Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μαζικό παρόν των πολιτών της Χαλκίδας, στην ομιλία της Κατερίνας Περλεπέ

Με τη συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου στη Χαλκίδα, η κεντρική προεκλογική Συγκέντρωση- Ομιλία της υποψήφιας βουλευτού Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, κυρίας Κατερίνας Περλεπέ – Σηφουνάκη.

Η μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου ΛΟΥΣΥ όπου έγινε η ομιλία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, όπως γεμάτοι με ορθίους ήταν και οι γύρω χώροι.

Για μια ακόμα φορά οι πολίτες έδειξαν με τη συμμετοχή τους, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έχουν για την Κατερίνα Περλεπέ, εκδηλώνοντας έτσι ταυτόχρονα και τη στήριξή τους στην υποψηφιότητά της.

Ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την πολιτική αυτή ομιλία είναι και τα ακόλουθα:

«Την Κυριακή 6 Μαΐου δεν κρίνεται μόνο η επόμενη κοινοβουλευτική θητεία, κρίνεται η επόμενη γενιά, κρίνεται το μέλλον της πατρίδας κρίνεται το μέλλον του Έθνους.

Και θα μας κρίνει όλους πολύ αυστηρά η ιστορία, για τη στάση που θα κρατήσουμε σ’ αυτές τις εκλογές».

Κλείνοντας την ομιλία της η κ. Περλεπέ, τόνισε με έμφαση:

«Στην πολιτική μου παρουσία και δράση όχι μόνο δεν έριξα ποτέ λευκή πετσέτα μπρός στα προβλήματα, αλλά δεν σήκωσα και ποτέ λευκή σημαία.

Έτσι έχω μάθει να αγωνίζομαι και έτσι θα συνεχίσω.
Μια σημαία σηκώνω πάντα.Τη σημαία του αγώνα.
Τη σημαία του κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου.
Δώστε μου τη δύναμη και σ’ αυτές τις εκλογές να την κρατήσω όσο πιο ψηλά γίνεται».

Επεισόδια με είκοσι νεκρούς στο Κάιρο

Τουλάχιστον 20 είναι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους στα αιματηρά επεισόδια που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της στρατιωτικής ηγεσία της Αιγύπτου, κοντά στο υπουργείο Άμυνας, στο Κάιρο.

Οι γιατροί που έσπευσαν στο σημείο έκαναν αρχικά λόγο για 12 νεκρούς, στη συνέχεια όμως ανέβασαν τον αριθμό στους 20.

Το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδα στη 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στη φετινή 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 12 έως 20 Μαΐου 2012.

Στους στόχους της συμμετοχής περιλαμβάνονται η ενημέρωση για τα τμήματα και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, η πληροφόρηση για την ερευνητική δραστηριότητα, καθώς και η δικτύωση και ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Η συμμετοχή διοργανώνεται από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Ιδρύματος, η οποία λειτουργεί στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013) και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους.

Γονάτισε μπροστά από το τρακτέρ και περίμενε το θάνατο...

Πατέρας ανήλικου παιδιού έβαλε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο... 


Όλα συνέβησαν στις 6.00΄το απόγευμα στην αποθήκη του 39χρονου αυτόχειρα, στην Ασωπία Βοιωτίας.

O 39χρονος πήγε στην αποθήκη και έβαλε μπρος το τρακτέρ στο αργό.

Στη συνέχεια πήγε στην άκρη του τοίχου γονάτισε μπροστά από το τρακτέρ που ερχόταν, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ένας γείτονας που άκουσε την πρόσκρουση έτρεξε αλλά ήταν πολύ αργά. Το θέαμα που αντίκρισε δεν περιγράφεται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 39χρονος, που είχε χωρίσει πριν από 2 χρόνια, έβαλε τέλος στη ζωή του για συναισθηματικούς λόγους και μάλιστα άφησε σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους που το έκανε.

Η τοπική κοινωνία στην Ασωπία έχει σοκαριστεί από τον τραγικό χαμό του συγχωριανού τους.


LamiaReport.gr

Η Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυΐδ στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας

Την Δευτέρα 7 Μαΐου 2012 και ώρα 18:30 το απόγευμα θα υποδεχθούμε την Θαυματουργό Τιμία Κάρα του Οσίου Δαβίδ του Γέροντος από την ομώνυμη Ιερά Μονή στη Λίμνη, στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.

Στη συνέχεια θα τελεστεί Εσπερινός και Παράκληση του Οσίου. Η Αγία Κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου έως και την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012. Καθημερινά θα τελείται ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και Εσπερινός με την Παράκληση του Οσίου.

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 στις 07:00 το πρωί θα αναχωρήσουμε με πούλμαν για το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου και θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στη Λίμνη. Το μεσημέρι φαγητό στη Λίμνη και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Γαλατάκη.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην επιστροφή και να συνοδεύσουν την Αγία Κάρα του Οσίου Δαβίδ μέχρι το Μοναστήρι μπορούν να δηλώσουν στο τηλέφωνο 22210.23279.

