Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΡΕΤΡΙΑ: Πέθανε από ασφυξία μέσα στο σπίτι του

Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός έπειτα από κατάσβεση πυρκαγιάς, στο σπίτι του στην Ερέτρια της Εύβοιας.

 

Ο θάνατος του άνδρα προήλθε από ασφυξία, ενώ η φωτιά ξέσπασε στην κουζίνα και επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι.


Κάρυστος: Απείλησε το θείο του με κασμά για 300 ευρώ!


Ένας 68χρονος έπεσε θύμα ληστείας στην Κάρυστο από τα ίδια του τα ανίψια  που δε δίστασαν μάλιστα να τον απειλήσουν με γεωργικό εργαλείο!

Το περιστατικό συνέβη πριν τρεις μέρες, όταν ο 19χρονος ανηψιός του πήγε στο σπίτι του 68χρονου θείου του και με την απειλή κασμά του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις ο δράστης εντοπίστηκε προχθές το βράδυ στην περιοχή της Καρύστου όπου και συνελήφθη. Μετά από έρευνα, προέκυψε ότι στη ληστεία συμμετείχε και ένας ακόμη 19χρονος, επίσης συγγενής τους, ο οποίος το ίδιο βράδυ εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην περιοχή.

Από τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταλειμμένο όχημα κοντά στο σπίτι του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το γεωργικό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, το χρηματικό ποσό των τριάντα 30 ευρώ το οποίο αποδόθηκε στον 68χρονο καθώς και αριθμός κοσμημάτων των οποίων η προέλευση διερευνάται.

Σημειώνεται ότι οι δύο 19χρονοι είχαν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ πριν ένα χρόνο περίπου αποφυλακίσθηκαν από τις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα με περιοριστικούς όρους...

"Ντόρτια" για τέσσερα άτομα στη Χαλκίδα


Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν αστυνομικοί έκαναν "ντου" στη καφετέρια ενός 44χρονου στην πόλη της Χαλκίδας, τους έπιασαν γύρω από το σιδερένιο στρογγυλό τραπέζι με την πράσινη τσόχα, να παίζουν "ζάρια".

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 41χρονο, προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος και σε 3 πελάτες, ηλικίας 48,52 και 63 ετών αντίστοιχα.

Επιπλέον ο 41χρονος είχε επιτρέψει σε άλλους τέσσερις θαμώνες του καταστήματος τη διενέργεια τεχνικού παιγνίου με παιγνιόχαρτα ενώ δεν διέθετε ούτε άδεια λειτουργίας για το κατάστημα.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν:

το χρηματικό ποσό των 720 ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του απαγορευμένου παιχνιδιού, το οποίο θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Ένα σιδερένιο στρογγυλό τραπέζι με πράσινη τσόχα

Ένα ζεύγος ζάρια

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΒΙΝΤΕΟ - Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την χορωδία κοριτσιών του Δ.Ω.Χ.

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ και το Δημοτικό Ωδείο Νίκος Σκαλκώτας  πραγματοποίησαν μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη συναυλία με την χορωδία κοριτσιών του Δ.Ω.Χ. και ορχήστρα Κιθαριστών, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίουστο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Έπαιξαν οι:
Πιάνο : ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΑΡΑ Διεύθυνση : ΠΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Συμμετείχαν στην Χορωδία Κοριτσιών: ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΟΛΓΑ ΚΕΤΣΕΜΕΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΙΒΩΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΙΑΛΙΔΗ ΑΝΝΗ ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ-ΚΑΙΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΜΑΙΡΗ ΓΚΕΖΕΠΗ ΒΙΚΥ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΑΝΤΑ ΔΟΥΝΑΒΗ ΡΟΥΜΠΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΜΑΡΤΑ ΖΑΖΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΝΙΤΑ ΡΟΥΜΑΝΗ-ΝΑΤΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΖΩΗ ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΥΡΤΩ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΡΑΝΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΙΟΥ


Ορχήστρα Κιθαριστών: ΚΥΛΑΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΠΑΚΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΤΑΜΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΛΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΟΛΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ ΦΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΡΘΑΛΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙ ΠΑΣΣΑΛΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΑΜΠΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΟΡΤΖΙΛΑ ΔΑΦΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΕΥΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΟΛΑΚΟΥ ΑΓΝΗ ΛΑΖΡΙ ΝΤΕΝΙΣ ΦΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΒΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ ΚΥΡΟΣ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΓΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΟΥΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΒΑΛΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Enhanced by Zemanta

Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος αυτοθαυμάζεται - Είναι γραφικός


Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της δημιουργίας νέου κόμματος, που θα εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά και τη μεσαία τάξη, στο μέλλον, ο Κώστας Μαρκόπουλος λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Μαρκόπουλος εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο τον οποίο αποκαλεί γραφικό κατηγορώντας τον πως «αυτοθαυμάζεται».

Επίθεση εξαπολύει και κατά της ΝΔ για την οποία λέει πως έχει μεταλλαχθεί σε ένα κόμμα άγριου νεοφιλελευθερισμού.

Ο βουλευτής Ευβοίας επιμένει στην αντιμνημονιακή ρητορική του δηλώνοντας πως θα δικαιωθεί στο μέλλον για αυτή του τη στάση.



Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...