Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2012: Με τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο

Με τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο και από τα μουσικά σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. ξεκίνησαν τα ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2012 χθες Κυριακή 29/7/2012     
 
H διοργάνωση ήταν πολύ καλή και  αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Εκεί ήταν και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ που ο φωτογραφικός του φακός αποθανάτισε τα πάντα.
 

Πολιτικά: Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πάνε σε αυτοκτονία γιατί "άλλαζαν βάρδια" - Τον έσωσαν φοιτητές

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε εχθές το πρωί, άνδρας μέσης ηλικίας, του οποίου τα στοιχεία δεν είναι ακόμη γνωστά, στην παραλία των Πολιτικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεσήλικας άνδρας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μπαίνοντας μέσα στη θάλασσα απειλώντας ότι θα πνιγεί. Εκεί κοντά όμως για καλή τύχη, βρισκόταν μία παρέα φοιτητών, όπου προσπάθησαν να αποτρέψουν τον συγκεκριμένο άνδρα να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια. Μετά από αρκετή προσπάθεια οι φοιτητές κατάφεραν να βγάλουν τον άνδρα από τη θάλασσα, αποτρέποντας τον να βάλει τέλος στη ζωή του.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, ενημερώθηκε και η αστυνομία για το περιστατικό, όπου της έγινε έκκληση να μεταβεί στο σημείο για να αποτραπεί ο άνδρας να αυτοκτονήσει. Η απάντηση που έδωσαν οι αστυνομικοί ήταν "δεν μπορούμε τώρα γιατί αλλάζουμε βάρδια". Έτσι συνέχισαν τις προσπάθειες οι φοιτητές και απέτρεψαν έναν άνθρωπο να βάλει τέλος στη ζωή του.


 messapianews.gr




Συνάντηση Καμίνη με Αναγνωστάκη και Πανούση της ΔΗΜΑΡ για την Αθήνα

Με τον υπεύθυνο του τομέα Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης της Κοινοβουλευτικης Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, βουλευτή κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον βουλευτή  του κόμματος στην Α' περιφέρεια Αθηνών, κ. Γιάννη Πανούση, συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.
 
Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα,  συζητήθηκαν θέματα αιχμής της Αθήνας, όπως το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και η εγκληματικότητα, καθώς και οι προτεραιότητες που έχουν  τεθεί από την δημοτική αρχή  για την κοινωνική συνοχή και αναζωογόνηση της πρωτεύουσας.
 
Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αμοιβαία επιθυμία για  ενίσχυση της συνεργασίας, μέσα από την υλοποίηση κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων.
 
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΑΡ, κ. Ανδρέας Νεφελούδης, καθώς και η κυρία Έφη Παγκάλου, μέλος της γραμματείας Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης της ΔΗΜΑΡ.

Συνάντηση ΔΗΜΑΡ με το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ευβοίας, Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον υπεύθυνο του Τομέα Αυτοδιοίκησης, Ανδρέα Νεφελούδη και τη συντονίστρια του Τομέα, Έφη Παγκάλου, συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας(ΚΕΔΕ).

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, επιτελεί έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, κυρίως σε ό,τι έχει σχέση με το κοινωνικό κράτος.

Ουσιαστικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποκαταστήσει το απουσιάζον κοινωνικό κράτος, με το δεδομένο ότι η κοινωνία είναι τεμαχισμένη.

Εάν δεν υπήρχε η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να την ανακαλύψουμε, ιδιαίτερα μέσα στις δεινές συνθήκες που υπάρχουν για την ελληνική κοινωνία.

Δεν πρέπει να περικοπούν οι πόροι των 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ενδεχόμενο περικοπής θα σημάνει κατάρρευση του συστήματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα στον κρίσιμο τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Σε ό,τι έχει σχέση με τις αναγκαίες θεσμικές μεταρρυθμίσεις που προτείνονται από την ίδια την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει, χωρίς καθυστέρηση, να υπάρξουν ως θεσμικό αποτέλεσμα, αφού, εξάλλου, δεν έχουν και κόστος. Αντίθετα θα εξασφαλίσουν δημοσιονομικό όφελος.