Νεκρός μετανάστης σε μπαγκαζιέρα φορτηγού στο «Κρήτη ΙΙ»

Ένας νεκρός μετανάστης και ένας σε σοβαρή κατάσταση εντοπίστηκαν σε μπαγκαζιέρα... φορτηγού αυτοκινήτου με γερμανικές πινακίδες, μέσα στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη ΙΙ», που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πάτρα- Ηγουμενίτσα- Βενετία.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει από την Πάτρα και αφού σταμάτησε και φόρτωσε στην Ηγουμενίτσα- από όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκε το συγκεκριμένο φορτηγό- απέπλευσε για τη Βενετία.

Στη διάρκεια του κατάπλου στο λιμάνι της Βενετίας, το πλήρωμα εντόπισε στο γκαράζ του πλοίου και συγκεκριμένα στην μπαγκαζιέρα του φορτηγού, τρεις μετανάστες, εκ των οποίων ο ένας ήταν νεκρός και ένας σε σοβαρή κατάσταση.

Τα αίτια του θανάτου του άτυχου μετανάστη δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ του συμβάντος έχουν επιληφθεί οι ιταλικές αρχές, αλλά και ο αρμόδιος εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: Δώστε δύναμη στη ψήφο σας!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ
πρ. Δημάρχου Χαλκίδας
Υποψήφιου Βουλευτή με τη ΔΗΜΑΡ

Αγαπητοί μου φίλοι,
με τους περισσότερους γνωριζόμαστε χρόνια τώρα.
Μας ενώνουν κοινοί αγώνες, που δώσαμε σε δύσκολες περιόδους, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της Δημοκρατίας μας και για την αλλαγή της κοινωνίας μας. Αγώνες για να ...."σηκώσουμε τον ήλιο λίγο ψηλότερα"!
Κάποιες μάχες ήταν νικηφόρες, κάποιες άλλες δεν έφεραν το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα. Σήμερα οι πολίτες στο σύνολό τους βιώνουν τη χειρότερη περίοδο της μεταπολίτευσης.
Οι εργαζόμενοι βλέπουν κατακτήσεις αγώνων να καταρρέουν, εργασιακά δικαιώματα να καταργούνται και το μέλλον να διαγράφεται ακόμα πιο ζοφερό!
Σήμερα δίνεται η κρισιμότερη μάχη.
Η μάχη της εθνικής και κοινωνικής επιβίωσης.
Η μάχη της εθνικής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Η μάχη ενάντια στην υποταγή και το πισωγύρισμα!

Αγαπητοί μου φίλοι,
πάντα ήμασταν μπροστάρηδες στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, χωρίς να φοβηθούμε ή να δειλιάσουμε.
Σήμερα που κρίνεται το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας, το μέλλον των παιδιών μας, πρέπει να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας.
Απαιτείται η μαζική συμμετοχή μας στις εκλογές.
Απαιτείται η ξεκάθαρη και ανοιχτή θέση υπέρ των κομμάτων που μάχονται για το συμφέρον του λαού, των εργαζόμενων, των νέων, των αδύναμων και των φτωχών.
Απαιτείται η στράτευση με εκείνες τις δυνάμεις, που παλεύουν για την ανατροπή της σημερινής τραγικής κατάστασης.

Αγαπητοί μου φίλοι,σε αυτή την κρίσιμη μάχη σας καλώ να συμπορευτούμε.
Σας ζητώ να δώσουμε μαζί κι αυτόν τον αγώνα.
Στηρίξτε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Στηρίξτε την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας!
Στηρίξτε τη πολιτική μας πρόταση για μια κοινωνία όρθια και αξιοπρεπή!
Δώστε δύναμη στη ψήφο σας! Ενισχύστε τη φωνή σας!

Οι εθελοντές στη Κάρυστο καθαρίζουν την πόλη και οι υποψήφιοι βουλευτές την βρομίζουν

Οι εθελοντές στη Κάρυστο καθαρίζουν την πόλη και οι υποψήφιοι  βουλευτές την βρομίζουν με τα φυλλάδιά τους και το προεκλογικό υλικό.


Την σκληρή αυτή διαπίστωση κάνουν οι κάτοικοι και περιλαμβάνει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Καρύστου.

Με την ανακοίνωσή του ο Δήμος ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, την τεχνική υπηρεσία του δήμου Καρύστου, τους αντιδημάρχους Καρύστου κ. Γιώργο Οικονόμου, την κα. Μαρία Κιούκη, τον κ. Νικόλαο Μανώλη και τους κάτωθι φορείς για την συμμετοχή τους στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Let’s Do It η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές 29/04 στον δήμο μας:

• Αθλητικός Σύλλογος Καρυστίας
• Δημοτικό σχολείο Αλμυροποτάμου
• Δικέλας Dive Center
• Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ο Μπούρος»
• Λέσχη Καρύστου 4Χ4
• Δημοτική Κοινότητα Καρύστου
• Μελισσοκομικός Σύλλογος Καρύστου «Δ. Ρήγας»
• Μουσικός Δίαυλος Καρύστου
• Ναυτικός Όμιλος Καρύστου
• Περιβαλλοντική Ομάδα Γυμνασίου Καρύστου
• Περιβαλλοντική Ομάδα Λυκείου Καρύστου
• Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Αετού κ. Νικόλαο Γεωργίου
• Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Γραμπιά κα. Θεανώ Σταμπέλου
• Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Στύρων κα. Μαρία Φωτεινού
• Σύλλογος «Αιγιλία» Νέων Στύρων
• Σύλλογος Αλμυροποτάμου «Η Πηγή»
• Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Μαρμαρίου
• Σύλλογος Γραμπιά «Castello Rosso
• Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας Διάσωσης Πυρόσβεσης Στύρων
• Σύλλογος Μεσοχωρίων «η Μέλισσα»
• Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας
• Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών
• Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουρισμού
• Σύλλογος Γυναικών Μαρμαρίου

Σε αντίθεση με όλους τους εθελοντές που απέδειξαν την περιβαλλοντική τους συνείδηση, οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των παρατάξεων, συνεχίζουν να ρυπαίνουν το περιβάλλον με τα διαφημιστικά τους φυλλάδια. Παρακαλούμε όλους τους υποψηφίους να σταματήσουν να πετάνε φυλλάδια στους δρόμους του δήμου μας και να συνειδητοποιήσουν ότι το περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας.

