Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σύγκρουση πλοίου με ιστιοφόρο στους Πεταλιούς

Με ιστιοφόρο συγκρούστηκε το μεσημέρι στην περιοχή των Πεταλιών (νησιωτικό σύμπλεγμα στο νότιο Ευβοϊκό) το Ε/Γ-Ο/Γ «Εύβοια Σταρ», χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.


Καλά στην υγεία του είναι ο Γάλλος υπήκοος και μοναδικός επιβαίνων του ιστιοφόρου σκάφους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, δεν υπήρξε εισροή υδάτων στο σκάφος το οποίο με τη βοήθεια δύο αλιευτικών θα ρυμουλκηθεί σε ασφαλές μέρος.


aegeantimes.gr

Kάτια Δανδουλάκη για Παύλο Χαϊκάλη: Δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν με το ζόρι

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν η Κάτια Δανδουλάκη που μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να αποχωρήσει από τον θίασο...

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιλογή συναδέλφων της να κατεβαίνουν στην πολιτική. Μάλιστα, για να απαντήσει σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή, η Κάτια Αδανδουλάκη μίλησε και για την αποχώρηση του Παύλου Χαϊκάλη από το καστ της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια.

"Ήταν ξαφνική η απόφαση του Παύλου να φύγει από την παράσταση λόγω της πολιτικής. Με ξάφνιασε πάρα πολύ! Ήμασταν οργανωμένοι και θα κάναμε μια δουλειά μαζί... Οι ανατροπές στη ζωή μας είναι πια μια καθημερινότητα πολύ σκληρή... Ίσως να ήταν καλό για όλους μας! ...Ήταν δική του επιλογή να μην είμαστε μαζί το καλοκαίρι...", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φεστιβάλ εικαστικών τεχνών στον Αλμυροπόταμο και τα Νέα Στύρα Ευβοίας

"Όταν η τέχνη φιλοξενείται."Σε καιρούς αβεβαιότητας, όπου τα σαπρά συστήματα φθάνουν σε αυτοκατάργηση είναι πιο επιτακτική ανάγκη από ποτέ να συναντηθούν οι πνευματικοί άνθρωποι.

Ζωγράφοι, λογοτέχνες, μουσικοί, και άλλοι καλλιτέχνες ορθώνουν την φωνή τους για να αντιπροτείνουν, να προβληματίσουν, να εμπνεύσουν ελπίδα σε ένα κόσμο που αγωνιά, που παλεύει με την φθορά και τον φόβο που κάποιοι κατασκευάζουν χωρίς σεβασμό για τον άνθρωπο και το μέλλον του.

Στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας το Σάββατο 23/6 άνοιγει τις πύλες του για το φιλότεχνο κοινό το φεστιβάλ εικαστικών τεχνών με την συμμετοχή πλήθος κόσμου υπό την επιμέλεια του Ζωγράφου Φώτη Παναγιωτόπουλου.

Το Σάββατο 23/6 στον Αλμυροπόταμο θα γίνει η έναρξη του κύκλου καλλιτεχνών (Πεφάνης Γιώργος, Παναγιωτόπουλος Φώτης,Μεντάκης Στράτης)  και το επόμενο Σάββατο 30/6 είναι η έναρξη του τελευταίου κύκλου καλλιτεχνών (Σύντελης Τάσσος, Αθανασίου Εύη, Κιρμακίδου Εύη, Γεώργας Σπύρος) στο Venus Beach Hotel στα Στύρα.

Συνελήφθη για χρέη διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ

Στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παραδόθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 375.187 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Παρασκευή στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr, ο κ. Σπανουδάκης είχε σοβαρές εκκρεμότητες με την εφορία εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς κανείς να δίνει την απαιτούμενη προσοχή.
Ο κ. Σπανουδάκης την περίοδο της συσσώρευσης χρεών της εταιρείας Πετζετάκις προς το Δημόσιο, κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της χρεωμένης εταιρείας. Ο νυν διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ και τέως διευθύνων σύμβουλος της Πετζετάκις, λοιπόν, καλείται να πληρώσει περίπου 500.000 ευρώ για χρέη προς το Δημόσιο.

Η ακίνητη περιουσία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του νυν διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ έχουν δεσμευτεί. Οι αιτήσεις του για άρση των περιοριστικών και δεσμευτικών μέτρων, έχουν απορριφθεί.

Αυστηρό μήνυμα Δένδια στη Χρυσή Αυγή: Δεν θα υποκαταστήσετε την Αστυνομία

Με το καλημέρα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας έστειλε μήνυμα προς τη Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την αστυνομία.

«Θελω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση οτι η υποκατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας δεν προβλέπεται ούτε από το δικαιϊκό ούτε από το αξιακό μας Δίκαιο. Γνωρίζετε ότι δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση της αμφισβήτησης από τη μια ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος και την απόπειρα υποκατάστασης από την αντίπερα ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος. Οι γυναίκες και οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας της Ελληνικής Δημοκρατίας θα σταθούν συνταγματικοί φρουροί όχι μόνο της ασφάλειας στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά και της ουσίας του πολιτεύματος».

Μουσείο «Λαϊκής Τέχνης και Αγροτικής Ζωής Δημήτρη Χρ. Σέττα» στην Αγία Άννα

Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πολιτιστική-ιστορική παράδοση και την ανάδειξη του πολιτισμού γενικότερα της περιοχής μας, αξιοποιώντας ότι σημαντικό προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει .


Έτσι μετά την παραχώρηση της χρήσης του στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας το Μουσείο «Λαϊκής Τέχνης και Αγροτικής Ζωής Δημήτρη Χρ. Σέττα» στην Αγία Άννα, με τα εντυπωσιακά εκθέματα του, θα είναι ανοικτό καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 9.00 – 13.00 το πρωί και 17.00 – 21.00 το απόγευμα . Το τηλέφωνο του Μουσείου είναι 2227061581 .

Στο Δήμο λειτουργούν ακόμη και σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε ,
το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Λίμνης και
το Μουσείο Απολιθωμένων θηλαστικών Κερασιάς.

Έλληνας ηθοποιός ζει το όνειρο: Παντρεύτηκε την καθηγήτριά του!

Οι μετοχές του στο καλλιτεχνικό στερέωμα συνεχώς ανεβαίνουν, καθώς θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Τώρα λοιπόν αναμένεται να αποθεωθεί, τουλάχιστον από τη μεγάλη πλειοψηφία των αντρών, καθώς έκανε μια κλασσική φαντασίωση πραγματικότητα: Παντρεύτηκε την καθηγήτριά του.

 H AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Γυμνάσιο Καρύστου: Aποχαιρετιστήρια εκδήλωση

Το Γυμνάσιο Καρύστου σας προσκαλεί στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τα σχολική χρονιά 2011-2012, όπου θα παρουσιαστούν οι πολιτιστικές δράσεις του σχολείου. 

Σας περιμένουμε στο Γιοκάλειο Ίδρυμα την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 στις 20:00. 
 
