Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Επιτυχίες στο Σκάκι και την ποδηλασία!


Απόλυτος κυρίαρχος του 6ου Ανοιχτού Τουρνουά της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών ανεδείχθη ο σκακιστής της Ακαδημίας Χαλκίδος Κοσμάς Κουρουμπάς κατακτώντας την 1η θέση με 7 νίκες σε 7 αγώνες κρατώντας 3 βαθμούς διάφορα από τον δεύτερο και τρίτο νικητή.

Να σημειωθεί ότι ο Κοσμάς Κουρουμπάς είχε κατακτήσει την 1η θέση στο 4o Ανοιχτό Τουρνουά της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών, την 3η θέση στο 3ο και την 4η θέση στο 5ο.

Επιτυχίες όμως έχει και ο γιός του Κοσμά, σκακιστής της Ακαδημίας, Κώστας Κουρουμπάς σε ένα άλλο άθλημα που δραστηριοποιείται, της ποδηλασίας.

Ο Κώστας κατέλαβε την 1η θέση στην πανελλήνια κατάταξη του Mountain Bike στην κατηγορία των έφηβων έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση και την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος στο αγώνισμα της ομαδικής σκυταλοδρομίας (Team Relay) στο Mountain Bike καθώς και την τρίτη θέση στο ατομικό αγώνισμα της κατηγορίας των εφήβων στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος MTB.

Δείτε την τελική κατάταξη στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας: www.skakistikiakadimia.gr/

Για τις διακρίσεις του αυτές βραβεύτηκε σε ειδική τελετή από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στο Ολυμπιακό Στάδιο καθώς και από την ΕΠΟΣΚ σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο της Νίκαιας.
Εκ μέρους όλων των μελών, του Δ.Σ., της ομάδος αλλά και των μαθητών της Ακαδημίας, Θερμά Συγχαρητήρια στον Κοσμά και στον Κώστα και πάντα επιτυχίες. Ειδικά στον Κώστα που φέτος δίνει πανελλήνιες, επίτευξη των στόχων του!!!

Τρία παιδιά είναι τα θύματα τροχαίου που έγινε στα Ψαχνά.

Φωτό Αρχείου
Τρία παιδιά είναι τα θύματα τροχαίου  που έγινε  στα Ψαχνά.


Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 12 το βράδυ, στο 9ο χιλιόμετρο Ψαχνών – Χαλκίδας και οι λόγοι του ερευνώνται  από την Τροχαία.

ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος, έπεσε για άγνωστο λόγο,  σε άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο κορίτσια.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και  είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν όλοι και να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

"Σούπερ Μάρκετ ναρκωτικών" είχε 58χρονος στη Χαλκίδα

Η "ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ" ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
"Σούπερ Μάρκετ ναρκωτικών" είχε ένας 58χρονος που συνελήφθη, μέρα - μεσημέρι  στη Χαλκίδα

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνέλαβαν τον 58χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για νομοθεσία περί  όπλων.

Προχθές το μεσημέρι οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, εντόπισαν τον 58χρονο στη Χαλκίδα και σε έρευνα που διενεργήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις δυο οικίες του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (21) γραμμαρίων.(974) ναρκωτικά χάπια, διαφόρων τύπων.(200) φιαλίδια διαλύματος μεθαδόνης, συνολικού όγκου άνω των οκτώ λίτρων.Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα και τέσσαρα φυσίγγια. Μία (1) πτυσσόμενη ράβδος.   Τέσσερα  (4) κινητά τηλέφωνα. Το χρηματικό ποσό των (265) ευρώ. Διάφορα υλικά κατάλληλα για συσκευασία δόσεων ηρωίνης.

Από την αστυνομική έρευνα, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 58χρονος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από περιοχές της Αττικής, τις οποίες στη συνέχεια διέθετε σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς  οδηγήθηκε χθες (01-04-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

Που θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσεις τις επόμενες μέρες σε:

