Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τον έπιασαν με 310 δόσεις ηρωϊνης!

Σύλληψη 28χρονου ημεδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Χαλκίδα, παραμονές Χριστουγέννων. Βρέθηκαν στην κατοχή του 310 περίπου δόσεις ηρωίνης, που προόριζε για πώληση.

Συνελήφθη (23/12/2010) και ώρα 20.40΄ εντός της πόλεως της Χαλκίδας 28χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης καθαρού βάρους εξήντα (60) γραμμαρίων (περίπου 310 δόσεις) την οποία προόριζε προς πώληση σε χρήστες της περιοχής.

 Ειδικότερα, άνδρες της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, αξιοποιώντας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο ανωτέρω συλληφθείς ανά τακτά χρονικά διαστήματα προμηθεύεται τμηματικά, ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες στη συνέχεια διαθέτει έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών σε διάφορους χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας , κατάφεραν παρά τις ιδιαίτερες προφυλάξεις του, μετά από συντονισμένες ενέργειες και μεθοδικότητα να εξακριβώσουν τον τρόπο δράσης του και να τον συλλάβουν σε χρόνο όπου κατείχε προς πώληση την προαναφερόμενη ποσότητα ηρωίνης.

 Μετά τη σύλληψή του και ενόψει έρευνας στην οικία του που θα ακολουθούσε, δέχθηκα και παρέδωσε επιπλέον ποσότητα 2,3 γραμμαρίων που κατείχε στο σπίτι του για τον ίδιο σκοπό.

 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον κ. Ανακριτή.

Πολλές επιχειρήσεις δεν πλήρωσαν δώρο...

Xωρίς δώρο Χριστουγέννων θα μείνουν περίπου 5000 οικογένειες σύμφωνα με τις καταγγελίες που δέχτηκε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Στην πραγματικότητα, ο αριθμός των εργαζομένων που θα αδικηθούν φέτος λόγο της κρίσης, σύμφωνα με εκτιμήσεις των εργατικών κέντρων, είναι διπλάσιος και τα περισσότερα κρούσμα εντοπίστηκαν στη Στερεά Ελλάδα την Εύβοια την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.

Από τους εργοδότες που δεν συμμορφώθηκαν μετά την παρέμβαση των επιθεωρητών εργασίας, οι 210 οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Από τις γνωστές επιχειρήσεις που ήρθαν σε συμβιβασμό ήταν το εργοτάξιο του Βωβού στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατέβαλε τελικά το μισό δώρο στους εργαζόμενους καθώς κα τα κέντρα αισθητικής Βodyline τα οποία ακόμα δεν έχουν ανταποκριθεί στη νομοθετημένη υποχρέωσή τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...