Πρόγραμμα Βραδιάς 20:00 Ανάγνωση Εργασίας Δημιουργικής γραφής στην “Αστροφεγγιά” του Ι.Μ Παναγιωτόπουλου 
Μαθητές Γ΄ Γυμνασίου

Βρέθηκε τορπίλη στη Θεσσαλονίκη

Την κινητοποίηση του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος προκάλεσε, το μεσημέρι, μία τορπίλη που βρέθηκε μπροστά από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψους του νέου δημαρχιακού μεγάρου.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Στρατού με πυροτεχνουργούς για να εξετάσουν το εύρημα, το οποίο εντοπίστηκε στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών που είναι σε εξέλιξη για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης. 

Η Τροχαία έκλεισε τον παραλιακό δρόμο από το ύψος του Λευκού Πύργου ως το ξενοδοχείο Μacedonia Palace, δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος.

Δίστομο: Έπεσε "τυχαία" πάνω στο θύμα του

Η ληστεία είχε γίνει πριν από δέκα ημέρες, σε πρατήριο της Λιβαδειάς, όταν ένας 31χρονος αλλοδαπός, πήγε με το αυτοκίνητό του, που δεν είχε πινακίδες, φούλαρε και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει έβγαλε το πιστόλι και άρπαξε και τις εισπράξεις του πρατηριούχου.

Σύμφωνα με το LamiaReport, oι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που ερευνούσαν την υπόθεση, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβουν στο Δίστομο Βοιωτίας.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου αναγνώρισε τον ληστή, ενώ βρέθηκε πάνω του και κατασχέθηκε το πιστόλι, που χρησιμοποίησε στην ληστεία.

Τα θέματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης -Μαντουδίου - Αγ.Άννας

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Μαντουδίου, την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.00 μ.μ ,σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:


1.  Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου για το Καλοκαίρι 2012.
2. Πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας έως 8 μηνών.
3. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ»
4.  Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΛΙΜΝΗΣ»
5. Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης Με την ΔΕΥΜΛΑ για την εκτέλεση του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΡΟΥΠΙΟΥ Δ.Δ ΔΑΦΝΟΥΣΑΣ»
6. Καρποφορία ελαιώνων

Οταν ο Κασιδιάρης ήταν μοντέλο και διαφήμιζε μπλουζάκια

Γνωρίζαμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι γεωπόνος, λογοτέχνης και street fighter. 
 
Τώρα στο πλούσιο βιογραφικό του νεοεκλεγέντος βουλευτή της Χρυσής Αυγής έρχεται να προστεθεί και η ιδιότητα του μοντέλου.

Ο 32χρονος βουλευτής ποζάρει με το απαιτούμενο πολλά βαρύ ύφος, τη γροθιά όρθια και μαύρα γυαλιά, διαφημίζοντας μπλουζάκια που απευθύνονται σε εθνικόφρονες, με στάμπες όπως «πας μη Έλλην βάρβαρος» και διάφορα ναζιστικά σύμβολα.

Ο Χρυσοχοΐδης εκτός εαυτού αρπάζει το iPad του Λοβέρδου και απειλεί θεούς και δαίμονες!

Πανδαιμόνιο επικράτησε την Τετάρτη το πρωί στη σύσκεψη των επτά κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα πριν τη ηλεκτρισμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να βγάζει κυριολεκτικά αφρούς και να απειλεί θεούς και δαίμονες κραδαίνοντας το... iPad του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ειδικότερα, η σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι κύριοι Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Σκανδαλίδης, Ευθυμίου, Ανδρουλάκης, καθώς και οι κυρίες Διαμαντοπούλου και Γενημματά, επικεντρώθηκε στο αν θα συμμετάσχει ή όχι το ΠΑΣΟΚ με τα κορυφαία στελέχη του στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Ένα ζήτημα πουδίχασε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η συζήτηση ήταν από την αρχή έντονη αλλά πήρε φωτιά όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την τελική του εισήγηση για συμμετοχή με μη κορυφαία στελέχη. Εκεί πήρε το λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που, εκνευρισμένος όπως ήταν, λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που ήταν υπέρμαχος της συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση με όσους θεωρούνται πετυχημένοι υπουργοί, άρπαξε από τον ανυποψίαστο Ανδρέα Λοβέρδο το iPad, σηκώθηκε πάνω και κραδαίνοντάς το απειλητικά, άρχισε να φωνάζει:

«Ποιος γαμώτο από εδώ μέσα έχει πρόβλημα με τους επιτυχημένους υπουργούς;», βγάζοντας αφρούς.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο παρενέβη ο Μίμης Ανδρουλάκης ο οποίος του είπε σκωπτικά: «Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου πετυχημένο»

Η ατάκα αυτή έβγαλε εκτός εαυτού τον κ. Χρυσοχοΐδη που επιχείρησε να κινηθεί απειλητικά εναντίον του, κουνώντας το iPad του κ. Λοβέρδου λίγα εκατοστά μπροστά από το πρόσωπο του Μίμη Ανδρουλάκη!

Ευτυχώς με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων δεν δόθηκε συνέχεια...

Μαραντόνα: «Μπορούν να τα καταφέρουν οι Ελληνες, όπως στις Θερμοπύλες»

«Αν 300 Ελληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Ελληνες σίγουρα έχουν μία ευκαιρία απέναντι σε 11 Γερμανούς», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ντιέγκο Μαραντόνα για τον προημιτελικό του Euro 2012 ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα.

«Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει πως έχει το παιχνίδι της ζωής του είναι στα χέρια του, καθώς αντιμετωπίζει έναν γιγάντιο αντίπαλο. Αλλά, αν 300 Έλληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Ελληνες σίγουρα έχουν μία ευκαιρία απέναντι σε 11 Γερμανούς», έγραψε αρχικώς ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου με άρθρο του στους Times of India και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ο Σάντος κατάφερε το θαύμα νικώντας τους Ρώσους και θα πρέπει να τονώσει ακόμα περισσότερο το πνεύμα της ομάδας του για τη βραδιά στο Γκντανσκ. Οι Γερμανοί είναι μία νεανική ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολύ δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί και πιο έμπειροι. Το χαρακτηριστικό αυτής της διοργάνωσης είναι η δύναμη και παρά το γεγονός ότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, η Γερμανία θα πάρει τη νίκη».