·        Το Σάββατο του Λαζάρου 7 Μαρτίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου Νέου Κοιμητηρίου Χαλκίδος.
·        Την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
·        Την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου Βασιλικού, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
·        Τη Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου του Αγίου Αθανασίου Διρφύων, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
·        Τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πάλιουρα, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου.
·        Τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 το πρωί και ώρα 11.00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ευχελαίου στον Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων του Νοσοκομείου Χαλκίδος.
·        Τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Μπούρτζι, κατά τη Ακολουθία του Νιπτήρος.
·        Τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·        Τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία των Αγίων Παθών.
·        Τη Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου 2011 το πρωί, θα χοροστατήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως.
·        Τη Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου 2011 το απόγευμα, θα προεξάρχει στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, κατά την Ακολουθία του Επιταφίου και την εν συνεχεία Λιτάνευσή του στις οδούς της Πόλεώς μας.
·        Το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2011 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
·        Το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2011 το απόγευμα, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ξενώνα της ΕΠΑΨΥ στη Χαλκίδα και στη συνέχεια στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Ελευθερίου των Φυλακών Χαλκίδος.
·        Το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2011 το βράδυ, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως και εν συνεχεία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·        Την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου 2011 το πρωί και ώρα 11.00, θα τελέσει την Ακολουθία της Αγάπης στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·        Την Δευτέρα της Διακαινησίμου θα μεταβεί στην Κόρινθο, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, για τη πανήγυρη της Ι. Μονής Οσίου Παταπίου Λουτρακίου.
·        Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 19 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής του Ορφανοτροφείου Χαλκίδος.
·        Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 20 Απριλίου 2011 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Νέου Πύργου Ιστιαίας.
·        Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 20 Απριλίου 2011 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα τελέσει την εις Μοναχόν Κουρά του κ. θεολόγου κ. Δημητρίου Ευγενικού, στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος.
·        Το Σάββατο της Διακαινησίμου 21 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Δημητρίου Ευγενικού, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιστιαίας.
·        Την Κυριακή του Θωμά 22 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Γηροκομείο Χαλκίδος και στη συνέχεια θα παραθέσει γεύμα στους εθελοντές και συνεργάτες του Ιδρύματος.
·        Την Κυριακή του Θωμά 22 Απριλίου 2012 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα προεξάρχει στην Λιτανεία της Ι. Εικόνος, στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Παναγίας Παραβουνιωτίσσης Ερέτριας.
·        Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Βατώντα.
Αμέσως μετά και ώρα 11.00, θα προεξάρχει στην Δοξολογία που θα τελεσθεί στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου της Σχολής Πεζικού Χαλκίδος, για τον προστάτη του Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο.
·        Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 το πρωί, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον Ι. Παρεκκλήσιο του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου, το οποίον ευρίσκεται εντός του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Χαλκίδος.

Η Ευαγγελίστρια προσφέρει βοήθεια και δέχεται προσφορές

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Κανήθου (Ευαγγελίστρια) προσφέρει σημαντική  βοήθεια σε πολύτεκνες οικογένειες, σε ανέργους, σε φοιτητές, σε απόρους και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

Για να συνεχίσει, δυναμικά, την προσπάθειά του, ο αρχιμανδρίτης π. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης απευθύνει έκκληση να συμβάλλουν όσοι μπορούν με τρόφιμα ή χρήματα ( όχι ρουχισμό). 
Οι προσφορές γίνονται δεκτές καθημερινά, 9-11 το πρωί και 5- 6:30 το απόγευμα στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας Κανήθου.

"Πόλεμο" στις δημοσκοπήσεις και τα blogs κηρυξε η Ν.Δ....

Σφοδρή επίθεση στον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη εξαπέλυσε πριν από λίγο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης, για την δημοσίευση στο iefimerida.gr δημοσκόπησης της Metron Analysis που δείχνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να έχουν το ίδιο σχεδόν ποσοστό.

«Ο σύζυγος Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, που διατηρεί blog στο ιντερνετ φιλοξενεί σήμερα στημένη δημοσκόπηση της εταιρίας metron analysis. Ο στόχος του επιτελείου, των συγγενών και των φίλων του κ. Βενιζέλου, είναι μέσω της στημένης δημοσκόπησης του κ. Φαναρά, να παρουσιάσουν στον πάτο τη Ν.Δ. μαζί με το ΠΑΣΟΚ, και το απόκομμα του κ. Καμμένου με υψηλά ποστοστά...», επισημαίνει μεταξύ άλλων στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Μουρούτης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συγκλονίζει τη Χαλκίδα ο θάνατος 42χρονης, μάνας τριών παιδιών

Μια 42χρονη, μάνα τριών παιδιών, άφησε την τελευταία της πνοή στην εντατική και ο θάνατός της έχει συγκλονίσει τη Χαλκίδα.


Η Μαρία Πολιτάκη, γυναίκα Ιωάννη Γετίμη άφησε τρία παιδιά ορφανά και το σύζυγό της χωρίς την σύντροφό του

Στα 42 χρόνια, έφυγε από τη ζωή αφού έχασε τη μάχη με το θάνατο που έδινε μέσα στο νοσοκομείο.

