Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Αναγνωστάκη με το Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης

Συνάντηση με το Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από το μέλος της Τ.Ο. και πρώην Δασάρχη κ. Καπράλο Ηλία. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στα Ψαχνά του Δήμου Μεσσαπίων.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. κ. Σπύρος Ραπτάκης ενημέρωσε για τη δράση των εθελοντών δασοπυροσβεστών καθώς και για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που φυσικά δυσχεραίνουν τη λειτουργία του Σύλλόγου. Στα ζητήματα που εστίασε περισσότερο ο κ. Ραπτάκης ήταν:
  • η έλλειψη του αναγκαίου εξοπλισμού του Σ.Ε.Δ.Δ.Δ.,
  • η κατάταξη των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων στη χαμηλότερη κατηγορία τελών, όπως συμβαίνει και στα κρατικά οχήματα και
  • τέλος στην ανάγκη προμήθειας καυσίμων από το Πυροσβεστικό Σώμα όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.
Τα μέλη του κλιμακίου της ΔΗΜ.ΑΡ. αφού συνεχάρησαν για την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών τόσο στο τομέα της Δασοπροστασίας - Δασοπυρόσβεσης όσο και στο τομέα της Διάσωσης, δεσμεύτηκαν να προωθήσουν με κάθε πρόσφορο μέσο τα ζητήματα και να επιδιώξουν τις άμεσες αντιδράσεις των αρμοδίων, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα αυτή η πολυποίκιλα χρήσιμη κοινωνική προσφορά του Συλλόγου.

Παιχνίδι με τον... θάνατο στο "πάρκο του λαού"!


Παιχνίδι με τον... θάνατο κάνουν τα μικρά παιδιά στο "πάρκο του λαού" και είναι ευτύχημα που μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει θύματα

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, στο δημοτικό πάρκο, οι κολώνες φωτισμού, έχουν ανοιγμένα καπάκια, και τα καλώδια και οι ασφάλειες κρέμονται.

Όπως διαβάζουμε στο ergastirio-ehe-sek-xalkidas.blogspot.gr, κάποιες κολώνες έχουν επισκευαστεί και τα καπάκια τους είναι τυλιγμένα με μονωτική ταινία.

Επίσης, ένα φρεάτιο με αντλίες νερού βρίσκεται ανοιχτό, δίπλα στην παιδική χαρά.

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Κουβέλη

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν την συνέντευξη του Φ. Κουβέλη στην εφημερίδα «Καθημερινή» και την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

"Η συνέντευξη του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ στην “Καθημερινή” καταδεικνύει την αδυναμία των κυβερνητικών εταίρων να δικαιολογήσουν τη μνημονιακή πολιτική, καθώς και την πλήρη αναντιστοιχία μεταξύ των προεκλογικών τους δεσμεύσεων, αλλά και της προγραμματικής τους συμφωνίας, με τα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα.

Η κοινή γραμμή των μνημονιακών κομμάτων για δικαιολόγηση της αντιλαϊκής τους πολιτικής, στο όνομα της παραμονής της χώρας στο ευρώ, είναι η μόνιμη γραμμή υπεράσπισης που κρατά από τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου και τα πρώτα μνημόνια και τώρα την ενστερνίζεται και η ηγεσία της ΔΗΜ.ΑΡ. Αυτό στο οποίο ο κ.Κουβέλης αδυνατεί να απαντήσει πειστικά είναι για ποιο λόγο το προηγούμενο διάστημα καταψήφιζε τα μνημονιακά μέτρα που και τότε προβάλλονταν ως μονόδρομος και «σωτηρία» για τη χώρα.

Σε κάθε περίπτωση η μνημονιακή καραμέλα της συσχέτισης της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας με την υλοποίηση της πιο ακραίας αντικοινωνικής πολιτικής έχει τελειώσει. Η πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας αποδομεί την ίδια την Ευρώπη και καθιστά αναγκαία την προβολή ενός εναλλακτικού σχεδίου επαναθεμελίωσης της Ε.Ε. στον αντίποδα του νεοφιλελευθερισμού, που με πίστη υπηρετούν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης".

Φώτης Κουβέλης: «Η ΔΗΜΑΡ δεν διαγράφει όποιον διαφωνεί»

Θα ψηφίσουμε τα μέτρα μόνο αν ενταχθούν σε ένα συνολικότερο σχέδιο ανάπτυξης, δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής». Ο κ. Κουβέλης τονίζει ότι θέλει να επιτύχει το κυβερνητικό έργο, «αλλά δεν το στηρίζει άκριτα».