Δ. Βανδή: Όμορφη όσο ποτέ στα 40 της, δηλώνει πως έχει κυτταρίτιδα

Κάθε γυναίκα δικαιούται να έχει ανασφάλειες αλλά και να έχει “αδύναμα” σημεία στην εμφάνισή της. Το ίδιο και οι διάσημες star που πολλές φορές τολμούν να το παραδεχτούν.


Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από αυτές τις γυναίκες που νιώθει όμορφα στα σαράντα, δεν φοβάται να πει την ηλικία της αλλά και ούτε διστάζει να παραδεχτεί πως ναι, έχει κυτταρίτιδα. Ποια γυναίκα δεν έχει άλλωστε;  

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτοκτόνησε 44χρονος επιχειρηματίας στην Κύμη

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κύμης, όπου ένας 44χρονος ελεύθερος επαγγελματίας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του. Δίπλα του ήταν ένα όπλο, με το οποίο ενδεχομένως να προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Ο πατέρας των δύο ανηλίκων παιδιών, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής όπου διέμενε, δεν είχε δώσει ποτέ την εντύπωση του ανθρώπου που θα μπορούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όσοι τον γνώριζαν δηλώνουν συγκλονισμένοι, ενώ κάνουν λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. 

Αυτή την στιγμή, αστυνομικοί βρίσκονται στην γειτονιά και κάνουν έρευνες για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 6 Μαΐου στις 14:30, η Άση Μπήλιου αναλύει την πανσέληνο που πραγματοποιείται την ημέρα των εκλογών. Ποια ζώδια επηρεάζει και σε ποιους τομείς;

Επίσης, μάθετε τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο στον οικονομικό τομέα τους επόμενους μήνες, από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη.

Ακόμη, δείτε τα αστρολογικά πορτρέτα χαρισματικών ηγετών που έμειναν στην ιστορία για τη δράση και τις ιδέες τους.

Καλεσμένη της εκπομπής η δημοφιλής ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη. Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της αλλά και τι αποκαλύπτει για τα προσωπικά και επαγγελματικά της;

Stars System, την Κυριακή 6 Μαΐου, στις 14:30, στον Alpha.

Δημοκρατικό αριστερό άλλοθι δεν θα δώσουμε τονίζει ο Φώτης Κουβέλης

Με την ψήφο τους στην ΔΗΜΑΡ, οι πολίτες θα ενισχύσουν τη δύναμη αυτή που μάχεται για γνήσιες πραγματοποιήσιμες και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, τόνισε ο Φώτης Κουβέλης, στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε. Η ψήφος στην ΔΗΜΑΡ, είναι απόρριψης της μιζέριας της απαισιοδοξίας, ψήφος ενότητας και ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου σημείωσε εξαπολύοντας διμέτωπη επίθεση κατά Ε. Βενιζέλου και Α. Σαμαρά λέγοντας ότι τις τελευταίες μέρες, ακούει από τους αρχηγούς των δυο κομμάτων ατέλειωτες παροχές και υποσχέσεις. Θα λεγε κανείς ότι βρέθηκαν πάλι τα λεφτά που είχαν χαθεί. Αλλά γιατί αφού υπήρχαν τέτοια περιθώρια δεν τα αξιοποίησαν τα δυο κόμματα; αναρωτήθηκε. Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να δώσει δημοκρατικό αριστερό άλλοθι στην προωθούμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
 

VIDEO: Η Ελένη αποκαλύπτει πως οι φωτογραφίες της με το μαγιό σε εξώφυλλο περιοδικού είναι περσινές!

Πως σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που τη δείχνει χωρίς ρετούς στην παραλία, ισχυριζόμενο ότι η Ελένη έχει ήδη κάνει το πρώτο της μπάνιο για φέτος;

Με την ένδειξη "χωρίς ρετούς" το περιοδικό ΟΚ! δημοσίευσε σήμερα τέσσερις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στην παραλία στα Άχλα της Άνδρου. Η Ελένη, στις φωτογραφίες, απεικονίζεται με το μαγιό της να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Μία από αυτές έχει χρησιμοποιηθεί και στο εξώφυλλο. Αυτήν είδε η Ελένη, όταν το πήρε στα χέρια της και σχολίασε: "Κι εγώ υπάρχω με ένα μαγιό, αλλά πρέπει να είναι περσινό, γιατί φέτος δεν τόλμησα να κάνω βουτιά"!