Η  γυναίκα έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο και άφησε την τελευταία της πνοή στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 3 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης Χαλκίδας, στις Εργατικές Κατοικίες. Συγγενείς και φίλοι θα την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατός της εκατοντάδες άτομα έχουν σπεύσει να συμπαρασταθούν στο βαρύ πένθος της μητέρας της Ελευθερίας, του συζύγου της Γιάννη και των παιδιών της Κωνσταντίνου, Αντώνη και Σοφίας

Θρηνούν οι Πετριές για τον άδικο θάνατο ενός 23χρονου

Θρηνούν οι Πετριές για τον άδικο θάνατο ενός 23χρονου που βρέθηκε νεκρός από τους δικούς του.

Όλοι τους άκουσαν ένα πυροβολισμό και έτρεξαν στο δωμάτιο για να διαπιστώσουν ότι είχε πυροβοληθεί με το όπλο που βρισκόταν δίπλα του.

Η αστυνομία κάνει έρευνες αλλά όλα τα ευρήματα οδηγούν στην αυτοκτονία.

Τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει, ακόμη, γνωστά...

Θερμό επεισόδιο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με πρωταγωνίστρια τη Στικούδη!

Έντονο διαπληκτισμό με αστυνομικούς στο αεροδρόμιο Λάρνακας είχε η Κατερίνα Στικούδη το Σάββατο το βράδυ, κατά την αναχώρησή της από τη Λάρνακα. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

O "Γκαλιλέο" του ΑΝΤ1 με ντουντούκα σε πορεία διαμαρτυρίας γιατρών!

Έγινε πανελληνίως γνωστός από την διαφήμιση του Γκαλιλέο στον ΑΝΤ-1, αλλά είναι και δυναμικός συνδικαλιστής.


Ο γιατρός Αντώνης Σώτος, αφού "χόρτασε" από τις διαφημίσεις του ΑΝΤ1 άρπαξε την ντουντούκα και   φώναζε συνθήματα στο κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, την οδό Αβάντων

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πολιτικά: Η μοτό στάθηκε μοιραία για τον ταξιτζή!

Φωτό αρχείου
Η μοτό στάθηκε μοιραία για έναν επαγγελματία οδηγό!

Ένας 45χρονος ταξιτζής απο τα Πολιτικά άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν η μηχανή που οδηγούσε χθες το μεσημέρι έπεσε πάνω σε κολώνα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Πρόκειται για τον 45χρονο Παναγιώτη Βέττα, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος εργαζόταν ως ταξιτζής.

Η κηδεία του έγινε πριν λίγο στα Πολιτικά, μέσα σε αφάνταστη οδύνη μια και ο Παναγιώτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κατέληξε στους υποψήφιους βουλευτές που θα προτείνει στα κεντρικά της Αθήνας, που θα πάρουν και την τελική απόφαση.

Ανδρέου Δημήτρης, πολιτικό στέλοχος,
Αλεξίου Γιώργος, Περιφερειακός Σύμβουλος,
Καπελέρης Σταμάτης, Αντιπεριφερειάρχης,
Καραβάς Χαράλαμπος, Γραματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Εύβοιας,
Νικολάου Γιώργος, μέλος της περιφερειακής επιτροπής, από τις Κονίστρες,
Μπουραντάς Γιώργος, Πρόεδρος ΤΕΕ Εύβοιας,
Παπαγεωργίου Γιώργος, πρώην βουλευτής,
Παπαδιόχος Γιώργος, συνδικαλιστής, Δ.Ο.ΠΑΣΟΚ Ταμυναίων
Παπαναστασίου Ασημίνα, κόρη του αείμνηστου πρώην Δήμαρχου Κονιστρών

Η απόφαση ήταν ομόφωνη και απουσιάζουν ονόματα όπως εκείνο της δικηγόρου Κατερίνας Καλαμακίδη που είχε αναφερθεί επανειλημμένα, αλλά και των Σταύρου Καμαριώτη και Ηλία Πετσή.


Στους Ανεξάρτητους Ελληνες, οι Δημήτρης Σταμάτης και Μιχάλης Γιαννάκης

Στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους Ανεξάρτητους Ελληνες, προσχωρούν και επισήμως, μετά από σχετικές ανακοινώσεις, οι διεγραφέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Γιαννάκης, και Δημήτρης Σταμάτης.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,  ο Μιχάλης Γιαννάκης, μετά από αίτημα της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, θα αναλάβει την θέση του γενικού γραμματέα, και θα τοποθετηθεί επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks βρήκε το χαμένο θείο και τον αδερφό της

«Λύγισε» on air η σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson, καθώς μέσα από τηλεοπτική εκπομπή ανακάλυψε πως είχε έναν ετεροθαλή αδερφό που δεν γνώρισε ποτέ, αλλά και εντόπισε έναν θείο και άλλους συγγενείς στη Βουλγαρία!

