Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αναγνωστάκης για την αναστολή λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας

Ερώτηση προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, σχετικά με την αναστολή άδειας λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας.


Αυτή τη στιγμή προέχει η διασφάλιση των θέσεων εργασίας των υπαλλήλων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας, ώστε να μην προστεθούν και αυτοί, στο μακρύ κατάλογο ανέργων της Εύβοιας. 

Να καταργηθούν όλοι οι φόροι και τα χαράτσια που εξοντώνουν την εργατική λαϊκή οικογένεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Εύβοιας:

Η γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ καταδικάζει για άλλη μια φορά την επίθεση που δέχονται τα λαϊκά νοικοκυριά. Αυτή τη φορά μπήκε στο στόχαστρο μέσω πλειστηριασμού το σπίτι του πρώην προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Εύβοιας. Ο συνάδελφος από το 2011 όπου κατέθεσε τα χαρτιά του, περιμένει τη σύνταξη και το εφάπαξ από το ταμείο μετάλλου. Παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της δικής του υγείας, όντας εδώ και ένα περίπου χρόνο καρκινοπαθής, όπως και του παιδιού του καθώς και το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλο εργαζόμενο μέλος στην οικογένεια. Ο παραλογισμός δε σταματάει όμως εδώ, αφού ο συνάδελφος είναι υποχρεωμένος να πληρώνει φόρους στο κράτος για ακίνητη περιουσία που έχει ήδη περιέλθει στην τράπεζα.

Σκοτώθηκε πατέρας 3 παιδιών στη ΛΑΡΚΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί ένας 41χρονος εργαζόμενος στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από ύψος 20 μέτρων.


Όπως έγινε γνωστό, το θύμα ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Πειρατική συνέντευξη Σ. Λειβαδίτη στην ΕΤ3

Συνέντευξη στην ΕΤ3, που τελεί υπό κατάληψη από τους απολυμένους τεχνικούς και δημοσιογράφους, παραχώρησε ο Στάθης Λειβαδίτης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας. 

Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας ¨Ν. Σκαλκώτας¨ - Εορταστική Συναυλία

Με το «ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΛΙΣΤ ΤΟΥ Δ.Ω.Χ.»


Το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας  «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ» του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., διοργανώνει Εορταστική Συναυλία με το Φωνητικό Σύνολο των Κοριτσιών, το Σύνολο των Κιθαριστών και τους Σολίστ του Δ.Ω.Χ., υπό τη Δ/νση του μαέστρου και Δ/ντη του Ωδείου, Πάνου Στέλιου.
Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα: 8.00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Μονοκαρυά Ιστιαίας: Η περιπέτεια του παππού ξεκίνησε όταν αρνήθηκε να δώσει δανεικά στην οικιακή βοηθό...

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αρνήθηκε να δώσει χρήματα και η κοπέλα έδειξε αρχικά να το σέβεται...


Η ληστεία έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (07-12-2013) στη Μονοκαρυά Ιστιαίας. 


Δυο άνδρες και μια γυναίκα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και με την απειλή μαχαιριού του πήραν 700 ευρώ.

Αναγνωστάκης: «Καθυστερήσεις στις μεταθέσεις εκπαιδευτικών».

Ερώτηση προς το Υπουργείο Παιδείας κατάθεσαν από κοινού οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, Γιώργος Κυρίτσης, Μαρία Ρεπούση, Θωμάς Ψύρρας και Γιάννης Πανούσης, σχετικά με την καθυστέρηση υπογραφής της εγκυκλίου αποσπάσεων εκπαιδευτικών για το έτος 2014-15.

ΠΑΜΕ: "Οι εκπαιδευτικοί δε θα βάλουμε τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ"!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Εύβοιας


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες έγκαιρα και επιτακτικά όλο το προηγούμενο διάστημα προειδοποιούσαμε και βάζαμε το θέμα σε όλα τα όργανα (Δ.Σ. Συλλόγου, Γενικές Συνελεύσεις, ΔΟΕ) για να πάρουμε δραστικά μέτρα για το συμφέρον της εκπαίδευσης των παιδιών μας, αλλά και των εκπαιδευτικών και των γονιών. Άλλωστε  τα σχέδια για την πλήρη εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης και για το Νέο Σχολείο ΑΕ ήταν ομολογημένα απ' την ΕΕ και τον ΟΟΣΑ κι είχαν «μεταφραστεί και στα ... ελληνικά» από τις εγχώριες «μεταφραστικές υπηρεσίες» (Υπουργείο Παιδείας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κλπ).

Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Αγγέλου

Ο Αργύρης Αγγέλου και η οικογένειά του περνούν δύσκολες ώρες.


Ο ηθοποιός έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο, τον πατέρα του Γιώργο. Ο Γιώργος Αγγέλου «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 77 ετών και βύθισε στο πένθος την σύζυγό του Αναστασία, τα πέντε παιδιά του αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του σύμφωνα με το newspistol.

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, την με ημερομηνία 4-12-2013 επιστολή του Δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού του Νομού Ευβοίας, σχετικά με τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας εκπαίδευσης εντός των ορίων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...