Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΚΥΜΗ: Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά

Στις 17 Αυγούστου λίγο μετά τις 21.00  μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά θα γίνει στο θέατρο του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού, θα προβληθεί μια επιλογή από ταινίες μικρού μήκους που έχουν ξεχωρίσει την τελευταία δεκαετία.

Χιούμορ, ανθρώπινες σχέσεις, κοινωνικός προβληματισμός αλλά και ιστορίες της καθημερινότητας ιδωμένες μέσα από την καλλιτεχνική ματιά «μικρομηκάδων» που ζουν, εμπνέονται και δημιουργούν στην χώρα μας.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι: «Ο Κλέφτης» της Ιρίνα Μπόικο, «Τι κολυμπάει και γελάει» της Εμμανουέλας Φραγκιαδάκη, «Η Στέλλα κι εγώ» της Αμέρισσας Μπάστα, «Ο Γκόγκος» του Παναγιώτη Φαφούτη, «The story of my life» του Δημήτρη Κουκά, «Charlie» της Σάσα Αγγελίδη, και «Ο Γιός» του Δημήτρη Νάκου.

ΒΙΝΤΕΟ - Λιχαδονήσια: Ο γαμπρός και η νύφη πήγαν στον γάμο με...μαγιό!

Ο Γιώργος και η Μαρία που βλέπετε στην φωτογραφία, έκαναν έναν γάμο διαφορετικό από όλους τους άλλους

 Τα παιδιά αποφάσισαν να παντρευτούν στις Σεϊχέλες της Εύβοιας, στα Λιχαδονήσια.

Ο γαμπρός έβαλε το κοστούμι πάνω από το μαγιό και το ίδιο έκανε και η νύφη.

Δείτε το βίντεο αποκλειστικά στο evianews, που σκηνοθέτησε ο Χαλκιδέος Νίκος Πάνου και Γιώργος Οικονομίδης.
evianews.gr

Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί και ένας Ναξιώτης ως ύποπτοι για το φονικό της Πάρου

O άτυχος ταξιτζής
Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε 4 άτομα -τρεις Αλβανούς και έναν Ναξιώτη- που προσπαθούσαν να φύγουν με ένα φουσκωτό από την Πάρο, ως δράστες της αιματηρής ληστείας νωρίς σήμερα το πρωί σε τράπεζα του νησιού και είχε ως αποτέλεσμα την εκτέλεση ενός 45χρονου ταξιτζή. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Η κρίση φέρνει βάσεις πολλών ταχυτήτων!

Βάσεις πολλών ταχυτήτων δημιουργήθηκαν φέτος ως συνέπεια τόσο της οικονομικής κρίσης όσο και των διαφορετικών επιδόσεων των υποψηφίων στη Θεωρητική, Θετική και Τεχνολογική Κατεύθυνση.

Οι χιλιάδες υποψήφιοι ωστόσο περιμένουν με μεγάλη αγωνία την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας στο διάστημα 20-24 Αυγούστου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως δείχνουν ότι οι βάσεις εισαγωγής των πανεπιστημιακών τμημάτων και των τμημάτων ΤΕΙ θα κινηθούν σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις. Θα έχουμε διαφορετικές κατευθύνσεις ανάμεσα στα επιστημονικά Πεδία καθώς άλλα τμήματα θα μειώνουν τις απαιτήσεις τους και άλλα θα τις αυξάνουν.

Ειδικότερα, για φέτος αναμένεται να είναι πιο απαιτητικά τα τμήματα του 1ου Επιστημονικού Πεδίου, ακλόνητες θα παραμείνουν οι σχολές Ιατρικής και Φαρμακευτικής ενώ θα πέσουν τα περισσότερα τμήματα του 2ου και 4ου Πεδίου. Ανοδος αναμένεται και στα περισσότερα οικονομικά τμήματα.

Στις ειδικές κατηγορίες η άνοδος των βάσεων οφείλεται στο γεγονός ότι από φέτος καταργήθηκε ο περιορισμός για τους συγκεκριμένους υποψηφίους να διεκδικούν θέσεις σχολών μόνο της περιφέρειάς τους.

Γαμπρός της Β. Μοσχολιού ήταν ο άτυχος ταξιτζής που σκοτώθηκε στη ληστεία στην Πάρο!

Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, η Πάρος γίνεται το επίκεντρο της επικαιρότητας. Και πάλι, με αφορμή μια τραγωδία.
Ένας αθώος άνθρωπος, ένας απλός πολίτης βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστές ενός υποκαταστήματος τράπεζας. Αποφάσισε να τους καταδιώξει και το πλήρωσε με την ίδια τη ζωή του.
08:20 το πρωί της Παρασκευής, τρεις ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Alpha Bank. Με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους εργαζόμενους και τους ανάγκασαν αν τους δώσουν όσα λεφτά είχαν.
 
Βγαίνοντας από την τράπεζα, έγινε το κακό. Το περιστατικό είδε ένας οδηγός ταξί. Και αποφάσισε να κυνηγήσει τους ληστές. Αλλά εκείνοι ήταν αποφασισμένοι για όλα. Και αδίστακτοι. Τον πυροβόλησαν τρεις φορές και τον σκότωσαν.
Όπως διαβάζουμε στο newsit, o άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας του νησιού, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το θύμα ήταν πολύ αγαπητός στην Πάρο. Ήταν παντρεμένος με τη μια από τις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού.

Θα μοιράσουν 1 τόνο ντομάτες στην Ερέτρια!

English: Super Sweet 100 Cherry Tomatoes
(Photo credit: Wikipedia)
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ερέτριας, τοπικός παραγωγός θα διανείμει ένα τόνο ντομάτες στην Ερέτρια.

Tην Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 στις 09.00 το πρωί παραγωγός της περιοχής μας θα διανείμει σε κεντρικό σημείο της Ερέτριας έναν τόνο ντομάτες στους κατοίκους του Δήμου Ερέτριας.
Enhanced by Zemanta

Πυρκαγιά στο Πήλι Μαντουδίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Πήλι στο Μαντούδι της Εύβοιας.

Επί τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Τους διέγραψαν από το twitter για παιδική πορνογραφία

Image representing Twitter as depicted in Crun...
Image via CrunchBase
Δύο προφίλ χρηστών, οι οποίοι κατείχαν και διαμοίραζαν φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας, διεγράφησαν από το twitter, έπειτα από σχετική παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ειδικότερα, στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από σωρεία χθεσινών καταγγελιών, διενήργησαν ψηφιακή διαδικτυακή ανάλυση - αστυνομική έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι χρήστες του Twitter με ονόματα «@many501611» και «@BBen1998» διαμοίραζαν φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας σε άλλους χρήστες.

Αμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια εταιρεία «Twitter», ενώ παράλληλα ενημερώνονται και οι αστυνομικές Αρχές των χωρών απ' όπου προέρχονται οι συγκεκριμένοι χρήστες.
Enhanced by Zemanta

Η Ευρωπαϊκή Ενωση προσφέρει 5.000 θέσεις εργασίας

Η νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαικής Επιτροπής «Your First EURES Job» στοχεύει να καλύψει 5.000 θέσεις εργασίας δίνοντας σε πολίτες από 18 ως 30 ετών την ευκαιρία να βρουν την πρώτη τους δουλειά σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό.

Στους υποψηφίους προσφέρονται τα ταξιδιωτικά έξοδα για την συνέντευξη ενώ στους επιχειρηματίες προσφέρεται η συμβουλευτική υποστήριξη όσον αφορά την αναζήτηση των σωστών υποψηφίων, καθώς και χρηματοδότηση για την αρχική εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων.

Οι επιχειρηματίες υποχρεούνται από το πρόγραμμα να προσφέρουν δουλειά τουλάχιστον έξι μηνών και συνθήκες σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία του κάθε κράτους.

Η Ελλάδα δεν προσφέρει ακόμη την υπηρεσία (!), ωστόσο οι Ελληνες μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μέσω των ειδικών γραφείων σε Δανία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία αλλά και μέσω του http://ec.europa.eu/social/yourfirsteuresjob

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στο μνημείο της μάχης της ΛΑΜΠΟΥΣΑΣ

Την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2011 και ώρα 10.30 πμ στο μνημείο της μάχης της ΛΑΜΠΟΥΣΑΣ,
διοργανώνουμε εκδήλωση και σας καλούμε,  να τιμήσουμε:

- Τον αντιφασιστικό αγώνα του λαού μας.