Στην προηγούμενη σελίδα από αυτή με τις φωτογραφίες, το κείμενο του περιοδικού γράφει: "Χαμογελαστή και ελαφρώς μαυρισμένη μετά το πρώτο της μπάνιο στα Άχλα εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κηφισιά η Ελένη Μενεγάκη". Φαίνεται όμως ότι η Ελένη διαφωνεί ...κάτι περισσότερο θα ξέρει.


Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του περιοδικού ΟΚ , Ν. Γεωργιάδης έγραψε πριν λίγο στο twιtter:


nickgeorgiadis1 min Επειδή η παραπληροφόρηση οργιάζει, οι λήψεις της κας Μενεγάκη στο νέο @OK_Greece ΕΙΝΑΙ από την Άχλα και δημοσιεύονται για ΠΡΩΤΗ φορά

Δείτε το βίντεο:

Άλλαξε ο αριθμός του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Άλλαξε ο αριθμός του τηλεφωνικού κέντρου του Νοσοκομείου Χαλκίδας. 


Ο νέος αριθμός είναι 2221.350.100 και η χρέωση παραμένει αστική.

Η αλλαγή έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος σύζευξης του ΟΤΕ, στο οποίο έχουν μει σχεδόν όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες.

Με το πρόγραμμα αυτό, διευκολύνεται η μεταφορά δεδομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Τη Τετάρτη η κεντρική της Συγκέντρωση της Περλεπέ

H Υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ- Σηφουνάκη, σε συνέχεια των προεκλογικών της περιοδειών, επισκέφθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου τον Αλμυροπόταμο, τα Μεσοχώρια, τα Στείρα, το Μαρμάρι και την Κάρυστο. 

Τη Δευτέρα 30/4 μετέβη στο Δήμο Ιστιαίας -Αιδηψού.Τη Τετάρτη 2 Μαϊου, η κ. Περλεπέ πραγματοποιεί την κεντρική της Συγκέντρωση – Ομιλία στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ της Χαλκίδας, στις 7:30 μ.μ

"Οι µαθητές ∆ηµιουργούν… & Ονειρεύονται"

Έως τις 3 Μαϊου θα πραγµατοποιηθούν εκδηλώσεις µε το σύνθηµα: "Οι µαθητές ∆ηµιουργούν… & Ονειρεύονται"


Οι εκδηλώσεις πραγµατοποιούνται στα πλαίσια της Μαθητικής Καλλιτεχνικής Εβδοµάδας Έκφρασης και ∆ηµιουργίας, των µαθητών των Γυµνασίων και των Λυκείων του νοµού µας, που οργανώνει το Γραφείο Σχολικών ∆ραστηριοτήτων της ∆/θµιας Εκπ/σης Ν. Ευβοίας.

Το Θέατρο, η Μουσική, ο Παραδοσιακός και ο Σύγχρονος Χορός και τα Εικαστικά θα παρουσιαστούν στο Θέατρο Παπαδηµητρίου (∆ίπλα από την Πυροσβεστική) σύµφωνα µε το πρόγραµµα που επισυνάπτεται.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Άφησαν 9 παιδιά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα...

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα άφησε συνεργείο της ΔΕΗ τα 9 παιδιά μιας οικογένειας στις εργατικές κατοικίες της Αγίας Αικατερίνης.

Χωρίς ίχνος κατανόησης, συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε, το πρωί, στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στο σπίτι της οικογένειας, που αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Την κοινωνική δικαιοσύνη ήρθε να αποκαταστήσει ο Σύλλογος Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων Ηρακλείου, μέλη του οποίου προχώρησαν στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.



cretalive.gr

Ποιο είναι το μυστικό του Αναγνωστάκη;

Ποιο μεγάλο μυστικό αποκαλύπτει ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στον Σταύρο Πετράκη και παίρνει τόσο έντονα μέτρα προστασίας του;

Οι παπαράτσι της Ονειροπαγίδας παρά τις φιλότιμές τους προσπάθειες δεν μπόρεσαν να το αποκωδικοποιήσουν.
Μήπως υπάρχει κάποια κρυφή δημοσκόπηση για τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές, την οποία αναλύει ο Αναγνωστάκης;
Μήπως ανακοινώνει τις μετρήσεις για την πρόθεση των ψηφοφόρων να στείλουν τον Αναγνωστάκη στη Βουλή;

Ο Σταύρος Πετράκης ακούει προσεχτικά τον παλιό του φίλο αλλά δείχνει έντονο σκεπτικισμό. Πάει ο καιρός που είχαν τις ίδιες προσλαμβάνουσες λόγω των κοινών διαδρομών. Πάντα παραμένει βέβαια η αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

oneiropagida

Ο ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ... στο Δημοτικό Σχολείο Λ.Αιδηψού


Μια υπέροχη θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην αυλή του σχολείου τους , οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λ. Αιδηψού.

Μετά από συνεννόηση των δασκάλων με τη συντοπίτισσά μας ηθοποιό Μάρα Λαγγουράνη, ο θίασος της Γιούλης Ηλιοπούλου παρουσίασε το διαδραστικό θεατρικό έργο «Ο αγέλαστος πρίγκιπας» . Δυο ηθοποιοί επί σκηνής και δεκάδες μαθητές του σχολείου, αλλά και του 1ου Νηπ. Λ.Αιδηψού, που συμμετείχαν ενεργά στο έργο, προσπάθησαν επί  δίωρο να κάνουν το πρίγκιπα να γελάσει και στο τέλος το πέτυχαν με την αγάπη , την ανθρωπιά και την απλότητα. Ο χώρος γέμισε χρώματα, μουσική, χορό, γέλια και χειροκροτήματα.