Σημαντικά θέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Σημαντικά θέματα θα συζητηθούν στην 6η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : Αποδοχή της δωρεάς παραχώρησης ακινήτου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Τσελάς Σταύρος.
ΘΕΜΑ 2ο :Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση του έργου «Παρακολούθηση Δυνητικώς Τοξικών Μικροφυκών στις Ζώνες Παραγωγής και Αλιείας Διθύρων Μαλακίων των Περιφερειακών Ενοτήτων Φθιώτιδας και Εύβοιας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Τσελάς Σταύρος.
ΘΕΜΑ 3ο : Συγκρότηση Περιφερειακής Επιτροπής Θεμάτων Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Π.Ε Ευβοίας.   
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Η  Προϊσταμένη της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π. Ευβοίας κ. Ιωαννίδου-Αλαμάνου Π.
ΘΕΜΑ  4ο : Συγκρότηση Περιφερειακής Επιτροπής Θεμάτων Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Π.Ε Βοιωτίας.     
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π. Βοιωτίας  κ. Καπένης Βασίλειος.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση του 2ου Συγκριτικού Πίνακα και Παράταση προθεσμίας της Μελέτης «Περιφερειακός Δρόμος Λιδωρικίου».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών ‘Εργων της  Π.Ε Φωκίδας  κ. Φωτόπουλος Απόστολος.
ΘΕΜΑ 6ο: Ορισμός εκπροσώπων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε Επιτροπές αρμοδιότητας Λιμενικών Αρχών.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών κ. Τσάμπρας Γεώργιος.
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση 2ης Τροποποίησης του Περιφερειακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, από Πιστώσεις Ιδίων Πόρων, έτους 2012 (Π.Ε.Εύβοιας).
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Σ.Ε.                               κ. Αντωνόπουλος  Αντώνης.
ΘΕΜΑ 8ο:  Τροποποίηση της ΣΑΕΠ 356/2.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Σ.Ε.                               κ. Αντωνόπουλος  Αντώνης.
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Κατάρτισης των Συλλογικών Αποφάσεων ΣΑΕ009, ΣΑΜ009, ΣΑΕ409, ΣΑΕ056, ΣΑΜ056, ΣΑΕ540 & ΣΑΜ540, του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2012, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Σ.Ε.                             κ. Αντωνόπουλος  Αντώνης.
ΘΕΜΑ 10ο : Έγκριση Τροποποίησης Πιστώσεων Έργων της ΣΑΕΠ 056/8 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2012.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Σ.Ε.                               κ. Αντωνόπουλος  Αντώνης.
ΘΕΜΑ 11ο : Έγκριση 1ης Τροποποίησης Περιφερειακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από πιστώσεις Τόκων, έτους 2012 (Π.Ε. Φωκίδας ).
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Σ.Ε.                        κ. Αντωνόπουλος  Αντώνης.
ΘΕΜΑ 12ο : Έγκριση 2ης Τροποποίησης Περιφερειακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.), έτους 2012 (Π.Ε. Φθιώτιδας, Έυβοιας, Φωκίδας).
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Σ.Ε.                            κ. Αντωνόπουλος  Αντώνης.
ΘΕΜΑ 13ο: Τροποποίηση του ορίου πληρωμών των Συλλογικών Αποφάσεων ΣΑΕΠ066 και ΣΑΕΠ166 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Τροποποίηση Πιστώσεων, έτους 2012.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Σ.Ε.                                κ. Αντωνόπουλος  Αντώνης.
ΘΕΜΑ 14ο : Θεώρηση – Ανάκληση επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Φθιώτιδας   κ. Τσακωνίτης Κων/νος.
ΘΕΜΑ 15ο :  Έγκριση Απολογισμού έτους 2011 Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού Π.Σ.Ε    κ. Καρπέτας Ευάγγελος .
ΘΕΜΑ 16ο :  Έγκριση 5ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού έτους 2012 Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης  Οικονομικού Π.Σ.Ε    κ. Καρπέτας Ευάγγελος.

Συγκλονίζει ο σπαραγμός της κόρης που βρήκε νεκρή τη μητέρα της!

Η 84χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστές και προσπάθησε να αντισταθεί - Οι αδίστακτοι δράστες την σκότωσαν, βούτηξαν τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι και εξαφανίστηκαν...


Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από την κόρη της, το μεσημέρι της Πέμπτης (21-06-2012) στο σπίτι της στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στην Κομοτηνή.Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα της 84χρονης γυναίκας με σκοπό να τη ληστέψουν. Άρπαξαν λίγα χρήματα, το θύμα προσπάθησε να προβάλλει αντίσταση και βρήκε τραγικό θάνατο. Όπως διέγνωσε ο ιατροδικαστής, ο θάνατός της προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Τραγική φιγούρα η κόρη της 84χρονης που μπήκε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα της νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Έβαλε τις φωνές, έτρεξαν οι γείτονες και πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι αστυνομία και ιατροδικαστής.

Η στυγερή δολοφονία συγκλονίζει και εξοργίζει την τοπική κοινωνία που ζητάει ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Τι να προσέξουν οι βαμβακοκαλλιεργητές στην Εύβοια

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Εύβοιας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Βόλου, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη Φυτοπροστασία στο Βαμβάκι» για την ΠΕ Εύβοιας ενημερώνουν τους βαμβακοκαλλιεργητές για τις απαραίτητες ενέργειες αποτελεσματικής φυτοπροστασίας στο πρώτο στάδιο ανάπτυξης των βαμβακοφύτων.

Β. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
Τα φυτά βρίσκονται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης με 2-3 φύλλα στις όψιμες περιοχές και 5-6 φύλλα στις πρώιμες.
Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις του Μαΐου και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν καθυστέρησαν το φύτρωμα στις όψιμες σπορές με σχηματισμό κρούστας στην επιφάνεια του εδάφους και υπερβολική υγρασία στο υπέδαφος
Παρατηρούνται χαμηλοί πληθυσμοί κυρίως θριπών, αφίδων και τετρανύχων.
Γ. ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ
Συνιστάται:
α. Άμεση κατεργασία του εδάφους με καλλιεργητή για καταστροφή των ζιζανίων και αερισμό του εδάφους για ανάπτυξη ισχυρού ριζικού συστήματος καθώς και αποφυγή απώλειας νεαρών φυτών από ασθένειες εδάφους, σε συνδυασμό με χημική καταπολέμηση με εγκεκριμένα εκλεκτικά ζιζανιοκτόνα (πολυετή ζιζάνια) ή χειρονακτική καταστροφή στην ζώνη σποράς.
β. Εφαρμογή των αναγκαίων ποσοτήτων αζωτούχων λιπασμάτων για αποφυγή υπερβολικής τρυφερής βλάστησης, που είναι σε βάρος των καρποφόρων οργάνων και καθιστούν τα φυτά στόχο επιβλαβών οργανισμών. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι το σύνολο των λιπαντικών μονάδων ανά στρέμμα δεν πρέπει να υπερβαίνει για το:
Ν = 10 - 14 λιπ. Μονάδες
Ρ = 5- 7 λιπ. Μονάδες
Κ = 5 -7 λιπ. Μονάδες
γ. Δεν απαιτείται χημική επέμβαση για θρίπες, αφίδες και τετρανύχους, διότι τα φυτά αφ’ ενός ανακάμπτουν γρήγορα αφ’ ετέρου την περίοδο αυτή εγκαθίστανται και αναπτύσσονται ωφέλιμα έντομα στις φυτείες, σύμμαχοι στην καταστολή των πληθυσμών των επιβλαβών εντόμων.
Οι παραγωγοί να ελέγχουν 1-2 φορές την εβδομάδα τις βαμβακοφυτείες για θρίπες, αφίδες, τετρανύχους και επιπλέον οι βαμβακοπαραγωγοί της παραλιακής ζώνης της Ιστιαίας να προβούν σε δειγματοληψίες για τον Λύγκο, προκειμένου να διαπιστωθούν οι πυκνότητες των πληθυσμών και να αξιολογηθούν σύμφωνα με τα όρια της οικονομικής ζημιάς.
Σε κάθε περίπτωση οι βαμβακοπαραγωγοί είναι αποκλειστικά και μόνοι υπεύθυνοι για την τελική απόφαση επιλογής της συγκεκριμένης κάθε φορά φυτοπροστατευτικής επέμβασης στις συνθήκες της καλλιέργειας των, των φυτοπροστατευτικών προϊόντων που θα επιλέξουν και του τρόπου και του χρόνου χρησιμοποίησης αυτών, καθώς και για τους λοιπούς χειρισμούς που συμβάλουν στις ποσοτικές και ποιοτικές αποδώσεις της καλλιέργειας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα της καλλιέργειας οι βαμβακοπαραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ποιοτικού και Φυτουγεϊονομικού Ελέγχου στο τηλέφωνο 2221353920 καθώς και στο Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Βόλου στο τηλέφωνο 2421066525.