Βεβαίως, η χώρα βρίσκεται σε μία δεινή οικονομική κατάσταση, αλλά μέσα σε αυτή
την κατάσταση πρέπει να γίνουν εκείνες οι κατανομές και εκείνη η αντιμετώπιση που θα έχει προτεραιότητες, προκειμένου να περιορίζει και να απορροφά κραδασμούς.
Προτεραιότητα, λοιπόν, είναι η λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διότι αφορά στους ίδιους τους πολίτες, αφορά την ελληνική κοινωνία».

Επιτέλους θα ησυχάσουμε από τη δυνατή μουσική του STAVEDO;

Φωτό από egnomi.gr
Μετά από πολλές δύσκολες νύχτες κατά τις οποίες η ηχορύπανση από το κέντρο διασκέδασης STAVEDO έχει γίνει αφόρητη και, εξ όσων γνωρίζω αυτό ισχύει για δεκάδες συμπολίτες, απευθύνθηκα στο λιμεναρχείο, ξημερώματα Κυριακής 29/7 για να ζητήσω την παρέμβασή του. Ο αξιωματικός υπηρεσίας δήλωσε εξίσου αγανακτισμένος με εμένα και με παρέπεμψε στο Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας. Μετά και από αυτή την εξέλιξη κατέθεσα γραπτή καταγγελία (αρ. πρωτ. 1465/30-7-2012) στο Λιμενικό Ταμείο, την οποία και σας επισυνάπτω:

"Καταγγελία για παρενόχληση κατά τις ώρες κοινής ησυχίας

Αξιότιμε κύριε,

Θα ήθελα να σας καταγγείλω ότι η εγκατάσταση υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΣΤΑΒΕΝΤΟ) η οποία λειτουργεί στην περιοχή χερσαίας ζώνης βορείου λιμένα Χαλκίδας ΟΤ7, με βάση τη σύμβαση που έχει υπογράψει η επιχείρηση με την επωνυμία «ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜ. – ΑΖΔΕΡΗΣ ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» με το Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας (ΑΔΑ: Β4Λ3ΟΠ12-ΡΤΩ), εκπέμπει πολύ δυνατή μουσική κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες παραβιάζοντας τη νομοθεσία περί ηχορύπανσης και σεβασμού των ωρών κοινής ησυχίας.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Ιουλίου 2012 και περί τις 01.30 μετά τα μεσάνυκτα, η μουσική από τον εν λόγω χώρο ακουγόταν εξαιρετικά έντονα, πολλά τετράγωνα μακριά, τουλάχιστο μέχρι τις οδούς Κακαρά και Αβάντων, όπου και κατοικώ. Σημειώνω ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δημιουργείται αυτό το θέμα. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του STAVEDO σχεδόν κάθε βράδυ, αλλά ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα, έχουμε τεράστιο πρόβλημα ηχορύπανσης. Για το λόγο αυτό τηλεφώνησα στο Λιμεναρχείο που έχει την αρμοδιότητα επιβολής του νόμου στην περιοχή. Ο αξιωματικός υπηρεσίας απάντησε ότι δέχονται πολλά σχετικά τηλεφωνήματα για ηχορύπανση από το συγκεκριμένο χώρο και έχουν προβεί σε επανειλημμένες συστάσεις προς τους υπεύθυνους του χώρου. Σημείωσε δε, ότι τις τελευταίες μέρες έχουν στείλει δύο φορές τον υπεύθυνο του χώρου στο Αυτόφωρο αλλά δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα και αδυνατούν να λάβουν κάποιο άλλο μέτρο για να σταματήσει η προσβολή των ωρών κοινής ησυχίας. Τέλος, μου προτάθηκε να απευθυνθώ στο φορέα διαχείρισης του χώρου, δηλαδή στο Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας. Να τονίσω ότι η δυνατή μουσική συνεχίστηκε, παρά και ένα δεύτερο τηλεφώνημα στο Λιμεναρχείο, τουλάχιστο μέχρι τις 03.30 το πρωί.

