Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Αναγνωστάκη, με αντιπροσωπεία του Συντονιστικού Διαθέσιμων Ασφαλιστικών Ταμείων – ΟΑΕΔ Υπουργείου Εργασίας

Τον Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Αναγνωστάκη, επισκέφτηκε χθες στη βουλή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ κ. Μακράκης Γιώργος, ο Γεν. Γρ. ΠΟΣΕ-ΙΚΑ κ. Πονηράκος Κώστας, ο Γεν. Γρ. Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων κ. Ζερβός Τάσος και αντιπροσωπεία του Συντονιστικού Διαθέσιμων Υπουργείου Εργασίας κυρίες Κουζούπη Αθηνά, Πανοπούλου Χριστίνα και Αντωνίου Ευαγγελία. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι ενημέρωσαν τον Γραμματέα της Κ.Ο. ότι σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισής τον Σεπτέμβριο του 2013 τέθηκαν σε διαθεσιμότητα 558 υπάλληλοι και καταργήθηκαν οι αντίστοιχες οργανικές θέσεις χωρίς να υπάρχουν οργανογράμματα, ενώ υπάρχουν και υπάλληλοι οι οποίοι προσλήφθηκαν με ΑΣΕΠ.

Συνάντηση του Φώτη Κουβέλη - Δημ. Αναγνωστάκη με αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Siemens


Τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο εργοστάσιο της SIEMENS στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. 


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για την παρελκυστική πολιτική της εταιρείας, η οποία παρά τις  δεσμεύσεις που έχει αναλάβει προς το Ελληνικό Δημόσιο, όπως αυτές προκύπτουν από τη συμφωνία του νόμου 4072/12, δεν υλοποιεί  επένδυση 60 εκατ. ευρώ.

Αποστόλου: Θα διεκδικήσουμε την υλοποίηση του 50% των κονδυλίων της Ε.Ε. του Αγροτικού χώρου.

Μιλώντας στην Ημερίδα «Κοινή Αλιευτική Πολιτική - Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών», που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 20/3/14 στη Χαλκίδα, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Υποψήφιος Περιφερειάρχης και Συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης της Κ.Ο., Βαγγέλης Αποστόλου, ανέφερε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:


«Η Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά από μήνες διαβουλεύσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κατέληξε σε συμφωνία για την αναμόρφωση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής.

Προτάσεις Αναγνωστάκη στη κοινή συνεδρίαση Κ.Ο. και Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ

Πολιτική ομιλία στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, έκανε ο Φώτης Κουβέλης. 


Στη συζήτηση που ακολούθησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης

Η κινητή μονάδα μαστογράφου στο Αλιβέρι

Σήμερα Πέμπτη 20/03/14 τελείωσε η επίσκεψη της μονάδας κινητού μαστογράφου  στο Αλιβέρι την διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου σε συνεργασία με τον σύλλογο ''το Αιγαίο'' Αγ. Αποστόλων και τον σύλλογο Γυναικών Ζαράκων

Ψάχνουν τον ''εφοριακό'' που δεν έχει δόντια - Αλλεπάλληλα χτυπήματα με την ίδια συνταγή!

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών, που προσπαθούν να εντοπίσουν έναν άντρα που υποδύεται τον εφοριακό.


Σύμφωνα με το evianews.com, από τις περιγραφές που έχουν, ο δράστης δεν έχει δόντια.

Πρόσφατα πήγε σε μία ηλικιωμένη γυναίκα μαζί με τον συνεργό του. Χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της και όταν βγήκε, άρχισαν το παραμύθι.

Χαλκίδα: Πρόστιμο – φωτιά για το τσιγάρο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Πυκνώνουν οι έλεγχοι, από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας σε επιχειρήσεις του Νομού, στο πλαίσιο της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας…


Οι ελεγκτές, εισέβαλαν πριν λίγες ημέρες σε Πρακτορείο ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας και εντόπισαν τον

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...