Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Στα «σκαριά» ο δισέγγονος του Αριστοτέλη Ωνάση

Την πρόθεσή του να γίνουν γονείς αμέσως μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου εξέφρασε ο Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο, σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, σε συνέντευξή του σε Βραζιλιάνικο περιοδικό.

«Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεκινάμε για παιδιά με την Αθηνά» ήταν η ακριβής δήλωση του -εδώ και 8 χρόνια παντρεμένου με την Αθηνά Ωνάση- Βραζιλιάνου πρωταθλητή της ιππασίας. Ο οποίος αυτό τον καιρό είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News το ζευγάρι έχει ρίξει όλο του το βάρος στην ιππασία, με τους δυο τους να κάνουν αυτόν το καιρό εντατικές προπονήσεις, μετά τις οποίες προτιμούν να μένουν σπίτι, μόνοι ή με φιλικά πρόσωπα.

Όσον αφορά το πόσο καλή μητέρα θα γίνει η Αθηνά, αυτό είναι φανερό -σύμφωνα με τον Αλβάρο- από την στενή σχέση που έχει αναπτύξει με τα δυο παιδιά του (Βίβιαν και Φερνάντο) από τον προηγούμενο γάμο του. «Η Αθηνά είναι πάντα στο πλευρό της Βίβιαν και τη λατρεύει... Η Βίβιαν την βλέπει σαν την καλύτερή της φίλη, περνούν ώρες μαζί και συζητούν για τα πάντα».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...