Για το λόγο αυτό απευθύνομαι στην υπηρεσία σας. Θα ήθελα να λάβετε όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να σταματήσει άμεσα η ηχορύπανση και η προσβολή των ωρών κοινής ησυχίας. Θέλω να τονίσω ότι δεν αποσκοπώ στην δίωξη ή την τιμωρία των συγκεκριμένων επιχειρηματιών, τους οποίους ουδόλως γνωρίζω, αλλά ενδιαφέρομαι πρώτιστα για την προάσπιση των συμφερόντων της οικογένειάς μου, και πιστεύω και πολλών ακόμη συμπολιτών μας, που υποφέρει από την κακή επιχειρηματική δραστηριότητα της επιχείρησης στην οποία έχετε παραχωρήσει το συγκεκριμένο χώρο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και αναμένω να με ενημερώσετε για τα μέτρα που λάβατε επί του θέματος.


Με τιμή

Στάθης Κουρνιώτης "

Ποιοι είναι οι 731 που έβγαλαν 1 δισ. στο εξωτερικό και δήλωσαν "ψίχουλα". στην Εφορία

Απίστευτα στοιχεία φοροδιαφυγής που προκαλούν σοκ έφεραν στην επιφάνεια οι πίνακες που παρέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδας στο ΣΔΟΕ, με τα εμβάσματα έχουν σταλεί στο εξωτερικό μόνον το 2010 συγκρινόμενα μ τις φορολογικές δηλώσεις που έχουν κατατεθεί για την ίδια χρονική περίοδο.

Συνολικά, καταγράφονται 731 πολίτες Ελληνες και ξένοι που έβγαλε επισήμως σε τράπεζες του εξωτερικού το ποσό του 1 δισ. ευρώ την ώρα που στην Εφορία δεν δήλωσαν περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη πρακτική καθώς τα στοιχεία που υπάρχουν για το 2009 δείχνουν ότι τη χρονιά εκείνη υπάρχουν αντίστοιχα 735 άτομα που έβγαλαν στο εξωτερικό 1,247 δισ. ευρώ ενώ είχαν δηλώσει στην Εφορία μόλις 3 εκατ. Ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική λίστα που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» το ρεκόρ κατέχει ο Ελληνας πολίτης Γ.Δ. (επώνυμο – όνομα) ο οποίος έβγαλε έξω 52.133.146,94 ευρώ, ενώ δήλωσε στην Εφορία... 25.099,50.

Στον πίνακα της Τραπέζης της Ελλάδος αναφέρονται τα εμβάσματα για ποσά άνω των 100.000 ευρώ τα οποία ταξίδεψαν στο εξωτερικό, ενώ μεταξύ των ονομάτων υπάρχουν και 70 αλλοδαποί, άνδρες και γυναίκες, με ονόματα που παραπέμπουν σε χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης. Υπάρχουν, εξάλλου, ορισμένες περιπτώσεις πολιτών με αγγλικό, γερμανικό και ιταλικό επώνυμο.

Στον κατάλογο του 2010 η πλειονότητα όσων προτίμησαν την ασφάλεια τραπεζών του εξωτερικού ανήκει στους απολύτως... πένητες καθώς 403 δήλωσαν εισόδημα μηδέν. Μεταξύ αυτών, θεωρείται βέβαιο ότι υπάρχουν μέλη ανωνύμων εταιρειών, καθώς είναι συνήθης πρακτική να «περνούν» όλο το εισόδημά τους στις εταιρείες.

Το φαινόμενο όμως οι κύριοι Γ.Δ, Κ.Δ., Κ.Γ., Α.Φ., Β.Ι., Κ.Ε., Δ.Κ., Δ.Α., και οι κυρίες Φ.Δ. και Π.Β. να βγάζουν έξω ποσά από 10 έως 52 εκατ. ευρώ, ενώ δηλώνουν ως εισόδημα μικροποσά όπως 496 ευρώ (!) και 5.588,98 εγείρει υποψίες.

Ακόμα και η περίπτωση του κ. Ρ.Σ., ο οποίος κατέχει το ρεκόρ να έχει δηλώσει το υψηλότερο εισόδημα στον κατάλογο, 371.774,72 ευρώ: θα έχει ενδιαφέρον να εξηγήσει πώς κατάφερε να βγάλει έξω 30.312.841,31 ευρώ.

