Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Τα βρόντηξε και έφυγε ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής

ΜΕ 10σελιδη ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ
 "Καληνύχτα και ευχαριστώ για τις αναμνήσεις". Μ΄αυτή τη φράση ο Χαλκιδέος πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής  αναγγέλλει την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, και σαν επίλογο στέλνει μία 10σέλιδη επιστολή σωστή βόμβα.

Στην επιστολή κάνει λόγο για «ελληνική Επικράτεια υπό Κατοχή» και τονίζει πως «τις τελευταίες μέρες υπήρξε πραξικόπημα με καραγκιοζιλίκια και μετατροπή του Συντάγματος σε χαρτί τουαλέτας».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έπιασαν τον φονιά του Μύτικα

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ανθρωποκτονία 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την 10-08-2011 το βράδυ, εντός τσιμεντένιου ρείθρου σε επαρχιακό δρόμο στη περιοχή Μύτικα Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, προέκυψε ότι ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας είναι 27χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του, με τον οποίο συγκατοικούσε και ήδη είχε συλληφθεί την 09-11-2011 και κρατείτο για διοικητική απέλαση. Το προανακριτικό υλικό τέθηκε υπόψη του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος την 12-11-2011 εξέδωσε σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, το βράδυ της 06-08-2011, ο 27χρονος δράστης, με τουλάχιστον ακόμη έναν συνεργό του, ανέμεναν τον 26χρονο στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του και όταν αυτός επέστρεψε με το ποδήλατό του, του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι καθώς και το απομονωμένο σημείο όπου βρίσκεται η οικία, μετέφεραν την σωρό του 26χρονου σε απόσταση πενήντα (50) περίπου μέτρων από την οικία και την τοποθέτησαν σε ρείθρο, όπου βρέθηκε μετά από τέσσερις ημέρες.

Επίσης, όπως προέκυψε, αρχικά οι δράστες, προκειμένου να δυσχεράνουν και να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, «σκηνοθέτησαν» το τόπο του εγκλήματος, τοποθετώντας το ποδήλατό του σε σημείο διαμετρικά αντίθετο ως προς την οικία του και εξαφανίζοντας κάθε στοιχείο της ανθρωποκτονίας από τον περιβάλλοντα χώρο αυτής.

Ο 27χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε χθες (13-11-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, ο οποίος έδωσε εντολή να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα (14-11-2011) στον κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...