Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΨΑΧΝΑ: Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και βρέθηκε μπροστά σε ένα...πτώμα!

Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και βρέθηκε μπροστά σε ένα...πτώμα!

Μια γυναίκα 62χρόνων, στα Ψαχνά της Εύβοιας βρήκε νεκρό, στην αυλή του σπιτιού της ένα γυμνό άντρας, ινδικής καταγωγής !
 
Ο άτυχος άντρας φορούσε μόνο ένα σλιπ.

Το άψυχο σώμα  βρέθηκε πεσμένο ανάσκελα και έφερε διάφορα σημάδια.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Απ.Γκλέτσος προς Σκυριανούς: "Εμείς στήνουμε κ..ο και σεις διώχνετε επενδύσεις"

Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Στυλίδας μιλώντας στη Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης...
Ελάτε στη Στυλίδα, που μοιράζουμε συσσίτιο σε πρώην νοικοκυραίους... Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώχνουμε επενδύσεις που θα φέρουν χρήματα και ανάπτυξη στον τόπο... είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Σκύρου αλλά και στα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που συνεδρίαζε σήμερα για μεγάλη επένδυση αιολικού πάρκου στην Σκύρο.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει η επένδυση παρά τις αντιδράσεις της δημοτικής αρχής Σκύρου και ότι ο ίδιος παρακαλάει την εταιρεία αμέσως μετά να έρθει και στη Στυλίδα τονίζοντας ότι οι επενδύσεις αυτές είναι τόσο μεγάλες, που βοηθούν όχι μόνο τους Δήμους αλλά και όλη την Ελλάδα (η εταιρεία ΕNTEKA S.A. σκοπεύει να επενδύσει 500-600 εκατ. ευρώ σε αιολικά πάρκα)
Η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης γνωμοδότησε αρνητικά για τη συγκεκριμένη επένδυση, αφού όπως είπαν τα μέλη της αντιδρά η τοπική κοινωνία και οι φορείς της Σκύρου
Δείτε το video με την παρέμβαση του Απόστολου Γκλέτσου ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...