Είναι η δεύτερη χρονιά που παρακολουθούμε μια υπέροχη παράσταση από τον ίδιο θίασο, μετά την Παναγία των Παρισίων πέρσι, και φέτος ήταν ακόμη πιο όμορφη μια και παίχτηκε στο χώρο του σχολείου μας.

Η έλλειψη βέβαια αίθουσας εκδηλώσεων- πολλαπλών χρήσεων- στο σχολείο μας και το αεράκι που φυσούσε μας δυσκόλεψαν λιγάκι, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Ελπίζουμε σύντομα να δοθεί μια λύση τόσο στο θέμα της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, όσο και στο έντονο κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας. Είναι απαίτηση όλης της κοινωνίας της πόλης μας!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗ/ voriaevia

Καθάρισαν την παραλία του Κανήθου για ένα... σουβλάκι!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ της παραλίας και των ακτών του Κανήθου έκαναν μαθητές του τοπικού Λυκείου. Μαζί τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΦΑΤΙΔΗΣ, ο γιατρός κ ΚΟΥΒΑΡΑΣ με τη σύζυγό του και ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΗΣ που είναι και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Οι μαθητές έκαναν καλή δουλειά και...ανταμείφθηκαν με ένα... σουβλάκι.

Αύριο η εκταφή της σορού του Κ. Τσαλικίδη


To πρωί της Πέμπτης αναμένεται να γίνει η εκταφή της σορού του Κωνσταντίνου Τσαλικίδη, έπειτα από σχετική εντολή του εισαγγελέα Χαρ. Λακαφώση, ο οποίος ερευνά τις συνθήκες θανάτου του στελέχους της Vodafone

Υπενθυμίζεται  ότι ο 39χρονος Κώστας Τσαλικίδης είχε βρεθεί απαγχονισμένος στο διαμέρισμα του στον Κολωνό στις 9 Μαρτίου 2005. Έντεκα μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2006, δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία για το «σκάνδαλο των υποκλοπών» σε βάρος μελών της κυβέρνησης και άλλων προσώπων, μέσω παράνομου λογισμικού συνακρόασης, το οποίο, κατά τα στελέχη της εμπλεκόμενης εταιρείας, διαγράφηκε λίγες μέρες ή ώρες πριν από το θάνατο του Κ. Τσαλικίδη.

Η δικογραφία για την υπόθεση, αφού τέθηκε δύο φορές στο αρχείο ως αυτοκτονία, εξετάζεται εκ νέου από τον εισαγγελέα, μετά από σχετικό αίτημα της οικογένειας του εκλιπόντος προς την Εισαγγελία, το οποίο και έγινε δεκτό.

Tο πρωί μαθητές το βράδυ μικροεγκληματίες

Σοκαρισμένη η κοινότητα της Θεσσαλονίκης μετα την σύλληψη των τριών ανήλικων κακοποιών. Ένας 17χρονος, ένας 18χρονος και μια 20χρονη, ξεκίνησαν την «καριέρα» τους στις αρχές Μαρτίου και επιδίδονταν σε διαρρήξεις αυτοκινήτων και ληστείες, με τη χρήση μάλιστα, σωματικής βίας.

Συγκεκριμένα, το Μάρτιο και τον Απρίλιο διέρρηξαν συνολικά έξι Ι.Χ. που βρίσκονταν σταθμευμένα σε πάρκινγκ εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή της Πυλαίας.

Από τα αυτοκίνητα έκλεβαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Επίσης, το βράδυ της 23ης Μαρτίου, έκλεψαν την τσάντα μιας γυναίκας και την τραυμάτισαν (ευτυχώς ελαφρά), ενω το απόγευμα της 30ης Απριλίου στην περιοχή της Ευκαρπίας, έκλεψαν με τη χρήση σωματικής βίας ένα χρυσό σταυρό, από το λαιμό ανυποψίαστης γυναίκας

Οι δύο νεαροί και η κοπέλα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο Εφραίμ επέστρεψε και προκαλεί: Δεν θέλουμε να φορολογούμαστε!

Έτοιμοι για ρήξη με την ελληνική πολιτεία είναι οι μοναχοί του Αγίου Όρους εξαιτίας του Μνημονίου και τις φορολόγησης των εκτός Αγίου Όρους περιουσιακών στοιχείων τους.


Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Διπλής Σύναξης της Ιεράς Κοινότητος, στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι αλλά και οι ηγούμενοι των είκοσι μονών, καταγράφηκε τη Δευτέρα η πρόθεση να παγώσουν οι σχέσεις με την ελληνική πολιτεία αν δεν απαλλαγούν από τη φορολόγηση τα περιουσιακά στοιχεία τους. Απειλούν μάλιστα ακόμα και με διακοπή των σχέσεων του Όρους με την ελληνική Πολιτεία.

Εντύπωση πάντως προκαλεί πως η έντονη αντίδραση αυτή των μοναχών έρχεται μετά την επιστροφή του ηγούμενου Εφραίμ στο Βατοπαίδι και το Άγιο Όρος. Μάλιστα λέγεται πως είναι εκείνος που καθοδηγεί τους μοναχούς ώστε να διεκδικήσουν την απαλλαγή τους από την φορολόγηση.

Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι έχουν ιδιότυπο καθεστώς και δεν πληρώνουν φορολογία, καθώς τα έσοδα από τα ακίνητα που έχουν τους χρησιμεύουν για τη συντήρηση των μοναστηριών και των ιδίων.

Υπενθυμίζεται πάντως πως τα σύννεφα στις σχέσεις της πολιτείας και του Αγίου Όρους συσσωρεύονταν διαρκώς τα τελευταία χρονιά πάνω από τον Αθω, με αφορμή τη διακοπή των κονδυλίων για την ψηφιοποίηση των κειμηλίων, την υπόθεση Βατοπαιδίου, αλλά και την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ. Ωστόσο φαίνεται πως για τους μοναχούς το ποτήρι ξεχείλισε με το ζήτημα της φορολόγησης των ακινήτων.

Μάλιστα αποφάσισαν ομόφωνα να δώσουν προθεσμία ως τις 14 Μαΐου στην ελληνική Πολιτεία να συναντηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς και να συζητήσουν το θέμα, διαφορετικά θα διακόψουν κάθε σχέση με την Πολιτεία, ενώ συγχρόνως θα διαμαρτυρηθούν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ομόδοξες χώρες, για διωγμό.

ΝΔ: Διαφημιστικό βίντεο με την Αγία Σοφία χωρίς μιναρέδες, και με σταυρό

Άρωμα...Μεγάλης Ελλάδας έχει το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ, η οποία επιχειρεί πέρα από την παρουσίαση της πολιτικής φιλοσοφίας του Αντώνη Σαμαρά, να αγγίξει και τις πατριωτικές χορδές των δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων. Για αυτό το σκοπό επιστρατεύθηκε και η Αγία Σοφία, η οποία «φιγουράρει»...χωρίς μιναρέδες!

Στο προεκλογικό βίντεο, ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλάει για τον Ελύτη και λέει πως έχει βαθιά πίστη στους Έλληνες και τις πανάρχαιες ικανότητες τους. «Για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τι θα πει Ελλάδα, τι θα πει δύναμη ψυχής» αναφέρει στο προεκλογικό του βίντεο ο κ. Σαμαρά και αμέσως μετά ακολουθεί ένας στίχος του νομπελίστα ποιητή

«Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
Φίλε μου όσοι δεν ένιωσαν ποτέ με τι
Σίδερο με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά
Χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!»

Οι λέξεις αρμονικά ταιριασμένες με τις εικόνες: Ελύτης, Παρθενώνας, Μαρία Κάλας, η αφή της ολυμπιακής φλόγας. Και κάπου στο 6:40, κάνει την εμφάνισή της μια ρομαντική εικόνα της Αγίας Σοφίας χωρίς μιναρέδες και με σταυρό στην κορυφή του τρούλου, «κλείνοντας το μάτι» στα αντανακλαστικά των δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων...

Επίθεση με γιαούρτια σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα

Του επιτέθηκαν μέλη αριστερών οργανώσεων - Διαβάστε τι γράφουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν...


Στον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα, απόστρατο αξιωματικό, Παναγιώτη Αλτζερίνο που οποίος διαμένει μόνιμα στο Βόλο, επιτέθηκαν με γιαούρτια μέλη αριστερών οργανώσεων στη Μαγνησία λίγη ώρα αφότου ο υποψήφιος είχε βγει από το τοπικό κανάλι ''Άστρα'' και έφθανε στο σπίτι του.

Η γνωστοποίηση της επίθεσης έγινε μάλιστα μέσω της γνωστής ιστοσελίδας Indymedia που εδρεύει στο Πολυτεχνείο. Η ανάρτηση γράφει τα εξής:

«Χθες το βράδυ, Δευτέρα 30-4, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ν.Λάρισας Π.Αλτζερίνος (κάτοικος Βόλου) φιλοξενήθηκε για ακόμη μια φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Άστρα στο Βόλο. Δεδομένου ότι το Άστρα είναι δίπλα στην Ασφάλεια Βόλου, και υπήρχε μεγάλη αστυνομική παρουσία, σύντροφοι περίμεναν το εν λόγω φασιστοειδές στο σπίτι του, σε πολύ κεντρικό σημείο με καφετέριες κλπ. Όταν εμφανίστηκε, τον δροσίσανε με δύο κεσέδες γιαούρτι. Αφού έγινε κάτασπρος και άκουσε ότι άκουσε, μπήκε στην πολυκατοικία του. Τότε διευκρινίστηκε και στον πολύ κόσμο που ήταν μαζεμένος για ποιον λόγο έγινε η ενέργεια. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

NewsIt.gr

Σε πτώση οι πωλήσεις υπολογιστών στην Ελλάδα

Σε καθοδική τροχιά κινείται η ελληνική αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία (prelim results) της IDC κατά το 1ο τρίμηνο του 2012, οι πωλήσεις φορητών... και σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, σημείωσαν μείωση κατά 26%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος παρατηρείται μια μικρή ανάσχεση στην πτώση των πωλήσεων σε σύγκριση με πέρυσι (33,8%), ωστόσο τα σημάδια είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων.

