Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δωρεάν wi-fi για 30 λεπτά στον Σταθμό Αθήνας


Πρόσβαση σε δωρεάν ασύρματο Ίντερνετ για 30 λεπτά θα έχουν πλέον οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που χρησιμοποιούν τον Σταθμό Αθήνας ΟΣΕ. 

Η υπηρεσία Free Wi-Fi hotspot παρέχει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση, καλύπτει τους εσωτερικούς χώρους του σταθμού και τις αποβάθρες.

Παράλληλα η νέα υπηρεσία πληροφόρησης επιβατικού κοινού Passenger Information Service (PIS) παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες να πληροφορούνται για τις ώρες άφιξης, αναχώρησης και διέλευσης των αμαξοστοιχιών σε πραγματικό χρόνο.

Μέσα από τις οθόνες που έχουν εγκατασταθεί στην είσοδο του σταθμού και στην κεντρική αποβάθρα, θα παρέχονται και πληροφορίες για τις προσφορές της εταιρείας και για νέες υπηρεσίες.

Νέα δημοσκόπηση:Πάλι μπροστά με 0,5% ο ΣΥΡΙΖΑ


"Nτέρμπι" δείχνει το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή για τον Φεβρουάριο, καθώς στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 29% έναντι 28,5% της ΝΔ.

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 11,5%,ενώ ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, το ΠΑΣΟΚ με 7% , η ΔΗΜΑΡ με 6% και το ΚΚΕ με 5,5%.

Δείτε τη διαφορά της εκλογικής επιρροής των πολιτικών κομμάτων σε σχέση με το βαρόμετρο του Ιανουαρίου

Στην παράσταση νίκης, προηγείται η ΝΔ με 48%, και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με 38% .

 Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Αντώνης Σαμαράς με 48%, όμως το ποσοστό του είναι ελαφρώς μειωμένο σε σχέση με τον Ιανουάριο (-2). Το ποσοστό του Αλέξη Τσίπρα, αντίθετα, ανέβηκε κατά μία μονάδα φτάνοντας το 25%.

Σε ότι αφορά την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, πιο δημοφιλής παραμένει ο Φώτης Κουβέλης, όμως με μειωμένο ποσοστό σε σχέση με τον Ιανουάριο, ενώ ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς, το ποσοστό του οποίου είναι επίσης μικρότερο. Αυξημένο ήταν το ποσοστό των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών, με την μεγαλύτερη αύξηση να παρατηρείται στην δημοτικότητα της Αλέκας Παπαρήγα.

Νέα Ευρωπαϊκή Εκπαιδευτική Στρατηγική / Ευρώπη 2020


«Νέα Ευρωπαϊκή Εκπαιδευτική Στρατηγική / Ευρώπη 2020 - Ευρωπαϊκό έτος πολιτών 2013»


Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο των περιφερειακών συνεδρίων πολιτών που
θα λάβουν χώρα το 2013 σε όλη την επικράτεια µε σκοπό την ενεργό συµµετοχή των πολιτών
στις συζητήσεις για τις εξελίξεις στην Ευρώπη, µε αφορµή το Ευρωπαϊκό  Έτος Πολιτών 2013

Παρακαλείσθε να δηλώσετε τη συµµετοχή σας είτε ηλεκτρονικά στο ecrep@militos.org
είτε τηλεφωνικά στο +30 210 67 72 129 (κα. Λαµπροπούλου)

Με την υποστήριξη των Διευθύνσεων Α/βάθµιας και Β/βάθµιας Εκπαίδευσης Ευβοίας, Τµήµατα Σχολικών Δραστηριοτήτων στα πλαίσια του "Ευρωπαϊκού έτους των πολιτών 2013"
www.europa.eu/citizens-2013

Η εκδήλωση θα γίνει  τηνΤρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 16:30 στη Συνεδριακή Πολιτιστική αίθουσα του Δηµοτικού, Οργανισµού Άθλησης Πολιτισµού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας ΔΟΑΠΠΕΧ  (πρώην ΔΕΠΑΧ) (Αβάντων 50 - 1ος όροφος)

Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στη Χαλκίδα


Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στη Χαλκίδα και δίνει ραντεβού με τους Mr. Highway Band, την Τετάρτη 13/2.

Ο γνωστός τραγουδοποιός με παρέα, τους ταλαντούχους "Mr. Highway Band", παρουσιάζουν για πρώτη φορά μια παράσταση όπου τα αγαπημένα από όλους μας τραγούδια του Θηβαίου μπλέκονται αρμονικά με country, blues και rock μελωδίες.

Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους πιο σημαντικούς και επιτυχημένους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής, σε μια περίοδο αναζητήσεων και πειραματισμών, δίνει βήμα σε μια μπάντα που αν και βρίσκεται στα πρώτα της μουσικά βήματα μετρά ήδη αρκετές διακρίσεις.

Οι διαχρονικές επιτυχίες του, παιγμένες με το ύφος των "Mr. Highway Band", τραγούδια απ’ την πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος "IS THAT MYSELF" και ενδιαφέρουσες διασκευές κλασικών κομματιών της ξένης rock σκηνής, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο παζλ που αναμένεται να εκπλήξει ευχάριστα το κοινό.

Ώρα Εισόδου: 22.00μμ

Τιμή: 15€ με μπύρα ή κρασί

Οδός ονείρων
Τσιριγώτη 6 - Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 22210 20504


Enhanced by Zemanta

Λουκέτο αύριο στη ΣΕΛΜΑΝ;


Aνλακληση λειτουργίας του εργοστασίου της ΣEΛMAN στο Bασιλικό έχει ανακοινώσει από τον Iανουάριο η διοίκηση. Προσδιόρισε ως ημερομηνία που θα βαλει το λουκέτο την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου...

Oι 174 εργαζόμενοι δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αύριο.
H ΣEΛMAN είχε κλείσει ξανά τον Oκτώβριο του 2012, αλλά τότε οι παρεμβάσεις συνδικαλιστών και πολιτικών είχαν επιβάλλει την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Aνάλογες προσπάθεις γίνονται και τώρα. Tο σωματείο έχει κάνει σειρά συναντήσεων με φορείς του τόπου και εκπροσώπους κόμμάτων, για να αποτρέψει το λουκέτο.
H δίοίκηση όμως, δεν έχει ανακοινώσει κάτι νεότερο και απειλεί να κλείσει αύριο Παρασκευή το εργοστάσιο...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...