Σημειώνει πάντως πως η πολιτική σταθερότητα και η παραμονή της χώρας στο ευρώ εξακολουθούν να αποτελούν την κεντρική του προτεραιότητα. Ακόμα, καλεί τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που διατυπώνουν ενστάσεις στα μέτρα, να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα παραμείνουν στο κόμμα, καθώς δεν πρόκειται να τους διαγράψει, αν τα καταψηφίσουν. "Σας επαναλαμβάνω ότι η ΔΗΜΑΡ ούτε διαγράφει, ούτε επιλέγει τη διατύπωση «όποιος δεν συμφωνεί με την πλειοψηφία θέτει εαυτόν εκτός κόμματος». Δεν αφορούν στη λειτουργία του δικού μας κόμματος τέτοιες ρυθμίσεις", δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Η συνέντευξη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» και το δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, ΕΔΩ

Γιώτα Τριγώνη: Το ησυχαστήριο στη Βόρεια Εύβοια και οι business στην Πόλη

Μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα, Ελβετία και Κωνσταντινούπολη. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της απαιτούν από εκείνη να είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και αυτό δεν τη στενοχωρεί καθόλου, γιατί τη γεμίζει με ενέργεια και συνεχώς με νέες εμπειρίες.
Ο λόγος για την οδοντίατρο Γιώτα Τριγώνη, την πανέμορφη μελαχρινή που έχει καταφέρει με την αγάπη και τη δίψα της για δουλειά να θεωρείται περιζήτητη στον τομέα τής αισθητικής οδοντιατρικής.

Η «Espresso της Κυριακής» εντόπισε τη γνωστή οδοντίατρο στο πανέμορφο ησυχαστήριό της στην Εύβοια, όπου μας ξενάγησε και μας μίλησε για όλα όσα την απασχολούν, την πολιτική, τα μελλοντικά σχέδιά της, της επιχειρηματικές βλέψεις της, αλλά και γι’ αυτούς οι οποίοι το τελευταίο διάστημα την πολεμούν αμφισβητώντας τη δουλειά και τις ικανότητές της.

«Οταν κάποιος εκτίθεται είτε μέσω της προσωπικής ζωής του είτε μέσω της δουλειάς του είναι λογικό να δέχεται κάθε λογής επιθέσεις και πόσο μάλιστα όταν έχει καταφέρει με τον ιδρώτα του να φτάσει την καριέρα του στο σημείο που εκείνος επιθυμεί» αναφέρει η Γιώτα Τριγώνη, η οποία φωτογραφήθηκε στο σπίτι της οικογένειάς της στο πανέμορφο Αγριοβότανο Ευβοίας.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Ομως εκτός από τη σημαντική πορεία στον χώρο της αισθητικής οδοντιατρικής σε Ελλάδα και Ελβετία, η Γιώτα Τριγώνη αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει γνωστό το όνομά της και στην Κωνσταντινούπολη.

Υστερα από μια πετυχημένη διαφημιστική καμπάνια που ανέλαβε ως ερασιτέχνης μοντέλο για τις ανάγκες του ξενοδοχείου «AND Hotel», η Γιώτα αποφάσισε να ασχοληθεί και με τις επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας ένα σεβαστό μέρος της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου το οποίο την έχει ενθουσιάσει με τους χώρους και την τοποθεσία του, καθώς βρίσκεται στην περιοχή Σουλταναχμέτ, λίγα μέτρα μακριά από την Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί.

«Εδώ αποβάλλω το άγχος και παίρνω τις αποφάσεις μου για το μέλλον»
Αυτές τις ημέρες και ύστερα από μια δύσκολη και απαιτητική για εκείνη επαγγελματική περίοδο, η Γιώτα Τριγώνη απολαμβάνει λίγες στιγμές ξεκούρασης σε ένα μέρος που της θυμίζει αρκετά τα ανέμελα παιδικά χρόνια της. Δεν είναι άλλο από το σπίτι που διατηρεί η οικογένειά της στη Βόρεια Εύβοια, για την ακρίβεια στην περιοχή Αγριοβότανο:

«Αυτό το σπίτι το λατρεύω. Κάθε φορά που θέλω να ξεφύγω έστω και για λίγο, μπαίνω στο αυτοκίνητο και έρχομαι εδώ. Αποφορτίζομαι, αποβάλλω καθετί αρνητικό από σκέψη, άγχος, τα πάντα. Οταν είμαι εδώ, δεν με νοιάζει τίποτε. Θέλω να ξεκουράζομαι, να δέχομαι τις περιποιήσεις των δικών μου ανθρώπων που είναι πάντα δίπλα και να παίρνω τις αποφάσεις μου για το μέλλον. Η θέα είναι απίστευτη από εδώ, με αποτέλεσμα να μπορώ να κάθομαι για ώρες σε μια καρέκλα και να απολαμβάνω το τοπίο μέχρις εκεί που βλέπουν τα μάτια μου. Είναι πραγματικά μαγεία».

Αυτό το σπίτι αποτελεί ησυχαστήριο για τη Γιώτα Τριγώνη και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Βόρειας Εύβοιας, ενώ μεταξύ άλλων διαθέτει και πισίνα:

«Το σπίτι ανήκει στην οικογένειά μου. Ερχόμαστε εδώ από παιδιά και το λατρεύουμε. Τώρα μαζευόμαστε με φίλους και όλοι μαζί περνάμε καταπληκτικά μακριά από καθετί που μπορεί να θυμίζει πόλη» εξηγεί η Γιώτα Τριγώνη και προσθέτει:

«Με την πρόεδρο του χωριού, μάλιστα, την κυρία Νατάσα Κουβλή, βρισκόμαστε στην αρχή της δημιουργίας ενός μουσείου εδώ με παλιά ιστορικά αντικείμενα της Βόρειας Εύβοιας, που θα λειτουργεί όλον τον χρόνο και θα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να μαθαίνουν τις ιστορίες της περιοχής» καταλήγει ο όμορφη οδοντίατρος, δηλώνοντας παράλληλα πως στην προσωπική ζωή της διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες και να κάνει αποκαλύψεις.


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Με 16 θέματα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων

Με 16 θέματα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων, που θα συνεδριάσει στο Δημοτικό Κατάστημα , που βρίσκεται στα Ψαχνά Ευβοίας ( Αβάντων 18) , την Τρίτη  4  Σεπτεμβρίου  στις 8 μ.μ..

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο : «Περί εκτέλεσης του έργου με τίτλο: ΄΄ Γήπεδα Ποδοσφαίρου
Καστέλλας, Άτταλης ΄΄ »
ΘΕΜΑ 2ο : «Περί εκτέλεσης του έργου με τίτλο : ΄΄ Βελτίωση περιαστικών κλπ ,
δασικών δρόμων΄΄ »
ΘΕΜΑ 3ο : « Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: ΄΄ Αναπλάσεις στα ΤΔ
Αμφιθέας, Βούνων, Καμπιών »
ΘΕΜΑ 4ο : «Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε του έργου με τίτλο:
΄΄ Βελτίωση ύδρευσης της Δ.Κ Ψαχνών΄΄»
ΘΕΜΑ 5ο : « Έγκριση χορήγησης παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του
έργου με τίτλο: ΄΄ Ολοκλήρωση κτιριακών εγκαταστάσεων Τ.Κ Άτταλης,
Καμαρίτσας΄΄ »
ΘΕΜΑ 6ο : « Έγκριση πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: ΄΄
Αποκατάσταση Εσωτερικής Οδοποιϊας Δήμου Διρφύων »
ΘΕΜΑ 7ο : « Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: ΄΄
Διαμόρφωση σχολικών κτιρίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου
Μεσσαπίων΄΄»
ΘΕΜΑ 8ο : « Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του
έργου με τίτλο: ΄΄ Συντήρηση οδού Λιμνιώνα-Μύλοι του ΔΔ Αγ. Σοφίας του
Δήμου Μεσσαπίων ( Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων/ ΔΕ Μεσσαπίων)΄΄ ».
ΘΕΜΑ 9ο : « Ορισμός μελών για τη συγκρότηση επιτροπής σχετικά με την
οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων »
ΘΕΜΑ 10ο : « Περί εγγραφής στην ηλεκτρονική έκδοση της Δομικής
Πληροφορικής »
ΘΕΜΑ 11ο : « Περί παραχώρησης χρήσης πρώην Δημοτικού Σχολείου
Μαυρόπουλου »
ΘΕΜΑ 12ο : « Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2012 »
ΘΕΜΑ 13ο : «Περί επιχορήγησης Αθλητικού Συλλόγου»
ΘΕΜΑ 14ο : « Περί διαγραφής ποσών από χρηματικούς καταλόγους»
ΘΕΜΑ 15ο : « Περί εξέτασης αίτησης για χορήγηση παράτασης ερευνητικού έργου
εφαρμογής που εκτελείται από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών»
ΘΕΜΑ 16ο : «Περί παραχώρησης χρήσης πρώην Δ.Σ Κυπαρισσίου»