Στην Ελλάδα κατά τους τρεις πρώτους μήνες της τρέχουσας οικονομικής χρήσης πωλήθηκαν 148.160 τεμάχια έναντι 200.090 τεμαχίων την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Αναλυτικά, ανά κατηγορία, οι πωλήσεις των σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών μειώθηκαν κατά 7,5% και των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών κατά 34,4%. Οι πωλήσεις σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών για οικιακή χρήση μειώθηκαν κατά 36,4%.

Οι πωλήσεις σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών για επαγγελματικοί χρήση μειώθηκαν κατά 9,2%. Στους σταθερούς επαγγελματικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 0,4%, ενώ στους σταθερούς οικιακούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 17,6%.

Οι πωλήσεις των φορητών επαγγελματικών ηλεκτρονικών υπολογιστών μειώθηκαν κατά 17,4% και οι πωλήσεις των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών για οικιακή χρήση μειώθηκαν κατά 41,7%.

Την πρώτη πεντάδα στην κατάταξη των εταιρειών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών (σταθερών και φορητών) που πωλήθηκαν κατά τους πρώτους μήνες του 2012, απαρτίζουν οι Ηewlett-Packard με μερίδιο αγοράς 24,1% και μείωση πωλήσεων κατά 13%, Dell με μερίδιο αγοράς 15,2% και αύξηση πωλήσεων κατά 22%, Πλαίσιο Computers με μερίδιο αγοράς 12,6% και μείωση πωλήσεων κατά 16,4%, Toshiba με μερίδιο αγοράς 6,9% και μείωση πωλήσεων κατά 64,5% και Samsung με μερίδιο 4,4% και αύξηση πωλήσεων 73%.

Στους σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές για οικιακή και επαγγελματική χρήση την πεντάδα απαρτίζουν οι: Hewlett-Packard, Πλαίσιο Computers, Dell, e-shop, Apple.

Στους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές για οικιακή και επαγγελματική χρήση την πρώτη πεντάδα αποτελούν οι: Hewlett-Packard, Dell, Toshiba, Πλαίσιο Computers, Samsung.
dete.gr

BINTEO - Βάζουν λουκέτο στον οίκο ανοχής με AIDS και τον ξανανοίγουν για 8η φορά

Λουκέτο για όγδοη φορά έβαλε ο Δήμος Αθηναίων στον οίκο ανοχής στον οποίο εκδιδόταν η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη, η πρώτη που βρέθηκε οροθετική.

Καθημερινά οι αρχές κλείνουν 15-20 οίκους ανοχής, όμως μετά από μισή ώρα ξαναλειτουργούν, καθώς το οικονομικό όφελος είναι μεγαλύτερο ακόμα και αν λειτουργούν παράνομα.

Την ίδια στιγμή, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι αστυνομία έχει ξεκινήσει επιχειρήσεις "σκούπα", οι πιάτσες του αγοραίου έρωτα έχουν κυριολεκτικά αδειάσει.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του MEGA.

Πρωτομαγιά στους καταρράκτες της Πέτρας Αλιάρτου [video]

Μοναδικές στιγμές απόλαυσαν χιλιάδες Στερεοελλαδίτες που πείστηκαν και αποδέχθηκαν την πρόταση του Δήμου Αλιάρτου να γιορτάσουν την πρωτομαγιά στους καταρράκτες της Πέτρας.


Μία περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους που αποδείχθηκε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα σημείο ικανό να αλλάξει τα δεδομένα για την Αλίαρτο.


Πρωτομαγιά στην Πέτρα Αλιάρτου από LAMIASTARGR

ΣΟΚ: Βρήκαν οίκο ανοχής γεμάτο παιδιά

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που αποκάλυψε ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τους ελέγχους που έγιναν στους 700 παράνομους οίκους ανοχής που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.

 Τα κλιμάκια των γιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν πως μέσα στον οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών και Φώκαιας ήταν γεμάτο παιδιά. Πρόκειται για τον οίκο όπου δούλευε η οροθετική Ρωσίδα που δεχόταν να έχει συνεύρεση χωρίς προφυλακτικό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο Υπουργός Υγείας δήλωσε ότι: «πήραμε κόσμο από τις εκδιδόμενες στην οδό Αριστοτέλους, στην οδό Αχαρνών και πλατεία Βάθη και από εκεί βρήκαμε αυτές τις πάρα πολλές περιπτώσεις. Εκεί βέβαια τα ναρκωτικά με την πορνεία είναι ένα. Είναι ένα, είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όταν τα λέγαμε αυτά, δεν πείθαμε ούτε του έλληνες, οι οποίοι μας «γράφανε» κανονικά στα παλιά τους τα παπούτσια, όταν έγινε ο έλεγχος στον οίκο ανοχής Αχαρνών και Φωκαίων, ήτανε γεμάτο παιδιά μέσα.»

