Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Aeriko Tres Dias Festival 2013 το πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ στην δυτική παραλία Καρύστου

Το Aeriko Tres Dias Festival 2013 το πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ που κάθε χρόνο υποδέχεται διαφορετικές τάσεις και σχήματα, έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Αερικό στην δυτική παραλία Καρύστου για 3 ημέρες γεμάτες ρυθμό και μουσική.

Ξεκίνημα την Πέμπτη 29/8 με τους The Blues Project, ένα συγκρότημα το ύφος του οποίου είναι blues και soul με πινελιές funk. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σινογιάννη ενός από τους κορυφαίους κιθαρίστες στην Ελλάδα συνοδεύεται από τον Ηλία Δουμάνη στα drums, τον Τάκη Δρακόπουλο tenor sax, τον Δημήτρη Μουτάφη στο μπάσο και την Πέγκυ Ζάρρου που πλαισιώνει το σχήμα με την ιδιαίτερη φωνή της.

Την Παρακευή 30/8 το φεστιβάλ φιλοξενεί τη Ανδριάνα Μπάμπαλη με ένα καινούργιο τραγούδι στις αποσκευές της, τις «5 εποχές». Μετά από δεκαετή παρουσία στο χώρο, και έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του χώρου (Γ.Νταλάρας, Χ.Αλεξίου, Ν.Πορτοκάλογλου, Ε.Τσαλιγοπούλου, Κ. Λειβαδάς κ.α.), η Ανδριάνα Μπάμπαλη μας παρουσιάζει τα τραγούδια της από τους 5 προσωπικούς της δίσκους. Τραγούδια όπως τα «Μοίρα μου έγινες», «Δες καθαρά», «Μαζί θεός», «Δεν είν’ αργά», αλλά και καινούργια όπως : «Περιπλανώμενο» από το τελευταίο της cd: «Ο Τζον Τζον ζει» (Νίκος Μωραΐτης / Στάμος Σέμσης), «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» από τους τίτλους της σειράς «Το Νησί».

Το Σάββατο 31/8 οι Όναρ ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής με δισκογραφία που ξεκινά απο το 1999 θα έχουμε ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά στην σκηνή του Αερικού. Οι μελωδίες τους και οι στίχοι τους, τους έχουν κατατάξει σε ένα απ’ τα πιο σημαντικά γκρουπ της ελληνικής σκηνής. Το συγκρότημα του Λευτέρη Πλιάτσικα διανύει τον 14ο χρόνο παρουσίας του, έχοντας κυκλοφορήσει συνολικά 8 άλμπουμ και ένα cd-single.

Ερέτρια: Ψάρεψε μικρό... καρχαρία!

Ένας ερασιτέχνης ψαράς που κάνει τις διακοπές του σε ξενοδοχείο της Ερέτριας θέλησε μετά το μπάνιο του να ψαρέψει με μία πετονιά κοντά στην πλαζ.

Ξαφνικά το δόλωμα τσίμπησε και τότε, προς μεγάλη του έκπληξη, διαπίστωσε ότι στην πετονιά ήταν αγκιστρωμένο ένα μικρό καρχαριάκι!

Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην το Σαββάτο το απόγευμα.

Λουόμενοι και περαστικοί έτρεξαν αμέσως στο σημείο και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά.

Η είδηση προκάλεσε τεράστιο σάλο, ενώ μυστήριο αποτελεί το πως βρέθηκε το καρχαριάκι στην θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας και μάλιστα σε τόσο ρηχά νερά.

«Ο Επιθεωρητής», με κορυφαίους ηθοποιούς, έρχεται στο Θέατρο Ορέστη Μακρή ΣΗΜΕΡΑ, Τρίτη


«Ο Επιθεωρητής» του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ, έρχεται την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 21:15 στο Θέατρο Ορέστη Μακρή στο Πάρκο του Λαού.

Η υπόθεση:

Σε μια μακρινή επαρχιακή πόλη της τσαρικής Ρωσίας, ο διοικητικός μηχανισμός του κράτους χαρακτηρίζεται από διαπλοκή, διαφθορά, απάτες και δωροδοκίες. Ωστόσο, όταν αναγγέλλεται ότι θα έρθει ο Κρατικός Επιθεωρητής, τότε αναδεικνύεται όλη η αυθαιρεσία της τοπικής εξουσίας. Πριν εμφανιστεί ο επιθεωρητής, στην πόλη έχει φτάσει ένας νεαρός δημόσιος υπάλληλος, ο Χλεστακώφ, που χάρη στη φυσιογνωμία του και  στην ενδυμασία του, εκλαμβάνεται ως επιθεωρητής. Η παρεξήγηση αυτή γίνεται η αιτία για συναρπαστικές κωμικές καταστάσεις και παρεξηγήσεις.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Αρμένης, Αριέττα Μουτούση. Ο θίασος πλαισιώνεται από 13 ακόμα γνωστούς ηθοποιούς.

Το έργο ανεβαίνει σε Μετάφραση - Σκηνοθεσία Σπύρος Ευαγγελάτος, Σκηνικά – Κουστούμια Γιώργος Πάτσας, Μουσική Νίκος Αναστασόπουλος.

Τιμή Εισιτηρίου: 18 € (γενική είσοδος)  & 14€ (Φοιτητικό, μαθητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ, συνταξιούχοι άνω των 65)

Προπώληση Εισιτηρίων: Δημοτικός Κιν/Φος ΡΕΞ,  ώρες: 09:30-14:30 & 18:00-23:00

ΑΝΕΛ: Στον Άρειο Πάγο οι καταγγελίες για τη Δημοτική Aγορά Χαλκίδας και για τις ανεμογεννήτριες στη Σκύρο

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής  Εύβοιας κατέθεσαν την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013 στον Άρειο Πάγο τις  καταγγελίες για την άθλια  κατάσταση των κτιρίων της  Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας και για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στη Σκύρο σε περιοχή NATURA 2000, με αριθμούς πρωτοκόλλου 5903/8-8-2013 και 5904/8-8-2013 αντίστοιχα, μαζί με τις χιλιάδες υπογραφές των πολιτών που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. 

Οι καταγγελίες αυτές βρίσκονται ήδη στο γραφείο της Προέδρου του Αρείου Πάγου Κυρίας Ε. Κουτζαμάνη για διερεύνηση και περαιτέρω χρέωση στους αρμόδιους εισαγγελείς.

ΒΙΝΤΕΟ - Κεδίκογλου: Είχαμε μάθει να θεωρούμε τη λαμογιά... μαγκιά!

Να σταματήσουμε να επιτρέπουμε τη "λαμογιά" του διπλανού τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 

Παράλληλα ο κ. Κεδίκογλου ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, καθώς δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...