Μαχαίρωσε τη γυναίκα του, στο λαιμό μέσα σε καφενείο!

Το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών - Λίγο αργότερα η κατάσταση ξέφυγε και βγήκαν μαχαίρια...


Η συμπλοκή έγινε λίγο μετά τις 10.00 σε καφενείο που βρίσκεται στην οδό Νοταρά στην Αγυιά, με έναν άνδρα και μία γυναίκα να τραυματίζονται και να μεταφέρονται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η γυναίκα είναι αλλοδαπή και χτυπήθηκε από τον άντρα με τον οποίο συζεί και διατηρούν μαζί το καφενείο όπου συνέβη το περιστατικό.

Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου, αφού έχει δεχθεί σοβαρά χτυπήματα από μαχαίρι στο λαιμό, ενώ και ο άνδρας φέρει τραύματα στο χέρι, καθώς είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ τους.

Οι φαρμακοποιοί της Εύβοιας θα δίνουν φάρμακα με πίστωση

Οι φαρμακοποιοί της Εύβοιας αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους και να χορηγούν φάρμακα με πίστωση, στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.


Τουλάχιστον μέχρι την 1η Ιουλίου θα χορηγούν φάρμακα επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Στη συνέχεια, αν το υπουργείο Υγείας δεν καταθέσει μέρος των χρημάτων που χρωστάει στους φαρμακοποιούς, θα κόψουν εκ νέου την πίστωση.

Ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Εύβοιας Δημήτρης Τσομώκος είπε στο egnomi.gr για το θέμα: «Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου αναμένεται να μπουν άλλα 120 εκατ. ευρώ για τα χρέη του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς όλης της Ελλάδας. Ελπίζουμε να γίνει η κατάθεση, γιατί διαφορετικά, από αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσουμε νέο γύρο διαπραγματεύσεων».

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στο Κόκκινο Σπίτι

Αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής ήταν η μεγάλη μουσική συναυλία από τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Άθλησης Χαλκίδας που άνοιξε φέτος την αυλαία στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον Καλλικρατικό Δήμο Χαλκιδέων.



Βάνα Παπαιωάννου

Στη συναυλία που είχε τίτλο «ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ»  και με οδηγό τον μαέστρο Πέτρο Πρόκο  το κοινό ταξίδεψε σε κάθε μουσική γωνιά της Ευρώπης και της Ελλάδας.

 

Γιάννης Στέρπης

 Η συναυλία δόθηκε, στην Πλατεία Μάλλιου, στο Κόκκινο Σπίτι και την παρουσίαση έκανε η Βάνα Παπαιωάννου. 

 

Η Λίλιαν Ζλακώνη, από την πλευρά του Δήμου, αναφέρθηκε στο "Πολιτιστικό Καλοκαίρι" και ο Γιάννης Στέρπης παρουσίασε τις πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που ακολουθούν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Περιβόλι Σπερχειάδας: ''Τα λεφτά ή σε σφάζουμε''

Οι ληστές αυτή τη φορά χτύπησαν στο Περιβόλι Σπερχειάδας, στη δυτική Φθιώτιδα. Λίγα λεπτά πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα, μπήκαν σε σπίτι όπου κοιμόταν ο 85χρονος ιδιοκτήτης με τον 55χρονο γιο του, ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Οι 3 κακοποιοί φορούσαν κουκούλες, ο ένας κρατούσε μαχαίρι και οι άλλοι δύο πιστόλια. Χωρίς να ανάψουν το φως, με μικρούς φακούς στα χέρια, πλησίασαν θύματά τους. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ληστής με το μαχαίρι ξύπνησε τον 85χρονο, του έκλεισε το στόμα, του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και του είπε ψιθυριστά στο αυτί: ''Τα λεφτά ή σε σφάζουμε''.

Οι ληστές πήραν 1.000 ευρώ περίπου, ένα βιβλιάριο καταθέσεων και στη συνέχεια αφού έδεσαν χειροπόδαρα πατέρα και γιο, τους φίμωσαν και τους έριξαν μπρούμυτα στο πάτωμα. Πριν εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι, έκοψαν και το καλώδιο του τηλεφώνου για να μην ειδοποιήσουν αμέσως την αστυνομία.

Μετά από αρκετή ώρα πατέρας και γιος κατάφεραν να λυθούν και να ζητήσουν βοήθεια από ένα γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται...

"Ένα πιάνο...τέσσερα χέρια" στη Μουσική Σχολή Χαϊκάλη

Συναυλία με τίτλο "Ένα πιάνο...τέσσερα χέρια" θα πραγματοποιηθεί στη Μουσική Σχολή Χαϊκάλη (περιοχή Δέλτα έναντι 5ου Δημοτικού σχολείου) σήμερα,  Σάββατο 23 Ιουνίου στις 8 μμ.

Oι γνωστές πιανίστριες Χριστίνα Κασκούρα και Γιώτα Οικονομοπούλου ερμηνεύουν έργα των Mozart, Schubert, Ravel, Barber.

Είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων: 6930247865.