Αν και μέλος του κατεστημένου του Hollywood, η Wilson δεν δίστασε να πάει στην εκπομπή Who Do You Think You Are του NBC για να αναζητήσει τις ρίζες της, ταξιδεύοντας αρχικά στην Ελλάδα και στη συνέχεια στη Βουλγαρία. 
 
Enhanced by Zemanta

Η Απελευθέρωση της Εύβοιας τιμάται με διήμερο εκδηλώσεων

Η Απελευθέρωση της Εύβοιας τιμάται με διήμερο εκδηλώσεων που θα γίνει ο Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Απριλίου 2012.


Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας (ΟΠΣΕ), σε συνεργασία με τους Δήμους Χαλκιδέων, Μεσσαπίων, το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Σάββατο 7 Απριλίου ( Ψαχνά)

17:30-18:30   «Δρόμος Θυσίας» . Αφετηρία ¨Κουλουριάδα¨-Τερματισμός «Στέρνα  Πανού». Κατάθεση Στεφάνων και απονομή Αναμνηστικών στους Αθλητές.
19:30-20:30  Ομιλία Άγγελου Πνευματικού επιτίμου Αντιστρατήγου-πρ.  Βουλευτή, Α΄Αντιπροέδρου ΟΠΣΕ, με θέμα «Η γεωπολιτική και Στρατηγική Θέση της Εύβοιας» στο  «Πολιτιστικό Κέντρο Ψαχνών». Επίκαιρα τραγούδιααπό τη χορωδία της «Ένωσης Παλαιών Προσκόπων» Μαέστρος: Μαρία Κωτσή - Σιδεράκη

Σάββατο 7 Απριλίου (Χαλκίδα) 

19:00  Λαμπαδηδρομία  συνοδεία Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων. Εκκίνηση από το ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΙΤΙ –Τερματισμός στο  ΤΖΑΜΙ
19:30  Υποδοχή Λαμπαδηδρόμων.  Χαιρετισμός Προέδρου της ΟΠΣΕ κ. Γαληνού Λαουτάρη.  Επίκαιρη ομιλία από την κ. Λιλή Ελευθερίου, Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτών Χαλκίδας «το ΚΑΣΤΡΟ».
20:00 Χοροί Ευβοίας (Κύμης-Σκύρου-Καρύστου-Λίμνης)
Συμμετέχουν οι Σύλλογοι:  Σύλλογος Πολιτών Χαλκίδος «το ΚΑΣΤΡΟ», - Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς,  Σύλλογος των Απανταχού Λαμαριωτών, Σύλλογος Ερετρίας «Κ.ΚΑΝΑΡΗΣ»

 Κυριακή 8 Απριλίου ( Χαλκίδα)

10:00  Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαλκίδας
11:00  Δοξολογία  Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου. «Πανηγυρικός της Ημέρας» από την κ. Νία Κομπορόζου.
11:30   Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο. Κατάθεση στεφάνων  από Αρχές και Φορείς
12:00   Δεξίωση Αρχών και Προσκεκλημένων στο Δημαρχείο.
Enhanced by Zemanta

Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του Πάσχα: Δεμένα τα πλοία Μεγάλη Τρίτη - Μεγάλη Τετάρτη

Μέσα στις γιορτές το Πάσχα αποφάσισαν να «ξανακτυπήσουν» οι ναυτεργάτες.


Το μεσημέρι της Δευτέρας,  η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Τετάρτη, όταν αρχίζει η έξοδος των ταξιδιωτών του Πάσχα.

Η ΠΝΟ κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις, γεγονός που θα πυροδοτήσει το κλίμα τις επόμενες ώρες και ημέρες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι μαθητές, για δεύτερη χρονιά, καθαρίζουν την παραλία στο Λευκαντί

Οι μαθητές, για δεύτερη χρονιά, καθαρίζουν την παραλία στο Λευκαντί

Η Δημοτική Κοινότητα Βασιλικού και η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων σε συνεργασία με τα σχολεία του Βασιλικού,  θα κάνουν και φέτος στον καθαρισμό της παραλίας Λευκαντί-Λιμανάκι.

Ήταν μια επιθυμία των μαθητών, που γίνεται πραγματικότητα με τη συμμετοχή όλων των φορέων.

Ο καθαρισμός θα γίνει την Πέμπτη 5 Απριλίου, από τις 9:30 μέχρι τις 11:30 το πρωί. Θα συμμετάσχουν μαθητές από τα σχολεία 1ο, 2ο, 3ο Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Βασιλικού.

ΠΟΙΑ Ιστορική σειρά με ρεκόρ τηλεθέασης επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση;

Από αύριο και κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι, επιστρέφει στην ΕΤ1 μια από τις ιστορικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, η πρώτη προβολή της οποίας είχε κάνει ρεκόρ τηλεθέασης που συχνά ξεπερνούσε το 80%. 

 ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ομάδα Έμπρακτης Αλληλεγγύης Χαλκίδας "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

Η Ομάδα Έμπρακτης Αλληλεγγύης Χαλκίδας "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", με τη σημαντική βοήθεια του κόσμου που ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια της να συγκεντρωθούν βασικά είδη για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, έχει παραδώσει μέχρι σήμερα 9 σακούλες με τρόφιμα, 17 κούτες και 3 σακ βουαγιάζ με ρούχα και 1 κούτα με παπούτσια σε ιδιώτες και κοινωφελή ιδρύματα.

"Θέλουμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ανταποκρίνεται σε αυτή την ιδιωτική πρωτοβουλία! " αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και επισημαίνουν:

"Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται ακόμα, με άμεση προτεραιότητα τα τρόφιμα! Ακόμα και η ελάχιστη προσφορά σας είναι πολύτιμη!

Επικοινωνία:

Facebook: "Ομάδα Έμπρακτης Αλληλεγγύης Χαλκίδας "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

(Εκεί μπορείτε να βλέπετε τις αναρτήσεις για τα είδη που χρειάζονται οι εκάστοτε φορείς και ιδιώτες και πώς μπορείτε να τα διαθέσετε. Αν θέλετε κάντε like και προωθήστε μας.)

Email: omada.oloimazi@gmail.com Τηλ:6973361817, 6973605729"

Τράκαραν την ταχυδρόμο ... και τη λήστεψαν!

Ληστεία σημειώθηκε περίπου στις 09.00 το πρωί σε βάρος της πράκτορος που συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ..


Άγνωστοι δράστες άρπαξαν από τη γυναίκα το σάκο που κρατούσε, ο οποίος περιείχε χρήματα και επιταγές με παραλήπτες συνταξιούχους σε Νιπιδιτό, Παναγιά, Έμπαρο και άλλα χωριά της ευρύτερης περιοχής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Aυτοκίνητο έπεσε στις γραμμές του τρένου στο Τσιμεντάδικο

A Stadler GTW 2/6 DMU on the Inoi-Tanagra/HAI ...
(Photo credit: Wikipedia)

ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε σήμερα το πρωί από τον δρόμο που οδηγεί στο Τσιμεντάδικο, στις γραμμές του τρένου. 


Επί τόπου έσπευσαν στην περιοχή, ασθενοφόρο, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Το όχημα μεταφέρθηκε μακριά από τις γραμμές, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει η Τροχαία
Enhanced by Zemanta

Τέλος ο Παπαγιάννης από το Ράδιο 9 μετά την επίθεσή του σε γνωστή δημοσιογράφο

Με μια σκληρή ανακοίνωση το  Ράδιο 9 ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαγιάννη σήμερα, 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ράδιο 9 "αφορμή αποτέλεσε η αντιδεοντολογική επίθεση του κ. Παπαγιάννη κατά διακεκριμένης και γνωστής για το ήθος και την εντιμότητά της δημοσιογράφου, η οποία δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ την αλήθεια στη μέχρι τώρα τριαντάχρονη καριέρα της. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για δοσοληψίες και εκβιασμούς και πορεύεται πάντα υπό το φως της επωνυμίας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ένοπλοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα αλυσίδας ρούχων στο Αιγάλεω

Το απόλυτο τρόμο έζησαν πελάτες και υπάλληλοι σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας ρούχων Sprider επί της λεωφόρου Θηβών στο Αιγάλεω όταν δέκα λεπτά μετά τις έντεκα εισέβαλαν δυο ένοπλοι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γυρίζει και ο Κώστας Γκιουλέκας στη ΝΔ

Η επιστροφή των διαγραφέντων βουλευτών στο «μαντρί» της ΝΔ -κατά την αθάνατη φράση του Ευάγγελου Αβέρωφ- συνεχίζεται, μετά από ολιγοήμερη ανάπαυλα.

Σειρά έχει σήμερα ο Κώστας Γκιουλέκας, που έστειλε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά συντασσόμενος με τις επιλογές του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μια Ελληνίδα «κατέκτησε» τη Σκάλα του Μιλάνου

Έχει εμφανιστεί στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου, στο Σαν Κάρλο της Νάπολης και την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στη Σκάλα του Μιλάνου το κοινό τη χειροκροτούσε ασταμάτητα για τέσσερα λεπτά. 

