Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΧΑΛΚΙΔΑ: O "Ταληράκιας" ιδιοκτήτης τη "φτωχής" Porsche


Έχουν πάθει την πλάκα τους οι ιδιοκτήτες βενζινάδικων στη Χαλκίδα. Δεν έχουν που δεν έχουν πελατεία τους, κόβεται και η χαρά στη μέση!

Με το που βλέπουν τη μαύρη porsche χαρούμενοι ετοιμάζονται για το 50άρικο αλλά παθαίνουν ΣΟΚ στο άκουσμα βάλε 5 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης κάθε μέρα πάει και σε άλλο βενζινάδικο για να βάλει 5 ευρώ καθώς ντρέπεται να πάει στο ίδιο κάθε μέρα, ενώ έχει γίνει talk of the town...

Σπασμένο παρτέρι ζητάει επισκευή


Αλλά κανένας από το Δήμο δεν το βλέπει, παρόλο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας. Το παρτέρι που βλέπετε στη φωτογραφία βρίσκεται δίπλα στον πεζόδρομο της οδού Αβάντων πίσω ακριβώς ...από το δημοτικό πάρκινγκ (πρώην Σολογιάννη) και παρουσιάζει την εικόνα που βλέπετε κάμποσο καιρό.
Tο κακό είναι, ότι παρόλο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο δεν το έχει δει κανένας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και παραμένει σπασμένο.


egnomi.gr

Βρούτσης από την Χαλκίδα: Εκλογές εδώ και τώρα!

Εκλογές εδώ και τώρα ζήτησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης χθες από την Χαλκίδα όπου μίλησε στο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας, που πραγματοποιήθηκε στη πλάζ Σουβάλα. 

Στην τοποθέτηση του ο κος Βρούτσης επεσήμανε ότι θα ενθαρρύνουμε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις, έτσι ώστε να μην μπορούν να αντέξουν οι ίδιοι οι βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης."

Μίλησαν οι εκπρόσωποι στα σωματεία εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας Στέλιος Φωτιάς, της ΣΕΛΜΑΝ Στέλιος Τσεκούρας και ο Σωκράτης Γιαννόπουλος, μέλος του συντονιστικού της νεολαίας \

Ιστιαία: "Αγκαλιά" με την ταχύτητα "καρφώθηκε" σε δέντρο και βρήκε τραγικό θάνατο...


Θανατηφόρο  τροχαίο στη Βόρειο Εύβοια (στο  δρόμο Ωραιοί – Ιστιαία) σήμερα περίπου 1:30 π.μ.

Ο Χρήστος Χαλαστάρας  οδηγός,  26 ετών από το Νεοχώρι Ιστιαίας αγαπούσε την ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο έγινε αγνώριστο, αφού το ΙΧ καβάλησε ένα  μικρό κράσπεδο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έπεσε στα χωράφια παρασύροντας τρεις-  τέσσερις ελιές και ξερίζωσε επί πλέον και μία ξύλινη κολόνα του Ο.Τ.Ε. σταματώντας μετά από 200 μέτρα περίπου, ενώ ξεκόλλησε η μηχανή του αυτοκίνητου και βρέθηκε  100 μέτρα πιο μακριά.

Ο θάνατος του 26χρονου ήταν ακαριαίος. Το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας διενεργεί προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών και συνθηκών του ατυχήματος.

(Αποστολή: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ)

Ελένη Μενεγάκη: Βασίλισσα του real estate μετά την αγορά 20 στρεμμάτων στην Κάρυστο!

Ποια είναι τα άμεσα σχέδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη, φαίνεται πως έχει αποφασίσει τι θα κάνει όταν πει αντίο στην τηλεόραση και την καριέρα της ως παρουσιάστρια.

Η ωραία Ελένη της TV, σύμφωνα με πληροφορίες επενδύει στο real estate με σκοπό στο μέλλον να αποκτήσει τη δική της ξενοδοχειακή μονάδα στην Κάρυστο.

Πρόσφατα, σύμφωνα με το Θέμα, αγόρασε μια έκταση 20 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή Μπούρος, στην οποία διαθέτουν σπίτια γνωστοί επιχειρηματίες.

«Η τελευταία της αγορά έδειξε τις σαφείς προθέσεις της. Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει ένα φιλέτο γης που απλώνεται από την πλαγιά και φτάνει μέχρι τη θάλασα. Μάλιστα, βιάστηκε να πάρει ρεύμα, αφού στα άμεσα σχέδια της είναι να χτίσει εκεί μία ακόμη εξοχική κατοικία, αλλά και να κάνει το πρώτο επιχειρηματικό της άνοιγμα, φτιάχνοντας στην περιοχή, μια δική της μοντέρνα ξενοδοχειακή μονάδα» αποκαλύπτουν κτηματομεσίτες της περιοχής.

Η Ελένη ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την Κάρυστο στην οποία περνούσε τα παιδικά της χρόνια, κυρίως τα καλοκαίρια. Εκεί μάλιστα η μητέρα της Ζέτα έχει ασχοληθεί και με τα κοινά, αφού είχε βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος του Δήμου. Α

υτή είναι η δεύτερη επένδυση σε real estate της Ελένης Μενεγάκη αφού πριν από μερικά χρόνια είχε αγοράσει άλλη μια μεγάλη έκταση με εκπληκτική θέα στην περιοχή των Μύλων στην Κάρυστο. Επίσης διαθέτει και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε μεγάλη πολυκατοικία στο κέντρο της Καρύστου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...