Βιογραφικά των δύο καλλιτεχνών:

Η Χριστίνα Κασκούρα ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της σε ηλικία 7 ετών στο Εθνικό Ωδείο. Το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο πιάνο λαμβάνοντας το πτυχίο της με βαθμό Άριστα Παμψηφεί υπό τη διδασκαλία της Πετρίνας Λάμπρου.
Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες του Εθνικού Ωδείου παίζοντας έργα για σόλο πιάνο και μουσική δωματίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου κοντά σε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους μουσικούς, σεμινάρια Dalcroze, σύγχρονης και τζαζ μουσικής.
Έχει διατελέσει δασκάλα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο, παράρτημα Ψυχικού. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, ενώ εργάζεται ως Μηχανικός Λογισμικού. Έχει Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Γιώτα Οικονομοπούλου
Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στην ηλικία των 10 ετών. Έδειξε την αγάπη και την κλίση για την μουσική αρκετά νωρίς. Έλαβε το πτυχίο πιάνου, στο Εθνικό Ωδείο υπό την διδασκαλία της Πετρίνας Λάμπρου, με Άριστα Παμψηφεί και ειδική διάκριση. Δύο χρόνια μετά έλαβε το Δίπλωμα σολίστ με Άριστα Παμψηφεί.
Το 2004 ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ecole Normale de Musique de Paris, με υποτροφία, απ’όπου το 2008, υπό την διδασκαλία την Ναταλίας Μιχαηλίδου πήρε το Brevet d’ execution.
Έχει πτυχίο αρμονίας με Άριστα και συνεχίζει τις σπουδές της στην Αντίστιξη με τον Μιχάλη Τραυλό.
Έχει συμμετάσχει ενεργά σε σεμινάρια πιάνου από πολλούς γνωστούς Έλληνες και ξένους πιανίστες και μουσικούς, όπως David Lively, Konstantin Ganev, Μάριος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μυράτ, Ναταλία Μιχαηλίδου.
Έχει δώσει ρεσιτάλ σε διάφορες αίθουσες, στην Αθήνα, στην Μυτιλήνη, στην Νέα Μάκρη, στην Ρόδο. Έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες μουσικής δωματίου, καθώς επίσης και σε συναυλίες νέων συνθετών.
Έχει επίσης παρακολουθήσει παιδαγωγικά σεμινάρια στο Εθνικό ωδείο, καθώς και σεμινάρια Dalcroze.
Από το 2002 διδάσκει πιάνο και θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο, παράρτημα Π. Ψυχικού.
Έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου μηχανικού.
Enhanced by Zemanta

Δ. Αναγνωστάκης: Οι βασικές δεσμεύσεις του κυβερνητικού έργου και οι περεμβάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.

Το κείμενο - πλαίσιο που περιγράφει τις βασικές δεσμεύσεις του κυβερνητικού έργου, καθώς ολοκληρώθηκε και η τελευταία κρίσιμη διαβούλευση της τρικομματικής επιτροπής.


Οι άξονες είναι:

-Επιμήκυνση δημοσιονομικής προσαρμογής εως το 2016.

-Χαλάρωση του «πακέτου» μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ.

-Όχι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, όχι απολύσεις.

-Εργαζόμενοι και εργοδότες θα καθορίζουν συλλογικές συμβάσεις.

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί καλούνται πλέον να εγκρίνουν και να υπογράψουν το κείμενο το οποίο αποτελεί την προγραμματική δέσμευση της νέας κυβέρνησης.

Οι τρεις πλευρές χάραξαν τη διαπραγματευτική στρατηγική έναντι της τρόικα. Τα βασικά σημεία περιλαμβάνουν :

- χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής για μία διετία και την κατανομή των μέτρων των 11.5 δισ. ευρώ μέχρι το 2016.
Επισης, υπάρχει συμφωνία τα ισοδύναμα μέτρα να προέλθουν από τον περιορισμό της σπατάλης στο δημόσιο και από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς.

- Αναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου προκειμένου να μην υπάρξουν απολύσεις και νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις

- Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

- Δεν συμφώνησαν στην κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που μείωσε τους κατώτατος μισθούς όμως μετά από πιέσεις που άσκησε η πλευρά της ΔΗΜΑΡ συμφωνήθηκε να επιστραφεί το δικαίωμα στους εργαζόμενους να διαπραγματεύονται απευθείας με τους εργοδότες τις συλλογικές συμβάσεις.

- Διπλασιασμός χορήγησης επιδόματος ανεργίας, ειδικές πρόνοιες για ΑμΕΑ

- Μείωση ΦΠΑ εστίασης

- Ένταξη και της Αγροτικής Τράπεζας στην ανακεφαλαιοποίηση

Επιπροσθέτως, αποδεκτές έγιναν οι θέσεις της ΔΗΜΑΡ για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος. Ειδικότερα, συμφωνήθηκε :

- αλλαγή νόμου περι ευθύνης υπουργών

- κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας

- μείωση επιχορήγησης κομμάτων

- Αλλαγή εκλογικού νόμου προκειμένου να γίνει αναλογικότερος.

Να σημειωθεί ότι ανοικτό έμεινε το θέμα της διάρκειας της κυβερνητικής θητείας, καθώς η πλευρά της ΝΔ επιθυμεί ολοκλήρωση της τετραετίας, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ νέες εκλογές το 2014 παράλληλα με ευρωεκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι το κείμενο στηρίζεται σε πέντε βασικούς άξονες:

- Εύρος κυβερνητικού έργου.

- Διάρκεια κυβερνητικής θητείας.

- Τρόπος λειτουργίας υπουργικού σχήματος'

- Ιεράρχηση προτεραιοτήτων'

- Αποτελεσματικότητα.

Κάθε άξονας περιλαμβάνει επιμέρους κρίσιμα ζητήματα, όπως για παράδειγμα στο εύρος κυβερνητικού έργου περιέχονται θέματα οικονομίας, φορολογίας, εργασιακά, ασφάλειας και λαθρομετανάστευσης.

Αναφορικά με την ιεράρχηση του κυβερνητικού έργου, το θέμα της άμεσης κατάθεσης νέου φορολογικού νομοσχεδίου τυγχάνει της καθολικής αποδοχής.
Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο πιθανότατα θα απασχολήσει και το πρώτο υπουργικό συμβούλιο ενώ ένα από τα κρίσιμα μέτρα που θα περιλαμβάνει είναι η μείωση ΦΠΑ για την εστίαση ώστε να αποδώσει στο υπόλοιπο της τουριστικής περιόδου.

Πλέον, αναμένεται οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης να υπογράψουν το κείμενο που θα αποτελέσει και τη δεσμευτική προγραμματική συμφωνία της νέας κυβέρνησης.
Πέραν αυτών, τα τρία επιτελεία εξηγούν ότι η άτυπη επιτροπή θα αποκτήσει τις επόμενες ημέρες επίσημο χαρακτήρα και με διαφορετικές συνθέσεις θα διαβουλεύεται για κάθε κρίσιμο κυβερνητικό θέμα.

Τα πρόστυχα μαύρα εσώρουχα της Ελευθερίας Ελευθερίου [βίντεο]

Η σέξι εμφάνισή της Κύπριας τραγουδίστριας στα Mad Awards δικαίωσε όσους επιμένουν να την θεωρούν -λόγω αισθησιασμού και ύψους- την Ελληνίδα Κάιλι Μινόγκ.
Οι διακοπές στην Μύκονο -εκεί που εμφανίστηκε με σούπερ καυτό μπικίνι- της έκαναν προφανώς καλό, καθώς στην πρώτη της εμφάνιση μετά την Eurovision (αυτή στα Mad Awards) βγήκε πιο σέξι και «πεινασμένη» από ποτέ.