 Η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη είχε πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν για μόνιμο συμβόλαιο με μερικά από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ευρώπης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσκόπηση-σοκ: Ισοπαλία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (12,2%) , 3ος ο Καμμένος, 4η η ΔΗΜΑΡ

Μεγάλη αίσθηση δημιουργεί μια συνδρομητική πανελλαδική έρευνα της εταιρείας Metron Analysis που διενεργήθηκε από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου του 2012 σε δείγμα 1200 ατόμων και τα ευρήματά της είναι εντυπωσιακά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Μπαράζ κλοπών σε σπίτια νεοσυλλέκτων - Τους "έδωσε" η... "σειρά" τους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι διαρρήκτες «χτύπησαν» την ώρα που οι οικογένειες απουσίαζαν προκειμένου να παρευρεθούν στην ορκωμοσία των παιδιών τους. Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε προχθές κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας στο στρατόπεδο Μηχανικού στο Ναύπλιο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθησαν σαν «λαθρομετανάστες» μέλη του πληρώματος του «Enterprise»

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το πρωί σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ που απειλεί να τινάξει στον αέρα τις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δύο χωρών, μετά τη σύλληψη την Παρασκευή το βράδυ, μελών του πληρώματος του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Enterprise» κατά τη διάρκεια επιχείρησης «σκούπα» της αστυνομίας για «εκκαθάριση» περιοχών της πρωτεύουσας που συχνάζουν μετανάστες.

  Ήδη από χθες το πρωί υπήρχε έντονη τηλεφωνικό διάβημα του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα προς τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης λέγεται πως έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού. Παράλληλα, το αμερικανικό αεροπλανοφόρο κινήθηκε στα ανοιχτά του Σαρωνικού πιθανόν ενεργοποιώντας κάποια απο τα συστήματά του ηλεκτρονικού πολέμου αφού παρατηρήθηκαν παρεμβολές και στις τηλεπικοινωνίες στην Αθήνα.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σε απεργία πείνας οι ιδιοκτήτες ταξί

Με απεργία πείνας απαντούν στις ρυθμίσεις Βορίδη, οι ιδιοκτήτες επαρχιακών ταξί στήνοντας παράλληλα σκηνές έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Τασούλα αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο του… "tragic"!

Η Τασούλα, κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου, ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα των ημερών βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μαζί με τον εμπνευστή του σποτ και αποκάλυψαν το πλούσιο παρασκήνιο της διαφήμισης! 

 H ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποινική δίωξη σε όσους απασχολούν και νοικιάζουν σπίτια σε παράνομους μετανάστες

Μιλώντας στο Mega, o κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παράνομοι θα φύγουν σταδιακά από την Ελλάδα, ενώ σχολιάζοντας τη στάση περιφερειαρχών που αρνούνται τα κέντρα φιλοξενίας, τόνισε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αν δεν το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, θα υποστούμε τις συνέπειες.


Το μεσημέρι της Κυριακής σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ανδρέα Λοβέδρο οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν την προώθηση διαδικασιών ώστε να καθιερωθεί πιστοποιητικό υγείας, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εργασία των μεταναστών στη χώρα μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Τουρκία κατασκευάζει υποθαλλάσσιο αγωγό νερού προς την Κύπρο!

Το σχέδιο για την κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού, προς το ψευδοκράτος στην Βόρεια Κύπρο, ανακοίνωσε η Τουρκία με τη θεμελίωση νέου φράγματος στο ψευδοκράτος.

Μελλοντικός στόχος, η μεταφορά νερού και στη Γάζα!!

Την αποκάλυψη του σχεδίου την έκανε ο Υπουργός Δασών και Υδάτινων Πόρων Βεϊσέλ Έρογλου.

Σύμφωνα με το σχέδιο που χρηματοδοτείται από την Άγκυρα, θα κατασκευαστεί ένας υποθαλάσσιος αγωγός από το νοτιότερο σημείο της Τουρκίας στην περιοχή Ανάμουρ, προς στη Βόρεια Κύπρο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην Σέττα.

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει  στην Σέττα. 

Οι άνεμοι που πνέουν με πολλά μποφόρ κάνουν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών  να θέσουν υπό έλεγχο την πύρινη λαίλαπα.

Η μάχη είναι ολονύκτια μια και η φωτιά κατακαίει πεύκα και είναι δύσκολη η πρόσβαση της.

Στο σημείο βρίσκονται τρία οχήματα της πυροσβεστικής. Δύο από Χαλκίδα και ένα από Αλιβέρι.

Το πρώτο εθελοντικό χωριό δημιουργείται στην Εύβοια


Το πρώτο ελληνικό... εθελοντικό χωριό άρχισε να κατασκευάζεται στο όρος Τελέθριο στην Εύβοια με σκοπό οι κάτοικοι που θα ζουν σε αυτό να παράγουν προϊόντα για τις ανάγκες όλης της κοινότητας.
Το εγχείρημα στο Τελέθριο έχει ως στόχο τη δημιουργία της πρώτης οικο-κοινότητας στην Ελλάδα, η οποία θα λειτουργήσει ως πρότυπο αυτάρκειας, υγιών και αρμονικών συνθηκών ζωής με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και στο οικοσύστημα, ανανεώσιμες πηγές για ενέργεια, καθαρά και αποτελεσματικά μέσα μεταφοράς, συνεχή έρευνα και εκπαίδευση σε όλα τα σχετικά θέματα, και τεχνολογίες διαθέσιμες σε όλους.

