Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Όλη η Ελλάδα έγινε μια αγκαλιά για τον μικρό Κωνσταντίνο που πάσχει από σπάνια ασθένεια

Όλη η Ελλάδα έγινε μια αγκαλιά για τον 21 μηνών Κωνσταντίνο που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Αμβούργου. Συγκινητική είναι η ανταπόκριση πολλών συνανθρώπων μας, οι οποίοι έμαθαν για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια και έσπευσαν να βοηθήσουν.

Έφυγε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Δημητράτος που λάτρευε τη Χαλκίδα

Σήμερα, ξημερώματα 26ης Δεκεμβρίου 2013, απεβίωσε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Δημητράτος, σε ηλικία 71 ετών.


Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στο Νεκροταφείο του Βύρωνα, στις 2.30 μ.μ.

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στην Χαλκίδα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Χαλκίδα.

Ψαχνά: Χαροπαλεύει στην εντατική μετά από τροχαίο - Νεκρός ο φίλος του, που οδηγούσε μηχανή!

Οι δύο φίλοι επέστρεφαν σπίτι με μηχανή - Ξαφνικά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και η τραγωδία ήταν αναπόφευκτη...


Ήταν ανήμερα τα Χριστούγεννα όταν το 24χρονο παλικάρι ήταν πάνω στην μηχανή του. Στο πίσω μέρος καθόταν ο 42χρονος φίλος του. Ξαφνικά κάτω από άγνωστες συνθήκες το δίκυκλο βγήκε από τον δρόμο.

Τρόμος για ηλικιωμένο ζευγάρι – ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους στα Πολιτικά

Λίγο πριν τις έντεκα τη νύχτα εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Πολιτικά της Εύβοιας οι ληστές


Οι δυο άτυχοι ηλικιωμένοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Είδαν ξαφνικά μπροστά τους δυο αγνώστους να τους απειλούν με ένα όπλο και ένα μαχαίρι και πάγωσαν.

“Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”: Στοχευμένες απολύσεις συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργατών στου ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ

To ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Σ.Ε.Χ.Β.Ν.Β “Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” σε ανακοίνωσή του αναφέρει:


Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου η εργοδοσία της επιχείρησης ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ προχώρησε σε 6 απολύσεις εργατών και προειδοποίησε για άλλες 2 το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για στοχευμένες απολύσεις συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργατών. Το σωματείο τους, την Πανελλήνια Ένωση Ελαιουργοσαπουνοποιών και την αταλάντευτα ταξική γραμμή που ακολουθεί στο κίνημα χτυπάει η εργοδοσία. Απ’ αυτούς θέλει να απαλλαγεί για να επιβάλλει δουλειά χωρίς σύμβαση, με μισθούς 511€ και 586€, χωρίς ωράρια και άλλα δικαιώματα.

Ξημερώματα Παρασκευής στην πύλη του Παπουτσάνη για συμπαράσταση στους απεργούς


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου "στην πύλη του Παπουτσάνη τα ξημερώματα της Παρασκευής για να στηρίξουμε την απεργιακή κινητοποίηση των συναδέλφων που πραγματοποιείται για να ανακληθούν οι απολύσεις που έγιναν πριν λίγες ημέρες.

Ο Κώστας Μακεδόνας στην ´´Οδό Ονείρων´´ της Χαλκίδας

Την Παρασκευή 27/12/2013 ο Κώστας Μακεδόνας εμφανίζεται live για μια και μοναδική βραδιά στην ´´Οδό Ονείρων´´. 

 

Συνεπής στην πολυετή διαδρομή του στο χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού υπόσχεται -σε πείσμα των καιρών- μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία στο κοινό της Χαλκίδας ερμηνεύοντας τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο αλλά και κλασσικών μεγάλων ελλήνων συνθετών. 

Ερέτρια: Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, το απόγευμα της Τρίτης στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, αποθήκευση και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών από τον 25χρονο, σε διάφορους χρήστες των ευρύτερων περιοχών της

Χαλκίδα: Εκλεψε 7 ευρώ από παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα!

Τα πιτσιρίκια άρχισαν να φωνάζουν και να τρέχουν πίσω από τον κλέφτη, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν να τον φτάσουν


Στόχος θρασύτατων επιτήδειων γίνονται δυστυχώς κάθε χρόνο πια τα παιδιά που λένε τα κάλαντα. Ετσι και χθες, παραμονή Χριστουγέννων, τρία μικρά παιδιά έπεσαν θύμα κλοπής την ώρα που έλεγαν τα κάλαντα και μάλιστα για ευτελές ποσό.

Οι Αγρονόμοι και Τοπογράφοι Μηχανικοί της Εύβοιας για την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Εύβοιας συζήτησε το θέμα που προέκυψε μετά την πρόσφατη ακύρωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) της απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) για τον χαρακτηρισμό της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας ως διατηρητέο μνημείο. Η απόφαση ακύρωσης του ΣτΕ καθόλου δεν αναφέρεται στην ουσία του ζητήματος (αν η Αγορά έπρεπε ή όχι να χαρακτηρισθεί ως διατηρητέα), αλλά αφορά τυπικούς και μόνο λόγους∙ συγκεκριμένα στη σύνθεση του ΚΣΝΜ που έλαβε την απόφαση.  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...