- Την νίκη του ΕΛΑΣ στη μάχη της ΛΑΜΠΟΥΣΑΣ.

- Το Βασίλη Μήτρου, καθώς επίσης και όλους τους ήρωες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και του ΔΣΕ

Αχτιδική Επιτροπή Νότιας Εύβοιας ΚΚΕ

Παραρτήματα ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Εύβοιας

Ε. Παπαρίζου: Δείτε πώς έχασε 4 κιλά σε μία εβδομάδα!

Όλοι απόρησαν όταν είδαν την Έλενα Παπαρίζου εμφανώς πιο αδυνατισμένη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Πώς το κατάφερε αυτό; Με τη νέα επαναστατική Leptin Diet (Δίαιτα της λεπτίνης), που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ.

Tη δίαιτα της τραγουδίστριας αποκάλυψε το "Λοιπόν" της Πέμπτης: Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που βοηθάει στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμού και παράγεται από τα λιποκύτταρα. Ανάλογα λοιπόν με τις τροφές που θα καταναλώσουμε, θα τη διατηρήσουμε στα σωστά επίπεδα, ώστε να μην πεινάμε αλλά και να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας.

Η δίαιτα βασίζεται σε κάποιες σούπερ τροφές, όπως: γκρέιπφρουτ, αμύγδαλα, σπανάκι, ντομάτα, αβγά, γιαούρτι, κεράσι, μήλο, ρόκα, μπρόκολο, λάχανο, πράσινο, τσάι, καρότο, πιπεριά, λιναρόσπορος, βατόμουρο, μαρούλι, δημητριακά ολικής άλεσης, χυμός λεμονιού, πορτοκάλι. Μάλιστα το χυμό λεμονιού επιβάλλεται να τον πίνετε όλη μέρα όταν διψάτε ή πεινάτε.

Απαγορεύονται: Τα αναψυκτικά, τα ποτά, ο καφές, οι χυμοί με ζάχαρη, η ζάχαρη, τα λιπαρά τρόφιμα, τα γλυκά και το junk food. Επίσης, δεν πρέπει να φάτε μπουκιά μετά το βραδινό γεύμα - που θα είναι το αργότερο στις 8 το βράδυ - ενώ το πρωινό με το βραδινό πρέπει να απέχουν ένα 12ωρο και να τα καταναλώνετε αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

Σχηματάρι: Συνέλαβαν 80χρονη για χρέη στο δημόσιο!

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών οδηγήθηκε σήμερα το πρωί μια 80χρονη από το Σχηματάρι, η οποία χρωστούσε στο δημόσιο το χρηματικό ποσό των... 2.378.930,63 ευρώ.

Η ηλικιωμένη, η οποία δραστηριοποιούταν στο εμπόριο αγροτικών προϊόντων, αφέθηκε ελεύθερη αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση, του περιβόητου κυκλώματος στην Βοιωτία με τις επιστροφές ΦΠΑ, που είχε κατακλέψει το δημόσιο, με τιμολόγια μαϊμού, παίρνοντας παράνομα ως επιστροφή ΦΠΑ, πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Το ερώτημα είναι αν θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη, οι εγκέφαλοι του κυκλώματος και οι δημόσιοι υπάλληλοι, που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, γιατί το να συλλαμβάνονται ηλικιωμένα άτομα, όπως η 80χρονη, που είναι και θύματα των αετονύχηδων απατεώνων, δεν έχει κανένα νόημα και κανένα αποτέλεσμα.

Χείλη σε nude απόχρωση

Αν επιλέξετε τη nude απόχρωση για τα χείλη, φροντίστε να κάνετε τη σωστή επιλογή του κραγιόν, έτσι ώστε το χρώμα των χειλιών να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας.

Αν είστε ανοιχτόχρωμη, επιλέγετε κάποιο με ελαφρώς χρυσή ή ροδακινή απόχρωση.

Εάν η επιδερμίδα σας είναι σκούρα, τα nude κραγιόν στους τόνους της καραμέλας και του χρυσού-μπρονζέ αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή.

Αν πάλι δεν ανήκετε σε καμιά από της δύο κατηγορίες, επιλέξτε κάποιο με ελαφρώς ροζ για να φωτιστεί το πρόσωπό σας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...