«Η ένταση στην οποία υποβάλλεται ο πλανήτης δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να επανασχεδιάσουμε τον πολιτισμό μας και τους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το τώρα για να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας και να προχωρήσουμε σε ένα πιο βιώσιμο και πιο ισορροπημένο μέλλον.

Αρχικά οι περισσότερες κατασκευές θα δημιουργηθούν με το χέρι, με παραδοσιακές μεθόδους και τοπικά υλικά. Οι κατοικίες θα είναι από ξύλο. Αρχικά θα καλύψουν τις ανάγκες 15 ατόμων, αλλά στην πορεία θα φτάσουν τους 30
Συνδυάζοντας τις τάσεις μίας Κοινωνίας που Μοιράζεται τους Πόρο
υς, τη νοοτροπία μίας Κοινότητας Ελεύθερης Προσφοράς», λένε οι εμπνευστές της προσπάθειας.
Η προσπάθεια αυτή γίνεται μέσα στο πλαίσιο των δράσεων freeandreal, που προωθεί, όπως λέει στο «Εθνος» ο Απόστολος Σιάνος, τον εναλλακτικό τρόπο ζωής.
«Την τελευταία διετία κάποιοι από το freeandreal αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη αυτά που πιστεύουμε. Ηρθαμε στον Αγιο Αιδηψού, στη Βόρεια Εύβοια, και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε έναν χώρο 12 στρεμμάτων να αναπτύξουμε ένα χωριό. Σε έναν μεγάλο κήπο του χωριού θα καλλιεργηθούν οπωροκηπευτικά και άλλα προϊόντα για τις ανάγκες των κατοίκων. Στόχος είναι η κοινωνία του χωριού να μοιράζεται όλους τους πόρους. Ηδη έχουμε φυτέψει 400 καρποφόρα δέντρα ενώ οι κατοικίες είναι από ξύλο και ελαφριές κατασκευές.


Σε έναν μεγάλο κήπο θα καλλιεργούνται όλα τα οπωροκηπευτικά και άλλα προϊόντα των κατοίκων. Στόχος είναι το χωριό να μοιράζεται όλους τους πόρους
Ο σκοπός
Το εγχείρημα του Τελέθριου δεν σκοπεύει να εμφανισθεί ως ουτοπία τελειότητας. Στην πρώτη φάση του εγχειρήματος θέλει απλά να λειτουργήσει σαν ένα αύταρκες, πρότυπο και στη δεύτερη θα εστιάσει στην ανάπτυξη ερευνητικών εγκαταστάσεων και πειραματικών τεχνολογιών, ενώ θα είναι διαθέσιμο στο κοινό για σειρά ημερίδων, σεμιναρίων, οικολογικό τουρισμό, καθώς και οποιαδήποτε άλλα μέσα εκπαίδευσης.
Αξιοσημείωτο στοιχείο της κοινότητας είναι το σχήμα της. Ο κυκλικός σχεδιασμός θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό, ακολουθώντας τη σοφία και τη γεωμετρία της φύσης.


Ενα από τα αξιοσημείωτα στοιχεία της κοινότητας στον Αγιο Αιδηψού είναι το σχήμα της. Ο κυκλικός σχεδιασμός θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό, ακολουθώντας τη σοφία και τη γεωμετρία της φύσης
«Υστερα από υπολογισμούς γύρω από τις διατροφικές και ταξικές ανάγκες, που έγιναν με βάση το κομμάτι γης που ήδη έχουμε, το μέγεθος του πληθυσμού αναμένεται να ξεκινήσει με περίπου 15 άτομα και να φθάσει τους 30 ανθρώπους. Αρχικά, οι περισσότερες κατασκευές θα γίνουν με το χέρι και με παραδοσιακές μεθόδους και τοπικά υλικά.