Σύμφωνα με πηγή η οποία έχει γνώση του καταλόγου, «το θέμα δεν είναι εάν κάποιοι έβγαλαν έξω χρήματα που προέκυψαν από νόμιμες δραστηριότητες, από εταιρικά κέρδη, κληρονομιές, τυχερά παιγνίδια, ή οικονομίες μιας ζωής. Αυτό που θα πρέπει επιτέλους όμως να γίνει είναι μια σοβαρή έρευνα από το ΣΔΟΕ και τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για να διαπιστωθεί εάν ανάμεσα στα τεράστια ποσά που έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες υπάρχουν προϊόντα από εγκληματική δραστηριότητα, αν υπάρχει μαύρο χρήμα, αν υπάρχει φοροδιαφυγή. Και απ' ό,τι ξέρουμε, για τον κατάλογο του 2009 δεν δόθηκε ποτέ καμία εξήγηση. Χρειάζονται απαντήσεις».

Πέρα από τη μεγάλη πλειονότητα που δήλωσαν μηδενικό εισόδημα, υπάρχουν ακόμη: 61 πολίτες που δήλωσαν εισόδημα μέχρι... 500 ευρώ, 39 πολίτες που δήλωσαν από 500 έως 1.000 ευρώ, 81 που δήλωσαν από 1.000 έως 5.000 ευρώ, 34 που δήλωσαν από 5.000 έως 10.000 ευρώ. Από εκεί και πάνω, 48 δήλωσαν ως 20.000 ευρώ, 25 πολίτες έως 40.000 ευρώ και 25 από 40.000 έως 100.000 ευρώ.

Ο Κ.Ε., για παράδειγμα, δήλωσε εισόδημα 98,69 ευρώ και έβγαλε έξω ακριβώς 700.000 ευρώ, ενώ ο Μ.Κ. δήλωσε 14,94 ευρώ και έβγαλε έξω 450.000 ευρώ.

Ο αλλοδαπός με επώνυμο χώρας πρώην Ανατολικής Ευρώπης S.O. δήλωσε (άρα είναι νόμιμος μετανάστης) 214 ευρώ εισόδημα και έβγαλε έξω 247.848,56 ευρώ, ενώ ο Ελληνας Π.Θ. δήλωσε... 10,50 ευρώ και έβγαλε έξω 201.000 ευρώ.

Δέκα ευρώ και είκοσι εφτά λεπτά δήλωσε και η Σ.Α., η οποία έβγαλε έξω 150.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και φορολογούμενος ο οποίος στη φορολογική του δήλωση κατέγραψε το... αστρονομικό ποσό του ενός λεπτού (0,01). Πρόκειται για την κυρία Κ.Ο. η οποία την ίδια χρονιά έβγαλε στο εξωτερικό 201.501 ευρώ.

Υπάρχουν όμως και δύο περιπτώσεις που φαίνονται πιο ισορροπημένες καθώς το υψηλό δηλωθέν εισόδημα «προδιαθέτει» για ισχυρές αποταμιεύσεις: πρόκειται για μια γυναίκα, τη Ν.Α., η οποία δήλωσε 210.852,34 ευρώ και έβγαλε έξω 421.717,43 ευρώ, και έναν άνδρα, τον Κ.Κ., ο οποίος δήλωσε εισόδημα 51.165,75 ευρώ ενώ έβγαλε στο εξωτερικό ακριβώς 100.000 ευρώ.

Κύμη: 50 χρόνια από το θάνατο του Γεώργιου Παπανικολάου

Το Τοπικό Τμήμα Κύμης της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών, διοργάνωσε έκθεση στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης, για τα 50 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου Κυμαίου ευεργέτη της ανθρωπότητας, του Γεώργιου Παπανικολάου, το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012, στις 9 μ.μ..
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Συμεών Κεδίκογλου, η Αντιδήμαρχος Κ. Αρετή Μπάτσα, ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Κύμης κ Αγγελής Μαργέλης, ο Σύμβουλος κ. Σαγιάννης, ο Κυμαίος Καθηγητής της Ιατρικής κ. Βλαχόγιαννης, ιατροί , πλήθος Κυμαίων και όχι μόνο.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Πρόεδρος του Τμήματος Ευβοϊκών Σπουδών Κύμης κ. Ευάγγελος Στάμου και απεύθηναν  σύντομο χαιρετισμό ο Βουλευτής κ. Κεδίκογλου και η Αντιδήμαρχος κ. Μπάτσα, η οποία και αναφέρθηκε στην αγορά του σπιτιού του Γ. Παπανικολάου από τον Δήμο, στην ίδρυση του Ιδρύματος Γ. Παπανικολάου και στο 1ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο, που θα διεξαχθεί στην Κύμη τον Σεπτέμβριο.

