουργήσει τις  προϋποθέσεις μιας συνάντησης πέρα και πάνω από κομματικές περιχαρακώσεις και πολιτικούς δογματισμούς. Σε ένα βαθμό το πετύχαμε. Ήρθαν στην κίνηση αυτή πολίτες που ήταν ή δεν ήταν σε κάποιο πολιτικό χώρο. Ήρθαν διαφορετικοί άνθρωποι που κατόρθωσαν να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πλαίσιο, να κατέβουν στις εκλογές και να ψηφιστούν από ένα σεβαστό αριθμό συμπολιτών μας και έτσι να εκλέξουμε και ένα δημοτικό σύμβουλο.
Δυστυχώς οι εξελίξεις δεν δίνουν περιθώρια για τη συνέχιση της προσπάθειας αυτής. Το πιο σοβαρό θέμα είναι ότι έχουμε χάσει την συνοχή μας και την ελάχιστη βάση συνεννόησης που είχαμε, όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια.
Εμείς, ιδρυτικά μέλη και υποψήφιοι που συμμετέχουμε στη σημερινή Γενική συνέλευση, δηλώνουμε ότι σήμερα κλείνουμε έναν κύκλο. Ο καθένας μας συνεχίζει την πορεία που πιστεύει ότι είναι καλύτερη. Με την απόφασή μας αυτή δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν μας εκπροσωπεί κανένας πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο της Χαλκίδας.
Ελπίζουμε να συναντηθούμε σε ένα νέο κύκλο με άλλους όρους και με άλλες προϋποθέσεις, πιο ώριμοι και πιο δυνατοί, γιατί η ζωή συνεχίζεται και μπορεί να μας δίνει απογοητεύσεις, αλλά ταυτόχρονα μας δίνει και χαρές από τη συλλογική προσπάθεια και ασφαλώς νέες προκλήσεις για να συνεχίσουμε για το κοινό καλό με συνθέσεις και υπερβάσεις.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...