Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σοβαρός τραυματισμός εργαζόμενου στην Τανάγρα

Σοβαρός τραυματισμός εργαζόμενου συνέβη την Τρίτη 21/01/2014 τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του σφαγείου στην Τανάγρα (σφαγείο ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ). Λίγες ώρες αργότερα ο συνάδελφος εγχειρίστηκε με σκοπό να αποκατασταθεί η κίνηση στα δάχτυλα του αριστερού του χεριού. 

Η πορεία της αποκατάστασης θα κριθεί το επόμενο διάστημα.

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΝΗΘΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ μάθημα θεάτρου σε όλους τους μαθητές

O ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΝΗΘΟΥ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Πολιτιστικό Κέντρο  Κανήθου  Αριστοτέλους 42   τηλ.2221037366 – 6974483261) και το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά Δημοτικού την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, γιορτή των Τριών Ιεραρχών, κάνει δώρο σε όλους τους μαθητές ένα ΔΩΡΕΑΝ μάθημα θεάτρου.

Οι συνταξιούχοι της Νότιας Εύβοιας οργανώνονται για λαϊκή αντεπίθεση

"Οι συνταξιούχοι της Νότιας Εύβοιας οργανώνονται για λαϊκή αντεπίθεση" αναφέρεται στην ανακοίνωση τους που αναφέρει τα εξής:

"Συναδέλφισσα  - συνάδελφε , 
Του χώρου εργασίας , συνταξιούχε , εργαζόμενε ημιαπασχολούμενε , άνεργε , νέα – νέε .

Στις 18-12-2013 , ένα σύνολο συνταξιούχων , ιδρύσαμε , στην περιοχή Αλιβερίου , παράρτημα  με τους συνταξιούχους όλων των κλάδων εργασίας , ενωμένους μέσα σ’ αυτόν ,  σε κοινό ταξικό αγώνα για το σύνολο των προβλημάτων μας . Αγώνα συνεχή , με τον οποίο επιδιώκουμε και φιλοδοξούμε να συναντηθούμε σε κοινή ταξική – αγωνιστική πορεία , με όλο μαζί τον ενεργό λαό της εργασίας και για το σύνολο επίσης , όλων των προβλημάτων του. Πορεία δύσκολη αλλά αναγκαία και ωραία , από το πρώτο βήμα της σημερινής και άμεσης μικρής επιτυχίας μας , μέχρι την τελική και τελεσίδικη ταξική δικαίωσή μας .

ΤΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ: Μια απώλεια και οι φοβίες λύγισαν τη γλυκιά Εύη

H 26χρονη μπροστά από το Μουσείο Μαντάμ Τισό

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Χαλκίδας από το τραγικό τέλος της νεαρής οδοντο-γιατρού, της γλυκιάς Εύης, όπως την αποκα-λούσαν οι φίλοι της.


Στα 26 χρόνια του, το κορίτσι με τις λαμπρές προοπτικές, με τις καλές σπουδές, τις «παραστάσεις» από το εξωτερικό και την οικογενειακή οικονομική άνεση, ξαφνικά επέλεξε να βουτήξει στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου μένουν οι γονείς της, στην οδό Γκορτζή στο Κουρέντι, βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη πόλη.

Απαρηγόρητοι οι γονείς, η αδελφή και η γιαγιά της, αδυνατούν να πιστέψουν ότι θα έφτανε σε μια τέτοια απόφαση.

ΒΙΝΤΕΟ - Το Θέατρο Χαλκίδας για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Χαλκίδας

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ- ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

                     
Το Θέατρο Χαλκίδας συνεχίζει με επιτυχία τις παραστάσεις του με το έργο για τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Το κυνήγι του παιχνιδιού» της Μαρίας Βαρδάκα και την εβδομάδα που αυτή.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο θέατρο Παπαδημητρίου στις 9:00 και 10:45 κάθε μέρα και την παρακολουθούν ομαδικά τα σχολεία του νομού μας.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουμε ακόμα μια κοινωνική παράσταση για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Χαλκίδας στις 20:00

Για τον Στέλιο Καζαντζίδη μαζί οι Σύλλογοι ΥΠΑΡΧΩ Εύβοιας και Ν. Ιωνίας

Στον ”ΜΠΑΜΠΗ” Κηφισιάς βρέθηκε χθες το βράδυ αντιπροσωπία του  συλλόγου φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας “ΥΠΑΡΧΩ” για να παραστεί στην κοπή πίτας του όμορου συλλόγου Νέας Ιωνίας.



Στην Α) Φωτο ο πρόεδρος Χρήστος Κουτσαύτης με την Νάντια Καραγιάννη που είχε την εύθυνη του μουσικού προγράμματος του κέντρου, με τον γιο της Νίκο. 

Ο σύλλογος φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας “ΥΠΑΡΧΩ” έκοψε την πίτα του και συνεχίζει...

Αθόρυβα και πολύ διακριτικά έκοψε την πίτα του με τα μέλη και τους φίλους του, σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ο σύλλογος φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας “ΥΠΑΡΧΩ”, το φλουρί που ήταν ένα πολύ όμορφο αναμνηστικό του συλλόγου, κέρδισε ο   Γιώργος Τσιμπουκλής. 

Ιστιαία: Το κλεμμένο Ι.Χ. τους "οδήγησε" στην "αγκαλιά" της ...Αστυνομίας - τρεις συλλήψεις!

Hellenic Police
Hellenic Police (Photo credit: Wikipedia)

Τρεις κλέφτες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας στην Ιστιαία το Σάββατο 25-01 το πρωί. 

Τα τρία άτομα ηλικίας 66 και 44 ετών και ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, πιάστηκαν με κλεμμένο ΙΧ και σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα. 


Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν τους τρεις δράστες να μεταφέρουν κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο σε τρέιλερ, που ρυμουλκούσαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...