Μίλησαν κατά την εκδήλωση η κα Γιούλη Κόκκορη, ανεψιά του Γ.Παπανικολάου για τον άνθρωπο Παπανικολάου και η φιλόλογος κα Ελένη Γλάρου, για τον επιστήμονα.

τη συνέχεια έγινε περιήγηση στην έκθεση η οποία περιλαμβάνει το αφιέρωμα του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και ιδιωτικές συλλογές των κ.κ.Κωνσταντινίδη και Στάμου, μεταξύ δε των άλλων υπάρχει και το γραμματόσημο που εξέδωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για τα 50 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου Κυμαίου επιστήμονα.

Ερέτρια :Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα, οι εκδηλώσεις των «Καναρείων 2012»

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα, οι εκδηλώσεις των «Καναρείων 2012» που οργανώνει ο Δήμος Ερέτριας ενώ  από αύριο Τρίτη θα ξεκινήσουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και των «Αμαρυνθίων 2012».

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Κανάρεια 2012
Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012
Κεντρική Πλατεία Ερέτριας 21.00.
Τραγούδια από την μεικτή τετραφωνική χορωδία Ερέτριας «Λύρα Απόλλωνος», υπό την διεύθυνση του μαέστρου Παύλου Κουρμπέτη.
Μοντέρνοι χοροί από τα τμήματα  χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας Κ.Κανάρης. Υπεύθυνη εκδήλωσης η δασκάλα χορού Χρύσα Τσάλα.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012
Κεντρική Πλατεία Ερέτριας 21.00.
Χορωδία αρμονία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας Κ.Κανάρης, βραδιά αφιερωμένη στα χασαποσέρβικα (διεύθυνση Τζένη Ιακωβίδου).
Θέατρο Σκιών «ο Καταχρεωμένος Καραγκιόζης», από τον Χρήστο Πατρινό.
Σάββατο 4 Αυγούστου 2012
Κεντρική Πλατεία Ερέτριας 21.00.
Πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το Σύλλογο Ποντίων Ερέτριας «οι Έλληνες του Πόντου». Υπεύθυνη εκδηλώσεων η Βίκυ Φουρμούζη.
Οι εκδηλώσεις «Κανάρεια 2012» πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Ερέτριας και του Λιμενικού Ταμείου Ερέτριας.
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑ 2012
Τρίτη 31 Ιουλίου 2012
Κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου 19.30.
Ποδηλατάδα. Συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής που αγαπούν το ποδήλατο και είναι άνω των 13 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής στο φωτογραφείο της Δανάης Σωτηριάδη. Στο τέλος θα βραβευτούν τα άτομα που έχουν ως μοναδικό μέσο μεταφοράς το ποδήλατο.
Σάββατο 4 Αυγούστου 2012
Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου 20.30:
Χορωδιακή μουσική από τη χορωδία Αμαρύνθου «η Άρτεμις», τη Δημοτική Χορωδία Λιβαδειάς, τη Δημοτική Χορωδία Αγιάς Λαρίσης, τη Δημοτική Χορωδία Ληλαντίων.
Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012
Στο Λιμάνι της Αμαρύνθου 20.30.
Το φαγοπότι της Σαρδέλας, υπό τις μελωδίες του μουσικού συγκροτήματος «οι Δραπέτες».
Κυριακή 12 Αυγούστου 2012
Κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου 20.30.
Βαρκαρόλες, ζωντανή μουσική και βεγγαλικά.
Οι Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Περιβαλλοντικού και Οικολογικού Συλλόγου Αμαρύνθου πραγματοποιούνται με τη βοήθεια της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος, των Ιερών Ναών Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος Άνω Βάθειας, του Δήμου Ερέτριας και των καταστημάτων της περιοχής.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...