Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι Χαλκίδας

Χθες υποτίθεται ήταν η συγκέντρωση για τους αγανακτισμένους της πλατείας στην Χαλκίδα (με πανευρωπαϊκές προεκτάσεις)


Δεν έχω δει πιο «κοιμισμένη πόλη» ..πραγματικά το θέαμα ήταν απογοητευτικό …τα άτομα που βρίσκονταν χθες ήταν ελάχιστα ..τα ιδία και το Σάββατο

…Απορώ πως η Εύβοια με τέτοια ανεργία δεν αντιδρά; …Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η παράλια ήταν γεμάτη! ..Ρε παιδιά δεν σας είπαμε να κάνετε καμία ένοπλη αντίσταση ..λίγες ώρες από τον χρόνο σας ζητάμε να διαθέσετε;

…Ευτυχώς που η εικόνα στο Σύνταγμα είναι διαφορετική …Ειδάλλως φωτιά και τσεκούρι στην γένια μου! ..Πιο πολύ είμαι αγανακτισμένος και με αυτή ..αφού στο τέλος συνυπεύθυνοι σε όσα ψηφίζονται είμαστε και εμείς
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Οικογένεια στην Ιστιαία κινδύνευσε από φωτιά

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τους.
Εξαμελής οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά κινδύνευσε να καεί ζωντανή από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην Ιστιαία.
Το περιστατικό συνέβη στις 4 το πρωί της Κυριακής 19 Ιουνίου. Η οικογένεια κοιμόταν όταν περαστικοί είδαν καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Ιστιαίας.
Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση και τα άτομα σώθηκαν. Δυστυχώς το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.
http://www.egnomi.gr

Ο Σισέ ως dj σε κλαμπ στη Χαλκίδα

Μετά απο μια επιτυχημένη παρουσία, ομολογουμένως, στα γήπεδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Σισέ πάει Χαλκίδα για μια βραδιά γεμάτη μουσική σε γνωστό νυχτερινό κλάμπ της Γλύφας.

Όσοι πιστοί προσέλθετε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, για να απολαύσετε τον Σισέ σε ρόλο dj.... Αυτά είναι!!!!

Ο Παναθηναϊκός και η Λάτσιο περιμένουν τον Τζιμπρίλ Σισέ για να βάλουν τη μεταγραφή στην τελική ευθεία!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από σύγκρουση Ι.Χ. με μοτό

Ένας 41χρονος νεκρός και μία τραυματίας είναι ο απολογισμός ενός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στην περιοχή της Ανθηδώνας το απόγευμα του Σαββάτου.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η τροχαία Χαλκίδας το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 30χρονη, ανετράπη και στην συνέχεια έγινε σύγκρουση με την μηχανή του άτυχου άντρα.

Πάνω στην μηχανή ήταν μία 35χρονη κοπέλα η οποία τραυματίστηκε και αυτή. Αν και μεταφέρθηκαν γρήγορα οι τραυματίες στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, δυστυχώς ο 41χρονος άντρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
www.evianews.com

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με ταξιτζή στη Χαλκίδα!

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με ταξί σημειώθηκε πριν από λίγο στη διασταύρωση-καρμανιόλα Κακαρά και Περικλέους Σταύρου στη Χαλκίδα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί στο κεφάλι ο ταξιτζής και να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο.

Το ταξί μάρκας Mercedes κατέβαινε την οδό Κακαρά, ενώ στην Περικλέους Σταύρου κινείτο το ΙΧ, μάρκας HYUNDAI, το οποίο παραβίασε σήμα STOP και χτύπησε με δύναμη το ταξί.



Μετά τη σύγκρουση, το ταξί εξετράπη της πορείας του γύρισε αριστερά, καβάλησε το πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στη τζαμαρία του βιβλιοπωλείου "Πολύγωνο", παρά το γεγονός ότι στο πεζοδρόμιο υπάρχει προστατευτικό κάγκελο.

Το ταξί πέρασε δίπλα από το κάγκελο και κομμάτιασε την τζαμαρία μέσα σε εκκωφαντικό θόρυβο, που ξεσήκωσε τη γειτονιά. Ο οδηγός του ταξί βγήκε από το όχημα λουσμένος στο αίμα!

Με τη βοήθεια περιοίκων μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός του HYUNDAI δεν έπαθε τίποτε, αλλά σοκαρίστηκε βλέποντας χτυπημένο τον ταξιτζή.


http://www.egnomi.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...