Κεδίκογλου: Kαι τον Ιησού να έβαζα στην ΕΡΤ, κάποιο κουσούρι θα του έβρισκαν!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε στον Αιμίλιο Λιάτσο ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την γενική διεύθυνση της κρατικής τηλεόρασης χαρακτηρίζοντας τον δημοσιογράφο ως «έναν συνάδελφο με μακρά πορεία και μεγάλη εμπειρία».

Ο Σίμος Κεδίκογλου μίλησε στον Βήμα Fm, 99.5 για τις αντιδράσεις που υπήρχαν τονίζοντας ότι «στις επιλογές των προσώπων στην ΕΡΤ, είχα την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία που δεν δεχόντουσαν κανέναν. Όποιον και να ανέφερες για οποιοδήποτε πόστο στην ΕΡΤ, κάποιος θα υπήρχε να του προσάψει κάτι. Κάποια στιγμή είχα πει χαριτολογώντας, ότι και τον Ιησού να έφερνα στην ΕΡΤ, κάποιο κουσούρι θα του έβρισκαν».

Και πρόσθεσε πως «ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ένας συνάδελφος, ο οποίος έχει θητεύσει σε πολλά πόστα , έχει μια μακρά πορεία, έχει μια μεγάλη εμπειρία και μετά από εισηγήσεις , αποφάσισα να τοποθετηθεί σε αυτή τη θέση».

Στον ίδιο τόνο συνέχισε, λέγοντας πως «όπως ξέρετε, στη δημοσιογραφία, έχουμε κάνει όλοι δουλειές, που μπορεί σε κάποια στιγμή να μην ήταν ακριβώς στο πνεύμα που θέλαμε. Να δοκιμάζαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά κι εγώ έχω κάνει εκπομπές ποικίλης ύλης. Και νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιον να τον κατηγορείς επειδή δούλεψε».

40χρονος νεκρός με μοτο στο "καταραμένο χιλιόμετρο" της Λιανής Άμμου, στη Χαλκίδα.

Φωτό αρχείου
Ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στο "καταραμένο χιλιόμετρο" της Λιανής Άμμου, στη Χαλκίδα.

Με μια μοτο ο 40χρονος έτρεχε στον δρόμο Αρτάκης-Χαλκίδας στη Λιανή Άμμο, στο ύψος του "Βασιλόπουλου". Σε αυτό το σημείο, φέρεται να  έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και σκοτώθηκε ακαριαία.

Το τροχαίο έγινε σήμερα, Κυριακή στις  7 το πρωί, λίγη ώρα μετά την μετωπική σύγκρουση των δύο ΙΧ που είχε σημειωθεί στη στροφή Τσεκούρα, στον ίδιο δρόμο.

Ο 40χρονος οδηγούσε προς τη Χαλκίδα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε το έλεγχο της μηχανής και ανατράπηκε.

Το σώμα του "απογειώθηκε", χτύπησε με δύναμη στην άσφαλτο και σκοτώθηκε επί τόπου. Η  μηχανή του συνέχισε ακυβέρνητη άλλα 200 μέτρα πριν σταματήσει....

ΧΑΛΚΙΔΑ: Μετωπική σύγκρουση 2 ΙΧ σε στροφή - καρμανιόλα

Άλλα τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο "έστειλε" η στροφή Τσεκούρα που έχει χαρακτηριστεί απ΄όλους τους οδηγούς καρμανιόλα.  Και κανείς αρμόδιος δεν δείχνει να συγκινείται...

Η μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ έγινε σήμερα, Κυριακή, στις 6 το πρωί στη στροφή  Τσεκούρα στη Λιανή Άμμο. 

Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων ήταν νεαροί  και μαζί με τους επιβάτες βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αντί για το σπίτι τους...

Ο 36χρονος οδηγός που οδηγούσε μόνος του προς τη Χαλκίδα, πάνω στη στροφή, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Συγκρούστηκε με το ΙΧ που οδηγούσε ένας 28χρονος άντρας και επέβαιναν άλλοι τρεις νέοι: Ένα αγόρι και δύο κοπέλες.

