Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η βροχή δεν στάθηκε εμπόδιο για τα Θεοφάνεια στο Δήμο Ερέτριας

Παρουσία του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Συμεών Κεδίκογλου και του δημάρχου Ερέτριας κ. Βασίλειου Βελέντζα εορτάσθηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Ερέτριας.


Η ελαφρά βροχόπτωση στην Ερέτρια και στην Αμάρυνθο, δεν στάθηκε εμπόδιο ούτε για τους δεκάδες νέους που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν το Σταυρό αλλά ούτε και για τους χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες που παρακολούθησαν τον Αγιασμό των Υδάτων, στις δύο παραθαλάσσιες πόλεις του Δήμου.

Η πίτα του συλλόγου Ποντίων Εύβοιας “ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ”.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το μεσημέρι στο “Κτήμα Άμπελις” ο σύλλογος Ποντίων Εύβοιας “ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ”. 


Τα Χορευτικά τμήματα και τα Ποντιακά δρώμενα είχαν προτεραιότητα, τιμήθηκαν όμως για την επιτυχία τους σε ανώτατα Ιδρύματα και τα παιδιά του συλλόγου, που ήταν τα εξής : 

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στα πλαίσια της συζήτησης των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ,με την κοινωνία και ενόψει των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, η Ν.Ε. Εύβοιας και η Οργάνωση μελών Χαλκίδας. διοργανώνουν εκδήλωση την Δευτέρα 13 Γενάρη στις 18:30, στην αίθουσα του κτιρίου της Περιφέρειας ( Χαϊνά) στη Χαλκίδα


Βασικό θέμα της εκδήλωσης είναι «η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Τ.Α.» με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Πουλάκη μέλος της πολιτικής γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και υπέυθυνου για την Τ.Α.

ΦΩΤΟ- Ο αγιασμός των υδάτων στην Χαλκίδα


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων και στην πόλη της Χαλκίδας.

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου BEL AIR

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 43χρονου ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου BEL AIR HOTEL, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του λόγω των μεγάλων οικονομικών και ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.


Όπως αναφέρει το eviazoom.blogspot.com τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό ο αδερφός του, ο οποίος σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Βουτά Ιστιαίας: Έριξαν φόλα με υδροκυάνιο σε αυλή σπιτιού και σκότωσαν σκύλο

Δεν έχουν τέλος οι δηλητηριάσεις ζώων στη Βόρεια Εύβοια. Αυτή τη φορά ασυνείδητος έριξε σε δεσποζόμενο ζώο, μέσα... στην αυλή οικίας, στο χωριό Βουτά - Ιστιαίας, φόλα νέας γενιάς μευδροκυάνιο.


Η άτυχη σκυλίτσα, ράτσας κόλεϊ (Λάσι) ξεψύχησε στο γκαζόν του κήπου, εκεί όπου πριν από κάποια λεπτά έπαιζε. Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας και κατέθεσε μήνυση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...