ΠΛΗΓΜΑ για τον τουρισμό μας: Σταματούν οι απευθείας πτήσεις της «Delta»

Από το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένεται να μην υπάρχει καμία απευθείας αεροπορική πτήση από Ελλάδα προς Αμερική και αντιστρόφως, με αρνητικές συνέπειες στην προσπάθεια προσέλκυσης τουριστικού ρεύματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά την κατάργηση των απευθείας πτήσεων της Ολυμπιακής το 2009 και στη συνέχεια τη διακοπή των πτήσεων της αμερικανικής «Continental», ακόμη μια αμερικανική εταιρία, η «Delta» προγραμματίζει να σταματήσει τις πτήσεις της προς τη χώρα μας, ενώ μόνο για τη θερινή περίοδο σκοπεύει να ξεκινήσει πτήσεις η «US Airways» από τη Φιλαδέλφεια προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας», η «Delta Airlines», η μοναδική εταιρεία που πραγματοποιεί σήμερα καθημερινά πτήσεις από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης JFK με προορισμό τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» των Αθηνών, αποφάσισε να διακόψει τις πτήσεις της προς την Ελλάδα στις 26 Οκτωβρίου 2012.

Έρχονται απολύσεις στη ΔΕΗ

Ευελιξία στον χρόνο εργασίας και τις μεταθέσεις, απολύσεις πλεονάζοντος προσωπικού (εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα απασχόλησης με μετάθεση ή / και αλλαγή ειδικότητας), καθώς και σε περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι κρίνονται επί σειρά ετών στάσιμοι, περιλαμβάνονται στις προτάσεις της διοίκησης της ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Οι διαπραγματεύσεις με τη ΓΕΝΟΠ έχουν ξεκινήσει, στόχος των συνδικαλιστών είναι να υπογραφεί Σύμβαση πριν τις 14 Μαϊου οπότε λήγει η μετενέργεια, ενώ ορισμένοι πιέζουν για υπογραφή πριν τις εκλογές, δηλαδή έως την Παρασκευή.

Σε ό,τι αφορά τις απολύσεις, η διοίκηση σύμφωνα με το άρθρο 35 της πρότασης ΣΣΕ προβλέπει ότι σε περίπτωση αναδιοργάνωσης της ΔΕΗ, ή παύσης λειτουργίας μονάδων, ή για γενικότερους οικονομικούς λόγους, το πλεονάζον προσωπικό θα απολύεται με απόφαση διευθύνοντος συμβούλου, αφού προηγουμένως εξετασθεί η δυνατότητα μετάθεσης, αλλαγής ειδικότητας ή μετεκπαίδευσης. Αν η εταιρεία προτείνει μια από αυτές τις λύσεις (μετάθεση, αλλαγή ειδικότητας) και ο εργαζόμενος αρνηθεί, θα επέρχεται άμεση καταγγελία της σύμβασης. Απολύσεις προβλέπονται και για τις περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι κριθούν στάσιμοι μια τριετία, επανακριθούν έναν χρόνο αργότερα και κριθούν πάλι τελεσίδικα στάσιμοι.

Για τις μεταθέσεις η πρόταση της διοίκησης προβλέπει ότι άρνηση αποδοχής μετάθεσης εξομειώνεται με παραίτηση του μισθωτού. Με παραίτηση, επίσης, εξομειώνεται η αδικαιολόγητη απουσία επί 20 συνεχείς εργάσιμες ημέρες ή 30 διακεκομμένες στη διάρκεια του έτους.
Οι προτάσεις για τη νέα ΣΣΕ προβλέπουν και μείωση των βασικών μισθών κατά 15 % σύμφωνα με τις προβλέψεις του μνημονίου, των ειδικών επιδομάτων κατά 33 %, πάγωμα του χρονοεπιδόματος και χορήγηση του επιδόματος βάρδιας μόνο σε όσους πράγματι εργάζονται (έχουν δηλαδή φυσική παρουσία στο χώρο εργασίας). Ακόμη, δυνατότητα απασχόλησης και έκτη ημέρα της εβδομάδας με αναπλήρωση των αντίστοιχων ημερών ανάπαυσης σε διάστημα 100 ημερών ή με προσαύξηση του ημερομισθίου κατά 30 %.


Πηγή: http://www.axiaplus.gr/

Ο Halit Ergenc έκανε Πάσχα στην Ελλάδα με το φίλο του Στηβ Αλεξίου

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στα Μετέωρα ο διάσημος Τούρκος πρωταγωνιστής Halit Ergenc, υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα ξαναγυρίσει.

Το διάσημο Τούρκο ηθοποιό συνδέει μεγάλη φιλία με τον Έλληνα μάνατζερ Στηβ Αλεξίου κι έτσι οι δυο τους είχαν κάνει ένα οδοιπορικό στους ιερούς βράχους των Μετεώρων. Ο Halit εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από το τοπίο, που θέλησε να κάνει σε αυτό μια φωτογράφηση.

Έτσι, προσκεκλημένος για μια ακόμη φορά του καλού του φίλου Στηβ Αλεξίου, ο Halit βρέθηκε και πάλι στη χώρα μας για διακοπές αλλά και για να κάνει τη φωτογράφηση που τόσο ήθελε.

Οι δύο φίλοι πέρασαν μαζί τις άγιες μέρες του Πάσχα και έμειναν στο πανέμορφο χωριό Παναγία. O Halit κατάφερε να βρει τις 2-3 μέρες που τόσο είχε ανάγκη για να ξεκουραστεί από το φορτωμένο πρόγραμμά του, και να απολαύσει το μαγευτικό τοπίο.

Αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία, θέλησε να ανανεώσει το ραντεβού αλλά αυτή τη φορά καλώντας τον καλό του φίλο να τον επισκεφτεί εκείνος στην Κωνσταντινούπολη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...