Αυτόνομη Παρέμβαση: Να τελειώνουμε με την πολιτική τους, πριν μας τελειώσουν...

Τρία χρόνια μετά την παράδοση της οικονομίας και της κοινωνίας από την ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές, βιώνουμε μια ολοκληρωτική και χωρίς προσχήματα επίθεση του κεφαλαίου σε βάρος της χώρας και των εργαζομένων.
Η Ελλάδα αποτελεί πλέον υπόδειγμα καταστροφής, είναι καθαρό προϊόν κοινών επιλογών των μνημονιακών κυβερνήσεων και της Τρόικας.
Η Ελλάδα σήμερα μνημονεύεται ως παράδειγμα υψηλού κινδύνου ενός φαύλου οικονομικού μοντέλου ύφεσης – ανεργίας – λιτότητας, που δημιούργησε συνθήκες μαζικής εξαθλίωσης των εργαζομένων και της πλειοψηφίας του λαού. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, που σε τόσο σύντομο χρόνο, να έχει σχεδιαστεί και εκτελεστεί η πιο ληστρική αναδιανομή εισοδήματος και η πιο βάρβαρη επιδρομή στα δικαιώματα των εργαζομένων. Η χώρα και οι εργαζόμενοι έχουν μπει για τα καλά σε συνθήκες ενός ταξικού πολέμου.
Ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές, ξεχαρβάλωσε με τη ψήφο του το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα και έδωσε ένα δυνατό μήνυμα αντίστασης κατά των εφαρμοζόμενων πολιτικών της οικονομικής και κοινωνικής του εξόντωσης.
Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που προέκυψε μετά, ξόδεψε γρήγορα όσα αποθέματα ανοχής, αναμονής και προσδοκιών είχε επιχειρήσει να δημιουργήσει.
Εγκατέλειψε σε χρόνο μηδέν κάθε συζήτηση για διαπραγμάτευση και απαγκίστρωση από το Μνημόνιο. Δεν άσκησε καμία πίεση στους δανειστές. Δεν κατέθεσε και δε «διαπραγματεύτηκε» καν κάποιο εναλλακτικό σχέδιο άμυνας..

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κορυφώνεται σήμερα Κυριακή το «3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΝ στη Χαλκίδα

Το «3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΝ» που ξεκίνησε στη Χαλκίδα την Πέμπτη 30 κορυφώνεται σήμερα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου,  στην πλατεία Μάλλιου - Κόκκινο Σπίτι.

Οι συμμετοχές στο Φεστιβάλ ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, και η προσέλευση του κόσμου δικαίωσε την οργάνωση.

Ο Χρήστος Κουτσαύτης ήταν εκεί και κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση.

Οι εκδηλώσεις το βράδυ της Κυριακής θα έχουν πανηγυρικό χαρακτήρα και θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό φινάλε.

Μετά από 8 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» φέτος δε θα βρίσκεται στην 77η ΔΕΘ

Μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Δ.Ε.Θ., «Το Χαμόγελο του Παιδιού», φέτος δεν θα βρίσκεται εκεί. Σε ανακοίνωση που εξεδόθη από τον οργανισμό επισημαίνεται ότι:

«Οι διοργανωτές αρνήθηκαν να μας παραχωρήσουν δωρεάν χώρο στην έκθεση.

Με δεδομένες τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας, αποφασίσαμε να μη διαθέσουμε χρήματα για τη συμμετοχή μας στην έκθεση. Ζητήσαμε, λοιπόν από τη Δ.Ε.Θ., να υποστηρίξει την παρουσία του οργανισμού μας εκεί. Είναι γνωστό ότι γονείς και παιδιά εδώ και επτά χρόνια μας επισκέπτονται στο «στέκι» μας στην Έκθεση.

Η άρνηση των διοργανωτών να ανταποκριθούν στο αίτημά μας, μας υποχρεώνει να σας καλέσουμε μόνο στο κιόσκι μας στη διασταύρωση Ερμού & Αριστοτέλους, που ευγενικά μας παραχωρεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ελληνική Αστυνομία για τη σημαντική πρωτοβουλία να διαθέσει το ποσό που αντιστοιχούσε στην παρουσία της στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για την ενίσχυση του πανελλαδικού έργου που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...