Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η "Γνώμη" πιο "πλούσια" από ποτέ με 128 σελίδες. Μην τη χάσετε!


Ευτυχώς που υπάρχουν και τύποι σαν τον Τόλη για να σωθεί αυτό το Κράτος! Από την τσιμπίδα της Εφορίας, που αποδεικνύεται εντελώς επιλεκτική, πάμε στην τσιμπίδα του ρεπορτάζ που τα πιάνει όλα...

1) Χάθηκε στα κύματα ο Πάρης Καλτσάς και οι έρευνες για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες... Διαβάστε τις λεπτομέρειες της τραγικής ιστορίας.

2) Περίεργη φωτιά ξέσπασε στην αντιπροσωπεία της Audi. Η...λαχτάρα του ιδιοκτήτη Φίλιππα Σταθόπουλου και τι δηλώνει για τα αίτιά της.

3) Οι πανέμορφες Νεκταρία Γαβριήλ και Ελένη Ξυνογαλά λατρεύουν το χορό και μας μιλούν για το δικό τους dancing with the stars. Δείτε κι άλλα...αστέρια του χορού στο πιο happy ρεπορτάζ αυτής της εβδομάδας.

4) Τα χάλια του ΟΣΕ. Πότε θα φτιαχτεί επιτέλους αυτός ο σιδηροδρομικός σταθμός της ντροπής;

5) Σπάσαμε το άβατο: Για πρώτη φορά δημοσιογράφος μπαίνει στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ με αποτέλεσμα να ακουστεί πολλάκις η φράση "προσέξτε παρακαλώ, ακούει και δημοσιογράφος"! Φαντάσου τι λέγεται κεκλεισμένων των θυρών!

6) Στα πολιτικά είχαμε...πετυχεσές: Καταδικάστηκαν ο δήμαρχος Αρτεμισίου Χριστοφής Ζάχος και ο Τριάντης (πρώην Κηρέως). Διαβάστε γιατί. Αντε και εις ανώτερα...

Το νέο που θα συνταράξει: Ποιος είναι ο γνωστός έμπορος που βιάσε κορίτσι με νοητική καθυστέρηση;

Σήμερα, μαζί με τη "Γνώμη" το περιοδικό Go! in home. 80 σελίδες με όλη τη θεματολογία του σπιτιού, κουζίνες, μπάνια, έπιπλα, κήπους και ό,τι ψάχνατε να βρείτε για να ανανεώσετε το χώρο σας. Εντελώς δωρεάν!

Σήμερα το βράδυ, η "Γνώμη" στα περίπτερα. Πιο "πλούσια" από ποτε με 128 σελίδες. Μην τη χάσετε!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...