Κάτι που αποδεικνύεται από το άπλετο χειροκρότημα που πήρε από το αντρικό κοινό που ήταν συγκεντρωμένο από κάτω και του οποίου εξελίσσεται στην νέα επίσημη αγαπημένη.

Η ώρα της ευθύνης

Tου ΚΩΣΤΑ ΧΑΪΝΑ

Στελέχους της ΔΗΜ.ΑΡ.
Η 18η Ιουνίου 2012 ήταν μια άλλη μέρα. Ίσως αποδειχθεί μια σημαντική μέρα για την νεότερη ιστορία της χώρας. Μόνο το γεγονός ότι τρεις πολιτικές δυνάμεις από ένα ευρύτατο πολιτικό φάσμα, ξεπέρασαν σύνδρομα και αναστολές χρόνων και συναντήθηκαν αποδεικνύοντας ότι σε έκτακτες συνθήκες μιας χώρας, μπορούν και πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις να συνεννοούνται για το κοινό καλό και για το καλό της χώρας. Γιατί σε έκτακτες συνθήκες υπάρχει κοινό καλό και το καλό μιας χώρας. Γιατί αυτό το κοινό καλό, το καλό της χώρας σε τέτοιες έκτακτες συνθήκες, ξεπερνάει τα κομματικά σύνορα, υπερβαίνει τις ταξικές και κοινωνικές διαφορές σε μεγάλο βαθμό. Δηλαδή, σε συνθήκες μιας κρίσης όπως αυτή που περνά σήμερα η χώρα μας, που η διάσταση της παίρνει εθνικό χαρακτήρα, τότε οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να δείχνουν την μέγιστη ροπή προς εθνική συνεννόηση. 
 

Συνελήφθησαν δυο άτομα που εκβίαζαν 47χρονο επιχειρηματία με πυροβολισμούς και εμπρησμούς

Συνελήφθησαν χτες βράδυ στα Μάλγαρα και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης... δυο Έλληνες ηλικίας 51 και 29 ετών για εκβίαση. Οι δύο άντρες, τον Μάρτιο του 2012, πυροβόλησαν σε βάρος του κτιρίου μεταφορικής εταιρείας ιδιοκτησίας 47χρονου, στην περιοχή των Μαλγάρων, ενώ τον Μάιο του τρέχοντος έτους προκαλώντας εμπρησμό, κατέστρεψαν ένα φορτηγό της επιχείρησης.

Στη συνέχεια με το πρόσχημα της παροχής προστασίας στην επιχείρηση, τηλεφωνούσαν στον 47χρονο και ζητούσαν εκβιαστικά, διάφορα χρηματικά ποσά.

Ο 47χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τα παραπάνω περιστατικά και στo πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθη αρχικά ο 51χρονος στην περιοχή του Εύοσμου, ο οποίος εμφανίσθηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού προκειμένου να παραλάβει από τον 47χρονο το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Μαλγάρων ο 29χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ινδική κάνναβη συνολικού βάρους (25) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.
thestival.gr

Ποδηλατικός Γύρος στην Σκύρο

Ο αθλητικός τομέας του ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Σκύρου σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον 1ο ποδηλατικό γύρο το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.

Αφετηρία για τους εφήβους: από Λιναριά διαδρομή 18 χλμ
Αφετηρία για τα παιδιά: από Ασπούς 7 χλμ
Αφετηρία για όλους: από Δημοτικό Σχολείο Σκύρου
Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2222092789, 2222350311

Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Στην τελική ευθεία εισέρχεται στο υπουργείο Παιδείας, με τη διαδικασία ανακοίνωσης των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελικοί έλεγχοι αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί άμεσα, και ως την προσεχή Δευτέρα (25/6) αναμένεται -εκτός απροόπτου- να αναρτηθούν οι σχετικοί πίνακες στα λύκεια της χώρας.

Άλλωστε, ενόψει της ανακοίνωσης των βαθμολογιών, ήδη είναι έτοιμη σχετική εγκύκλιος της υπουργού Παιδείας, Ευφ. Κιάου, προς τις διευθύνσεις εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός αναφέρει ότι η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως αύριο το απόγευμα ώστε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, όλα να είναι έτοιμα, και τη Δευτέρα το μεσημέρι να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες στα λύκεια.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει αρχίσει να "τρέχει" η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων, η οποία λήγει στις 5 Ιουλίου.

Αλιβέρι: Έμεινε εγκλωβισμένη στα συντρίμμια

Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκε μία 60χρονη γυναίκα ύστερα από τροχαίο στον περιφερειακό Αλιβερίου.

Ήταν λίγο μετά την μία το μεσημέρι όταν το αυτοκίνητο της συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που έμεινε εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο της.

Οι άντρες της πυροσβεστικής ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό και αμέσως βρέθηκαν εκεί όπου απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα. Ασθενοφόρο την περίμενε και αμέσως την πήγε στο κέντρο υγείας Αλιβερίου και από εκεί μεταφέρθηκε στην Χαλκίδα.

Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αφού άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια.

Σύμφωνα με την Μεσημεριανή Μελέτη πρόκειται για μια σπείρα που κλέβει αυτοκίνητα σαν του γνωστού ηθοποιού γιατί μπορούν να τα πουλήσουν πολύ εύκολα στη μαύρη αγορά,

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο μέρες. Ο ηθοποιός κατέβηκε από το σπίτι του για να πάρει το αυτοκίνητό του και να πάει στη δουλειά του και έκπληκτος είδε ότι είχε κάνει «φτερά».

Ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί έρευνες. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε το αυτοκίνητο, ούτε κάποιο από τα μέλη της σπείρας, ενώ δεν έχουν ζητηθεί ούτε λύτρα, κάτι που κάνει ακόμα δυσκολότερο να βρεθεί το αυτοκίνητο.

La Repubblica: Στηρίζουμε τα ξαδέλφια μας τους Έλληνες και όχι την Μέρκελ

Το πλευρό της Εθνικής μας ομάδας παίρνει η ιταλική εφημερίδα, La Repubblica, ενόψει του κρίσιμου αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας για τα προημιτελικά του Euro 2012.

«Η αξιοπρέπεια των φτωχών, η Ευρώπη στηρίζει την Εθνική Ελλάδας», γράφει η εφημερίδα και συμπληρώνει λέγοντας πως «Έλληνες κατά Γερμανών, σημαίνει κάπως, και υπόλοιπη Ευρώπη κατά των Γερμανών, φτωχά νομίσματα και οικονομική περιφέρεια κατά των Γερμανών».

«Εμείς οι Ιταλοί μοιάζουμε, σίγουρα, πολύ περισσότερο στους Έλληνες εξαδέλφους απ' ότι στην κυρία Άγκελα και πρέπει να μας επιτραπεί να ορθώσουμε και εμείς, λίγο αλόγιστα, ίσως, την αξιοπρέπειά μας» γράφει ο αρθρογράφος Μαουρίτσιο Κροσέττι.

