Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

"Το παιδί μου εκφοβίζει και εκφοβίζεται από τους συμμαθητές του"

Η έβδομη διάλεξη για φέτος, στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το τμήμα της Χαλκίδος θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της οδού Μεσσαπίων 10 (κτίριο της οικογενείας Πνευματικού όπου μέχρι πέρυσι στεγάζονταν τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως), με ομιλητή τον κ. Αναστάσιο Χαρμαντά, Σχολικό και Οικογενειακό Σύμβουλο, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα:

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;».

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.
 

Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων για τους πτωχούς

Με σπουδαία και συγκινητική συμμετοχή των κατοίκων της Κεντρικής και της Βόρειας Εύβοιας και των Βορείων Σποράδων συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων σε πολλά καταστήματα Super Markets, για τις ανάγκες των πτωχών .

Η συλλογή γίνεται στα εξής Καταστήματα:
 
Α. ΧΑΛΚΙΔΑ:
1.      Σε όλα τα καταστήματα των S/M ΓΑΛΗΝΟΣ
2.      S/M LIDL Νέας Λαμψάκου
3.      S/M Α/Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (οδ. Χαϊνά)
4.      S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ (οδ. Παπασκιαδά, Χαϊνά και Αλατσάτων)
5.      S/M CARREFOUR (οδ. Ληλαντίων)

Β. ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ:
  1. S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  2. S/M ΓΑΛΗΝΟΣ
  3. S/M PROTON
Γ. ΑΡΤΑΚΗ:
  1. S/M ΓΑΛΗΝΟΣ
  2. S/M LIDL
Δ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ:
  1. S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  2. S/M ΓΑΛΗΝΟΣ
Ε. ΕΡΕΤΡΙΑ:
  1. S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  2. S/M ΓΑΛΗΝΟΣ
ΣΤ. ΨΑΧΝΑ:
  1. S/M ΓΑΛΗΝΟΣ
  2. S/M BAZAAR
Ζ. ΜΑΝΤΟΥΔΙ:
  1. Σε όλα τα τοπικά καταστήματα
Η. ΙΣΤΙΑΙΑ:
  1. S/M ΓΑΛΑΞΙΑΣ
  2. S/M LIDL
  3. S/M CARREFOUR
  4. S/M ΠΗΓΗ ΑΓΑΘΩΝ
Θ. ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ:
  1. S/M ΓΑΛΗΝΟΣ
  2. S/M ΓΑΛΑΞΙΑΣ
Ι. ΣΚΙΑΘΟΣ:
  1. S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΑ. ΣΚΟΠΕΛΟΣ:
  1. S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τα προσφερόμενα είδη καταγράφονται αμέσως από τους υπευθύνους, εκδίδονται αποδείξεις Παραλαβής, οι οποίες αποστέλλονται στα Καταστήματα και στη συνέχεια προσφέρονται σε πτωχούς αδελφούς μας μέσω:

α) Της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ της Ιεράς Μητροπόλεως στη ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντωνίου 15 – τηλ. 22210.23253)
β) του πααρτήματος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, στο ΚΕ.Σ.Ο. της Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος Ιστιαίας - τηλ. 22260.55646)
γ) του νεοϊδρυθέντος παραρτήματος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ των Αρχιερατικών Περιφερειών Λίμνης και Αγίας Άννας (Γηροκομείο Λίμνης - τηλ. 22270.31171)
δ) Των Φιλοπτώχων Ταμείων των Ενοριών, στις οποίες μπορούν να απευθύνονται οι έχοντες ανάγκη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλους εκείνους που πρόθυμα ανταποκρίνονται στο κάλεσμα αυτό και προσφέρουν τρόφιμα για τους πολλούς πτωχούς, που καθημερινά προσέρχονται στις Ενορίες  και τις Τράπεζες Τροφίμων και Ενδυμάτων της Εκκλησίας, για να βρουν βοήθεια και συμπαράσταση.
Enhanced by Zemanta

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ειδική λειτουργία για τους εργαζόμενους καθιερώνει η Ι. Μητρόπολη Χαλκίδας για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Ακολουθίες των Χαιρετισμών και όσοι εργάζονται.

Κάθε Παρασκευή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα τελούνται, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, δύο Ακολουθίες των Χαιρετισμών, για την εξυπηρέτηση και των εργαζομένων.

Η πρώτη Ακολουθία θα αρχίζει στις 7.00 μ.μ. και θα διαρκεί έως τις 8.45 μ.μ. και η δεύτερη Ακολουθία, αφού κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα, θα αρχίζει στις 9.00 μ.μ. και θα διαρκεί έως τις 10.30 μ.μ.

Κάρυστος- Κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Κάρυστο λόγω της κακοκαιρίας, μετά από έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος.

''Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Κάρυστο λόγω της κακοκαιρίας. ''Λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή μας, όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Καρύστου, θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τετάρτη 29-02-2012'', αναφέρει η ανακοίνωση.

Στον πάγο η Νότια Εύβοια-Σοβαρά προβλήματα

Μπορεί η Χαλκίδα να είχε ήλιο σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο η Νότια Εύβοια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα μιας και χιονίζει ακατάπαυστα.
Από Λέπουρα προς Κάρυστο, τα προβλήματα είναι ακόμα πιο πολλά μιας και είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Χιόνισε ακόμα και μέσα στον Αλμυροπόταμο που είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό!
Και στο Αυλωνάρι είδαν μία άσπρη μέρα με λιγότερα προβλήματα μιας και το χιόνι δεν ξεπερνά τα δέκα εκατοστά. Δες τις φωτογραφίες...
evianews.com

Χαλκίδα: Ατύχημα μεσημεριάτικα- Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε


Τροχαίο ατύχημα είχαμε πριν από λίγο στην Ληλαντίων. Για λόγους που εξετάζει η τροχαία Χαλκίδας, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. 
 
Δες φωτογραφίες..... 
Για λίγα λεπτά διακόπηκε η κυκλοφορία στον δρόμο ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας. Στο σημείο ήρθαν και αστυνομικοί που έκαναν έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος ενώ λίγο αργότερα ήρθε και γερανός όπου μετέφερε το ένα από τα δύο οχήματα.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...