Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Μέθυσαν και πήγαν να σπάσουν το χωριό του Άγιου Βασίλη!


Ήταν ξημερώματα όταν δύο γυναίκες μέθυσαν και μπήκαν στο χωριό του Άγιου Βασίλη που βρίσκεται στην περιοχή του Καράμπαμπα στην Χαλκίδα.



Άρχισαν να φωνάζουν και μπήκαν μέσα στην παιδική χαρά όπου υπάρχει η φάτνη και το σπίτι του άγιου Βασίλη. 

Χαλκίδα: Πλούσια η λεία του ληστή πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Ο δράστης άρπαξε την τσάντα της 57χρονης που περιείχε τις εισπράξεις του πρακτορείου και διάφορα προσωπικά της έγγραφα


Ο άγνωστος δράστης είχε στήσει ενέδρα στον επιχειρηματία - Γνώριζε ότι θα έπαιρνε μαζί του περίπου 13.000 ευρώ


Στο περιβάλλον ενός 32χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου Ο.Π.Α.Π. στη Χαλκίδα και της 57χρονης μητέρας του, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί το δράστη της ληστείας που έγινε σε βάρος τους στο υπαίθριο πάρκινγκ κοντά στο κατάστημά τους. Κι αυτό, γιατί φαίνεται πως ήξερε πολλά...

Τριπλή ληστεία με καλάσνικοφ στην Εύβοια! Οι ληστές χτύπησαν μέρα - μεσημέρι!

Οι δυο ληστές, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη, αρχικά στις 9:40 το πρωί με την απειλή καλάσνικοφ και πιστολιού κατέβασαν από βυτιοφόρο ιδιοκτήτη πρατηρίου, την ώρα που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει.


Σύμφωνα με το LamiaReport, oι δυο ληστές χτύπησαν τον 38χρονο πρατηριούχο στο κεφάλι με το όπλο και του πήραν την τσάντα που είχε μαζί του. 

Ο Χορευτικός Όμιλος Χαλκίδας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης

Ο Χορευτικός Όμιλος Χαλκίδας θα κλείσει το 2013 με μια μουσική και χορευτική παραδοσιακή βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Χορευτές του Ομίλου, στις 31/12 με παραδοσιακές φορεσιές και τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας, θα περάσουν από τις 11 και μετά από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

O Βασίλης Καλλίδης σε μια μικροζυθοποιεία και ένα αγρόκτημα βιολογικών προϊόντων στην Εύβοια.

Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, με πλάνα που δεν έχουν προβληθεί, από όλες τις εκπομπές της «Νόστιμης γης», θα παρουσιάσει ο Βασίλης Καλλίδης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.  


Ένα γευστικό επεισόδιο με πολλές εκπλήξεις και νέες συνταγές. Γλέντι με τσαμπουνιέρηδες στη Νάουσα της Πάρου. Γιορτή Τράτας στον Κότρωνα της Μάνης. Μια μοναδική μικροζυθοποιεία και ένα αγρόκτημα βιολογικών προϊόντων από την Εύβοια. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...