«Απλοποιώντας το όλο θέμα, η Γερμανία, ως εθνική ποδοσφαίρου, θέλει να αποκλείσει την Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Γερμανία, ως κράτος, θέλει να αποκλείσει την Ελλάδα από το ευρώ. Και στις δυο περιπτώσεις, η αντίσταση μοιάζει σχεδόν αδύνατη», γράφει η Λα Ρεπούμπλικα. «Παρά ταύτα- συμπληρώνει-έστω και αν η εθνική Ρωσίας έμοιαζε αχτύπητη, οι φτωχοί Έλληνες κατάφεραν να την βάλουν στο τσεπάκι τους».

Η ιταλική προοδευτική εφημερίδα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, παραλληλίζει την στρατηγική των Ελλήνων παικτών, που «καλύπτουν τα νώτα τους και περνούν στην αντεπίθεση» με εκείνη των αρχαίων πολεμιστών που γνωρίσαμε χάρη στον Όμηρο, και καταλήγει:

«Αύριο, όλο το κοινό θα στηρίζει την ικανότατη ομάδα της Γερμανίας, τους παίκτες με τον κάπως δυσοίωνο αετό στο στήθος. Εκείνη, όμως, η μπλε κουκίδα στις κερκίδες, μοιάζει με μια μικρή παλλόμενη καρδιά. Θα είναι αρκετή για να τους κερδίσει;»

Φόβος και τρόμος των Ιταλών μαθητών ο Αριστοτέλης!

Προς εκπλήξεως βρέθηκαν οι Ιταλοί μαθητές την ώρα των εξετάσεων καθώς κλήθηκαν να εξεταστούν στον Αριστοτέλη, ο οποίος είχε να «μπει» σε εξετάσεις από το 1974!

Οι μαθητές του Κλασικού Λυκείου στην Ιταλία, εξεταζόμενοι στα αρχαία ελληνικά, έπρεπε να μεταφράσουν στα ιταλικά το έργο, «Περί ζώων μορίων» του Αριστοτέλη, το απόσπασμα του οποίου κρίθηκε εξαιρετικά δύσκολο. Η έκπληξη δεν ήταν τίποτα άλλο από τον Αριστοτέλη, ο οποίος είχε να μπει στις εξετάσεις, από το μακρινό 1974.

Αμέσως το διαδίκτυο πλημμύρισε με αποσπάσματα από το κείμενο και σύντομα στην ιστοσελίδα skuola.net εμφανίστηκε και η φωτογραφία με το επίμαχο απόσπασμα, καθώς και οι προτεινόμενες μεταφράσεις.

Όπως ήταν φυσικό το θέμα μπήκε και στα πρώτα θέματα των ρεπορτάζ των ΜΜΕ τα οποία επεσήμαναν πως ο Αριστοτέλης είναι «ο φόβος και ο τρόμος» των μαθητών, γιατί τα κείμενά του θεωρούνται δυσνόητα και δεν είναι εύκολο να αποδοθούν με ωραίο τρόπο στα ιταλικά.

«Το ύφος του Αριστοτέλη είναι μόνο στην εμφάνιση απλό, με λίγες δευτερεύουσες. Στην πραγματικότητα όμως, η σύνταξή του, δημιουργεί κάποια προβλήματα, γιατί πρόκειται για ένα κείμενο που δεν προοριζόταν για ανάγνωση, που μοιάζει περισσότερο με μια σειρά σημειώσεων» λέει ο Μαουρίτσιο Σονίνο, ερευνητής της ελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας στο πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης.

Σαμαράς προς υπουργούς: «Θα δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο - Θέλω να κάνετε το ίδιο»

Μεγάλη προσοχή ζήτησε από τους υπουργούς του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μόλις αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι από την αίθουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ όταν αποσύρθηκαν τα ΜΜΕ και οι κάμερες της τηλεόρασης από το υπουργικό συμβούλιο ο κ. Σαμαράς απευθήνθηκε στους υπουργούς και τους συμβούλεψε «να είσαστε προσεκτικοί υπάρχουν πολλές δυσκολίες και κίνδυνος κυβερνητικών αναταράξεων».

«Απαιτώ να γίνεται κεντρικά η επικοινωνιακή διαχείριση του κυβερνητικού έργου για να αποφύγουμε φαινόμενα αλληλοσυγκρουόμενων δηλώσεων και σύγχυσης. Θα δουλεύω 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θέλω το ίδιο να κάνετε κι εσείς. Οι αλλεπάλληλες εμφανίσεις στην τηλεόραση δεν κάνουν καλό. Διερωτάται ο κόσμος γιατί είστε στην τηλεόραση και όχι στην δουλειά σας. Να προσέξετε τις αλληλοεπικαλύψεις αρμοδιοτήτων. Εγώ θέλω να μου δίνετε λύσεις. Δεν θα δεχθώ από κάποιον να μου λέει δικαιολογίες περί αρμοδιοτήτων. Θα έρχομαι στα υπουργεία σας και όταν δεν με περιμένετε», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΑΡ: Έχουμε συμφωνήσει να μην γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο

Στην διαβεβαίωση πως τα τρία κόμματα που απαρτίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας, έχουν συμφωνήσει να μην προχωρήσουν σε απολύσεις στο Δημόσιο προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ, ο εκπρόσωπος Τύπου είπε πως «την μείωση στο Δημόσιο θα την πετύχουμε μέσω του να μην γίνονται άλλες προσλήψεις. Άρα από τις συνταξιοδοτήσεις θα πετύχουμε έναν από τους στόχους που είναι ένας περιορισμός του Δημοσίου».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν υπάρχει δέσμευση έναντι της Τρόικα για μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, εκτίμησε πως «νομίζω ότι και η Τρόικα θα πάρει τα μηνύματα.

Το βασικό που ήθελε η Τρόικα είναι να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα έχει μια συνοχή, θα είναι βιώσιμη, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής. Εκτιμάμε ότι αν δει και η τρόικα ότι υπάρχει μια τέτοια κυβέρνηση, ότι κι εκείνη θα αλλάξει στάση σε μια σειρά κομβικά ζητήματα».

Στην παρατήρηση ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεν έδειξε διατεθειμένος στις δηλώσεις του για ουσιώδεις αλλαγές, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Μην στέκεστε μόνο στον κ. Γιούνκερ. Υπάρχουν και άτυπες ενημερώσεις από συνεργάτες του κ. Γιούνκερ που κάνουν λόγο ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία της αναθεώρησης όρων του Μνημονίου...».

Ο Τσαλίκης στις Αλυκές με την... "Κόκκινη"


Ο Γιώργος Τσαλίκης παίζει μπάλα με την μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού την Κυριακή 24 Ιουνίου στις Αλυκές Χαλκίδας.
Οι θαυμαστές και θαυμάστριές του θα ακούσουν το τελευταίο του hit "Κόκκινη"  και η διασκέδαση θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στο... κόκκινο!