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του κεντρικού θόλου τον Ιούνιο, θα είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να φιλοξενήσουμε μία σειρά από εργαστήρια τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε ακόμα περισσότερους. Η σειρά εργαστηρίων μας 'Σχολείο αυτάρκειας' θα έχει το δικό της καταφύγιο», συμπληρώνει ο Απόστολος Σιάνος.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η FREEANDREAL
Στόχοι και δράσεις

H ομάδα «Αληθινά Ελεύθερα» (Freeandreal- www.facebook.com/FreeandReal ) είναι μια πολυφωνική ένωση ανθρώπων ποικίλων ειδικοτήτων μη συνδικαλιστικού ή κομματικού χαρακτήρα με κοινό σκοπό την προώθηση της έρευνας και της πραγμάτωσης μιας κοινωνίας που θα προσφέρει: υγιείς και αρμονικές συνθήκες διαβίωσης με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και στο οικοσύστημα, χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθαρούς και αποτελεσματικούς τρόπους μετακίνησης, καθώς και τη σχετική με αυτά διαπαιδαγώγηση και τεχνολογία.

Η ομάδα και οι δράσεις των ανθρώπων που την αποτελούν δεν αποσκοπούν στο χρηματικό κέρδος και δεν εφαρμόζουν ή υποθάλπουν οποιαδήποτε μορφή βίας (λεκτικής, σωματικής κ.τ.λ.). Στόχος των Freeandreal είναι μέσω του συντονισμού διάφορων ενεργειών, έργων (Projects), ομάδων κ.τ.λ. με έναν απόλυτα διαφανή τρόπο να προσφέρουν τα εφόδια (χώρο, εργαλεία, βήμα, λύσεις, χρήματα) για τη δημιουργία και εφαρμογή μιας άρτιας κοινωνικής δομής.

Μεγαλώνει ο αριθμός των αστέγων στην Πάτρα

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες οι άστεγοι της Πάτρας μετρούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σήμερα η εικόνα έχει αλλάξει! 

 
Ο κοινωνικός τομέας του Δήμου γνωρίζει πως οι καταγεγραμμένοι άστεγοι στην πόλη είναι περίπου είκοσι άτομα, κυρίως με προβλήματα αλκοολισμού, όμως η πραγματικότητα μάλλον είναι διαφορετική. 
 
Οι νεόπτωχοι αυξάνονται καθημερινά και στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή και αρκετοί είναι ήδη χωρίς σπίτι και ακόμα περισσότεροι κινδυνεύουν να βρεθούν σε αυτή τη θέση μιας και η ανεργία και οι περικοπές του όποιου εισοδήματος έχει φέρει σε πολλές περιπτώσεις αδυναμία καταβολής του ενοικίου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Φλέβα χρυσού" πετρέλαιο - τουρισμός

Σε συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο πρόεδρος της ισραηλινής εταιρείας Delek Drilling, Γκίντεον Τάντμορ, εξέφρασε το ενδιαφέρον του να διεξάγει έρευνες στην Ελλάδα για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων. 

 Όπως δήλωσε, η Ελλάδα προσφέρει τεράστιες δυνατότητες και πολλές διαφορετικές πετρελαιογενείς περιοχές που δεν συνδέονται μεταξύ τους και υπογραμμίζει την ανάγκη για σταθερό επενδυτικό περιβάλλον. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σκύρος: Έγιναν στάχτη 600 στρέμματα...

Φωτό αρχείου
Δεν πρόλαβε να μπει η Άνοιξη και η μια φωτιά διαδέχεται την άλλη.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες στο νοτιοδυτικό τμήμα της Σκύρου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν καεί περισσότερα από 600 στρέμματα με αστιβιές- πουρνάρια.

H πυροσβεστική βρίσκεται σε επιφυλακή για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Δύο κάτοικοι ανακρίνονται γιατί υπάρχουν υπόνοιες ότι από δική τους αμέλεια σημειώθηκε η φωτιά που ξέσπασε χθες πρωινές ώρες κοντά στην πηγή Νύφι.

Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, υπάλληλοι του δήμου Σκύρου και η Εθελοντική Ομάδα ΕΣΕΠΑ. Ένα καναντέρ έκανε τις πρώτες ρίψεις περί τις 5:30 το απόγευμα και περιόρισε σημαντικά τη φωτιά.

Η πυροσβεστική ερευνά όλα τα ενδεχόμενα με πιο πιθανό εκείνο της αμέλειας.

Σάββατο, η καλύτερη μέρα να γεννήσεις και Πέμπτη για σεξ

Πρωτότυπη μελέτη του London School of Economics για τις μέρες της εβδομάδας

 Πιστεύετε ότι η Δευτέρα είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας; Κάνετε λάθος! Σύμφωνα με έρευνα του London School of Economics η χειρότερη μέρα από άποψη διάθεσης είναι η Τρίτη. Αλλά ανεξαρτήτως ημέρας υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να απολαύσεις τη ζωής, είτε αυτό είναι σεξ, είτε δίαιτα!

Οι ερευνητές λοιπόν προτείνουν μια σειρά από δραστηριότητες που είναι προτιμότερο να επιλέξει να κάνει κανείς συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...