Ο ΣΟΚ FM 104.8 και το Praia Da Luz παρουσιάζουν τον Γιώργο Τσαλίκη!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται για ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο.

Παρέα με τους παραγωγούς τους ΣΟΚ FM 104.8. 
Κυριακή 24 Ιουνίου στο Beach Bar Praia Da Luz!
Εκεί που έχει Party … με τον ΣΟΚ FM 104.8 !
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το πολιτιστικό καλοκαίρι της Κανήθου

Το θεατρικό εργαστήρι του εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου, σε συνεργασία με το Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου, συμμετέχει στο φεστιβάλ θεάτρου που διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ, με τις παρακάτω παραστάσεις :

Κυριακή 24 Ιουνίου κάστρο Κανήθου
Παιδικό τμήμα : ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ – ΠΛΟΥΤΟΣ (Αριστοφάνη)
ΕΙΣΟΔΟΣ : ΔΩΡΕΑΝ

Σάββατο 30 Ιουνίου κάστρο Κανήθου
Εφηβικό τμήμα : Ω! ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ
Είσοδος : Προαιρετικά με φάρμακα  ¨η τρόφιμα υπέρ φιλόπτωχου ταμείου  της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας  
Παίζουν :
  1. Παρασκευάς Ρεζές
  2. Δημήτρης Τραχιώτης
  3. Στέλλα Τομαρά
  4. Γιώτα Ξύδη
  5. Αναστασία Κωνταναλέων
  6. Ελευθέριος Χατζηλάμπρου
  7. Απόστολος Χατζηλάμπρου
  8. Χριστόδημος Δελιβοριάς
  9. Βασίλης Τόκαρης
  10. Δέσποινα Πολιτάκη
  11. Δημήτρης Βαλέρης 

Κυριακή 1 Ιουλίου κάστρο Κανήθου
Ενηλίκων  τμήμα : ΟΧΤΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ 
Είσοδος : Προαιρετικά με φάρμακα  ¨η τρόφιμα υπέρ φιλόπτωχου ταμείου  της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας  
Παίζουν :
  1. Νανά Παπαδοπούλου
  2. Ευαγγελία Πανταζή
  3. Ράνια Μπούφη
  4. Σοφία Αναγνωστοπούλου
  5. Ελένη Δημεροπούλου
  6. Αποστολίνα Χαλίλη
  7. Χρύστα Δημαρέλου
  8. Μίνα Παντιέρα

Παρασκευή 13 Ιουλίου κάστρο Κανήθου
Ενηλίκων  τμήμα : ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ
Είσοδος : Προαιρετικά με φάρμακα  ¨η τρόφιμα υπέρ φιλόπτωχου ταμείου  της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας  
Παίζουν :
  1. Έρση Αγγελοπούλου
  2. Μαρία Σταύρου
  3. Ματίνα Κολοκούρη
  4. Ελένη Τσαγκανάκη
  5. Ρία Βασιλείου
  6. Νίκος Παπαγιάννης
  7. Χρήστος Κονιαράκης
  8. Χαρά Στάθη
  9. Νικολέτα Μάμμα
  10. Φρόσω Λεοντή
  11. Σοφία Γαβριήλ
  12. Φωτεινή Γιαννακού
  13. Μίνα Παντιέρα

Κυριακή 15 Ιουλίου κάστρο Κανήθου
Ενηλίκων  τμήμα : ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ
Προπώληση εισιτηρίων : 2221055451 * 6983832263
Παίζουν :
  1. ΕΥΑΓΕΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ : ΠΡΑΞΑΓΟΡΑ
  2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ : (1η ΓΡΙΑ (ΧΟΡΟΣ)
  3. ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΒΑ : 2η ΓΡΙΑ (ΧΟΡΟΣ)
  4. ΕΡΣΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ : 3η ΓΡΙΑ (ΧΟΡΟΣ)
  5. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ : ΓΕΙΤΟΝΑΣ
  6. ΕΡΙΖΑ ΚΟΥΡΑΚΗ : ΚΟΡΥΦΑΙΑ (ΧΟΡΟΣ)
  7. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΛΟΜΕΝΟΥ : ΝΕΑ (ΧΟΡΟΣ)
  8. ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΧΡΕΜΗΣ ΝΕΟΣ
  9. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ : (ΧΟΡΟΣ)
  10. ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ : ΚΗΡΥΚΑΣ (ΧΟΡΟΣ)
  11. ΜΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : ΒΛΕΠΥΡΟΣ
  12. ΑΜΑΡ ΑΓΡΑΦΑ : Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΑ
  13. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΙΑΡΟΥ : Α΄ ΓΥΝΑΙΚΑ
  14. ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ : Β΄ ΓΥΝΑΙΚΑ
  15. ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ : ΧΟΡΟΣ
  16. ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΤΑΚΗ : ΧΟΡΟΣ
  17. ΡΑΝΙΑ ΝΤΑΛΑΧΑΝΗ : ΧΟΡΟΣ
  18. ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ ΧΑΛΙΛΗ : ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΟΡΟΣ
  19. ΑΓΑΠΗ ΜΠΑΛΟΜΕΝΟΥ : ΧΟΡΟΣ
  20. ΣΟΦΙΑ ΒΑΛΕΡΗ : ΧΟΡΟΣ
  21. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΑΓΟΥΛΑ : ΧΟΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ
  22. ΡΟΥΛΑ ΛΑΓΟΥ : ΧΟΡΟΣ
  23. ΤΖΙΝΑ ΒΑΧΑΒΙΟΛΟΥ : ΧΟΡΟΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου κάστρο Κανήθου
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ  ΦΙΛΟΤΙΜΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ : ΔΩΡΕΑΝ
Παίζουν :
  1. Τηλέμαχος Ζήκος,
  2. Ελένη Δημηροπούλου,
  3. Χρύστα Δημαρέλου,
  4. Αλέξης Μάρη,
  5. Αλέξανδρος Μάνος,
  6. Γιώργος Θεοχάρης,
  7. Βασίλης Δεμερτζής,
  8. Φωτεινή Γιαννακού,
  9. Σοφία Γαβριήλ,
  10. Ελένη Τσαγανάκη,
  11. Αχιλλέας Γρύλλος,
  12. Στέφανος Βασιλείου,
  13. Γιώργος Γαβριήλ,
  14. Έβελιν Δημηροπούλου,
  15. Νίκος Παναγιωτόπουλος
  16. Νίκος Παπαγιάννης.

Κυριακή 22 Ιουλίου παραλία Αυλίδας 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ  ΦΙΛΟΤΙΜΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ : ΔΩΡΕΑΝ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου Νέα Αρτάκη
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ  ΦΙΛΟΤΙΜΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ : ΔΩΡΕΑΝ

*** Όλες οι παραστάσεις σκηνοθετούνται   από την Ράνια Νταλαχάνη και τον Βασίλη Βαλέρη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...